Haan Palcu-Chang este un bucătar cu origini românești și taiwaneze care promovează bucătăria românească în Canada. Bărbatul a publicat recent o carte cu 11 rețete românești și postează pe rețelele sociale videocipuri cu modul în care prepară cele mai gustoase măncăruri din țara natală a mamei sale.
Miercuri, 02.10.2024, 19:04Iată o rețetă simplă de ghiveci mănăstiresc de post, dar și câteva trucuri de la călugării bucătari.
Vineri, 04.08.2023, 15:35Ediția din 18 iulie 2022 a emisiunii de la Super Neatza cu Răzvan și Dani. Chef Radu Darie, bucătarul matinalului, a pregătit un desert, toast cu iaurt grecesc si caise coapte.
Luni, 18.07.2022, 12:07În ediția din 23 iunie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit pește în stil african, fructe de mare cu pormub și roșii cu vinete la cuptor.
Joi, 23.06.2022, 08:36În ediția din 6 iunie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul matinalului, a pregătit Monte Cristo cu dulceata de capsuni. Iar ingredientele folosite sunt următoarele: paine alba, lapte, jambon, mozzarela, oua,...
Luni, 06.06.2022, 11:36În ediția din 11 mai 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit, ca de obicei, mai multe rețete culinare, una dintre acestea fiind rețeta de pui cu măsline și năut.
Miercuri, 11.05.2022, 18:31În ediția din 11 mai 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit două rețete cu carne de pui, carne de vită și carne de porc.
Miercuri, 11.05.2022, 11:52Lino Bucci, un celebru bucătar care a făcut senzație în emisiunea Chefi la cuțite de la Antena 1, alături de familia sa, a murit. Anunțul a fost făcut chiar de către fiica acestuia, Mayla Annalisa Bucci.
Miercuri, 04.05.2022, 13:41În ediția din 29 aprilie 2022, a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, pentru că este vineri și este zi de desert, a preparat o rețetă de Prăjitură în straturi cu cremă de vanilie, pandișpan cu mac și bezea cu nucă pe care a denumit-o prăjitura "Rațușca".
Vineri, 29.04.2022, 12:37În ediția din 29 aprilie 2022, a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, pentru că este vineri și este zi de deșert, a preparat prăjitura "Ratusca".
Vineri, 29.04.2022, 12:16În ediția din 28 martie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Marcian Vodnar, bucătarul matinalului, a preparat o rețetă de risotto cu leurdă, sparanghel, ridichi și halloumi în crustă de fistic.
Luni, 28.03.2022, 14:24În ediția din 28 martie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Marcian Vodnar, bucătarul matinalului, a preparat sparanghel la grill, cu ridiche sote și halumi în crusta de fistic. Iar ingredientele folosite sunt următoarele:...
Luni, 28.03.2022, 12:04În ediția din 16 martie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit un super preparat.
Miercuri, 16.03.2022, 13:10În ediția din 6 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a gătit o interesantă rețetă de Pastitsio, o rețetă de macaroane cu carne la cuptor din bucătăria grecească, un preparat de iarnă și de sărbătoare.
Luni, 06.12.2021, 17:22Ediția din 6 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani. Vlăduț, bucătarul emisiunii, a gătit ”Burgeri cu piure de pastarnac copt și pastitsio”, un preparat de iarnă și de sărbătoare. Iar ingredientele folosite au fost următoarele:...
Luni, 06.12.2021, 08:30În ediția din 21 noiembrie 2021, de la Super Neatza, chef Vincenzo Aiello, alături de chef Nicolai Tand, a preparat o rețetă de paste cu sos ragu de pește, perfectă pentru o zi de post cu dezlegare la pește.
Luni, 22.11.2021, 07:35În ediția din 21 noiembrie 2021, de la Super Neatza, Nicolai Tand, alături de chef Vincenzo Aiello au gătit paste cu pește spadă, măsline, cappere, roșși Cherrz, busuioc și pătrunjel. Italianul a fost unul dintre cei mai apreciați...
Duminica, 21.11.2021, 11:35În ediția din 29 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a preparat o Rețetă de omletă cu ceapă verde și cârnați de casă, pe care a denumit-o Omletă de toamnă și pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: cârnați, ouă, ceapă verde, sare, piper, lapte sau apă, șuncă.
Miercuri, 29.09.2021, 13:39În ediția din 29 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a preparat o omletă de toamna. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: cârnați, ouă, ceapă verde, sare, piper, apă, șuncă.
Miercuri, 29.09.2021, 08:37În ediția din 1 septembrie, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tând a pregătit o un cheese burger delicios, pe bază de ciuperci, pătrunjel, sare, usturoi, antricot de vită, brânză, ceapă, salată, roșii, ceapă verde, castraveți murați, maioneză, lipii, iaurt, avocado, gulie, ardei verde, carne de rată, ardei roșu, aripioare de pui, dar și alte ingrediente delicioase.
