Antena Căutare

Articole despre reteta

Musaca de conopidă, delicioasă şi uşor de preparat!

Musaca de conopidă, delicioasă şi uşor de preparat!

Zizik ne propune astăzi o reţetă plină de vitamine: "Musaca de conopidă" - delicioasă şi uşor de preparat!

Sambata, 14.01.2017, 11:28
Ilinca Vandici are o silueta suplă si tonifiată chiar şi pe perioada sarcinii

Ilinca Vandici are o silueta suplă si tonifiată chiar şi pe perioada sarcinii

Ilinca Vandici este mai fericita ca niciodata ca a ramas insarcinata. Se pare ca vedeta a gasit reteta-minune pentru a-si pastra silueta supla si tonifiata pe perioada sarcinii.

Vineri, 13.01.2017, 21:07
Vlăduţ găteşte: "Rigatoni a la creme"

Vlăduţ găteşte: "Rigatoni a la creme"

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat dulce care contine paste, telemea, lapte, chimen, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Rigatoni a la creme".

Joi, 12.01.2017, 08:11
Reţetă delicioasă: Coaste vesele

Reţetă delicioasă: Coaste vesele

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat dulce care contine coaste de porc, cartofi, sfeclă roşie, frişcă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Coaste vesele".

Miercuri, 11.01.2017, 08:34
Micul dejun al regilor! Încearcă și tu rețeta de ouă Benedict, n-o să-ți mai dorești altceva! (VIDEO)

Micul dejun al regilor! Încearcă și tu rețeta de ouă Benedict, n-o să-ți mai dorești altceva! (VIDEO)

Vrei o gustare extrem de gustoasă, cu care să uimești pe toți din casă?

Marti, 10.01.2017, 10:55
Reţetă delicioasă: Plăcinta vecinei mele

Reţetă delicioasă: Plăcinta vecinei mele

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat dulce care contine foi de plăcintă, ouă, brânză telemea, lapte, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Plăcintă vecinei mele".

Marti, 10.01.2017, 08:29
Prietenia, o salată delicioasă

Prietenia, o salată delicioasă

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat dulce care conţine iaurt, piept de pui, pere, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Prietenia".

Luni, 09.01.2017, 08:30
Rețeta Adrianei Antoni: ”Mic dejun, fresh”

Rețeta Adrianei Antoni: ”Mic dejun, fresh”

Adriana Antoni a gătit la Star Chef rețeta ei de suflet, ”Mic dejun, fresh”.

Duminica, 08.01.2017, 18:57
Rețeta Elenei Merișoreanu: ”Mămăligă în pături”

Rețeta Elenei Merișoreanu: ”Mămăligă în pături”

Elena Merișoreanu a gătit la Star Chef rețeta ei de suflet, ”Mămăligă în pături”.

Sambata, 07.01.2017, 21:00
Brioșele cu banane, desertul preferat al pofticioșilor! Se fac imediat și au un gust demențial!

Brioșele cu banane, desertul preferat al pofticioșilor! Se fac imediat și au un gust demențial!

Dacă vă este poftă de ceva dulce și ușor de gătit, brioșele cu banane sunt desertul potrivit la orice oră din zi.

Joi, 05.01.2017, 22:50
Chef Ralu ne gătește tiramisu

Chef Ralu ne gătește tiramisu

Chef Ralu ne arată cum să preparăm un tiramisu, pas cu pas

Miercuri, 04.01.2017, 10:33
Prăjitura „Bananiata” te va da gata! Ai nevoie de doar trei ingrediente! O poate face oricine și e gata imediat!

Prăjitura „Bananiata” te va da gata! Ai nevoie de doar trei ingrediente! O poate face oricine și e gata imediat!

Perioada Sărbătorilor aduce și multe vizite din partea celor dragi. Așa că iată o rețetă de prăjitură cu care poți să-ți servești musafirii.

Luni, 02.01.2017, 13:35
Alternativa la masa tradiţională de Revelion: meniul raw vegan de cinci stele

Alternativa la masa tradiţională de Revelion: meniul raw vegan de cinci stele

Anca Alungulesei, expert în nutriţie şi trainer în alimentaţie raw-vegan, a venit la Neatza cu Răzvan şi dani cu o alternativă la masă tradiţională de Revelion.

Vineri, 30.12.2016, 09:36
Chec Motănel

Chec Motănel

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat dulce care conţine făină, ouă, portocale, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Motănel".

Vineri, 30.12.2016, 08:33
"Tagliatele rebele" cu creveţi

"Tagliatele rebele" cu creveţi

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza a pregătit astăzi o reţetă cu două tipuri de paste tagliatele şi creveţi denumită "Tagliatele rebele" cu creveţi

Joi, 29.12.2016, 08:18
Clătitele japoneze, cel mai tare desert de preparat pentru Revelion! Se fac imediat și succesul e garantat!

