Antena Căutare

Articole despre mancare

Cele mai recomandate ciorbe bune de servit după perioadele de abuz alimentar

Cele mai recomandate ciorbe bune de servit după perioadele de abuz alimentar

Era de mult o zicală, cum că o ciorbă bună te scoate din boală și se aplică și după ce ne ghiftuim cu mese copioase la diferite evenimente, sărbători, sau vacanțe. Marian Duță ne ajută să aflăm care sunt cele mai recomadate ciorbe bune de servit după perioadele de abuz alimentar.

Miercuri, 02.12.2020, 15:06
Ciorbă gustoasă, ca la mama acasă, remediul perfect după minivacanță

Ciorbă gustoasă, ca la mama acasă, remediul perfect după minivacanță

Marian Duță, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne prezintă remediul perfect după minivacanță.

Miercuri, 02.12.2020, 12:01
Întâlnire între Bontea și Fodor la licitația de mâncare pentru cazul Tudoriței: „Am venit la tăticu` la serviciu”

Întâlnire între Bontea și Fodor la licitația de mâncare pentru cazul Tudoriței: „Am venit la tăticu` la serviciu”

11 vedete au venit de ziua Antenei să liciteze pentru farfuriile senzaționale create de chefii Dumitrescu, Scărlătesci și Bontea. Banii licitați s-au îndreptat către Tudorița, o mamă cu o poveste emoționantă, prezentă în gala Ajut eu!

Duminica, 29.11.2020, 19:21
Rețetă de friptură din mușchiuleț de porc cu cremă gorgonzola și pere în sos de vin, gătită de Vlăduț la Neatza cu Răzvan şi Dani

Rețetă de friptură din mușchiuleț de porc cu cremă gorgonzola și pere în sos de vin, gătită de Vlăduț la Neatza cu Răzvan şi Dani

Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o delicioasă rețetă de friptură din mușchiuleț de porc cu cremă gorgonzola și pere în sos de vin, pe care a denumit-o "Mușchiuleț zgribulit".

Joi, 19.11.2020, 14:22
Mușchiuleț zgribulit, rețeta lui Vlăduț de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Mușchiuleț zgribulit, rețeta lui Vlăduț de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține mușchi de porc, brânză, sfeclă roție, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Mușchiuleț zgribulit".

Joi, 19.11.2020, 08:24
Cum să ne construim un sistem imunitar sănătos prin activitățile zilnice

Cum să ne construim un sistem imunitar sănătos prin activitățile zilnice

Doctor Anca Hâncu, medic în științe medicale, nutriție, a venit la Neatza cu Răzvan și Dani și a explicat cum să ne construim un sistem imunitar sănătos prin activitățile zilnice.

Miercuri, 18.11.2020, 12:16
Ce să mănânci ca să nu te îngrași dacă ești o persoană sedentară

Ce să mănânci ca să nu te îngrași dacă ești o persoană sedentară

Doctor Anca Hâncu, medic în științe medicale, nutriție, a venit la Neatza cu Răzvan și Dani și a explicat ce poți să mănânci ca să nu te îngrași dacă ești o persoană sedentară.

Miercuri, 18.11.2020, 11:35
Fast-food-uri de fițe, tema celui de-al cincilea battle "Chefi la cuțite"

Fast-food-uri de fițe, tema celui de-al cincilea battle "Chefi la cuțite"

Pentru a căștiga cel de-al patrulea battle "Chefi la cuțite", cele trei echipe trebuie să pregătească un meniu "Fast-food".

Marti, 17.11.2020, 16:07
Ce poate conține o shaorma de post. Meniu de post la fast-food

Ce poate conține o shaorma de post. Meniu de post la fast-food

Shaorma a devenit un preparat preferat de români, indiferent că poate fi comandat la fast-food, sau poate fi preparat acasă, iar acum că suntem în postul Crăciunului, putem afla ce poate conține o shaorma de post. Meniu de post la fast-food.

Luni, 16.11.2020, 12:26
Shaorma de post. Meniu de post la fast-food

Shaorma de post. Meniu de post la fast-food

Geihun Mustafa, manager lanț de restaurante de tip fast food, a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani câteva meniuri fast-food de post.

Luni, 16.11.2020, 11:47
Rolul microplantelor în preparatele culinare și a alimentației echilibrate

Rolul microplantelor în preparatele culinare și a alimentației echilibrate

Despre microplante am văzut deja că putem decora mâncărurile cu ele, dar este important să știm și despre rolul microplantelor în preparatele culinare și a alimentației echilibrate.

Luni, 16.11.2020, 10:57
Ce sunt microplantele și cum pot contribui acestea la o alimentație echilibrată

Ce sunt microplantele și cum pot contribui acestea la o alimentație echilibrată

Cristian Tudor, inginer horticultor și antreprenor, explică la Neatza cu Răzvan și Dani ce sunt microplantele și cum pot contribui acestea la o alimentație echilibrată.

