Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține pastăi, caise, morcov, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Ciorbă de păstăi cu caise".
Subiectul care generează multe controverse printre părinţi, în special, în perioada diversificării: sarea în alimentaţia copilului. Organismul are nevoie de ea la acea vârstă? Cât înseamnă prea mult? Care sunt bolile pe care le cauzează...
Miercuri, 24.06.2020, 12:23
Melisa are 21 de ani şi este studentă în anul II la design vestimentar. Perioada sesiunii, mai ales în pandemie, a fost mai dificilă decât şi-a imaginat. Restricţiile impuse de starea de urgenţă au îngreunat fizic, dar şi mental sarcinile...
Luni, 22.06.2020, 12:31
Peștele este adus de două ori pe săptămână de la Marea Neagră și Delta Dunării, dar și din Italia, Grecia, Tunisia, Maroc. Printr-un apel video poți să-ți alegi singur peștele care va fi livrat la ține acasă în aceeași zi.
La Muzeul Național al Țăranului Român, bucătarii vă așteaptă cu mâncăruri tradiționale alese.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține mici, ceapă, burger, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Bucuria gurmandului".
Cel mai renumit desert din bucătăria turcească este baclavaua care se face fie cu fistic, fie cu nuci.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o rețetă interesantă pe bază de foi de tortillas gratinate cu mozzarela și umplute cu o diversitate de ingrediente delicioase, rețetă pe care a denumit-o "Veselie în farfurie".
Odată cu relaxarea măsurilor, revenim la tot mai multe obiceiuri vechi care ne umpleau într-un mod plăcut sfârşitul de săptămână. S-a văzut asta şi weekendul trecut, la Târgul lui Cireşar de la Muzeul Ţăranului Român. A fost primul...
Luni, 15.06.2020, 12:20
Diversificarea este unul dintre cuvintele foarte des auzite în preajma mamelor cu copii mici. Şi poate cel mai important pas atunci când vine vorba de alimentaţia corectă a bebeluşilor. Diversificarea este acea perioadă în care, în meniul...
Vineri, 12.06.2020, 12:17
Marian Duță, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne prezintă un meniu ce poate fi găsit la o piscină.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o minunată rețetă de aripioare de pui pe care le-a asortat cu o garnitură de cartofi și un delicios sos de iaurt, rețetă pe care a denumit-o "Aripioare de vacanță".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit, ca de început de săptămână o delicioasă rețetă pe bază de mușchiuleț de porc marinat în trei tipuri de vin, dar şi alte ingrediente delicioase, rețetă pe care a denumit-o "Mușchiuleț petrecăreț".
Turiştii nu au uitat nici de Maramureş. Aici, au fost întâmpinaţi cu bucate tradiţionale, pălincă şi multă linişte, iar gazdele i-au aşteptat în costume populare. Programul de vacanţă include drumeţii, vizite la muzeu, iar seara,...
Duminica, 07.06.2020, 13:44
Câinii reginei Marii Britanii sunt printre cei mai răsfăţaţi de pe planetă. Animalele au propriul bucătar, care le prepară zilnic carnea. Dezvăluirea a fost făcută de fostul bucătar al Reginei Elisabeta a II-a, iar bărbatul chiar a...
Duminica, 07.06.2020, 08:38
În perioadele cu efort intelectual intens este bine să consumi anumite alimente care îți vor îmbunătății capacitățile creierului și ajuta la o concentrarea mai bună.
Sambata, 06.06.2020, 13:46
N-a avut 3 roţi, dar s-a descurcat şi pe două. Viorel, sau Vulpoiul, cum vrea să se prezinte, atunci când livrează mâncare, s-a întors la datorie. Aşadar, încă de la primele ore ale dimineţii, soţul Veronicăi a spus prezent, la job!
Vineri, 05.06.2020, 18:54
Marian Duță, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne prezintă cum se face șaorma.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține salată verde, pere, mure, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Salată lui Cătălin".
Românii au sărbătorit redeschiderea teraselor din 1 iunie ca de 1 decembrie: cu mâncăruri româneşti. Ciorbe, sarmale, ciolan de porc şi papanaşi au fost meniul de relaxare. cea mai comandată băutură a fost desigur.berea. Costul...
Marti, 02.06.2020, 19:34
Pentru foarte mulţi copii, o masă caldă poate fi darul cel mai de preţ atât de ziua Copilului, cât şi în oricare altă zi. Mai mulţi voluntari din Arad au gătit pentru zeci de micuţi nevoiaşi şi au împărţit alimentele. Printre lacrimi...
Marti, 02.06.2020, 07:55
Iată cum arată o masă îmbelșugată cu preparate gustoase pentru masa de Înălțare.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține rață, brânză, mere dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Rață iubăreață".
Pentru patronii de restaurante a-la-carte, ceea ce se întâmplă acum e un compromis, pe care încearcă totuşi să-l transforme în avantaj.
Joi, 21.05.2020, 12:23
Marian Duță, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne prezintă cei mai comandați burgeri din România.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține sfeclă, iaurt, pastă de hrean, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Sfeclă sofisticată".
