Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține varză murată, cotlet, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Cotlet grațios cu varză elegantă".
Luni, 09.11.2020, 08:26Vă place friptura de porc dar sunteți în pană de idei cu ce garnitură să o asortați? Nimic mai simplu și delicios decât în rețeta noastră: Cotlet de porc cu legume la cuptor și sos de iaurt.
Marti, 01.09.2020, 11:22De la cotletul frăgezit în vin alb, din Moldova şi până la pulpa împănată cu usturoi din Maramureş. Fiecare regiune are propria reţetă când vine vorba despre gătirea mielului.
Joi, 25.04.2019, 19:28Pentru că sărbătoarea Crăciunului se apropie, fiecare dintre noi ne dorim să punem pe masa îmbelșugată fel și fel de bunătăți care să pună în valoare tradițiile românești, dar și preparate inedite cu care vreți să îi surprindeți pe cei dragi.
Luni, 17.12.2018, 07:57N-ai cum să nu îndrăgești așa Cotlet de porc cu piure de legume, delicios și aspectuos!
Marti, 24.04.2018, 20:13Dacă vrei să savurezi o carne cu adevărat delicioasă și fragedă, atunci încearcă această rețetă de cotlet de porc în sos aromat de usturoi! Cu siguranță te va cuceri!
Miercuri, 04.10.2017, 15:57"Cotlet de porc cu mere" este reţeta de astăzi a Andreei Moldovan la Prietenii de la 11
Vineri, 12.05.2017, 11:45Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat delicios care conține cotlet cu os, cartofi, varză, cașcaval, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Șnițel prietenos”.
Joi, 26.05.2016, 08:23Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o rețetă bogată în proteine - "Cotlet Matinal"
Marti, 10.03.2015, 08:27lădutz, bucătarul de la Neatza, îţi propune să găteşti cotlet de viţel cu parfum de sărbătoare
Miercuri, 17.12.2014, 08:51O zi mohorâtă precum cea de astăzi e musai să fie asezonată cu un preparat delicios, iar Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă propune să gătiţi cotlet de viţel cu parfum de sărbătoare.
Miercuri, 17.12.2014, 08:12Ingrediente cotlet de miel 200-250 gr Ceapă 2 buc Rozmarin o crenguță Pătrunjel 1/2 legătură Oțet de vin 1 lingură Ulei de floarea soarelui 100 ml Boabe de piper roșu 30 gr Boia o linguriță Cimbru o crenguță Orez basmatic 100...
Joi, 09.10.2014, 11:17Ingrediente 200 grame cotlet de berbec (dezosat) 50 ml vin rosu 2 catei de usturoi 150 grame cartofi o ceapa alba mare un fir de rozmarin o lingura de zahar o lingurita de otet balsamic o lingurita sos de soia sare piper Mod de preparare...
Miercuri, 08.10.2014, 16:20Ingrediente cotlet de miel 200-250 gr Ceapa 2 buc Rozmarin o crenguta Patrunjel 1/2 legatura Otet de vin 1 lingura Ulei de floarea soarelui 100 ml Boabe de piper rosu 30 gr Boia o lingurita Cimbru o crenguta Orez basmatic 100 gr Dovlecel...
Miercuri, 08.10.2014, 16:07Vlăduţ, bucătarul de la Neatza a pregătit astăzi o reţetă simplă pentru breakfast - "Cotlet răcoros de vara”.
Marti, 01.07.2014, 08:13Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a gătit astăzi o reţetă de cotlet de porc cu gust dulce acrişor
Miercuri, 25.06.2014, 08:14Vladuț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani a pregătit astăzi o reţetă de "Cotlet sărbătorit'.
Miercuri, 21.05.2014, 08:16Vladuț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani a pregătit astăzi o reșetă de ”Cotlet glazurat".
Joi, 03.04.2014, 11:39Într-o zi de luni, când nici iarba nu crește, Vlăduț s-a gândit să ne înveselească
Luni, 17.03.2014, 12:18Vladuț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani a pregătit astăzi o reșetă de ”Şniţel vesel din cotlet de purcel"
Luni, 17.03.2014, 10:10Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a gătit astăzi: "Cotlet de Crăciun"
Marti, 24.12.2013, 10:32Vladuţ găteşte: "Cotlet boieresc".