Luni, 16.11.2020, 10:14
Cum îi facem pe copii să mănânce fructe și legume

Cum îi facem pe copii să mănânce fructe și legume

Ilinca Tranulis, medic pediatru, a explicat la Neatza cu Răzvan și Dani cum îi putem face pe copii să mănânce fructe și legume.

Luni, 16.11.2020, 10:08
Fasolică veselă, rețeta lui Vlăduț de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Fasolică veselă, rețeta lui Vlăduț de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține fasole, ceapă, ghebe dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Fasolică veselă".

Luni, 16.11.2020, 08:23
Mic dejun în stilul Zurli

Mic dejun în stilul Zurli

Gașca Zurli îi învață pe copii să mănânce sănătos.

Duminica, 15.11.2020, 10:33
Pizza cu blat negru, vedetă de Black Friday

Pizza cu blat negru, vedetă de Black Friday

Marian Duță, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne arată cum se face o pizza corect.

Vineri, 13.11.2020, 13:30
În ce restaurant poți gusta din preparatele lui Chef Cătălin Scărlătescu. Unde a creat meniuri și unde gătește

În ce restaurant poți gusta din preparatele lui Chef Cătălin Scărlătescu. Unde a creat meniuri și unde gătește

Chef Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai faimoși bucătari din România. A intrat în bucătărie de pe vremea când avea 17 ani, a început cu munca de jos, iar acum preparatele lui sunt printre cele mai râvnite din țară.

Joi, 12.11.2020, 16:40
Care sunt alimentele care ne dau energie pentru întreaga zi

Care sunt alimentele care ne dau energie pentru întreaga zi

Floriana Iacob, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", alături de doctor Simona Carniciu, ne spune ce să mâncăm că să fim în formă toată ziua.

Joi, 12.11.2020, 09:34
Ce mâncăm că să fim în formă toată ziua

Ce mâncăm că să fim în formă toată ziua

Floriana Iacob, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", alături de doctor Simona Carniciu, ne spune ce să mâncăm că să fim în formă toată ziua.

Joi, 12.11.2020, 09:20
Idei de mic dejun sănătos, oferite de Oana Trifu Bulzan la Neatza cu Răzvan și Dani

Idei de mic dejun sănătos, oferite de Oana Trifu Bulzan la Neatza cu Răzvan și Dani

Invitată la Neatza cu Răzvan și Dani, Oana Trifu Bulzan, specialist în schimbarea stilului de viață, ne învață cum să ne pregătim un mic dejun sănătos.

Miercuri, 11.11.2020, 13:44
Deliciosul hoț-dog, transformat într-un răsfăț gourment

Deliciosul hoț-dog, transformat într-un răsfăț gourment

Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", ne prezinta un hot-dog gourment.

Miercuri, 11.11.2020, 11:09
Idei de mic dejun sănătos și rapid atunci când ești pe fugă

Idei de mic dejun sănătos și rapid atunci când ești pe fugă

Invitată la Neatza cu Răzvan și Dani, Oana Trifu Bulzan, specialist în schimbarea stilului de viață, ne învață cum să ne pregătim un mic dejun sănătos.

Miercuri, 11.11.2020, 10:53
Chefi la cuțite, proba individuală. Tocăniță, tema confruntării dintre echipa cu buline și echipa cu carouri

Chefi la cuțite, proba individuală. Tocăniță, tema confruntării dintre echipa cu buline și echipa cu carouri

Echipa lui chef Cătălin Scărlătescu şi echipa condusă de chef Florin Dumitrescu au parte de emoții mari la proba individuală. Tema acestei confruntării este tocăniță.

Luni, 09.11.2020, 17:54
Cele mai sănătoase salate de toamnă, la Neatza cu Răzvan și Dani

Cele mai sănătoase salate de toamnă, la Neatza cu Răzvan și Dani

Marian Duță și chef Radu Darie ne prezintă, la "Neatza cu Răzvan și Dani", cea mai sănătoasă salată de toamnă.

Luni, 09.11.2020, 11:03
Chefii, amuzanți de preparatul care arată ca o înmormântare! Degustarea din etapa bootcamp, ultima probă

Chefii, amuzanți de preparatul care arată ca o înmormântare! Degustarea din etapa bootcamp, ultima probă

Degustarea din etapa bootcamp, ultima probă. Chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu sunt amuzanți de preparatul care arată ca o înmormântare!

Marti, 03.11.2020, 19:10
Etapa bootcamp, ultima probă. Concurenții pot găti orice s-ar putea servi la business class

Etapa bootcamp, ultima probă. Concurenții pot găti orice s-ar putea servi la business class

În proba a treia din etapa bootcamp a emisiunii Chefi la Cuțite, concurenții trebuie să gătească orice s-ar putea servi la business class.

