Zizik ne propune astăzi o reţetă plină de vitamine: "Musaca de conopidă" - delicioasă şi uşor de preparat!
Sambata, 14.01.2017, 11:28
Ilinca Vandici este mai fericita ca niciodata ca a ramas insarcinata. Se pare ca vedeta a gasit reteta-minune pentru a-si pastra silueta supla si tonifiata pe perioada sarcinii.
Vineri, 13.01.2017, 21:07
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat dulce care contine paste, telemea, lapte, chimen, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Rigatoni a la creme".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat dulce care contine coaste de porc, cartofi, sfeclă roşie, frişcă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Coaste vesele".
Vrei o gustare extrem de gustoasă, cu care să uimești pe toți din casă?
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat dulce care contine foi de plăcintă, ouă, brânză telemea, lapte, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Plăcintă vecinei mele".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat dulce care conţine iaurt, piept de pui, pere, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Prietenia".
Adriana Antoni a gătit la Star Chef rețeta ei de suflet, ”Mic dejun, fresh”.
Duminica, 08.01.2017, 18:57
Elena Merișoreanu a gătit la Star Chef rețeta ei de suflet, ”Mămăligă în pături”.
Sambata, 07.01.2017, 21:00
Dacă vă este poftă de ceva dulce și ușor de gătit, brioșele cu banane sunt desertul potrivit la orice oră din zi.
Chef Ralu ne arată cum să preparăm un tiramisu, pas cu pas
Miercuri, 04.01.2017, 10:33
Perioada Sărbătorilor aduce și multe vizite din partea celor dragi. Așa că iată o rețetă de prăjitură cu care poți să-ți servești musafirii.
Anca Alungulesei, expert în nutriţie şi trainer în alimentaţie raw-vegan, a venit la Neatza cu Răzvan şi dani cu o alternativă la masă tradiţională de Revelion.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat dulce care conţine făină, ouă, portocale, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Motănel".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza a pregătit astăzi o reţetă cu două tipuri de paste tagliatele şi creveţi denumită "Tagliatele rebele" cu creveţi
Cui nu-i plac clătitele? Mai ales atunci când ele sunt extrem de pufoase și însiropate cu sosuri dulci.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat ușor pentru cei care s-au ghiftuit în zilele de Crăciun.
Pui roşiile, usturoiul, sare şi piper într-o tigaie şi le sotezi la flacără medie. Laşi pe foc 5 minute sau până când roşiile încep să se mai înmoaie
Luni, 26.12.2016, 11:15
Oasele se pun la fiert în apă rece și, după primul clocot, se aruncă apa.Se pun din nou la fiert și se lasă 20 de minute
Duminica, 25.12.2016, 12:29
În zona Dunării de Jos, tradiţiile sunt altele. De pe masa gospodinelor nu lipsesc, niciodat, scutecele domnului. Preparate cu migală, prăjiturile sunt oferite colindatorilor, în ajun. Reţeta e una veche şi păstrată cu sfinţenie.
Vineri, 23.12.2016, 20:17
Turta dulce nu poate avea nimic spectaculos! Până în final, reţeta nu este complicată. Însă un gospodar din judeţul Cluj are un secret. O reţetă veche de aproape un secol.
Joi, 22.12.2016, 20:20
V-ați săturat de piureul clasic de cartofi? Noi vă propunem o rețetă. altfel, foarte gustoasă și apetisantă, în care tot piureul este protagonistul, dar nu așa cum v-ați obișnuit.
Joi, 22.12.2016, 19:52
Turta dulce nu poate avea nimic spectaculos! Până în final, reţeta nu este complicată, n-ai nevoie de foarte multe ingrediente, deci oricine o poate face. Probabil, dar în niciun caz nu va ieşi o turtă dulce precum cea făcută de un gospodar...
