Andreea Moldovan a pregătit astăzi la Prietenii de la 11 o reţetă de vară denumită salată de paste Caprese.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conține mușchiuleț de porc, pere, cremă de brânză, smântână, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Medalion fructat”.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conține fructul pasiunii, pepene roșu, dar și pepene galben.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conține brânză mozzarella, roșii, castraveți, pepene galben, oregano, busuioc, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Ardei umpluți”.
Gustul secuiesc a cucerit mii de gurmanzi din jurul Capitalei. În grădina Palatului Mogoşoaia, bucătarii s-au întrecut în preparate cu nume complicate. Şi după ce s-au delectat cu langoşi şi kurtos colac, românii au stins arşiţa cu un...
Duminica, 25.06.2017, 19:34Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care contine paste, rosii, ardei gras, ciuperci, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Just fun”.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conține sparanghel, roșii, castraveți, pastăi galbene, mazăre, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Sparanghel vioi”.
Andreea Moldovan a arătat la „Prietenii de la 11” cum se face o salată delicioasă cu năut, avocado și brânză feta.
"Salată cu năut, avocado şi brânză feta" este preparatul Andreei Moldovan de astăzi de la "Prietenii de la 11"
Reţeta Andreei Moldovan de astăzi de la ”Prietenii de la 11” este "Creveți Thai", un preparat delicios cu lapte de cocos, adrei, ghimbir, creveși și multe alte ingrediente delicioase.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine mere, ouă, făină, lapte, lamâie, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Mere în pijama”.
Chefii au degustat preparatele concurenților care au intrat la duel, însă au rămas cu un gust amar.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă ce conține foarte multă carne - "Takita".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă ce conține trei tipuri de pește - "Frigărui marinara".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă de post cu multe legume - "Bucătăria veselă"
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă de post cu multe legume - "Bucutăria veselă"
Ultima probă își face apariția, iar concurenții sunt nevoiți să facă "Tartar de somon". Chefii își doresc echipe puternice.
Camelia Neculai și câinele său Bobiță vor să-i cucerească pe cei trei chefi cu preparatul lor, dar jurații nu sunt impresionați.
Ioan Stan se întoarce cu forțe noi în fața celor trei chefi. Concurentul pregătește "Pară umplută".
Vrânceanu Florina este bucătar şi a venit la "Chefi la cuţite" pentru a-şi face fiica mândră. Dacă va reuşi rămâne de văzut!
Iulian Mitea are 25 de ani şi lucrează în Londra ca sous-chef. Visul său, însă, este să îşi deschidă un restaurant în România
Vrânceanu Florina este bucătar şi a venit la "Chefi la cuţite" pentru a-şi face fiica mândră. Dacă va reuşi rămâne de văzut!
Iulian Mitea are 25 de ani şi lucrează în Londra ca sous-chef. Visul său, însă, este să îşi deschidă un restaurant în România
Apostol Bogdan este un tip cu experienţă, dar cu prea multe emoţii. A venit la "Chefi la cuţite" îndemnat de fiul său de doar 6 ani şi spera să nu îl dezamăgească
Ruxandra Urse are 27 de ani şi nu este străină gătitului! După un accident care i-a pus viaţa în pericol, concurenta a decis să renunţe la bucătărie, însă emisiunea “Chefi la cuţite” i-a dat curaj să meargă mai departe.
Apostol Bogdan este un tip cu experienţă, dar cu prea multe emoţii. A venit la "Chefi la cuţite" îndemnat de fiul său de doar 6 ani şi spera să nu îl dezamăgească
Ruxandra Urse are 27 de ani şi nu este străină gătitului! După un accident care i-a pus viaţa în pericol, concurenta a decis să renunţe la bucătărie, însă emisiunea “Chefi la cuţite” i-a dat curaj să meargă mai departe
Unele dintre cele mai bune mâncăruri se fac în Harghita! Nu trece săptămâna fără un festival culinar. La cel din satul Lupeni, de pildă, au fost sute de oameni care au plecat acasă sătui şi fericiţi. Au mâncat jumări, cârnaţi,...
Duminica, 22.01.2017, 16:58Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza a pregătit astăzi un preparat dulce denumit - Raţuşte - probabil cea mai ieftină reţetă de desert!
Nu mai ştii ce să pregăteşti bun pentru familia ta? Tarta de cartofi este o idee excelentă
Zizik ne propune astăzi o reţetă delicioasă şi uşor de preparat - tartă de cartofi
Duminica, 15.01.2017, 11:39Chef Ralu ne arată cum să preparăm cea mai gustoasă negresă
Marti, 10.01.2017, 10:34Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine ardei, brânzeturi, mazăre dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Paprika gratin".
Taie vinetele în două pe lung şi presară-le cu sare, iar apoi lasă-le o oră să se elibereze sucul. Între timp, într-o tigaie cu ulei căleşte ceapa şi, după ce s-a înmuiat, adaugă carnea pe care o desfaci cu lingura de lemn. Adaugă...
Sambata, 10.12.2016, 09:49Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine piept de gâscă, ceapă, mere, scorțișoară, chimen, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Plăcintă gălăgioasă".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care contine fistic, pere, rodii, salata verde, brânzeturi, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Salată boierească".
Concurenții intrați la duel trebuie să-i surprindă pe chefi cu preparate senzaționale care conțin elemente de mic dejun, dar și elemente de la masa de prânz.
Adolescenții mânâncă ceea ce au preparat cele trei echipe conduse de Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.
Filip nu ia în seamă sfaturile primite și astfel aruncă mazărea din preparatul lui chef Cătălin Scărlătescu.
Chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea degustă preparatele concurenților care au intrat la duel.
Concurenții intrați la duel trebuie să-i surprindă pe chefi cu preparate senzaționale care conțin fructe.
Chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea degustă preparatele concurenților care au intrat la duel.
Concurenții intrați la duel trebuie să-i surprindă pe chefi cu preparate senzaționale care au ca ingredient principal iaurtul.
Pare greu de crezut, dar în Marea Britanie există unul dintre cele mai bizare restaurante din lume.
Luni, 17.10.2016, 15:57Sarmale făcute în dovleac! Puţină lume a văzut, puţină lume a gustat. Ei bine, în Buzău, gospodinele spun că sunt un deliciu. Sunt atât de bune, încât se topesc în gură. Dovleacul e vedeta toamnei şi baza multor mâncăruri.
Duminica, 16.10.2016, 19:31Pentru cei care tin postul, dar nu numai pentru acestia, reteta de gulas de cartofi este perfecta pentru ca este simplu si usor de preparat, dar mai ales gustos.
Vineri, 14.10.2016, 09:49Rațiu Maria Honoria a are 41 de ani și a decis să vină la emisiune ca să arate că este un bucătar desăvârșit.
Alexandra Cohal are 28 de ani şi este actriţă. I se mai spune Mini sau Pokemon pentru că e micuţa şi veselă, dar vai de cel care o supără. Speră să primească cuţitul în această seară cu un preparat pe care prietenii ei îl adoră: Ciuperci la tigaie cu piept de pui
Alexandra Cohal are 28 de ani şi este actriţă. I se mai spune Mini sau Pokemon pentru că e micuţa şi veselă, dar vai de cel care o supără. Speră să primească cuţitul în această seară cu un preparat pe care prietenii ei îl adoră: Ciuperci la tigaie cu piept de pui
E un gentleman, are 52 de ani şi este antrenor de box! Doamnelor şi domnilor, faceţi cunoştinţă cu Marian Cocoş din Bucureşti