Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o rețetă interesantă pe bază de foi de tortillas gratinate cu mozzarela și umplute cu o diversitate de ingrediente delicioase, rețetă pe care a denumit-o "Veselie în farfurie".
Miercuri, 17.06.2020, 08:34Odată cu relaxarea măsurilor, revenim la tot mai multe obiceiuri vechi care ne umpleau într-un mod plăcut sfârşitul de săptămână. S-a văzut asta şi weekendul trecut, la Târgul lui Cireşar de la Muzeul Ţăranului Român. A fost primul...
Luni, 15.06.2020, 12:20Diversificarea este unul dintre cuvintele foarte des auzite în preajma mamelor cu copii mici. Şi poate cel mai important pas atunci când vine vorba de alimentaţia corectă a bebeluşilor. Diversificarea este acea perioadă în care, în meniul...
Vineri, 12.06.2020, 12:17Marian Duță, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne prezintă un meniu ce poate fi găsit la o piscină.
Joi, 11.06.2020, 11:52Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o minunată rețetă de aripioare de pui pe care le-a asortat cu o garnitură de cartofi și un delicios sos de iaurt, rețetă pe care a denumit-o "Aripioare de vacanță".
Marti, 09.06.2020, 08:36Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit, ca de început de săptămână o delicioasă rețetă pe bază de mușchiuleț de porc marinat în trei tipuri de vin, dar şi alte ingrediente delicioase, rețetă pe care a denumit-o "Mușchiuleț petrecăreț".
Luni, 08.06.2020, 08:28Turiştii nu au uitat nici de Maramureş. Aici, au fost întâmpinaţi cu bucate tradiţionale, pălincă şi multă linişte, iar gazdele i-au aşteptat în costume populare. Programul de vacanţă include drumeţii, vizite la muzeu, iar seara,...
Duminica, 07.06.2020, 13:44Câinii reginei Marii Britanii sunt printre cei mai răsfăţaţi de pe planetă. Animalele au propriul bucătar, care le prepară zilnic carnea. Dezvăluirea a fost făcută de fostul bucătar al Reginei Elisabeta a II-a, iar bărbatul chiar a...
Duminica, 07.06.2020, 08:38În perioadele cu efort intelectual intens este bine să consumi anumite alimente care îți vor îmbunătății capacitățile creierului și ajuta la o concentrarea mai bună.
Sambata, 06.06.2020, 13:46N-a avut 3 roţi, dar s-a descurcat şi pe două. Viorel, sau Vulpoiul, cum vrea să se prezinte, atunci când livrează mâncare, s-a întors la datorie. Aşadar, încă de la primele ore ale dimineţii, soţul Veronicăi a spus prezent, la job!
Vineri, 05.06.2020, 18:54Marian Duță, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne prezintă cum se face șaorma.
Miercuri, 03.06.2020, 11:44Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține salată verde, pere, mure, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Salată lui Cătălin".
Miercuri, 03.06.2020, 08:29Românii au sărbătorit redeschiderea teraselor din 1 iunie ca de 1 decembrie: cu mâncăruri româneşti. Ciorbe, sarmale, ciolan de porc şi papanaşi au fost meniul de relaxare. cea mai comandată băutură a fost desigur.berea. Costul...
Marti, 02.06.2020, 19:34Pentru foarte mulţi copii, o masă caldă poate fi darul cel mai de preţ atât de ziua Copilului, cât şi în oricare altă zi. Mai mulţi voluntari din Arad au gătit pentru zeci de micuţi nevoiaşi şi au împărţit alimentele. Printre lacrimi...
Marti, 02.06.2020, 07:55Iată cum arată o masă îmbelșugată cu preparate gustoase pentru masa de Înălțare.
Joi, 28.05.2020, 12:36Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține rață, brânză, mere dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Rață iubăreață".
Joi, 28.05.2020, 10:09Pentru patronii de restaurante a-la-carte, ceea ce se întâmplă acum e un compromis, pe care încearcă totuşi să-l transforme în avantaj.
Joi, 21.05.2020, 12:23Marian Duță, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne prezintă cei mai comandați burgeri din România.
Joi, 21.05.2020, 11:55Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține sfeclă, iaurt, pastă de hrean, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Sfeclă sofisticată".
Miercuri, 20.05.2020, 08:27Pandemia împinge industria alimentară într-o criză de proporţii. Sute de mii de tone de mâncare au ajuns să se strice în depozitele din Europa după ce vânzările au scăzut drastic, iar restaurantele s-au închis. Disperaţi, producătorii au...
Marti, 19.05.2020, 19:29Preparatele autentice românești pot fi comandate online și în stare de alertă
Marti, 19.05.2020, 12:03Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține sparanghel, suncă, cașcaval dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Sparanghel fermecat".
Marti, 19.05.2020, 08:23Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o altfel de salată de vinete cu dovlecei și iaurt, servită în cojile de la vinete, decupate sub formă de balerini.
Luni, 18.05.2020, 14:37Invitată la Neatza cu Răzvan și Dani, Romanița a vorbit despre perioada de carantină. ”De două luni gătesc în fiecare dimineață”, a declarat artista.
Luni, 18.05.2020, 10:59Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o altfel de salată de vinete cu dovlecel și iaurt, servită în cojile de la vinete, decupate sub formă de balerini.
Luni, 18.05.2020, 08:28Ne-am putea petrece starea de alertă la terasă. Românii ar putea ieşi la o masă în aer liber, după două luni de izolare. Deputaţii au venit astăzi cu această propunere-surpriză pe care au trecut-o în lege. Şi asta deşi premierul,...
Miercuri, 13.05.2020, 19:15Senatorii au reuşit să voteze în timp record măsurile din starea de alertă! Şi aş începe cu cea mai bună veste. Va fi posibil să mâncăm şi să bem în oraş, dar numai la terase.La fel de important este că starea de alertă poate dura...
