O zi însorită precum cea de astăzi e musai să fie ”asezonată” cu un preparat delicios, motiv pentru care Vlădutz vă sugerează să gătiți cașcaval pane cu sos satinat. Este gustos, ușor de preparat, astfel că vă va răsfăța papilele.
Luni, 12.05.2014, 08:42Vladuț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani a pregătit astăzi o reșetă de "Caşcaval pane cu sos satinat".
Luni, 12.05.2014, 08:14Combinaţia de fasole albă şi creveţi vă face sa strâmbaţi din nas? De ce să nu vă inspire influenţa reală mediteraneană, valurile neostoite ale coastelor Spaniei şi, în cel mai nefericit caz, adierea uscată a mistralului francez?...
Duminica, 11.05.2014, 11:23E vineri, început de weekend, deci e clar rost de răsfăt! La asta s-a gândit și Vladutz al nostru, care a prezentat la "Neatza" prăjitura "Bunicuța".
Vineri, 09.05.2014, 09:39Vlăduţ găteşte prăjitura "Bunicuţa".
Vineri, 09.05.2014, 08:53Pentru că numeroase persoane iubesc la nebunie pastele, Vlădutz de la ”Neatza” vă propune să gătiți Tagliatelle Bolognese, o rețetă delicioasă, pe care o poți prepara foarte rapid.
Miercuri, 07.05.2014, 09:07Vladuţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă orientală - "Aripioare indiene"
Marti, 06.05.2014, 08:28Astăzi, Vlădutz de la ”Neatza” vă propune să vă delectați cu aripioare indiene, un preparat gustos, ce vă va răsfăța papilele.
Marti, 06.05.2014, 08:20După scurta vacanța de 1 mai, timp în care grătarele au fost încinse la maximum, Vlădutz de la ”Neatza” vă propune să preparați frigănele grecești, o gustare ușoară, ce se gătește rapid.
Luni, 05.05.2014, 08:48Vlăduţ, bucătarul de la Neatza a pregătit astăzi o nouă reţetă - "Frigănele greceşti"
Luni, 05.05.2014, 08:36E vineri, e rost de dulce, iar în bucătăria lui Vlădutz a mai răsărit o reţetă menită să ne ademenească simţurile.
Vineri, 02.05.2014, 08:58Vladuț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani a pregătit astăzi o reșetă de "Trufanda de Mai".
Vineri, 02.05.2014, 08:23Vladuț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani a pregătit astăzi o reșetă de "Hamsie".
Joi, 01.05.2014, 08:15Vladuț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani a pregătit astăzi o reșetă de "Plăcintă cu parfum de sărbătoare"
Miercuri, 30.04.2014, 08:19Celebra cântăreaţă de muzică populară, Ionela Bran, ne împărtăşeşte reţeta ei de bulz ţărănesc.
Marti, 29.04.2014, 15:15Vlădutz pregătește într-o zi de marți ceva delicios. Pentru asta este nevoie de antricot de vițel, împănat, dar tăiat Julien și fiert
Marti, 29.04.2014, 08:30Vladuț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani a pregătit astăzi o reșetă de "Sote de viţel cu cartofi noi".
Marti, 29.04.2014, 08:17Astăzi, trebuie să mâncăm ceva ușor, după weekend. Pentru asta aveam nevoie de orez cu bob rotund, mare, dar și de ceapă și usturoi verde, fructe de salvie, rozmarin și busuioc proaspăt
Luni, 28.04.2014, 08:48Vladuț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani a pregătit astăzi o reșetă de "Rizotto cu parfum de primăvară".
Luni, 28.04.2014, 08:15Deși a debutat în lumea filmului aproape de 30 de ani, Al Pacino a cucerit, prin talentul său, inimile fanilor, criticilor și colegilor de breaslă. Află secretul succesului său.
Vineri, 25.04.2014, 12:26Dacă este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un desert - "Prăjitura Happy"
Vineri, 25.04.2014, 08:31După ce faimoasa melodie a lui Pharrell Williams, a înnebunit milioane de oameni din toate colțurile lumii, Vlădutz de la ”Neatza” vă propune să pregătiți o prăjitură delicioasă, Happy.
Vineri, 25.04.2014, 08:06Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a gătit o reţetă de tortellini scăldaţi în brânzeturi.
Joi, 24.04.2014, 08:21Ai rămas în pană de idei și nu mai știi ce să gătești? Ei bine, Vlădutz de la ”Neatza” îți recomandă să pregătești tortelini scăldați în brânzeturi.
Joi, 24.04.2014, 08:16După ce ne-am răsfățat cu pască, drob de miel, cozonaci și alte prăjituri delicioase, a venit momentul să ne întoarcem la mâncăruri…mai light.
Miercuri, 23.04.2014, 08:41Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă de pui cu pelerină de şuncă
Miercuri, 23.04.2014, 08:15Vlădutz de la ”Neatza” este mereu pregătit cu rețete delicioase, gata să vă răsfețe papilele, motiv pentru care astăzi, în cea de-a doua zi de Paște, acesta vă recomandă cremșnit.
Luni, 21.04.2014, 08:46Vladuț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani a pregătit astăzi o reșetă de "Cremşnit".
Luni, 21.04.2014, 08:38Când părinţii nu-s acasă, găteşte copilul. Ce dacă are 11 ani? E maestru în bucătărie. Doamnelor, nu fiţi suspicioase. Vă gândiţi că e o exagerare. Nu e. O să vedeţi. Andrei găteşte chiar sofisticat, deşi păstrează preparatele...
