Pentru că este vineri, așa cum ne-a obișnuit, Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani prepară o rețetă de desert, și anume, o delicioasă rețetă de Cheesecake cu afine.
Vineri, 24.04.2020, 08:35Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține lapte, smântănă, mărar, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit " Ciolan Sărbătorit".
Joi, 23.04.2020, 08:21Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne propune ca după mesele de sărbători, o rețetă de Salată de primăvară servită cu minciunele picante.
Marti, 21.04.2020, 09:21Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține lăptuci, mazăre, fasole, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit " Adevăr și Minciunele".
Marti, 21.04.2020, 08:22Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune pentru perioada sărbătorilor pascale, o Rețetă de Salată aperitiv de ouă fierte.
Marti, 07.04.2020, 13:43Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține ouă, maioneză, muștar dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Salată de ouă"
Marti, 07.04.2020, 08:30Pentru că este vineri, așa cum ne-a obișnuit, Vlăduț prepară în cadrul îndrăgitului matinal Neatza cu Răzvan și Dani, o rețetă de desert și anume, o Pizza dulce.
Vineri, 27.03.2020, 08:34Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține vinete, brânză, roșii dar şi alte ingrediente delicioase, denumit " Vinete grecești".
Miercuri, 25.03.2020, 10:11Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține faina, brânză, ceapă verde, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Langoși cu brânză sărată".
Marti, 24.03.2020, 08:31Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține spaghete, linte și conservă de roșii, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit " Spaghete cochete".
Luni, 23.03.2020, 08:35Cei care iubesc peștele, în special păstrăvul, pot vedea la Neatza cu Răzvan și Dani cele mai gustoase preparate din păstrăv.
Vineri, 13.03.2020, 10:43Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit în această dimineață o rețetă de clătite americane, sărate, asortate într-un decor primăvăratic cu mozzarella, roșii cherry și spanac, rețetă pe care a denumit-o "Clătite americane cu parfum de primăvară".
Marti, 25.02.2020, 08:21Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune pentru ziua de Dragobete o rețetă de pui pe sticlă, așa cum se prepara odinioară, cu o garnitură de orez integral și un sos de chefir cu căpșuni, rețetă pe care a denumit-o "Pui iubăreț".
Luni, 24.02.2020, 10:27Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune pentru ziua de Dragobete o rețetă de pui pe sticlă, așa cum se prepara odinioară, cu o garnitură de orez integral și un sos de chefir cu căpșuni, rețetă pe care a denumit-o "Pui iubăreț".
Luni, 24.02.2020, 08:24Scrumbia afumată de Dunăre ne-a dus faima peste hotare. Se pregăteşte după metoda tradiţională a pescarilor din Deltă. Curioşi să aflăm toate secretele, mergem într-o fabrică din Tulcea. Aici sunt reguli stricte: peștele se prepară...
Luni, 17.02.2020, 07:51Chef Munti, bucătarul de la Star Matinal, a pregătit un preparat care conţine roșii, ceapă, usturoi dar și alte dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Paccheri cu Salsiccia".
Vineri, 31.01.2020, 08:42Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat din carne de curcan, cu legume rădăcinoase și fructe, dar și niște sosuri delicioase denumit " Friptură de curcan în stil american".
Marti, 28.01.2020, 08:24Vlăduț, bucătarul din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, a combinat varza creață cu varza de bruxelles, dar și ceva afumătură și spaetzle și a ieșit un preparat gustos, rapid și sănătos.
Miercuri, 22.01.2020, 12:58Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit astăzi o reţetă denumită "Perechea minunată", un preparat cu două tipuri de varză la care se adauga bacon şi ciolan fiert!
Miercuri, 22.01.2020, 08:32Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, a pregătit în cadrul emisiunii, un altfel de burger, mai sănătos și mai delicios decât clasicul burger cu carne.
Miercuri, 15.01.2020, 10:02Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, a pregătit un preparat care conţine halloumi, rosii, avocado, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit Burger cu halloumi și ou poșat.
Miercuri, 15.01.2020, 09:24Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține făină, ouă, miere, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit Turtă dulce din copilărie.
Vineri, 13.12.2019, 08:51Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține paste, peste afumat, avocado, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit Paste răsfățate cu pește afumat.
Joi, 05.12.2019, 08:27Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține vinete, tahini, usturoi, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit Baba Ganoush.
Miercuri, 04.12.2019, 08:31Amalia Bellantoni, membru al echipei albastre, s-a salvat cu pizza ei preferată.
Marti, 03.12.2019, 17:58Emoții și tensiuni mari la jurizarea preparatelor de la proba individuală. Cei trei chefi au degustat fiecare preparat în parte: Unul a fost neinspirat deloc!
Marti, 03.12.2019, 17:52Cuțitele au scos scântei şi în cea de-a opta confruntare a celui mai iubit show culinar, "Chefi la Cuțite"! Echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu gătește la foc automat să termine preparatul.
Marti, 03.12.2019, 17:25Tema zilei le-a pus mari dificultăți mari membrilor celor trei echipe de la Chefi la Cuţite.
