Antena Căutare

Articole despre reteta

Rețeta lui Vlădutz: Caşcaval pane cu sos satinat

Rețeta lui Vlădutz: Caşcaval pane cu sos satinat

O zi însorită precum cea de astăzi e musai să fie ”asezonată” cu un preparat delicios, motiv pentru care Vlădutz vă sugerează să gătiți cașcaval pane cu sos satinat. Este gustos, ușor de preparat, astfel că vă va răsfăța papilele.

Luni, 12.05.2014, 08:42
Caşcaval pane cu sos satinat

Caşcaval pane cu sos satinat

Vladuț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani a pregătit astăzi o reșetă de "Caşcaval pane cu sos satinat".

Luni, 12.05.2014, 08:14
Numai de bine: Rețeta săptămânii cu Anca Lungu - Cremă de fasole cu creveți

Numai de bine: Rețeta săptămânii cu Anca Lungu - Cremă de fasole cu creveți

Combinaţia de fasole albă şi creveţi vă face sa strâmbaţi din nas? De ce să nu vă inspire influenţa reală mediteraneană, valurile neostoite ale coastelor Spaniei şi, în cel mai nefericit caz, adierea uscată a mistralului francez?...

Duminica, 11.05.2014, 11:23
Rețeta lui Vlădutz: Prăjitura "Bunicuţa"

Rețeta lui Vlădutz: Prăjitura "Bunicuţa"

E vineri, început de weekend, deci e clar rost de răsfăt! La asta s-a gândit și Vladutz al nostru, care a prezentat la "Neatza" prăjitura "Bunicuța".

Vineri, 09.05.2014, 09:39
Prăjitura "Bunicuţa"

Prăjitura "Bunicuţa"

Vlăduţ găteşte prăjitura "Bunicuţa".

Vineri, 09.05.2014, 08:53
Rețeta lui Vlădutz: Tagliatelle Bolognese

Rețeta lui Vlădutz: Tagliatelle Bolognese

Pentru că numeroase persoane iubesc la nebunie pastele, Vlădutz de la ”Neatza” vă propune să gătiți Tagliatelle Bolognese, o rețetă delicioasă, pe care o poți prepara foarte rapid.

Miercuri, 07.05.2014, 09:07
Reţeta lui Vlădutz: "Aripioare indiene"

Reţeta lui Vlădutz: "Aripioare indiene"

Vladuţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă orientală - "Aripioare indiene"

Marti, 06.05.2014, 08:28
Rețeta lui Vlădutz: Aripioare Indiene

Rețeta lui Vlădutz: Aripioare Indiene

Astăzi, Vlădutz de la ”Neatza” vă propune să vă delectați cu aripioare indiene, un preparat gustos, ce vă va răsfăța papilele.

Marti, 06.05.2014, 08:20
Rețeta lui Vlădutz: Frigănele grecești

Rețeta lui Vlădutz: Frigănele grecești

După scurta vacanța de 1 mai, timp în care grătarele au fost încinse la maximum, Vlădutz de la ”Neatza” vă propune să preparați frigănele grecești, o gustare ușoară, ce se gătește rapid.

Luni, 05.05.2014, 08:48
Reţeta lui Vlădutz: "Frigănele greceşti"

Reţeta lui Vlădutz: "Frigănele greceşti"

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza a pregătit astăzi o nouă reţetă - "Frigănele greceşti"

Luni, 05.05.2014, 08:36
Reţeta lui Vlădutz: "Trufanda de Mai"

Reţeta lui Vlădutz: "Trufanda de Mai"

E vineri, e rost de dulce, iar în bucătăria lui Vlădutz a mai răsărit o reţetă menită să ne ademenească simţurile.

Vineri, 02.05.2014, 08:58
Trufanda de Mai

Trufanda de Mai

Vladuț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani a pregătit astăzi o reșetă de "Trufanda de Mai".

Vineri, 02.05.2014, 08:23
Hamsie

Hamsie

Vladuț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani a pregătit astăzi o reșetă de "Hamsie".

