Carnea de porc este la mare căutare, mai ales în această perioadă, când mulți români se pregătesc pentru Crăciun. Iată cât costă 1 kilogram de cotlet de porc importat din Danemarca.
Vineri, 03.10.2025, 16:12
Friptura de porc cu bere este un preparat delicios și savuros, ideal pentru mesele de familie sau ocaziile speciale. Combinația dintre carnea de porc fragedă și aromele adânci ale berii creează un contrast perfect între suculența cărnii și gustul ușor amărui al berii.
Sambata, 03.05.2025, 09:05
În ediția din 3 octombrie 2022, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul matinalului, a pregătit o rețetă de Cotlet de porc cu brânză și ardei copți.
În ediția din 10 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, a preparat o interesantă rețetă de șnițele din cotlet de porc și mere umplute cu cremă de brânzeturi și nuci, inspirată din bucătăria germană, pe care a denumit-o ”Cotlet magic”.
În ediția din 10 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, a preparat ”Cotlet magic”. ”Ca ingrediente aveți nevoie de cotlet de porc cu os și dacă este posibil să aibă o crustă de grăsime,...
În ediția din 16 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, alături de Vlăduț, bucătarul emisiunii a a fost invitat și influencerul Leoo Dumitru care a preparat o rețetă de cotlet de porc cu sos de brânzeturi și cartofi striviți.
În ediția din 24 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul emisiunii, a gătit ”Pork belly”, iar ingredientele folosite au fost următoarele: pork belly, mălai, pesmet, cotlet de porc, ou, ceapă, făină,...
Cotlet de porc în crustă de ceapă verde cu sos de muștar și garnitură de cartofi este rețeta pe care ne-o propune Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, pentru un prânz generos în familie, sau de ce nu, pentru o masă festivă, la așa combinație de ingrediente.
Joi, 12.03.2020, 12:50
Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, a pregătit un preparat delicios de post care conţine carne de porc, pesmet, muștar, dar şi alte ingrediente delicioase.
Joi, 12.03.2020, 09:16
Pâine de casă gustoasă și sănătoasă, Salata de avocado cu ton si rodie, plină de savoare și culoare, Cotlet de porc cu os, cu ierburi si cartofi rantăliți - o nebunie-n farfurie și Desert cu iaurt și fructe de pădure foarte delicios și aspectuos șunt patru rețete delicioase pentru un meniu complet.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit rețeta "Friptura leului" care conţine cotlet de porc, muștar, cartofi, dar şi alte ingrediente delicioase.
Dacă ți-e poftă să savurezi o mâncare cu adevărat gustoasă, atunci trebuie să afli cât de simplu este să pregătești cea mai bună friptură din lume! Cum poți pregăti o porție de ceafă de porc sau niște cotlet, cu aromă de cidru de mere?
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune rețeta Cotlet inimos - Cotlet de porc cu garnitură delicioasă de orz, cu care ne putem delecta familia la masa de prânz.
Vlăduț, bucatarul de la Neatza, gătește rețeta "Cotletul grădinarului", un preparat delicios, cu legume, carne și iaurt.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o rețetă delicioasă de sos Gremolata cu cotlet de porc și garnitură de fasole verde.
Andrea Moldovan, bucătarul de la "Prietenii de la 11", gătește "Cotlet de porc cu cartof dulce și Zucchini". Reteța conține cotlet de porc, usturoi, boia, zahăr brun, zucchini, pătrunjel, oțet balsamic, sare și piper.
Laura Calder a pregatit la Euforia TV un cotlet de porc cu arome mediteraneene aduse de influenta caperelor si a lamaii, special pentru emisiunea "Sa gatim frantuzeste".
Miercuri, 22.12.2010, 00:00
Chiar daca e Postul Craciunului, chiar daca este vineri, nu toata lumea respecta aceste lucruri, iar pentru cei care s-au saturat de retete vegetariene, Antena 1 propune astazi o reteta frantuzeasca pe baza de cotlet de porc.
Vineri, 10.12.2010, 00:00