Marti, 03.12.2019, 17:18Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit piept de rață cu un sos delicios, preparat pe care l-a denumit Piept de rață viscolit.
Marti, 03.12.2019, 08:18Amalia Bellantoni, membru al echipei albastre, s-a salvat la jurizare cu preparatul ei.
Luni, 02.12.2019, 19:07Stresul își spune cuvântul! Concurenții intrați la duel ajung să se certe între ei. Unii vor liniște ca să se concentreze asupra preparatului, iar alții cer ajutorul colegilor strigând în gura mare.
Marti, 26.11.2019, 18:16Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit astăzi un preparat rustic intitulat "Bavareză"
Marti, 26.11.2019, 08:25Sushi este unul dintre cele mai importante preparate din bucătăria japoneză, astfel chefii sunt motivați să inventeze rețete tot mai interesante.
Luni, 18.11.2019, 11:54Sushi este unul dintre cele mai importante preparate din bucătăria japoneză, astfel chefii sunt motivați să inventeze rețete tot mai interesante.
Luni, 18.11.2019, 11:38Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o renumită rețetă de desert și anume: Rețeta de Tort Sacher.
Vineri, 15.11.2019, 08:32Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conţine carne de pui, ceapă, smântână, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Pui cu smântână".
Luni, 11.11.2019, 09:27Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit delicioasa rețetă tradițională Pui cu smântână, pe care n-ai cum s-o refuzi, mai ales servită cu mămăliguță.
Luni, 11.11.2019, 08:26Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conţine cartofi, carne de pui, muștar, smântână, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Friptură festivă de pui”.
Marti, 05.11.2019, 08:20Fiecare are dreptul la o opinie, nu? Pentru Vasile Mugur, dictatorul Nicoale Ceaușescu „a fost un om special, care a făcut multe pentru țară”...
Marti, 29.10.2019, 22:10Iuri Iulian Stoica a avut curajul să lase în urmă o relație toxică, de 27 de ani, și să-și ia viața de la capăt. Dacă va lua cele trei cuțite, i le va dedica fostei sale soții, cea care îi spunea că va ajunge să trăiască pe străzi!
Marti, 29.10.2019, 20:50Ioana Maria Rusu s-a întors la ”Chefi la cuțite” cu un desert de aur și o poveste de viață cutremurătoare. Cum a reușit copila abandonată de tatăl pe care îl iubea ca pe un zeu să se ridice din suferință și să devină o femeie de nota zece?
Marti, 29.10.2019, 20:10A fost o ediție presărată cu de toate! Chef Cătălin Scărlătescu a reușit să câștige încă o amuletă, consolidându-și poziția de fruntaș, un viking le-a oferit ceva nou, o jurnalistă a venit cu o lecție de istorie interesantă și multe alte momente spectaculoase. Iată ce s-a întâmplat luni, 28 octombrie, la ”Chefi la cuțite”.
Luni, 28.10.2019, 23:55Adriana Cazacu, bucătar în Popești-Leordeni, și soțul ei, IT-ist, sunt departe de fetița lor de doi ani. Cariera îi ține la distanță de cea mică.
Luni, 28.10.2019, 23:32Timp de 19 ani, a lucrat ca învățătoare. Dorind să îi ofere copilului ei o viață mai bună, Simona Prisecaru și soțul ei au lăsat totul în urmă și au plecat în Italia.
Luni, 28.10.2019, 22:32Schimbăm tonul, cu un domn cu ținuta întreținută, din câte se pare, de mult umor și o siguranță de antrenor! Doru Ungureanu, profesor de educație fizică, s-a prezentat în fața chefilor cu preparatul național al Braziliei. Iată că românii și brazilienii au ceva în comun: fasolea cu cârnați!
Luni, 28.10.2019, 22:10Daniel Arariței lucrează în Londra de șapte ani. În fața chefilor a venit cu un preparat specific italienesc. Concurentul a mai participat și alte competiții în Marea Britanie unde a luat locul întâi.
Luni, 28.10.2019, 21:14Flori Cornea a petrecut 12 ani departe de țară, în Italia, însă prăjitura ei i-a dus pe chefi cu gândul la Michael Jackson!
Luni, 28.10.2019, 20:52”Salut, România”! Carismaticul Marwin Heis a venit tocmai din Brazilia pentru a-și încerca norocul în cel de-al șaptelea sezon al show-ul ”Chefi la cuțite”. Concurentul este fotograf și producător video, dar cum se descurcă în bucătărie?
Luni, 28.10.2019, 20:10Daniel Arariței lucrează în Londra de șapte ani. În fața chefilor a venit cu un preparat specific italienesc. Concurentul a mai participat și alte competiții în Marea Britanie unde a luat locul întâi.
Luni, 28.10.2019, 17:22În fiecare zi, cei 12 curajoși vor trebui să pregătească un clip video care să îi pună cât mai bine în valoare, folosindu-se de toate atuurile de care dispun pentru a-și atinge scopul, acela de a atrage un număr cât mai mare de urmăritori...
Miercuri, 23.10.2019, 20:10