După ce trec sărbătorile de Paște și rămâne în urmă prea multă mâncare, unele preparate pot fi transformate și gătite în așa fel încât să devină un nou preparat.
Luni, 21.04.2025, 06:32
Mai sunt doar câteva zile până la Paște, iar gospodinele încep deja să pregătească lista de cumpărături și se gândesc la preparatele de pe masa de Paște.
Vineri, 18.04.2025, 07:45
În ediția din 29 martie 2023 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie ne propune o rețetă inedită de cozonac. Iată cum se prepară și ce ingrediente se folosesc!
Foarte specială această rețetă de cozonac însiropat, denumit Babka, o rețetă din bucătăria evreiască, pe care o veți îndrăgi instant.
Pentru că se apropie perioada pregătirii cozonacilor pentru masa de Crăciun, vă oferim de la specialiști, câteva sfaturi și trucuri pentru reușita unui cozonac bine crescut și necrăpat.
Din bucătăria lui Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, o rețetă specială de Cozonac sub formă de coroniță cu umplutură de ciocolată și glazură icing. Un desert ușor realizabil, dar și delicios și foarte aspectuos.
Frământatul cozonacului necesită forță și timp, dacă nu ai un robot bun, sau o mașină de făcut pâine, care să te ajute. Rețeta de cozonac fără frământare vine în ajutorul gospodinelor pentru a le ușura munca și a le scurta timpul necesar preparării cozonacilor.
Pentru că, de sărbătorile pascale, cozonacul și pasca sunt vedetele de pe mesele românilor, ne străduim să le pregătim în diverse moduri așa încât pe cei dragi să-i cucerim. De data aceasta am ales o rețetă perfectă de cozonac bicolor cu nuci și ciocolată ce va impresiona familia toată.
Marian Duță, simpaticul reporter al Matinalului Neatza cu Răzvan și Dani, a reușit să ne dezvăluie Rețeta și secretul celor mai gustoși cozonaci, direct de la producători.
Dacă te-ai întrebat adesea ce metode folosesc unele gospodine pentru a prepara cozonac pufos, află că una dintre metode este folosită la această Rețetă de Cozonac cu aluat opărit.
Pornim de la rețetele clasice de cozonac, le putem adapta și pentru varianta de post cum este și această Rețetă de cozonac de post cu umplutură de mac.
Direct din bucătăria lui Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, o minunată Rețetă de Cozonac pentru Crăciun cu umplutură de caramel și nuci.
Nu poate fi sărbătorit Crăciunul fără a ne bucura din plin de aromele cozonacului de casă! Rețetele de cozonac sunt variate, atât din punct de vedere al aluatului, cât și al umpluturii care înnobilează gustul cozonacilor.
Rețetele de cozonac sunt la mare căutare, mai ales în preajma celor mai mari sărbători bisericești, făcând parte din rețetele tradiționale.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o rețetă specială de Cozonac magic cu umplutură de ciocolată. Un desert ușor realizabil, dar și delicios și foarte aspectuos.
Cei mai delicioși, pufoși și bogați în ingrediente sunt cozonacii moldovenești, iar dacă nu sunteți convinși de acest lucru, poate încercați rețeta noastră de cozonac moldovenesc cu rahat și stafide.
Trei culori, trei gusturi diferite într-un singur cozonac ce va încânta atât papilele gustative cât și privirea: Cozonac leopard.
Nu numai rețetele de cozonac clasic au succes de sărbători, ci și această rețetă de Cozonac unguresc denumit Baigli cu mac.
Dacă vă place cozonacul cu umplutură bogată, această rețetă de cozonac cu umplutură mixtă și câteva trucuri pentru reușita aluatului, sigur vă poate inspira!
Pentru că se apropie sărbătorile, vă propunem o rețetă de cozonac cu nucă și ciocolată, pe care sigur o veți repeta și altădată.