Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne, cartofi, mango dar şi alte ingrediente delicioase.
Cristian Mărgărit, consultant în nutriție, a vorbit la Neatza cu Răzvan și Dani despre cum au ajuns românii să facă puțin sport și să mănânce neadecvat.
Chiftelele de legume este gustarea delicioasă pentru toți pofticioșii. Rețete culinare speciale, prezentate la Neatza cu Răzvan și Dani.
Alin Ciobanu, manager, a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani câteva rețete de burgheri chinezești.
Roxana Blenche, una dintre cele mai apreciate și îndrăgite concurente din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, a vorbit la Neatza cu Răzvan și Dani despre mare ei pasiune.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține somon, ouă, mărar, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Burger de somon cu sos bronze”.
Iuliana Dabija, invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", ne spune ce contine lista alimentelor recomandate pentru micul dejun.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține paste, ardei gras, ridichi, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Paste de pe TikTok”.
Chef Nicolai Tand a pregătit la Neatza cu Răzvan și Dani două rețete delicioase: Salată de linte cu somon și ou poșat și Risotto de arpacaș cu creveți.
Un bărbat pe nume Martin Bryan a reușit să slăbească 70 de kilograme după ce a renunțat la mâncarea sa preferată. Azi, bărbatul e complet transformat și este un adevărat exemplu pentru mulți.
Miercuri, 17.03.2021, 13:34Chef Nicolai Tand a pregătit două preparate care conțin pesto, orez, creveți, dar şi alte ingrediente delicioase, denumite ”Salată de linte” și ”risotto de arpacaș”.
Antanasijevic Vladan, bucătar-șef, a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani cele mai gustoase preparate din meniul sârbesc.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o delicioasă rețetă de ciorbă deasă din verdețuri de primăvară, pe care a denumit-o ”Grădina fermecată”.
Mircea Gheorghe, chef bucătar, prezintă la Neatza cu Răzvan și Dani o rețetă delicioasă de paste cu fructe de mare.
Monica Lukacs, antreprenor, a vorbit despre meniul dintr-un restaurant medieval. Cele mai cerute preparate.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține spanac, ouă, ceapă verde, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Grădina fermecată”.
Marian Duță, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", ne prezintă cele mai comandate mâncăruri din anul 2020.
Starul ”Coronation Street”, Ryan Thomas, a luat o pauză de la viața sa luxoasă și a livrat burgeri cu mașina sa care valorează peste 300.000 de euro.
Miercuri, 03.03.2021, 15:15Kylie Jenner, din clanul Kardashian-Jenner, a dezvăluit mâncarea la care a poftit în timpul sarcinii cu fiica ei, Stormi.
Vineri, 26.02.2021, 18:32Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține sfeclă roșie, piept de curcan, cremă de brânză, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Salată de curcan”.
Chef Nicolai Tand a pregătit un super preparat care conține somon, legume, smântână, dar şi alte ingrediente delicioase.
Doctor Anca Hâncu, medic în nutriție, a explicat la Neatza cu Răzvan și Dani ce alimente să mâncăm pentru o stare de bine.
Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", ne prezintă rețetele pe care trebuie să le comanzi la un restaurant dacă vrei să faci impresie.
Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", ne prezintă cele mai gustoase preparate.
Mădălina Vasile, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", ne arată cele mai căutate mezeluri și brânzeturi la băcănie.
Te-ai întrebat vreodată ce ingrediente ascunde sarea de masă obișnuită?
Vineri, 05.02.2021, 20:00Un ingredient extrem de comun, care se găsește în numeroase alimente procesate, e periculos pentru planetă.
Vineri, 05.02.2021, 16:37George Luca, cofondator pizzerie, a vorbit la Super Neatza despre afacerea pe care o conduce.
Se spune că un abdomen plat se obține în bucătărie. Și sportul este un factor important în acest proces, dar o alimentație corectă este esențială.
Doctor Anca Hâncu, medicină generală și doctor în nutriție, explică la Super Neatza câte calorii este bine să consumăm zilnic ca să avem o stare generală bună.
Chef Roxana Blenche, fostă concurentă al Chefi la Cuție, a prezentat la Super Neatza trendurile culinare din 2021.
Doctor Anca Hâncu, medicină generală și doctor în nutriție, explică la Super Neatza câte calorii este bine să consumăm zilnic ca să avem o stare generală bună.
O alimentație sănătoasă pornește din farfurie. Oana Trifu Bulzan, specialist în nutriție, explică în direct care este proporția alimentelor necesare organismului pentru a mânca sănătos.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne de porc, usturoi, varză, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit Colțunași Gyoza.
O alimentație sănătoasă pornește din farfurie. Oana Trifu Bulzan, specialist în nutriție, explică de ce alimente are nevoie corpul nostru și în ce cantități ar trebui să le consumăm.
Un român aruncă, în medie, 130 de kilograme de alimente pe an. Iar risipa devine evientă de Sărbători, când multe dintre preparate rămân nemâncate. Însă resturile nu trebuie să sfârşească neapărat la gunoi. Bucătarii spun că pot fi refolosite în moduri ingenioase.
Marti, 05.01.2021, 12:38Regimul alimentar ne dictează felul în care ne simțim, dar și bolile pe care le vom dobândi din cauza modului în care combinăm mâncarea. Iată cele mai periculoase combinații între alimente
Luni, 28.12.2020, 16:36Echipa de la Neatza și invitatul special prezintă câteva bucate alese de pe masa de Crăciun, cum ar fi steak, mici, coaste și cârnați de vită.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne, ciuperci, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit Terină în foietaj.
Simona Dragomir, specialistul în sănătate de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, prezintă informații utile despre cât și cum mâncăm pentru a preveni indigestia.
Ana Voicu, antreprenor, a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani meniuri pentru toate gusturile și pentru toate buzunarele, care se pot comanda online.
Simona Dragomir, specialistul în sănătate de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, prezintă informații utile indigestie.
David și doamna Mia, un trecut dureros și greu de înțeles. La pomeni și nunți încercau să facă rost de mâncare.
Odette Costea, antreprenor și creator de tarte, a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani câteva idei de tarte sărate pentru masa de Crăciun.
Odette Costea, antreprenor și creator de tarte, a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani câteva dintre secretele celor mai gustoase tarte sărate.
Sorin Gănescu, antreprenor, a prezentat într-un reportaj la Neatza cu Răzvan și Dani care sunt secretele celor mai pufoase și gustoase chiftele.
Sorin Gănescu, antreprenor, a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani câteva dintre secretele celor mai pufoase și gustoase chiftele.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține roșie, ceapă, antricot de vițel, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Antricot îmbujorat".
Chef Radu Darie a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani căteva rețete de mic dejun sănătos.
Mădălina Barbu, antreprenor, a explicat la Neatza cu Răzvan și Dani cum trebuie să alegem carnea în funcție de ce vrem să preparăm.