Clătitele japoneze, cel mai tare desert de preparat pentru Revelion! Se fac imediat și succesul e garantat!

Cui nu-i plac clătitele? Mai ales atunci când ele sunt extrem de pufoase și însiropate cu sosuri dulci.

Miercuri, 28.12.2016, 22:35
”Salată mândră”, o rețetă ușoară pentru cei care au mâncat prea mult în ziua de Crăciun

”Salată mândră”, o rețetă ușoară pentru cei care au mâncat prea mult în ziua de Crăciun

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat ușor pentru cei care s-au ghiftuit în zilele de Crăciun.

Marti, 27.12.2016, 08:32
Rețeta de la Star Matinal "Peşte în sos de roşii şi busuioc "

Rețeta de la Star Matinal "Peşte în sos de roşii şi busuioc "

Pui roşiile, usturoiul, sare şi piper într-o tigaie şi le sotezi la flacără medie. Laşi pe foc 5 minute sau până când roşiile încep să se mai înmoaie

Luni, 26.12.2016, 11:15
Reteța de Crăciun: "Ciorbă ardelenească de porc"

Reteța de Crăciun: "Ciorbă ardelenească de porc"

Oasele se pun la fiert în apă rece și, după primul clocot, se aruncă apa.Se pun din nou la fiert și se lasă 20 de minute

Duminica, 25.12.2016, 12:29
”Scutecele Domnului”, prăjiturile colindătorilor

”Scutecele Domnului”, prăjiturile colindătorilor

În zona Dunării de Jos, tradiţiile sunt altele. De pe masa gospodinelor nu lipsesc, niciodat, scutecele domnului. Preparate cu migală, prăjiturile sunt oferite colindatorilor, în ajun. Reţeta e una veche şi păstrată cu sfinţenie.

Vineri, 23.12.2016, 20:17
Reţetă de turtă dulce veche de aproape un secol

Reţetă de turtă dulce veche de aproape un secol

Turta dulce nu poate avea nimic spectaculos! Până în final, reţeta nu este complicată. Însă un gospodar din judeţul Cluj are un secret. O reţetă veche de aproape un secol.

Joi, 22.12.2016, 20:20
Un altfel de piure de cartofi

Un altfel de piure de cartofi

V-ați săturat de piureul clasic de cartofi? Noi vă propunem o rețetă. altfel, foarte gustoasă și apetisantă, în care tot piureul este protagonistul, dar nu așa cum v-ați obișnuit.

Joi, 22.12.2016, 19:52
Attila Rigo are o rețetă de turtă dulce, veche de 80 de ani

Attila Rigo are o rețetă de turtă dulce, veche de 80 de ani

Turta dulce nu poate avea nimic spectaculos! Până în final, reţeta nu este complicată, n-ai nevoie de foarte multe ingrediente, deci oricine o poate face. Probabil, dar în niciun caz nu va ieşi o turtă dulce precum cea făcută de un gospodar...

Joi, 22.12.2016, 13:24
Cea mai gustoasă reţetă de cozonac vine din Ardeal

Cea mai gustoasă reţetă de cozonac vine din Ardeal

Ce credeţi că ne mai trebuie pentru masa de Crăciun? Toate doamnele gătesc în această perioadă celebrii cozonaci. Cea mai gustoasă reţetă vine din Ardeal

Miercuri, 21.12.2016, 20:37
Cozonaci moldovenești gustoși și frumoși după o rețetă de Sanda Marin!

Cozonaci moldovenești gustoși și frumoși după o rețetă de Sanda Marin!

Este reţeta adaptată după o reţeta din Sanda Marin care avea 20 de gălbenuşuri la kg de făină.

Miercuri, 21.12.2016, 09:37
Salată "Fantezia" - cu trei tipuri de salată și piept de pui

Salată "Fantezia" - cu trei tipuri de salată și piept de pui

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă inedită cu piept de pui şi trei trei tipuri de salată denumită - "Fantezia"

Miercuri, 21.12.2016, 08:36
Vă mai amintiți? „Albă ca zăpada”, prăjitura copilăriei noastre! O rețetă simplă, ușor de făcut pentru oricine!

Vă mai amintiți? „Albă ca zăpada”, prăjitura copilăriei noastre! O rețetă simplă, ușor de făcut pentru oricine!