Pandemia împinge industria alimentară într-o criză de proporţii. Sute de mii de tone de mâncare au ajuns să se strice în depozitele din Europa după ce vânzările au scăzut drastic, iar restaurantele s-au închis. Disperaţi, producătorii au...
Marti, 19.05.2020, 19:29
Preparatele autentice românești pot fi comandate online și în stare de alertă
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține sparanghel, suncă, cașcaval dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Sparanghel fermecat".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o altfel de salată de vinete cu dovlecei și iaurt, servită în cojile de la vinete, decupate sub formă de balerini.
Invitată la Neatza cu Răzvan și Dani, Romanița a vorbit despre perioada de carantină. ”De două luni gătesc în fiecare dimineață”, a declarat artista.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o altfel de salată de vinete cu dovlecel și iaurt, servită în cojile de la vinete, decupate sub formă de balerini.
Ne-am putea petrece starea de alertă la terasă. Românii ar putea ieşi la o masă în aer liber, după două luni de izolare. Deputaţii au venit astăzi cu această propunere-surpriză pe care au trecut-o în lege. Şi asta deşi premierul,...
Miercuri, 13.05.2020, 19:15
Senatorii au reuşit să voteze în timp record măsurile din starea de alertă! Şi aş începe cu cea mai bună veste. Va fi posibil să mâncăm şi să bem în oraş, dar numai la terase.La fel de important este că starea de alertă poate dura...
Marti, 12.05.2020, 23:40
Pandemia ar putea lăsa primăriile cu vistieria goală. Edilii au aflat acum că nu vor recupera în totalitate sumele care erau alocate pentru hrana persoanelor izolate la domiciliu. Guvernul va da bani pentru acest capitol, însă, doar pentru...
Marti, 12.05.2020, 16:28
Criza sanitară a avut efect de domino în toată economia. Inclusiv în industria petrolieră. Concomitent cu preţurile, a scăzut şi cererea. Pentru a suporta mai uşor pierderile, unele benzinării s-au transformat în adevărate mini-marketuri...
Sambata, 09.05.2020, 19:27
Pandemia a scumpit viaţa, dar şi traiul românilor! Marile magazine au profitat de panica oamenilor şi au mărit preţurile celor mai căutate alimente şi produse.
Vineri, 08.05.2020, 19:24
Pandemia a scumpit viaţa, dar şi traiul românilor! Marile magazine au profitat de panica oamenilor şi au mărit preţurile celor mai căutate alimente şi produse. Conservele de carne de exemplu sunt în topul scumpirilor, cu aproape 50 la sută,...
Vineri, 08.05.2020, 19:11
Proprietarul unei pescării a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani ce pește preferă românii, dar și alte informații interesante.
Fiul cel mic al regretatului Ion Dolănescu cară sute de saci cu mâncare, pentru cei sărmani, iar costurile sunt acoperite din salariul lui. Şi chiar dacă e mândru, pentru că face bine, există un aspect care l-a dezamăgit
Joi, 07.05.2020, 18:57
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o rețetă de Fasole mexicană cu o combinație delicioasă de ingrediente, perfectă pentru un prânz generos.
Un preot dintr-un sat din Covasna a criticat decizia autorităților de a muta școala în online, spunând că mulți dintre copiii din zonele rurale își fac griji pentru hrana zilnică.
Marti, 05.05.2020, 16:41
Toată lumea aşteaptă cu nerăbdare relaxarea restricţiilor. Terasele şi restaurantele ar fi printre primele locuri în care vom ajunge. Sau vom dori să facem asta. Lucrurile rămân incerte şi în privinţa datei dar şi în privinţa măsurilor pe care patronii urmează să le ia.
Luni, 04.05.2020, 17:58
Un lucru e sigur. Toată lumea aşteaptă cu nerăbdare relaxarea restricţiilor. Terasele şi restaurantele ar fi printre primele locuri în care vom ajunge. Sau vom dori să facem asta. Lucrurile rămân incerte şi în privinţa datei dar şi în...
Luni, 04.05.2020, 17:03
Mădălina Vasile, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", ne prezintă cum s-au adaptat restaurantele cu pandemia.
Marian Duță, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, în direct, ne explică cum putem primi tradiționalii mici de 1 Mai.
Ultimele două luni ne-au făcut pe toţi să ne schimbăm unele obiceiuri. Inclusiv când vine vorba despre comportamentul în materie de retail şi delivery. Un studiu de piaţă recent, realizat în Bucureşti, arată că, într-un procent foarte...
Miercuri, 29.04.2020, 12:26
Marian Duță, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, alături de medicul nutriționist Ruxandra Pleşea, ne învață cum să gestionăm mâncatul compulsiv în această perioada în care nu facem msicare și stăm numai în casă.
Luni, 27.04.2020, 11:12
Marian Duță, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, alături de medicul nutriționist Ruxandra Pleşea, ne învață cum să gestionăm mâncatul compulsiv în această perioada în care nu facem msicare și stăm numai în casă.
Cu siguranţă, după masa de Paşte v-au rămas nişte alimente de care vă întrebaţi ce puteți face cu ele şi cât timp mai sunt bune pentru consum. Iată, mai jos, idei de rețete care vă ajută să consumaţi.
Joi, 23.04.2020, 09:48