În Mureş este weekend-ul bunătăţilor tradiţionale, dar şi al cumpărăturilor rafinate. Pe Piaţeta Cetăţii Mediavale din Târgu Mureş, în aceste zile are loc un târg îmbelşugat de toamnă. Şi, în acelaşi oraş, un mall găzduieşte un...
Sambata, 10.10.2020, 08:53Premiul Nobel pentru Pace a fost acordat, în acest an, Programului Alimentar Mondial, o agenţie creată de ONU pentru a combate foametea în întreaga lume. Activ, mai ales în situaţii de criză şi conflict armat, Programul îşi propune să pună...
Sambata, 10.10.2020, 08:45Pentru că este vineri, la Neatza cu Răzvan şi Dani, este zi de desert, iar Vlăduţ, a pregătit unul din deserturile preferate ale lui Dani: "Kaiserschmarrn".
Vineri, 09.10.2020, 12:27Ziele acestea, în curtea Muzeului Național al Țăranului Român are loc un târg cu produse tradiționale românești. Iată ce mâncăruri pot degusta vizitatorii.
Vineri, 09.10.2020, 11:39Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține mere, ouă, lapte, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Kaiserschmarrn".
Vineri, 09.10.2020, 09:13Lacăt pe uşile restaurantelor din Capitală. Patronii se tem că cel puţin jumătate dintre localuri vor fi închise definitiv, în condiţiile în care au fost din nou lovite de restricţii. Deja internetul e plin de anunţuri cu vânzări de...
Joi, 08.10.2020, 19:30Coșurile cu bunătăți de la băcănie pentru întreaga familie se bucură de un mare succes. Iată care sunt cele mai cerute produse.
Joi, 08.10.2020, 11:22Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține ciuperci, ceapă, smântână, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Coșulețul cu ciuperci".
Joi, 08.10.2020, 09:06Românii preferă burgerii, dovada fiind faptul că au ajuns în topul comenzilor de mâncare. Iată cum îi preferă românii.
Miercuri, 07.10.2020, 12:01Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține conopidă, pătrunjel, oțet, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Bruschette cu conopidă".
Miercuri, 07.10.2020, 09:17Diana Georgescu și Miruna Ionescu sunt cele mai bune prietene, dar vor fi rivale dacă ajung în echipe. Uite ce preparate au făcut.
Marti, 06.10.2020, 17:15Dan Boldea, de meserie actor și cântăreț, vine cu un preparat inedit în fața chefilor. Concurentul schimbă rețeta originală cu una proprie.
Marti, 06.10.2020, 17:10Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o delicioasă rețetă de clătite umplute cu carne și ciuperci, celebra rețetă de clătite brașovene.
Marti, 06.10.2020, 11:24Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține carne tocată, ouă, făină, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Clătite brașovene".
Marti, 06.10.2020, 09:47Cântăreața de muzică populară Cornelia Rednic ar accepta să concurenze la Chefi la Cuțite, însă cu o condiție. ”Mă cam tem de chefi”, a mărturisit artista.
Luni, 05.10.2020, 11:59Fosta gimnastă Diana Bulimar pregătește împreună cu chef Cătălin un preparat simplu care are la bază o compoziție de ouă și legume, pe nume Shakshuka.
Luni, 05.10.2020, 11:42Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține dovleac, pește, sfeclă roșie, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Adiere de toamnă".
Luni, 05.10.2020, 08:41Gălăţenii au parte de un weekend cu delicii. A treia ediţie de Street Food Festival este distracţia de la acest sfârşit de săptămână, ocazie bună să iasă din casă şi să se bucure de soare şi de mâncare. Burgeri, coaste de porc,...
Sambata, 03.10.2020, 16:30Organizația Mondială a Sănătății avertizează că obezitatea are deja o prevalență mai mare decât bolile infecțioase. De aceea, în lipsa unor măsuri drastice de prevenție, în 2025 peste jumătate din populația lumii va fi obeză.
Vineri, 02.10.2020, 07:46Roxana Boghean, proprietar bistro, a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani câteva produse vegetariene.
Joi, 01.10.2020, 11:47Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține brânză, ciuperci, smântână, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Fondue de brânzeturi cu gălbiori".
Joi, 01.10.2020, 09:13Pentru a câștiga acestă amuletă chefii trebuie să prepare mâncare sweet and spicy, iar cine o câștigă poate bloca câte un concurent din celelalte două echipe, pe toată durata probei.
Miercuri, 30.09.2020, 16:15Fine dinning românesc a fost stilul de gătit pe care l-am văzut în ediţia de aseară a emisiunii Chefi la cuţite. Ştefan Bănică şi fiul său, Radu, au intrat în competiţie şi i-au impresionat pe cei trei chefi. Nici ediţia din această...
Marti, 29.09.2020, 19:36Aruncăm în fiecare an peste două milioane de tone de mâncare. Risipa imensă vine din gospodării, din restaurante, din magazine şi ne-a dus în primele zece ţări din Europa la acest capitol. Drept urmare, Guvernul şi-a asumat ca până în...
Marti, 29.09.2020, 19:25Cătălin Voicu vrea să le arate celor trei chefi că știe să gătească. Concurentul le gătește piept de curcan cu sos de muștar.
Marti, 29.09.2020, 16:41Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", ne arată cum se face tranziția către un meniu de toamnă.