Mulți dintre cei care s-au născut înainte și la puțin timp după 1989 își amintesc, cu siguranță, prăjitura pufoasă a cărei cremă de vanilie ne făcea, de cele mai multe ori să ne lingem pe degete

Marti, 20.12.2016, 09:49
"Purcel fermecat" - o reţetă potrivită pentru ziua de Ignat

"Purcel fermecat" - o reţetă potrivită pentru ziua de Ignat

Astăzi ziua în care are loc ritualul de sacrificare al porcilor sau Ignatul, aşa cum mai este cunoscut, în mai toate zonele ţării. Din acest motiv, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza a pregătit o reţetă cu muşchiuleţ de porc - "Purcel fermecat"

Marti, 20.12.2016, 08:16
Rețeta lui Vlăduț: "Pizza Donna"

Rețeta lui Vlăduț: "Pizza Donna"

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă de pizza - "Pizza Donna"

Luni, 19.12.2016, 08:23
Cum să prepari cei mai buni cârnați de casă! Secretul pe care măcelarii ți-l vor dezvălui contra cost. Noi ți-l spunem GRATIS!

Cum să prepari cei mai buni cârnați de casă! Secretul pe care măcelarii ți-l vor dezvălui contra cost. Noi ți-l spunem GRATIS!

Cârnații de casă: un adevărat deliciu de sezon, pe care orice român îi așază pe masă în ziua de Crăciun! Sunt extraordinari de buni, iar dacă nu se adaugă șuncă prea multă în compoziția lor și nu se combină decât cu legume, pot fi chiar sănătoși!

Duminica, 18.12.2016, 12:15
Sarmale a la Mirabela

Sarmale a la Mirabela

Mirabela Dauer şi Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, au pregătit astăzi un preparat care conţine, carne tocată, orez, varză murată, ceapă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Sarmale a la Mirabela ".

Joi, 15.12.2016, 08:44
„Zdrențuita cu brânză”, plăceri nebănuite pentru gospodine desăvârșite! E gata în câteva minute și are un gust demențial!

„Zdrențuita cu brânză”, plăceri nebănuite pentru gospodine desăvârșite! E gata în câteva minute și are un gust demențial!

​Ai poftă de o prăjitură bună de tot, dar extrem de simplu și rapid de făcut? Încearcă „zdrențuita cu brânză”, bună de te lingi pe degete!

Miercuri, 14.12.2016, 13:20
„Los Tortelitos”, cel mai dulce și rapid desert din lume! E gata în 15 minute, cu doar câțiva pași! E bun de nu îl mai lași!

„Los Tortelitos”, cel mai dulce și rapid desert din lume! E gata în 15 minute, cu doar câțiva pași! E bun de nu îl mai lași!

Ai poftă de ceva dulce și nu ai chef să petreci mult timp în bucătărie? Atunci încearcă o rețetă simplă și rapidă de tarte cu fructe!

Miercuri, 14.12.2016, 10:59
Reţeta lui Vlăduţ: Friptură fină

Reţeta lui Vlăduţ: Friptură fină

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine, muşchi file, hribi, vin roşu, unt, lapte,cartofidar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Friptură fină".

Miercuri, 14.12.2016, 10:14
Nu există Crăciun fără acest desert! Turtele moldoveneşti sau Scutecele lui Iisus, nelipsite de pe masa moldovenilor de Sărbători. Reţetă specială!

Nu există Crăciun fără acest desert! Turtele moldoveneşti sau Scutecele lui Iisus, nelipsite de pe masa moldovenilor de Sărbători. Reţetă specială!

Sunt specifice zonei Moldovei în perioada Crăciunului, unde sunt cunoscute sub denumirea de Pelincile Domnului. Le încercăm anul acesta?

Marti, 13.12.2016, 16:39
Pui magic - o reţetă delicioasă

Pui magic - o reţetă delicioasă

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine, pulpe de pui, orez, portocale, lămâi, migdale, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Pui magic".

Marti, 13.12.2016, 08:20
Spune-mi ce pregătești de Crăciun, ca să-ți spun cine ești, române! REŢETA de CALTABOŞ pentru care măcelarii cer bani! Noi ți-o dăm gratuit!

Spune-mi ce pregătești de Crăciun, ca să-ți spun cine ești, române! REŢETA de CALTABOŞ pentru care măcelarii cer bani! Noi ți-o dăm gratuit!

Caltaboşii sunt preparate tradiţionale care ne readuc în dar gustul vacanțelor de iarnă petrecute la bunici și nu numai. Mai jos puteţi regăsi o rețetă delicioasă de a prepara caltaboşii.

Luni, 12.12.2016, 18:09
Reţeta Zilei: File de peşte cu linte verde şi bacon

Reţeta Zilei: File de peşte cu linte verde şi bacon

Peşte bine garnisit, pregătit pentru iarnă. Peştele moale şi dulceag, alături de lintea discretă, uşor piperată contrastează cu pielea peştelui şi bucăţelele crocante de bacon.