Vineri, 18.04.2014, 19:28Horia Vîrlan, expertul jurat de la unicul show culinar cu copii, „Junior Chef” le recomandă românilor o reţetă specială de drob, diferită faţă de cea clasică, dar extrem de gustoasă. Juratul mărturiseşte că este întrebat frecvent care sunt preparatele potrivite pentru masa de Paşte, care să nu fie clasice, dar să aibă, totuşi, ceva tradiţional. Horia spune că nu ai cum să dai greş cu drobul de pasăre în aluat, la masa de Paşte.
Vineri, 18.04.2014, 13:54Horia Vîrlan, expertul jurat de la unicul show culinar cu copii, „Junior Chef” le recomandă românilor o reţetă specială de drob, diferită faţă de cea clasică, dar extrem de gustoasă. Juratul mărturiseşte că este întrebat frecvent care sunt preparatele potrivite pentru masa de Paşte, care să nu fie clasice, dar să aibă, totuşi, ceva tradiţional. Horia spune că nu ai cum să dai greş cu drobul de pasăre în aluat, la masa de Paşte
Vineri, 18.04.2014, 11:47Iată o rețetă rapidă de pască cu brânză! Durează doar 10 minute, nu e nevoie de aluat și este extrem de delicioasă!
Vineri, 18.04.2014, 10:23Dacă nu ați stabilit încă ce preparate veți găti de Paște, Vlădutz de la ”Neatza” vă recomandă cartofi cu ștevie, o rețetă delicioasă, pe care o puteți servi ca garnitură la friptură ori ca fel principal.
Vineri, 18.04.2014, 09:18Vlăduţ găteşte: "Bucurie de primăvara".
Joi, 17.04.2014, 08:17Chiar dacă vremea nu ține cu noi, iar ploile nu contenesc să se oprească Vlădutz de la ”Neatza” vă propune să întâmpinați primăvara cu bucurie...cu bucurie de primăvară, o rețetă absolut delicioasă, ce îți va răsfăța papilele.
Joi, 17.04.2014, 08:16Fie că iubești la nebunie pastele, fie că le detești, trebuie să încerci spaghetele săsești, o rețetă absolut delicioasă, pe care ți-o propune Vlădutz de la Neatza!
Miercuri, 16.04.2014, 08:25Astăzi, într-o zi de luni însorită, Vldutz gătește Paste Flaviene. Și nu stați pe gânduri, nu au nicio legătură cu Flavia!
Luni, 14.04.2014, 08:37Vlăduț gătește: ”Penne Flaviene”.
Luni, 14.04.2014, 08:27Ingrediente 1 conopidă 500 g mazăre 3 roșii 1 linguriță ghimbir ras 1 linguriță șofran 4 căței de usturoi 3 linguriulei de măsline 1 cană supă de pui 1 legătură coriandru sare piper Mod de preparare Usturoiul și...
Vineri, 11.04.2014, 12:05Oamenii de ştiinţă francezi au dovedit absurditatea păstrării roşiilor proaspete în frigider sau în depozite frigorifice. Ei au explicat că la temperaturi de sub 10 grade Celsius, în tomate are loc un proces de fracturare la nivel celular.
Vineri, 11.04.2014, 12:01Ingrediente 50 g unt 35 g făină 350 ml lapte nucşoară sare piper 500 g cartofi 3 ouă 75 g parmezan 3 linguri ulei de măsline 150 g leurdă 1 ceapă 150 g smântână grasă Mod de preparare Cartofii se curăţă şi se fierb la...
Vineri, 11.04.2014, 11:59O reţetă delicioasă de post.
Vineri, 11.04.2014, 11:56Ingrediente șnițel: mușchi file de porc ou pesmet garnitură: 1 - 1,5 kg champignon maro și albe ulei de măsline 500 ml vin alb demi-dulce smântână 1 pachet brânză topită 5-6 feliuțe branză Brie usturoi ceapă verde...
Vineri, 11.04.2014, 11:49Ingrediente șnițel: mușchi file de porc ou pesmet garnitură: 1 - 1,5 kg champignon maro și albe ulei de măsline 500 ml vin alb demi-dulce smântână 1 pachet brânză topită 5-6 feliuțe branză Brie usturoi ceapă verde...
Vineri, 11.04.2014, 11:29Ingrediente aluat: 500 g de făină 1 ou unt 200 g de ciocolată 1 cană de zahăr sare coajă de lămâie și de portocală umplutură: 1 kg de iaurt 8-10 ouă compot de mandarine și de piersici Mod de preparare Ingredientele...
Vineri, 11.04.2014, 11:21E vineri, o zi în care trebuie să fim dulci sau să ne îndulcim. Și din puține ingrediente puține trebuie făcută o prăjitură delicioasă, ce să fie gata în maxim 30 de minute
Vineri, 11.04.2014, 11:01E vineri, o zi în care trebuie să fim dulci sau să ne îndulcim. Și din puține ingrediente puține trebuie făcută o prăjitură delicioasă, ce să fie gata în maxim 30 de minute
Vineri, 11.04.2014, 10:22Vladuț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani a pregătit astăzi o reteta de "Serenada".
Vineri, 11.04.2014, 08:18Această reţetă a unui “farmacist”, a fost găsită în 1972 într-o mănăstire budistă din Tibet. Era veche de 5.000 de ani.
Joi, 10.04.2014, 13:13Cel mai iscusit bucătar, Vlădutz de la Neatza, ne încântă azi cu un deliciu culinar. Greu dar foarte gustos: Şniţel cu champignon a la creme
Joi, 10.04.2014, 08:46