În ediția din 18 iulie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul matinalului, a preparat mai multe rețete culinare printre care și o interesantă rețetă de foietaj cu brânză de oaie, ardei copți și roșii aromatizate.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o interesantă rețeta de mușchiuleț de porc în stil Wellington cu sos de maioneză și cremă de brânză.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține muschiulet de porc, foietaj, ciuperci, denumit ”Aripioare exotice".
Chef Nicolai Tand a pregătit la Super Neatza o delicioasă rețetă de foie gras cu sos de caise pe pat de foietaj.
Nicolai Tand a pregătit la Super Neatza o rețetă de foie gras cu sos de caise pe pat de foietaj.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține muşchi de poir, morcovi, orez dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Muşchiuleţ de porc în foietaj”.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne, ciuperci, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit Terină în foietaj.
Cei trei chefii și echipe lor află că vor trebui să folosească foietaj în preparatele lor din cea de-a doua confruntare.
Din bucătăria lui Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, o minunată rețetă grecească de rulouri cu vinete în foietaj, perfectă pentru mese copioase alături de cei dragi.
Iată că nu numai cu un millefeuille dulce ne putem delecta ci și cu un millefeuille cu brânză sărată, după cum ne propune Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani.
Vlăduţ gătește la Neatza cu Răzvan şi Dani ”Mere picante în foietaj”.
Ștrudel cu caise, un desert simplu, de vară, gustos și foarte aromat, dar și foarte sănătos cu aluat preparat în casă.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă de tarte cu spanac, perfecte pentru începutul de primăvară și nu numai.
Gustoasă și sățioasă, poate ține loc de orice masă, această plăcintă cu porumb. Ingrediente 250 g bacon 5 legături ceapă verde 5 fire rozmarin 2 conserve porumb chilli Bonduelle 400 g carne tocată 100 g...
Ingrediente 3 mere mari, roșii 800 gr aluat de foietaj 50 g gem de caise 200 g zahăr scorțișoară 1 plic zahăr pudră 2 lămâi 200 g zmeură congelată 50 g amidon Mod de preparare...
Puteți încerca o rețeta interesantă: Pere umplute în foietaj, cu sos de vișine
Cu siguranță ți s-a făcut măcar o dată poftă de un covrig cu cârnat. Dar cum ar fi să îți poți prepara singur, acasă, acest deliciu?
Luni, 16.05.2016, 12:40
Cu siguranță ți s-a făcut măcar o dată poftă de un covrig cu cârnat. Dar cum ar fi să îți poți prepara singur, acasă, acest deliciu?
Ingrediente -1dovleac -500 gr foietaj -100 gr zahar -10 gr scortisoara -5 linguri vin alb dulce -1 esenta de lamaie -zeama de la o jumatate de lamaie -2 linguri piure de mango Mod de preparare Normal 0 21 false...
Marti, 28.10.2014, 15:59
Vladuţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă inedită de "Pui mozaic în mantou de foietaj"
Vladutz a ales sa gateasca astazi o reteta potrivita cu temperaturile de afara: "Crenvursti in foietaj"
Foietaj umplut cu carne de pui - o gustare excelenta pentru o masa de mai multe persoane, fie in familie, fie cu prietenii. Pofta buna!
Miercuri, 17.08.2011, 00:00
O reteta gustoasa si hranitoare, cu cartofi si mazare verde.
Marti, 26.04.2011, 00:00
Chef Cezar pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv o un desert pe cat de simplu, pe atat de aspectuos: foietaj cu fructe caramelizate.
Joi, 21.04.2011, 00:00
Chez Cezar pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia TV o reteta de rulou de pui cu un sos dulce din nuca de cocos.
Joi, 10.03.2011, 00:00
Vlad Florea, bucatar-sef la restaurantul Soffa din Bacau, a prezentat in studioul emisiunii "Euforia Cuisine" de pe Euforia TV o reteta de muschi de vita in foietaj (wellington steak).
Marti, 18.01.2011, 00:00
Strudel cu ciuperci si carne - un preparat pregatit de Dragos Bercea si Istvan, bucatari, in studioul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia TV.
Miercuri, 22.12.2010, 00:00
Toni si Ibi, bucatari la restaurantul libanez Chez Toni din Bucuresti, au pregatit in studioul emisiunii "Euforia Cuisine" de la Euforia TV un desert libanez de post.
Marti, 14.12.2010, 00:00
Bucatarii Nicolae si Dragos pregatesc in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv o reteta ce poate fi servita cu succes si in perioada sarbatorilor: piept de curcan in foietaj.
Duminica, 05.12.2010, 00:00
Indragitul bucatar Nicolai pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv o reteta gustoasa si rapida de foietaj umplut cu carnaciori si branza. Este o gustare perfecta pentru vizionarea unui film sau o discutie intre prieteni, mai ales daca este pregatita cu mult suflet.
Joi, 02.12.2010, 00:00
Vladutz gateste: "Foietaj cu fructe de padure" Mod de preparare: Galbenusele se bat cu zaharul si coaja de lamaie, apoi se amesteca cu branza, grisul si albusele care au fost batute separat cu putin zahar. Se intind foietajele, se umplu cu crema...
piept de curcan costita maghiran foietaj ciuperci ceapa rosii cherry rucola ou smantana pesmet susan dressing balsamic ulei sare si piper Bucatarii Nicolae si Dragos pregatesc in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv o...
Marti, 28.09.2010, 15:55
30 grame ceapa 50 grame vinete 80 grame ardei 2 linguri sos de rosii proaspete usturoi cimbru 50 grame dovlecel verde 100 grame foietaj un galbenus de ou rosii cherry prajite usor sare piper Preparare: Cu un cutit mic se traseaza...
Miercuri, 25.08.2010, 17:19
Se pune prazul la fiert in apa, la fiert, taiat rondele si dat cu sare. Intr-o tigaie se toarna putin ulei de masline si se incepe calirea cepei, taiata si ea rondele. Separat, pieptul de pui se taie bucati mici, de cativa centimetri, apoi se pune in...
Miercuri, 25.08.2010, 17:15
Ingrediente: unt, oua, miere, dulceata de capsuni, faina, nuca de cocos, capsuni, pesmet, foietaj. Preparare: tava se unge cu unt si se adauga un pic de pesmet. Pe masa de lucru se pune faina apoi se intinde bine foietajul, dupa care se realizeaza...
Luni, 16.08.2010, 09:02
Fara nicio indoiala, tarta asta te scoate din orice incurcatura cand trebuie sa gatesti ceva rapid si delicios. Nu degeaba am executat sase tarte in weekend si am primit numeroase telefoane pentru a impartasi reteta! E foarte simplu de facut, si odata ce ai prins ideea, poti jongla cu ingredientele in infinite combinatii!
Vineri, 30.04.2010, 00:00