Antena Căutare

Articole despre dragos bercea

Iuliana Pepene, poză rară cu iubitul. Cine este Dragoș Bercea, bărbatul care a cucerit-o

Iuliana Pepene, poză rară cu iubitul. Cine este Dragoș Bercea, bărbatul care a cucerit-o

Iuliana Pepene este una dintre cele mai plăcute apariții de la TV. Blondă, înaltă și feminină, ea prezintă, sigură pe sine, știrile dimineții la Antena 1.

Joi, 25.02.2021, 17:43
Dragoş Bercea, fostul concurent de la Top Chef, a câştigat două medalii de aur la un concurs culinar

Dragoş Bercea, fostul concurent de la Top Chef, a câştigat două medalii de aur la un concurs culinar

Dragoş Bercea, fostul concurent din prima ediţie Top Chef, a câştigat, de curand, două medalii de aur la un concurs culinar ce a avut loc la Chişinău.

Joi, 14.11.2013, 12:50
Dragos Bercea, "Top Chef" la doar 23 de ani!

Dragos Bercea, "Top Chef" la doar 23 de ani!

Dragos Bercea este unul dintre ultimii patru bucatari care au parasit competitia din primul sezon "Top Chef". Dupa concurs, bucatarul s-a intors cu mare drag acolo unde, zice el, ii este locul : Cabana Vanatorilor din Predeal

Luni, 30.09.2013, 14:28
Dragos Bercea (Top Chef) si-a deschis primul restaurant: Cabana Vanatorilor din Corbeanca

Dragos Bercea (Top Chef) si-a deschis primul restaurant: Cabana Vanatorilor din Corbeanca

Dragos Bercea, unul dintre finalistii Top Chef, si-a deschis primul restaurant. La doar 22 de ani, Dragos a primit in dar, de ziua sa, Cabana Vanatorilor din Corbeanca. Primii clienti au trecut pragul restaurantului aseara, iar printre ei au fost si juratii de la Top Chef.

Vineri, 14.06.2013, 09:13
Dragos Bercea, unul dintre finalistii TopChef, si-a deschis primul restaurant

Dragos Bercea, unul dintre finalistii TopChef, si-a deschis primul restaurant

La doar 22 de ani, Dragos a primit in dar, de ziua sa, Cabana Vanatorilor din Corbeanca.

Vineri, 14.06.2013, 08:21
Intoarcerea la origini

Intoarcerea la origini

In lupta pentru titlul de Top Chef au mai ramas doar patru bucatari: Nico Lontras, Ionut Lupu, Giovanni Piselli si Dragos Bercea. Va fi o cursa dura. Oare prieteniile se vor destrama ori se vor lega si mai bine?

Sambata, 26.01.2013, 22:37
Top Chef: Dragos Bercea a dus mai departe traditia bunicii lui

Top Chef: Dragos Bercea a dus mai departe traditia bunicii lui

Dragos Bercea va pregati sambata aceasta un preparat despre care spune ca l-a dus cu gandul pe data la bunica lui. Duet de porc si curcan pe blat de nuci cu sos de gutui, acesta este preparatul de top al lui Dragos, pentru editia aceasta de  Top Chef, difuzata la Antena 1 - sambata aceasta - de la 22:30.

Vineri, 18.01.2013, 18:59
Editia sase: calatorie in jurul Asiei, cu serpi, dragoni si doi concurenti renascuti din cenusa

Editia sase: calatorie in jurul Asiei, cu serpi, dragoni si doi concurenti renascuti din cenusa

A sasea editie a adus o calatorie pe taramul Asiei, in specificurile diferite din Sri Lanka, Nepal, Cambodgia, China, Japonia si altele. Nu au lipsit serpii, doi dragoni impunatori, raspurnarile de situatie si probabil cel mai socant duel de pana acum!

Luni, 10.12.2012, 23:10
Bercea versus Bogatu - dragon versus pasiune

Bercea versus Bogatu - dragon versus pasiune

Unul dintre cele mai spectaculoase dueluri din competitia Top Chef a avut loc la sfarsitul editiei cu numarul sase! La duel au intrat doi dintre cei mai apreciati bucatari aflati in concurs: Dan Bogatu si Dragos Bercea.

Luni, 10.12.2012, 22:55
Reteta lui Dragos Bercea: Mille feuille de peste cu cascaval, spanac si balmos

Reteta lui Dragos Bercea: Mille feuille de peste cu cascaval, spanac si balmos

Dragos Bercea s-a inspirat din filmul sau preferat din copilarie, "Tom si Jerry", pentru a gati "mille feuille de peste cu cascaval, spanac si balmos". Iata care este reteta sa.

Miercuri, 05.12.2012, 14:03

Reteta lui Dragos Bercea: Crema de conopida si dovleac (bostan), inobilata cu ulei de trufe

Dragos Bercea a gatit, sub indrumarea echipei lui Razvan Alexandru, o "crema de conopida si dovleac (bostan), inobilata cu ulei de trufe". Sa vedem reteta sa.

Marti, 04.12.2012, 13:10
Dragos Bercea a facut un preparat demn de Top Chef

Dragos Bercea a facut un preparat demn de Top Chef

Echipa celor invinsi in proba a treia a avut parte de un privilegiu: preparat din mancare cu vita de Kobe. Avand la dispozitie un kilogram de carne (in valoare de aproximativ 800 de euro), concurentii au preparat un fel de mancare in 60 de minute.