Luni, 12.12.2016, 10:32
Farfuria veselă - un burger delicios

Farfuria veselă - un burger delicios

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine, ciuperci, caşcaval, salată, murături, cartofi, antricot tocat, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Farfuria veselă".

Luni, 12.12.2016, 08:48
Frigărui savuroase pentru mese copioase! Te lingi pe degete de bune ce sunt și sunt gata imediat, fără bătăi de cap!

Frigărui savuroase pentru mese copioase! Te lingi pe degete de bune ce sunt și sunt gata imediat, fără bătăi de cap!

Ți-e poftă de niște frigărui de pui? Atunci încearcă să prepari la tine acasă o rețetă simplă dar gustoasă!

Vineri, 09.12.2016, 21:00
A opta minune a lumii! Pâine cu măsline și ceapă, o rețetă ce-i gata îndată!

A opta minune a lumii! Pâine cu măsline și ceapă, o rețetă ce-i gata îndată!

 Ai poftă de ceva bun și foarte ușor de făcut? Atunci încearcă o rețetă de pâine cu măsline și cu ceapă!

Vineri, 09.12.2016, 18:09
"Rudolph" - tort special pentru masa de Crăciun

"Rudolph" - tort special pentru masa de Crăciun

Se apropie Crăciunul iar Vlăduţ, bucătarul de la Neatza ne recomandă tort special pentru masa festivă denumit sugestiv - "Rudolph"

Vineri, 09.12.2016, 08:29
Oprah Winfrey, rețeta unei cariere în televiziune de succes

Oprah Winfrey, rețeta unei cariere în televiziune de succes

De-a lungul anilor, Oprah Winfrey a făcut istorie cu un talk-show legendar şi şi-a lansat propria reţea de televiziune. Iar reţeta succesului ei a fost dezvăluită de însăşi Oprah.

Joi, 08.12.2016, 11:28
”Răsfăț oriental”, rețetă de post cu ghebe murate

”Răsfăț oriental”, rețetă de post cu ghebe murate

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine, gebe murate, năut, pastă de susan, ardei copt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Răsfăț oriental".

Marti, 06.12.2016, 09:04
Un deliciu! Spaghettoni avocado

Un deliciu! Spaghettoni avocado

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine avocado, spaghete, roșii, caju, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Spaghettoni avocado".

Luni, 05.12.2016, 08:49
Nu mai e mult și o vom avea pe masă! Greșeala pe care și tu o faci când prepari salata de boeuf. Nutriționiștii: ”Încetați în a trasforma acest preparat într-o bombă calorică!`

Nu mai e mult și o vom avea pe masă! Greșeala pe care și tu o faci când prepari salata de boeuf. Nutriționiștii: ”Încetați în a trasforma acest preparat într-o bombă calorică!`

Nu există masă de Sărbători în casele românilor făra tradiționala salata de boeuf. Indiferent de ingredientele folosite, deliciosul preparat rămâne sănătos până într-un anumit punct. Unde greșim?

Sambata, 03.12.2016, 11:32
O reţetă delicioasă şi uşor de preparat! Coastă de viţel cu garnitură de cartofi şi pătrunjel

O reţetă delicioasă şi uşor de preparat! Coastă de viţel cu garnitură de cartofi şi pătrunjel

Coastă de viţel cu garnitură de cartofi cu pătrunjel: - o coastă de vitel; - 4 cartofi; - 3-4 căţei de usturo; - 1 legătură de pătrunje; - muştar Dijonnaise Maill; - ulei de măsline; - 1 lingura de un; - sare; -...

Sambata, 03.12.2016, 11:20
Aşa faci cea mai bună omletă grecească în numai cinci minute! Ingredientul care-i dă tot gustul: „un secret” pe care ți-l dezvăluim!

Aşa faci cea mai bună omletă grecească în numai cinci minute! Ingredientul care-i dă tot gustul: „un secret” pe care ți-l dezvăluim!

Pe o vreme autumnală, în care iarna ne bate la ușă, a1.ro îți propune o rețetă simplă și gustoasă, pe care să o prepari în fiecare dimineață!

Vineri, 02.12.2016, 14:21
Reţeta lui Vlăduţ: "Felie de decembrie" - cu nuci de cocos şi cremă de ciocolată

Reţeta lui Vlăduţ: "Felie de decembrie" - cu nuci de cocos şi cremă de ciocolată

Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un nou desert delicios - "Felie de decembrie" - cu nuci de cocos şi cremă de ciocolată

Vineri, 02.12.2016, 08:32
Rețeta zilei. Varză călită cu afumătură la ceaun

Rețeta zilei. Varză călită cu afumătură la ceaun

De ziua noastră, a tuturor românilor, nu putem să nu ne bucurăm de un preparat tradiţional 100% românesc.

Joi, 01.12.2016, 20:08
x