Marti, 12.05.2020, 23:40Pandemia ar putea lăsa primăriile cu vistieria goală. Edilii au aflat acum că nu vor recupera în totalitate sumele care erau alocate pentru hrana persoanelor izolate la domiciliu. Guvernul va da bani pentru acest capitol, însă, doar pentru...
Marti, 12.05.2020, 16:28Criza sanitară a avut efect de domino în toată economia. Inclusiv în industria petrolieră. Concomitent cu preţurile, a scăzut şi cererea. Pentru a suporta mai uşor pierderile, unele benzinării s-au transformat în adevărate mini-marketuri...
Sambata, 09.05.2020, 19:27Pandemia a scumpit viaţa, dar şi traiul românilor! Marile magazine au profitat de panica oamenilor şi au mărit preţurile celor mai căutate alimente şi produse.
Vineri, 08.05.2020, 19:24Pandemia a scumpit viaţa, dar şi traiul românilor! Marile magazine au profitat de panica oamenilor şi au mărit preţurile celor mai căutate alimente şi produse. Conservele de carne de exemplu sunt în topul scumpirilor, cu aproape 50 la sută,...
Vineri, 08.05.2020, 19:11Proprietarul unei pescării a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani ce pește preferă românii, dar și alte informații interesante.
Vineri, 08.05.2020, 12:44Fiul cel mic al regretatului Ion Dolănescu cară sute de saci cu mâncare, pentru cei sărmani, iar costurile sunt acoperite din salariul lui. Şi chiar dacă e mândru, pentru că face bine, există un aspect care l-a dezamăgit
Joi, 07.05.2020, 18:57Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o rețetă de Fasole mexicană cu o combinație delicioasă de ingrediente, perfectă pentru un prânz generos.
Joi, 07.05.2020, 10:20Un preot dintr-un sat din Covasna a criticat decizia autorităților de a muta școala în online, spunând că mulți dintre copiii din zonele rurale își fac griji pentru hrana zilnică.
Marti, 05.05.2020, 16:41Toată lumea aşteaptă cu nerăbdare relaxarea restricţiilor. Terasele şi restaurantele ar fi printre primele locuri în care vom ajunge. Sau vom dori să facem asta. Lucrurile rămân incerte şi în privinţa datei dar şi în privinţa măsurilor pe care patronii urmează să le ia.
Luni, 04.05.2020, 17:58Un lucru e sigur. Toată lumea aşteaptă cu nerăbdare relaxarea restricţiilor. Terasele şi restaurantele ar fi printre primele locuri în care vom ajunge. Sau vom dori să facem asta. Lucrurile rămân incerte şi în privinţa datei dar şi în...
Luni, 04.05.2020, 17:03Mădălina Vasile, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", ne prezintă cum s-au adaptat restaurantele cu pandemia.
Joi, 30.04.2020, 11:36Marian Duță, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, în direct, ne explică cum putem primi tradiționalii mici de 1 Mai.
Joi, 30.04.2020, 10:43Ultimele două luni ne-au făcut pe toţi să ne schimbăm unele obiceiuri. Inclusiv când vine vorba despre comportamentul în materie de retail şi delivery. Un studiu de piaţă recent, realizat în Bucureşti, arată că, într-un procent foarte...
Miercuri, 29.04.2020, 12:26Marian Duță, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, alături de medicul nutriționist Ruxandra Pleşea, ne învață cum să gestionăm mâncatul compulsiv în această perioada în care nu facem msicare și stăm numai în casă.
Luni, 27.04.2020, 11:12Marian Duță, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, alături de medicul nutriționist Ruxandra Pleşea, ne învață cum să gestionăm mâncatul compulsiv în această perioada în care nu facem msicare și stăm numai în casă.
Luni, 27.04.2020, 10:39Cu siguranţă, după masa de Paşte v-au rămas nişte alimente de care vă întrebaţi ce puteți face cu ele şi cât timp mai sunt bune pentru consum. Iată, mai jos, idei de rețete care vă ajută să consumaţi.
Joi, 23.04.2020, 09:48Cu siguranţă, după masa de Paşte v-au rămas nişte alimente cu care vă întrebaţi şi cât timp mai sunt bune pentru consum. Iată, mai jos, idei care vă ajută să consumaţi ouăle, drobul sau carne de miel rămase.
Joi, 23.04.2020, 09:38Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și Ștefania sunt echipele care lupta pentru marele premiu de pe Drumul Comorilor. La misiunea Ruleta Asia Express, concurenţii trebuie să învârtă roata de cinci ori şi să mănânce din compartimentul...
Miercuri, 22.04.2020, 21:01Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune pentru mic dejun, sau gustare, o delicioasă și sănătoasă budincă de chia cu banane și zmeură, dar și cu alte ingrediente ce-i desăvârșesc gustul.
Miercuri, 22.04.2020, 14:11Lumea se află la un pas de o foamete de proporţii biblice! Este avertismentul pe care îl trag oficialii de la ONU. Experţii spun că numărul de persoane care suferă din cauza foametei s-ar putea dubla în acest an, din cauza crizei generate de...
Miercuri, 22.04.2020, 13:56Chef Sorin Bontea a prezentat în cadrul matinalului Neatza cu Răzvan și Dani, direct din bucătăria lui, o rețetă de pâine economică, cu doar un gram de drojdie.
Miercuri, 22.04.2020, 10:03Chef Sorin Bontea a prezentat rețeta lui de pâine preferată, la care folosește doar un gram de drojdie.
Miercuri, 22.04.2020, 09:56Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține fructe, ciocolată, banane, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Lingură cu vârf".
Miercuri, 22.04.2020, 08:11