Cristian Tudor, antreprenor, a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani pachete speciale de sărbători pentru gurmanzi. Aceste cadouri conțin mixuri de microplante și flori comestibile, dar și rețete culinare prezentate video pas cu pas.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține portocale, piept de rață, unt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Rață cu portocală".
Cele trei echipe își aleg, cu dificultate, preparatele care trebuie să conțină kiwi, frișcă, caviar și care vor ajunge în farfuriile soldaților de la Brigada 30 Gardă ”Mihai Viteazul”. Momente dificile în sezonul 8 Chefi la cuțite,...
Era de mult o zicală, cum că o ciorbă bună te scoate din boală și se aplică și după ce ne ghiftuim cu mese copioase la diferite evenimente, sărbători, sau vacanțe. Marian Duță ne ajută să aflăm care sunt cele mai recomadate ciorbe bune de servit după perioadele de abuz alimentar.
Marian Duță, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne prezintă remediul perfect după minivacanță.
11 vedete au venit de ziua Antenei să liciteze pentru farfuriile senzaționale create de chefii Dumitrescu, Scărlătesci și Bontea. Banii licitați s-au îndreptat către Tudorița, o mamă cu o poveste emoționantă, prezentă în gala Ajut eu!
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o delicioasă rețetă de friptură din mușchiuleț de porc cu cremă gorgonzola și pere în sos de vin, pe care a denumit-o "Mușchiuleț zgribulit".
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține mușchi de porc, brânză, sfeclă roție, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Mușchiuleț zgribulit".
Doctor Anca Hâncu, medic în științe medicale, nutriție, a venit la Neatza cu Răzvan și Dani și a explicat cum să ne construim un sistem imunitar sănătos prin activitățile zilnice.
Doctor Anca Hâncu, medic în științe medicale, nutriție, a venit la Neatza cu Răzvan și Dani și a explicat ce poți să mănânci ca să nu te îngrași dacă ești o persoană sedentară.
Pentru a căștiga cel de-al patrulea battle "Chefi la cuțite", cele trei echipe trebuie să pregătească un meniu "Fast-food".
Shaorma a devenit un preparat preferat de români, indiferent că poate fi comandat la fast-food, sau poate fi preparat acasă, iar acum că suntem în postul Crăciunului, putem afla ce poate conține o shaorma de post. Meniu de post la fast-food.
Geihun Mustafa, manager lanț de restaurante de tip fast food, a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani câteva meniuri fast-food de post.
Despre microplante am văzut deja că putem decora mâncărurile cu ele, dar este important să știm și despre rolul microplantelor în preparatele culinare și a alimentației echilibrate.
Cristian Tudor, inginer horticultor și antreprenor, explică la Neatza cu Răzvan și Dani ce sunt microplantele și cum pot contribui acestea la o alimentație echilibrată.
Ilinca Tranulis, medic pediatru, a explicat la Neatza cu Răzvan și Dani cum îi putem face pe copii să mănânce fructe și legume.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține fasole, ceapă, ghebe dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Fasolică veselă".
Gașca Zurli îi învață pe copii să mănânce sănătos.
Marian Duță, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne arată cum se face o pizza corect.
Chef Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai faimoși bucătari din România. A intrat în bucătărie de pe vremea când avea 17 ani, a început cu munca de jos, iar acum preparatele lui sunt printre cele mai râvnite din țară.
Floriana Iacob, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", alături de doctor Simona Carniciu, ne spune ce să mâncăm că să fim în formă toată ziua.
Floriana Iacob, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", alături de doctor Simona Carniciu, ne spune ce să mâncăm că să fim în formă toată ziua.
Invitată la Neatza cu Răzvan și Dani, Oana Trifu Bulzan, specialist în schimbarea stilului de viață, ne învață cum să ne pregătim un mic dejun sănătos.
Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", ne prezinta un hot-dog gourment.
Invitată la Neatza cu Răzvan și Dani, Oana Trifu Bulzan, specialist în schimbarea stilului de viață, ne învață cum să ne pregătim un mic dejun sănătos.
Echipa lui chef Cătălin Scărlătescu şi echipa condusă de chef Florin Dumitrescu au parte de emoții mari la proba individuală. Tema acestei confruntării este tocăniță.
