Cel mai savuros concurs gastronomic cu copii, unic în România, “Junior Chef”, a avut aseară marea premieră în care cei mai talentaţi copii, simpatici şi ambiţioşi au venit să demonstreze că sunt cei mai buni bucătăraşi, iar juriul format din Horia Vîrlan, Anca Lungu şi Marius Florea Vizante a avut dificila misiune de a departaja preparatele pe care prichindeii le-au gătit.
Marti, 11.03.2014, 12:54Cel mai savuros concurs gastronomic cu copii, unic în România, “Junior Chef”, a avut aseară marea premieră în care cei mai talentaţi copii, simpatici şi ambiţioşi au venit să demonstreze că sunt cei mai buni bucătăraşi, iar juriul format din Horia Vîrlan, Anca Lungu şi Marius Florea Vizante a avut dificila misiune de a departaja preparatele pe care prichindeii le-au gătit
Marti, 11.03.2014, 12:22Intr-un interviu oferit site-ului www.star-gossip.com, finalistul Top Chef, Nico Lontras, vorbeste despre experienta in cadrul concursului si despre ce inseamna meseria de bucatar.
Marti, 12.02.2013, 18:28Intr-un interviu oferit site-ului www.star-gossip.com, finalistul Top Chef vorbeste despre experienta in cadrul concursului si despre ce inseamna meseria de bucatar.
Marti, 12.02.2013, 11:13Nico Lontras a pregatit in finala Top Chef o inghetata de banane cu curry foarte apreciata atit de jurati, cit si de invitatii acestora
Marti, 12.02.2013, 10:10Cel mai taios show culinar de televiziune isi va desemna, in aceasta seara, castigatorul. Giovanni Piselli si Nico Lontras vor lupta, de la 20.30, la Antena 1, pentru primul titlu de TOP CHEF al Romaniei!
Joi, 31.01.2013, 17:09Maine seara, de la 22:30, cei patru semifinalisti lupta mai aprig ca niciodata pentru a le demonstra juratilor ca merita un loc in marea finala Top Chef. Dragos Bercea, Ionut Lupu, Giovanni Piselli si Nico Lontras vor trebui sa pregateasca un meniu regal, demn de locatia in care se afla: Palatul Mogosoaia. In platou, le vor fi alaturi cele mai dragi persoane din viata lor, dar si cei 20 de concurenti alaturi de care s-au aliniat la start in cursa pentru marele premiu Top Chef.
Vineri, 25.01.2013, 14:28Ajunsi la Duel, cei doi concurenti trebuie sa scoata in evidenta ceapa si usturoiul in doar 30 de minute.
Duminica, 30.12.2012, 01:00Concurent Top Chef, Nico Lontras este foarte activ in social media.
Marti, 18.12.2012, 11:07Pentru aceasta proba cerintele au fost multiple: creativitate, rapiditate si adaptabilitate. De ce? Multe guri de hranit, un preparat care trebuie sa arate impecabil si sefi de echipa care se schimba intre ei de mai multe ori.
Luni, 10.12.2012, 22:00Chef Hadad a fost foarte incantat de Nico Lontras, cand acesta i-a prezentat "orez marocan picant cu fructe uscate, vinete si fulgi de migdale". Sa aflam reteta sa.
Marti, 27.11.2012, 12:43Nico Lontras a fost felicitat de chef Hadad pentru aspectul preparatului sau exclusivist de la Top Chef:"cheesecake descompus, cu gem de rosii, stafide picante, crema de mascarpone cu cocos, crema philadelphia cu cafea si pudra de piscoturi". Sa afla reteta sa.
Marti, 27.11.2012, 12:24De aceasta data, cei 18 concurenti ramasi in cursa au scapat. Niciunul nu a plecat dupa prima proba, ei reusind sa pregateasca deserturi absolut uimitoare.
Luni, 26.11.2012, 21:20Sefii de echipa au fost alesi: Ovidiu Margarita si Mihai Zamfira. Juratii le-au pregatit noi aventuri concurentilor.
Luni, 12.11.2012, 21:50Nico Lontras i-a impresionat pe jurati si sandwich-ul sau a castigat passcard-ul in episodul 2 din Top Chef.
Luni, 12.11.2012, 15:54Ti-au placut farfuriile preparate de concurenti dar nu ai retinut ce a gatit fiecare? Vezi lista completa si retele celor care s-au evidentiat.
Marti, 06.11.2012, 16:30In urma Probei de Foc, Ionut Lupu si Giovanni Piselli au fost desemnati conducatori de echipa. Provocarea pentru cei doi a fost sa gateasca 60 de portii de mancare si 60 de deserturi pentru o unitate de elita a Jandermeriei Romane.
Luni, 05.11.2012, 22:00Concurentii au fost luati prin surprindere inca de la prima proba iar o parte din ei au crezut ca drumul lor se termina curand chiar daca, inainte de a afla unde vor merge, pareau increzatori in fortele lor si gata sa spintece orice piedica.
Luni, 05.11.2012, 20:45Inainte de a fi bucatar, Nico a fost optician si mai apoi brutar.
Vineri, 19.10.2012, 17:22