Marti, 29.09.2020, 11:39Ștefan Bănică Jr. și fiul lui au venit la Chefi la Cuțite și au gătit un preparat special în bucătărie. ”Am făcut și Șale de fluture cu mărar, Unghii de pește sau Genunchi de șarpe!”, au glumit cei doi
Luni, 28.09.2020, 17:15Vlad Ileana are 58 de ani, este casnică și vine din Săliștea de Sus. Acesta a pregătit la ”Chefi la Cuțite” o rețetă ciobănească foarte veche.
Luni, 28.09.2020, 16:45Invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", Andreea Ioniță, instructor de yoga, ne explica efectele unei relatii nocive cu corpul nostru.
Luni, 28.09.2020, 09:51Aruncăm munţi de mâncare! 6 mii de tone de hrană ajung la gunoi în fiecare zi. De cele mai multe ori, sunt aruncate alimente care ar putea fi refolosite sau transformate în reţete gustoase. Cu un pic de creativitate. Mai mulţi clujeni au...
Sambata, 26.09.2020, 19:29În toate colţurile lumii există câte un restaurant care are în meniu acest fel de mâncare. Însă nu peste tot pizza arată ca o pizza. Fiecare ţară a modificat câte ceva, fie că vorbim de ingrediente sau chiar de formă. Vă invit acum să...
Joi, 24.09.2020, 16:33Mâncăruri şi dulciuri care ne-au marcat copilăria ori tradiţii moştenite din moşi strămoşi sunt reînviate acum în centrul Capitalei. Pe Insula de pe Lacul Fundeni s-a dat startul deja de câteva zile la un festival. teoretic al mustului....
Miercuri, 23.09.2020, 12:15Mohamed Ghanem, din București, a venit la "Chefi la cuțite" să-i impresioneze pe jurați cu o mâncare arăbească,
Marti, 22.09.2020, 16:30Vremea a ţinut, ieri, cu turiştii dornici de un brunch în natură! Într-un sat din Ţara Dornelor, gazdele primitoare i-au aşteptat pe oaspeţi cu mesele întinse şi i-au invitat să guste din cele mai bune preparate din zonă. Ciorbă de...
Duminica, 20.09.2020, 08:41Oaie la proţap, tochitură dobrogeană şi must din belşug. De asta au avut parte turiştii care au mers astăzi la Vadu. Chiar dacă sezonul estival a ajuns la final, restaurantele de la malul mării caută metode prin care încearcă să atragă...
Sambata, 19.09.2020, 19:46Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține pere, ciocolată, lamâie, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Plăcintă cu pere și ciocolată".
Vineri, 18.09.2020, 09:55Pentru că salata de vinete este foarte des preparată, mai ales în sezonul vinetelor de grădină, Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne propune să mai diversificăm rețetele și să lăsăm imaginația să se joace cu ingredientele, așa cum a făcut el la această salată de vinete cu gălbiori.
Vineri, 18.09.2020, 09:38Așa cum ne-a obișnuit de ani de zile, Vlăduț, bucătarul de la neatza cu Răzvan și Dani, pregătește diverse rețete de zacuscă, specifice fiecărui sezon. De data aceasta a preparat o rețetă proprie de zacuscă clasică de vinete, pe care o denumește Zacusca 4:3:2:1, după proporțiile ingredientelor.
Joi, 17.09.2020, 12:07Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține vinete, ardei, roșii, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Zacuscă de casă".
Joi, 17.09.2020, 09:21Pandemia i-a făcut pe mulţi români să-şi redescopere propriile bucătării. Şi aşa. au prins şi copiii gustul gătitului. Tot mai mulţi merg chiar la cursuri ca să înveţe cum să prepare mâncărurile preferate. Sub îndrumarea unui...
Joi, 17.09.2020, 08:06Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, nu a lăsat nici de data aceasta sezonul prunelor să treeacă, fără a prepara renumitele găluște cu prune și sos de vanilie, pe care le adoră matinalii și nu doar ei.
Miercuri, 16.09.2020, 10:44Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține prune, cartofi, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Găluște cu prune și sos de vanilie".
Miercuri, 16.09.2020, 09:15Iuliana Dabija, personal trainer și consultant în nutriție, a explicat la Neatza cu Răzvan și Dani despre gustările între mese.
Marti, 15.09.2020, 12:14De la un restaurant din Capitală, de ziua burgerului, Marian Duță, reporterul de la Neatza ne îmbie cu un tort de burgeri care poate cântări și 30 de kilograme.
Marti, 15.09.2020, 11:54De la un restaurant din Capitală, reporterul de la Neatza prezintă un preparat neobișnuit, tort de burgeri. Iată cum arată și ce conține delicatesa culinară care poate cântări și 30 de kilograme.
Marti, 15.09.2020, 11:34Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține vinete, gălbiori, lămâie, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Vinete cu gălbiori".
Marti, 15.09.2020, 09:22Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune o rețetă de gustare, sau mic dejun de toamnă, într-o altfel de prezentare decât pe farfurie, așa încât să-i îmbie și pe cei mai mofturoși.
Luni, 14.09.2020, 09:25Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține șuncă, roșii, șuncă, dar şi alte ingrediente delicioase.
Luni, 14.09.2020, 09:12Marian Duță, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, în direct, dintr-un resort din Prahova, ne prezinta un brunch.
Vineri, 11.09.2020, 09:51Marian Duță, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne arata cum sa alegem carnea pentru gratar.
Joi, 10.09.2020, 11:34