Miercuri, 01.09.2021, 13:32În ediția din 1 septembrie, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tând a pregătit o un cheese burger delicios, care conține ciuperci, pătrunjel, sare, usturoi, antricot de vită, brânză, ceapă, salată, roșii, ceapă verde,...
Miercuri, 01.09.2021, 08:39Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține linte, morcovi, ceapă, ardei gras, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Cremă de linte cu adiere de vară".
Luni, 21.06.2021, 08:22Chef Răzvan Simion a pregătit un preparat care conține roșii, cașcaval, cârnați, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Shakshuka”.
Joi, 10.06.2021, 15:26Chef Răzvan Simion a pregătit un preparat care conține roșii, cașcaval, cârnați, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Shakshuka”.
Joi, 10.06.2021, 08:41Chef Nicolai Tând a pregătit un preparat care conține parizer, roșii, morcovi, pâine, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Parizer pane”.
Miercuri, 21.04.2021, 08:55Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține sparanghel, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Ou cu sparanghel”.
Marti, 20.04.2021, 08:12Flori de dovleac pane, umplute cu brânzeturi, este rețeta lui Vlăduț de la Neatza cu Răzvan şi Dani.
Luni, 19.04.2021, 13:06Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține flori de dovleac, brânzeturi, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Happy Flower”.
Luni, 19.04.2021, 08:22În a 16-a ediție din sezonul 9 al show-ului culinar „Chefi la cuțite”, Alexandru Bădițoaia a venit să vadă la ce nivel este.
Duminica, 04.04.2021, 19:24În a 16-a ediție din sezonul 9 al show-ului culinar „Chefi la cuțite”, Luca Marius Ogrezeanu a pregătit filet mignon cu sos de piper și ciuperci.
Duminica, 04.04.2021, 19:12Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un o delicioasă prăjitură cu foi de bezea, pandișpan cu căpșuni și o delicioasă cremă de vanilie, pe care a denumit-o ”Prăjitura Ramona”.
Vineri, 02.04.2021, 14:03Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține nucă, ouă, zahăr, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Ramona”.
Vineri, 02.04.2021, 08:46Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat destinat, în special celor mici și anume o rețetă de pui pe sticlă la cuptor cu garnitură de orez și legume,pe care a denumit-o ”Rîzi Bizi cu pui mic”.
Joi, 01.04.2021, 14:02Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține orez, pui, mazăre, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Rîzi Bizi cu pui mic”.
Joi, 01.04.2021, 08:46Ștefan Niță, bucătar specializat în preparatele vegane și raw vegane, vrea să demonstreze că se poate mânca și vegetarian.
Marti, 30.03.2021, 17:05Ștefan Burleanu, de profesie bucătar, vine cu un super preparat în fața celor trei chefi. Concurentul are parte de o mega surpriză plăcută.
Duminica, 28.03.2021, 17:21Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține căpșuni, biscuiți, unt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Sweet Kiss”.
Vineri, 12.03.2021, 08:21Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține unt, varza, pui, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Jamaican Jerk Chicken”.
Miercuri, 17.02.2021, 08:28Chef Nicolai Tând a pregătit un preparat care conține vin roșu, ouă, unt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Ouă în vin roșu”.
Marti, 16.02.2021, 08:16Vlăduț, îndrăgitul bucătar de la neatza cu Răzvan și Dani a preparat azi o delicioasă rețetă de salată cu piept de rață și dressing de portocale, pe care a denumit-o în felul său, caracteristic ”Salată cu zâmbete”.
Luni, 25.01.2021, 15:49Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține piept de rață, cipuerci, salată, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Salată cu zâmbete".
Luni, 25.01.2021, 08:24Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține vinete, năut, lămâie, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Floarea Orientului".
Joi, 21.01.2021, 08:39Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o delicioasă rețetă de pulpe de pui în crustă crocantă pe care a denumit-o ”Pui în pijama".
Luni, 18.01.2021, 12:18Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o delicioasă rețetă de pulpe de pui în crustă crocantă pe care a denumit-o ”Pui în pijamama".
Luni, 18.01.2021, 08:58Adrian Luca a fost unul dintre cei mai îndrăgiți și surprinzători concurenți din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Recent, acesta s-a căsătorit și fanii au putut descoperi cum arată iubita care i-a devenit soție.
Joi, 07.01.2021, 12:51Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține sstafide, mere, scorțișoară, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Ștrudel cu mere și sos de vanilie".
Marti, 22.12.2020, 08:15Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține sare, făină, zahăr, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Tort de ecler".
Luni, 21.12.2020, 08:18Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține mascarpone, frișcă, zmeură, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Cannoli".
Vineri, 18.12.2020, 09:07Marian Duță a devenit chef bucătar pentru o zi și a reușit să ne divulge câteva sfaturi pentru reușita celor mai gustoși cârnați tradiționali.
Joi, 17.12.2020, 11:22Marian Duță a devenit chef bucătar pentru o zi. Reporterul de la Neatza a aflat rețeta celor mai delicioși cârnați tradiționali.
Joi, 17.12.2020, 10:52