Marti, 03.11.2020, 18:41
Chefii, în inspecție pe la bancurile concurenților. Emoții și tensiune la cote maxime

Chefii, în inspecție pe la bancurile concurenților. Emoții și tensiune la cote maxime

Jurații de la Chef la Cuțite merg în inspecție pe la bancurile concurenților. Ce sfaturi le-au dat, dar și răspunsurile celor care sunt în etapa bootcamp.

Marti, 03.11.2020, 16:50
Etapa bootcamp, proba a doua. Concurenții trebuie să gătească la reșou!

Etapa bootcamp, proba a doua. Concurenții trebuie să gătească la reșou!

În proba a doua din etapa bootcamp a emisiunii Chefi la Cuțite, concurenții pregătesc pui în varianta economic class. ”Zici că gătesc deasupra unei brichete!”, a declarat unul dintre concurenți.

Marti, 03.11.2020, 16:24
Totul despre alimentația sănătoasă. Cum arată farfuria ideală cu mâncare

Totul despre alimentația sănătoasă. Cum arată farfuria ideală cu mâncare

Oana Trifu Bulzan, specialist în schimbarea stilului de viață, a venit la Neatza cu Răzvan și Dani și a vorbit despre alimentația sănătoasă.

Vineri, 30.10.2020, 11:40
Rețete culinare din bucătăria orientală. Festin all-inclusive de Ziua Turciei

Rețete culinare din bucătăria orientală. Festin all-inclusive de Ziua Turciei

Cef Apo prezintă la Neatza cu Răzvan și Dani preparate gustoase din bucătăria orientală. Festin all-inclusive de Ziua Turciei.

Joi, 29.10.2020, 10:57
Răzvan Simion, răsfățatul bunicii: Îmi strecura supa. Dacă nu-mi plăcea mâncarea, îmi făcea altceva

Răzvan Simion, răsfățatul bunicii: Îmi strecura supa. Dacă nu-mi plăcea mâncarea, îmi făcea altceva

Răzvan Simion vorbește la Neatza cu Răzvan și Dani despre cum era răsfățat bunică: ”Îmi strecura supa. Dacă nu-mi plăcea mâncarea, îmi făcea altceva”, a declarat prezentatorul matinalului de la Antena 1.

Joi, 29.10.2020, 10:14
Dani Oțil, mofturi culinare: Am mâncat ciuperci crude

Dani Oțil, mofturi culinare: Am mâncat ciuperci crude

Dani Oțil face mofturi culinare, nu orice mâncare este pe gustul prezentatorului de la Neatza cu Răzvan și Dani. ”Am mâncat ciuperci crude”, a declarat acesta.

Marti, 27.10.2020, 09:38
George Soare, hairstylistul vedetelor, la Chefi la cuțite: E o pasiune gătitul

George Soare, hairstylistul vedetelor, la Chefi la cuțite: E o pasiune gătitul

George Soare are 34 de ani, din București, a venit la "Chefi la cuțite" să-i uimească pe jurați cu preparatul său.

Luni, 26.10.2020, 16:06
Izvor de saramură, camară plină de conserve

Izvor de saramură, camară plină de conserve

Toamna este sezonul murăturilor pentru toate gospodinele din ţară. În localitatea buzoiană Mânzăleşti, oamenii îşi pregătesc conservele de iarnă cu saramura ce le izvorăşte direct. din munte. Reţeta perfectă pentru murături este...

Duminica, 25.10.2020, 08:27
Fine dining în propria locuință

Fine dining în propria locuință

Restaurantele cu meniuri rafinate se adaptează și ele noilor vremuri. Pandemia ține clienții acasă, oamenii nu pot să se mai bucure într-un local exclusivist de preparatele preferate, aşa că restaurantele fine dining se adaptează noilor...

Vineri, 23.10.2020, 16:37
De la restaurant, meniul de lux s-a mutat la pachet

De la restaurant, meniul de lux s-a mutat la pachet

Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", ne prezinta cele mai comandate meniuri de lux pe timp de pandemie.

Vineri, 23.10.2020, 11:22
Party ca la Oktoberfest, cu bere și grătar de 7 metri, în centrul Capitalei

Party ca la Oktoberfest, cu bere și grătar de 7 metri, în centrul Capitalei

Marian Duță, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, în direct, ne prezinta un eveniment inedit din centrul Capitalei.

Vineri, 23.10.2020, 11:05
Cele mai comandate preparate libaneze

Cele mai comandate preparate libaneze

Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, ne spune care sunt cele mai preparate libaneze.

Joi, 22.10.2020, 11:41
Câte mese este bine să avem într-o zi

Câte mese este bine să avem într-o zi

Mădălina Vasile, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", alături de medicul Anca Hâncu, ne explică cât trebuie să mâncam la fiecare masă și câte mese trebuie să avem într-o zi.