Marian Duță și chef Radu Darie ne prezintă, la "Neatza cu Răzvan și Dani", cea mai sănătoasă salată de toamnă.
Degustarea din etapa bootcamp, ultima probă. Chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu sunt amuzanți de preparatul care arată ca o înmormântare!
În proba a treia din etapa bootcamp a emisiunii Chefi la Cuțite, concurenții trebuie să gătească orice s-ar putea servi la business class.
Jurații de la Chef la Cuțite merg în inspecție pe la bancurile concurenților. Ce sfaturi le-au dat, dar și răspunsurile celor care sunt în etapa bootcamp.
În proba a doua din etapa bootcamp a emisiunii Chefi la Cuțite, concurenții pregătesc pui în varianta economic class. ”Zici că gătesc deasupra unei brichete!”, a declarat unul dintre concurenți.
Oana Trifu Bulzan, specialist în schimbarea stilului de viață, a venit la Neatza cu Răzvan și Dani și a vorbit despre alimentația sănătoasă.
Cef Apo prezintă la Neatza cu Răzvan și Dani preparate gustoase din bucătăria orientală. Festin all-inclusive de Ziua Turciei.
Răzvan Simion vorbește la Neatza cu Răzvan și Dani despre cum era răsfățat bunică: ”Îmi strecura supa. Dacă nu-mi plăcea mâncarea, îmi făcea altceva”, a declarat prezentatorul matinalului de la Antena 1.
Dani Oțil face mofturi culinare, nu orice mâncare este pe gustul prezentatorului de la Neatza cu Răzvan și Dani. ”Am mâncat ciuperci crude”, a declarat acesta.
George Soare are 34 de ani, din București, a venit la "Chefi la cuțite" să-i uimească pe jurați cu preparatul său.
Toamna este sezonul murăturilor pentru toate gospodinele din ţară. În localitatea buzoiană Mânzăleşti, oamenii îşi pregătesc conservele de iarnă cu saramura ce le izvorăşte direct. din munte. Reţeta perfectă pentru murături este...
Duminica, 25.10.2020, 08:27Restaurantele cu meniuri rafinate se adaptează și ele noilor vremuri. Pandemia ține clienții acasă, oamenii nu pot să se mai bucure într-un local exclusivist de preparatele preferate, aşa că restaurantele fine dining se adaptează noilor...
Vineri, 23.10.2020, 16:37Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", ne prezinta cele mai comandate meniuri de lux pe timp de pandemie.
Marian Duță, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, în direct, ne prezinta un eveniment inedit din centrul Capitalei.
Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, ne spune care sunt cele mai preparate libaneze.
Mădălina Vasile, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", alături de medicul Anca Hâncu, ne explică cât trebuie să mâncam la fiecare masă și câte mese trebuie să avem într-o zi.
Marian Duță, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, învață de la chef Radu Darie cum se prepară cele mai delicioase gustări cu dovleac.
Cristina Raiu are 42 de ani, locuiește în Germania și este de profesie bucătar. ”Nici nu pot să accept să nu câștig acest sezon Chefi la Cuțite”, a declarat concurenta.
Andrei Ignat are 34 de ani, vine din Botoșani, iar Eduard Becker are 29 de ani și este județul TImiș. Iată ce preparate au pregătit pentru cei trei jurați Chei la Cuțite.
Laurențiu Zediu are 33 de ani, vine din Polonia și organizează evenimente culinare. Concurentul a pregătit pentru cei trei jurați de la Chefi la Cuție file de doradă și supă cremă de dovlecel a la Asia.
Pentru a câștiga acestă amuletă chefii trebuie să prepare ceva fin, iar cine o câștigă are dreptul de a lua în echipa lui un concurent eliminat din oricare cele două echipe.
Cântăreața Sinead O'Connor le-a dezvăluit fanilor săi că moare de foame și nu poate să-și cumpere mâncare din cauza agorafobiei ”paralizante” de care suferă.
Joi, 15.10.2020, 18:22Începe o nouă săptămână în compania celor mai carismatici bucătari. Căutările continuă la Chefi la cuţite, în timp ce degustările pe nevăzute se apropie de final. Emoţii au şi juraţii, nu doar concurenţii. Şi asta pentru că lupta...
Luni, 12.10.2020, 19:40