Vineri, 13.12.2013, 08:58Vladut, bucatarul de la Neatza, a pregatit astazi o reteta de "Cotlet de porc cu sos de praz"
Luni, 04.11.2013, 08:17Vladut gateste: "Cotlet gratinat cu legume".
Miercuri, 30.10.2013, 08:18Vladutz a pregatit un alt deliciu pentru o zi de luni. Reteta de astazi: cotlet vienez. Vezi cum il poti prepara
Luni, 07.10.2013, 09:14Vladut gateste: "Cotlet de porc cu sos de gogosari".
Joi, 05.09.2013, 08:32Vladut gateste: "Cotlet cu sos orange".
Marti, 04.06.2013, 10:14Vladuzt, bucatarul de la Neatza, a pregatit astazi o reteta de "Cotlet cu sos de mustar"
Luni, 15.04.2013, 08:41Vladutz a ales sa gateasca astazi o reteta potrivita cu temperaturile de afara: "Cotlet rustic pe varza de Bruxelles".
Miercuri, 16.01.2013, 08:24Vladut, bucatarul de la Neatza, pregateste la inceput de saptamana o retea "pe muzica" cu multe legume si fructe, alaturi de carne suculenta: "Cotlet muzical"
Luni, 03.12.2012, 08:40Vladuzt pregateste astazi o reteta inedita pe care a denumit-o "cotlet norocos"
Joi, 04.10.2012, 08:35Vladuzt pregateste astazi o retata inedita: "cotlet cu crusta parfumata"
Marti, 21.08.2012, 08:34Daca este gatita cu ingredientele potrivite, carnea de porc poate fi o masa sanatoasa si, evident, extraordinar de gustoasa. Patrunjel, foi de dafin, fenicul, coaja de lamaie - condimentele care vin perfect cu un cotlet de porc rumenit bine la gratar, alaturi de un pahar cu vin rosu, sec. Pofta buna!
Sambata, 09.06.2012, 00:00Vladutz gateste: "Cotlet tiganesc"
Joi, 15.03.2012, 08:17Vladut gateste: "Cotlet de vitel rustic".
Luni, 06.02.2012, 09:17Descopera deliciile bucatariei chinezesti cu aceasta reteta usoara si gustoasa.
Duminica, 09.10.2011, 00:00Bucatarul Gabriel de la Hanul Drumetului pregateste la emisiunea Euforia Cuisine, pe canalul Euforia TV, o reteta traditionala de cotlet de porc umplut.
Marti, 05.07.2011, 00:00Carnea de miel este mai pretentioasa decat alte tipuri de carne pentru ca necesita fie marinare sau condimentare speciala, pentru a-i atenua gustul specific.
Joi, 07.04.2011, 00:00Cotletul de porc se condimenteaza cu rozmarin, sare si piper, apoi se topeste putin unt intr-o tigaie si se adauga cotletul la rumenit. Se taie baconul cubulete si se adauga langa cotlet, apoi se presara piper si se adauga smantana lichida. Se rup...
Joi, 17.03.2011, 14:39Bucatarul Nicolai pregateste la Euforia Cuisine o reteta rapida de costita de miel cu sote de ciuperci.
Vineri, 17.12.2010, 00:00Ingrediente: cotlet berbecut crutoane rozmarin ou hrean menta cimbru parmezan usturoi miere mustar faina ceapa sos soia apa ulei sare piper Preparare: Intr-o tigaie se pune mult ulei de floarea soarelui la incins, iar in...
Joi, 16.12.2010, 11:56Liviu Onica, bucatar-sef la restaurantul Edelweiss din Poiana Brasov, a gatit la Euforia Cuisine cotlet de somon cu sos olandez. Preparare: cotletul de somon se asezoneaza cu sare, piper si praf de ghimbir, apoi se pune la prajit in tigaie, in unt...
Joi, 02.09.2010, 18:03Ionut Stan, bucatar sef la restaurantul Riviera din Bucuresti, a gatit la Euforia Cuisine cotlet de porc in sos de bere. Preparare: Intr-o tigaie incinsa se pun cubulete de unt si ulei de masline, apoi se pune la prajit cotletul de porc,...
Miercuri, 01.09.2010, 16:32