Miercuri, 21.10.2020, 09:47
Dovleacul, vedeta toamnei în bucătăriile românilor

Dovleacul, vedeta toamnei în bucătăriile românilor

Marian Duță, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, învață de la chef Radu Darie cum se prepară cele mai delicioase gustări cu dovleac.

Marti, 20.10.2020, 10:43
Mâncarea livrată acasă nu mai e o afacere de succes

Mâncarea livrată acasă nu mai e o afacere de succes

Luni, 19.10.2020, 19:27
Cristina Raiu a plecat de acasă bătută, însă nu s-a lăsat învinsă

Cristina Raiu a plecat de acasă bătută, însă nu s-a lăsat învinsă

Cristina Raiu are 42 de ani, locuiește în Germania și este de profesie bucătar. ”Nici nu pot să accept să nu câștig acest sezon Chefi la Cuțite”, a declarat concurenta.

Luni, 19.10.2020, 19:19
Andrei Ignat și Eduard Becker au încercat să surprindă juriul Chef la Cuțite. Reacția celor trei chefi

Andrei Ignat și Eduard Becker au încercat să surprindă juriul Chef la Cuțite. Reacția celor trei chefi

Andrei Ignat are 34 de ani, vine din Botoșani, iar Eduard Becker are 29 de ani și este județul TImiș. Iată ce preparate au pregătit pentru cei trei jurați Chei la Cuțite.

Luni, 19.10.2020, 18:15
Laurențiu Zediu a lăsat România pentru Polonia: I-am învățat să facă papanași

Laurențiu Zediu a lăsat România pentru Polonia: I-am învățat să facă papanași

Laurențiu Zediu are 33 de ani, vine din Polonia și organizează evenimente culinare. Concurentul a pregătit pentru cei trei jurați de la Chefi la Cuție file de doradă și supă cremă de dovlecel a la Asia.

Luni, 19.10.2020, 16:54
Chefii au de gătit ceva fin. Ce rețete au ales cei trei jurați la duelul pentru amuletă

Chefii au de gătit ceva fin. Ce rețete au ales cei trei jurați la duelul pentru amuletă

Pentru a câștiga acestă amuletă chefii trebuie să prepare ceva fin, iar cine o câștigă are dreptul de a lua în echipa lui un concurent eliminat din oricare cele două echipe.

Luni, 19.10.2020, 16:33
Cântăreața Sinead O'Connor, apel disperat pentru fani: mor de foame și nu pot cumpăra mâncare

Cântăreața Sinead O'Connor, apel disperat pentru fani: mor de foame și nu pot cumpăra mâncare

Cântăreața Sinead O'Connor le-a dezvăluit fanilor săi că moare de foame și nu poate să-și cumpere mâncare din cauza agorafobiei ”paralizante” de care suferă.

Joi, 15.10.2020, 18:22
Chefii se întrec în bucate franțuzești

Chefii se întrec în bucate franțuzești

Începe o nouă săptămână în compania celor mai carismatici bucătari. Căutările continuă la Chefi la cuţite, în timp ce degustările pe nevăzute se apropie de final. Emoţii au şi juraţii, nu doar concurenţii. Şi asta pentru că lupta...

Luni, 12.10.2020, 19:40
Mâncarea, mai scumpă ca niciodată

Mâncarea, mai scumpă ca niciodată

Criza cauzată de pandemie ajunge şi în buzunare. Avem scumpiri pe toate planurile, în special la alimente. Faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, preţul produselor alimentare a crescut cu aproape 5%. Mai scumpe sunt şi diverse servicii de...

Luni, 12.10.2020, 19:33
Chef Arthur de la Ceptura și Dana, grătar cu pungi, vopsea și multă dragoste: Aici îi fac reginei mele de mâncare

Chef Arthur de la Ceptura și Dana, grătar cu pungi, vopsea și multă dragoste: Aici îi fac reginei mele de mâncare

Zi de sărbătoare pentru regina Dana din Boteni. Regele Arthur i-a propus Danei să meargă împreună cu el, în weekend, la Ceptura, locul unde se află împărăția sa. Dana nu a stat pe gânduri şi duşi au fost. Pe drum, în mașină, Arthur...

Luni, 12.10.2020, 18:58
Festivalul pescăresc, un succes și în pandemie

Festivalul pescăresc, un succes și în pandemie

Plachie, saramură, borş de peşte, tentacule de caracatiţă sau paella! Toate s-au găsit la festivalul pescăresc de pe Faleza Dunării. Evenimentul se încheie astăzi. Comercianţii i-au aşteptat pe vizitatori cu preparate delicioase, iar drept...

Duminica, 11.10.2020, 08:23
x