Luni, 03.12.2012, 22:40
Proba de foc: Rasturnare de situatie - mancare din fructe

Proba de foc: Rasturnare de situatie - mancare din fructe

De aceasta data, cei 18 concurenti ramasi in cursa au scapat. Niciunul nu a plecat dupa prima proba, ei reusind sa pregateasca deserturi absolut uimitoare.

Luni, 26.11.2012, 21:20
Reteta lui Dragos Bercea:Tagliatelle verzi cu smantana si usturoi, creveti pe lemongrass si ulei de susan, sos de midii, ragout de scoici saint jacques cu fenicul si ardei gras.

Reteta lui Dragos Bercea:Tagliatelle verzi cu smantana si usturoi, creveti pe lemongrass si ulei de susan, sos de midii, ragout de scoici saint jacques cu fenicul si ardei gras.

"Din cate am gustat pana acum, este cea mai buna farfurie!" Asa a laudat Tudor Constantinescu platoul lui Dragos Bercea, in cadrul probei de foc din episodul 3 Top Chef. Iata care este reteta.

Marti, 20.11.2012, 12:02
"Amuse bouche"  sau ce pune capac unui bucatar

"Amuse bouche" sau ce pune capac unui bucatar

Daca nu e indeajuns ca echipa lui Dragos Bercea a pierdut in proba pe echipe, acum membrii acesteia trebuie sa gateasca si pentru invingatori si jurati.

Luni, 19.11.2012, 22:45
Proba pe echipe: Dragos Bercea vs Mihai Ionita

Proba pe echipe: Dragos Bercea vs Mihai Ionita

Cea de-a treia proba i-a adus pe bucatari in fata altei provocari: de aceasta data nu au avut libertatea de a-si alege retetele si au gatit asa cum au cerut clientii: marinarii de la Academia Navala "Mircea cel Batran"

Luni, 19.11.2012, 21:16
Ce au gatit concurentii in Proba de Foc

Ce au gatit concurentii in Proba de Foc

Ti-au placut farfuriile preparate de concurenti dar nu ai retinut ce a gatit fiecare? Vezi lista completa si retele celor care s-au evidentiat.

Marti, 06.11.2012, 16:30
Dragos Bercea se prezinta

Dragos Bercea se prezinta

Impartaseste pasiunea tatalui sau alaturi de care gateste la Cabana Vanatorilor din Predeal. A participat la doua olimpiade gastronomice si ii place sa prepare carnea de vanat sau ficatul de rata.

Luni, 05.11.2012, 23:38
Proba de Foc trimite primul concurent la duel

Proba de Foc trimite primul concurent la duel

Daca toti cei 24 de concurenti au reusit sa treaca de proba de indemanare, cea de-a doua proba sigur pune in pericol cel putin un bucatar trimitandu-l la duel.

Luni, 05.11.2012, 21:15
Muschi de vaca in crusta de ciocolata - reteta care i-a adus un pass card lui Dragos Bercea

Muschi de vaca in crusta de ciocolata - reteta care i-a adus un pass card lui Dragos Bercea

Dragos Bercea a fost primul concurent care i-a impresionat pe juratii Top Chef. Reteta preparata de el, Muschi de vita in crusta de ciocolata, a luat primul card pass al show-lui si deschide astfel Rubrica "Reteta Saptamanii" a siteului www.topchef.a1.ro.

Sambata, 03.11.2012, 08:52
5 intrebari pentru Dragos Bercea

5 intrebari pentru Dragos Bercea

Are doar 22 de ani si nu-i este frica de competitie! Daca ar castiga premiul cel mare si-ar finanta cursurile la o facultate de gastronomie!

Vineri, 19.10.2012, 11:55
Strudel cu carne si ciuperci

Strudel cu carne si ciuperci

Intr-o tigaie se pun 50 grame de unt la topit, apoi se adauga costita afumata taiata felii subtiri. Dupa un minut de amestecare continua se adauga o ceapa taiata rondele, dar si un praz, taiat tot rondele. Dupa inca doua minute se adauga ciupercile...

Marti, 21.12.2010, 14:41
Ravioli gigant

Ravioli gigant

Impreuna cu Dragos Bercea,b ucatarul Nicolai gateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv o reteta de ravioli urias. Ingrediente: piept de pui foietaj ciuperci bacon ulei de masline ceapa faina ou pesmet smantana dulce...

Joi, 14.10.2010, 15:36
Rulou de pui cu sos de coacaze

Rulou de pui cu sos de coacaze

Marti, 05.10.2010, 13:12
Dovlecei umpluti si sos de rosii

Dovlecei umpluti si sos de rosii

dovlecei piept de pui smantana ou nucsoara cognac pesmet parmezan usturoi rosii ceapa cimbru sos rosii ulei unt sare si piper Preparare: Se taie dovlecelul felii groase si se scobeste mijlocul. Pieptul de pui se taie cat mai mic,...

Miercuri, 01.09.2010, 16:35
Muschi de vita umplut si salata de ciuperci

Muschi de vita umplut si salata de ciuperci

Ingrediente: muschi de vita, ardei gras, ciuperci, ceapa verde, usturoi, mozzarella, cimbri, zahar brin, sos worchester, ulei, sare, piper Preparare: muschiuletul se umple cu mozzarella si cu ardei gras, tot acest amestec fiind dat prin ulei de...

Sambata, 17.07.2010, 20:31
x