Joi, 22.12.2016, 13:24
Ce credeţi că ne mai trebuie pentru masa de Crăciun? Toate doamnele gătesc în această perioadă celebrii cozonaci. Cea mai gustoasă reţetă vine din Ardeal
Miercuri, 21.12.2016, 20:37
Este reţeta adaptată după o reţeta din Sanda Marin care avea 20 de gălbenuşuri la kg de făină.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă inedită cu piept de pui şi trei trei tipuri de salată denumită - "Fantezia"
Mulți dintre cei care s-au născut înainte și la puțin timp după 1989 își amintesc, cu siguranță, prăjitura pufoasă a cărei cremă de vanilie ne făcea, de cele mai multe ori să ne lingem pe degete
Astăzi ziua în care are loc ritualul de sacrificare al porcilor sau Ignatul, aşa cum mai este cunoscut, în mai toate zonele ţării. Din acest motiv, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza a pregătit o reţetă cu muşchiuleţ de porc - "Purcel fermecat"
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă de pizza - "Pizza Donna"
Cârnații de casă: un adevărat deliciu de sezon, pe care orice român îi așază pe masă în ziua de Crăciun! Sunt extraordinari de buni, iar dacă nu se adaugă șuncă prea multă în compoziția lor și nu se combină decât cu legume, pot fi chiar sănătoși!
Mirabela Dauer şi Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, au pregătit astăzi un preparat care conţine, carne tocată, orez, varză murată, ceapă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Sarmale a la Mirabela ".
Ai poftă de o prăjitură bună de tot, dar extrem de simplu și rapid de făcut? Încearcă „zdrențuita cu brânză”, bună de te lingi pe degete!
Ai poftă de ceva dulce și nu ai chef să petreci mult timp în bucătărie? Atunci încearcă o rețetă simplă și rapidă de tarte cu fructe!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine, muşchi file, hribi, vin roşu, unt, lapte,cartofidar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Friptură fină".
Sunt specifice zonei Moldovei în perioada Crăciunului, unde sunt cunoscute sub denumirea de Pelincile Domnului. Le încercăm anul acesta?
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine, pulpe de pui, orez, portocale, lămâi, migdale, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Pui magic".
Caltaboşii sunt preparate tradiţionale care ne readuc în dar gustul vacanțelor de iarnă petrecute la bunici și nu numai. Mai jos puteţi regăsi o rețetă delicioasă de a prepara caltaboşii.
Peşte bine garnisit, pregătit pentru iarnă. Peştele moale şi dulceag, alături de lintea discretă, uşor piperată contrastează cu pielea peştelui şi bucăţelele crocante de bacon.
Luni, 12.12.2016, 10:32
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine, ciuperci, caşcaval, salată, murături, cartofi, antricot tocat, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Farfuria veselă".
Ți-e poftă de niște frigărui de pui? Atunci încearcă să prepari la tine acasă o rețetă simplă dar gustoasă!
Ai poftă de ceva bun și foarte ușor de făcut? Atunci încearcă o rețetă de pâine cu măsline și cu ceapă!
Se apropie Crăciunul iar Vlăduţ, bucătarul de la Neatza ne recomandă tort special pentru masa festivă denumit sugestiv - "Rudolph"
De-a lungul anilor, Oprah Winfrey a făcut istorie cu un talk-show legendar şi şi-a lansat propria reţea de televiziune. Iar reţeta succesului ei a fost dezvăluită de însăşi Oprah.
Joi, 08.12.2016, 11:28
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine, gebe murate, năut, pastă de susan, ardei copt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Răsfăț oriental".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine avocado, spaghete, roșii, caju, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Spaghettoni avocado".
Nu există masă de Sărbători în casele românilor făra tradiționala salata de boeuf. Indiferent de ingredientele folosite, deliciosul preparat rămâne sănătos până într-un anumit punct. Unde greșim?
Sambata, 03.12.2016, 11:32
Coastă de viţel cu garnitură de cartofi cu pătrunjel: - o coastă de vitel; - 4 cartofi; - 3-4 căţei de usturo; - 1 legătură de pătrunje; - muştar Dijonnaise Maill; - ulei de măsline; - 1 lingura de un; - sare; -...
Sambata, 03.12.2016, 11:20
Pe o vreme autumnală, în care iarna ne bate la ușă, a1.ro îți propune o rețetă simplă și gustoasă, pe care să o prepari în fiecare dimineață!
Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un nou desert delicios - "Felie de decembrie" - cu nuci de cocos şi cremă de ciocolată
De ziua noastră, a tuturor românilor, nu putem să nu ne bucurăm de un preparat tradiţional 100% românesc.
Joi, 01.12.2016, 20:08