Joi, 01.05.2014, 08:15
Plăcintă cu parfum de sărbătoare

Plăcintă cu parfum de sărbătoare

Vladuț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani a pregătit astăzi o reșetă de "Plăcintă cu parfum de sărbătoare"

Miercuri, 30.04.2014, 08:19
Ionela Bran ne învaţă să preparăm bulz ţărănesc

Ionela Bran ne învaţă să preparăm bulz ţărănesc

Celebra cântăreaţă de muzică populară, Ionela Bran, ne împărtăşeşte reţeta ei de bulz ţărănesc.

Marti, 29.04.2014, 15:15
Rețeta lui Vlădutz: Sote de viţel cu cartofi noi

Rețeta lui Vlădutz: Sote de viţel cu cartofi noi

Vlădutz pregătește într-o zi de marți ceva delicios. Pentru asta este nevoie de antricot de vițel, împănat, dar tăiat Julien și fiert

Marti, 29.04.2014, 08:30
Sote de viţel cu cartofi noi

Sote de viţel cu cartofi noi

Vladuț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani a pregătit astăzi o reșetă de "Sote de viţel cu cartofi noi".

Marti, 29.04.2014, 08:17
Rețeta lui Vlădutz: Rizotto cu parfum de primăvară

Rețeta lui Vlădutz: Rizotto cu parfum de primăvară

Astăzi, trebuie să mâncăm ceva ușor, după weekend. Pentru asta aveam nevoie de orez cu bob rotund, mare, dar și de ceapă și usturoi verde, fructe de salvie, rozmarin și busuioc proaspăt

Luni, 28.04.2014, 08:48
Rizotto cu parfum de primăvară

Rizotto cu parfum de primăvară

Vladuț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani a pregătit astăzi o reșetă de "Rizotto cu parfum de primăvară".

Luni, 28.04.2014, 08:15
Al Pacino: 74 de ani de viață și 45 de film. Care i-a fost rețeta succesului?

Al Pacino: 74 de ani de viață și 45 de film. Care i-a fost rețeta succesului?

Deși a debutat în lumea filmului aproape de 30 de ani, Al Pacino a cucerit, prin talentul său, inimile fanilor, criticilor și colegilor de breaslă. Află secretul succesului său.

Vineri, 25.04.2014, 12:26
Reţeta lui Vlădutz: "Prăjitura Happy"

Reţeta lui Vlădutz: "Prăjitura Happy"

Dacă este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un desert - "Prăjitura Happy"

Vineri, 25.04.2014, 08:31
Rețeta lui Vlădutz: Prăjitură Happy

Rețeta lui Vlădutz: Prăjitură Happy

După ce faimoasa melodie a lui Pharrell Williams, a înnebunit milioane de oameni din toate colțurile lumii, Vlădutz de la ”Neatza” vă propune să pregătiți o prăjitură delicioasă, Happy.

Vineri, 25.04.2014, 08:06
Reţeta lui Vlădutz: "Tortellini scăldaţi în brânzeturi"

Reţeta lui Vlădutz: "Tortellini scăldaţi în brânzeturi"

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a gătit o reţetă de tortellini scăldaţi în brânzeturi.

Joi, 24.04.2014, 08:21
Rețeta lui Vlădutz: Tortelini scăldați în brânzeturi

Rețeta lui Vlădutz: Tortelini scăldați în brânzeturi

Ai rămas în pană de idei și nu mai știi ce să gătești? Ei bine, Vlădutz de la ”Neatza” îți recomandă să pregătești tortelini scăldați în brânzeturi.

Joi, 24.04.2014, 08:16
Rețeta lui Vlădutz: Pui cu pelerină de șuncă!

Rețeta lui Vlădutz: Pui cu pelerină de șuncă!

După ce ne-am răsfățat cu pască, drob de miel, cozonaci și alte prăjituri delicioase, a venit momentul să ne întoarcem la mâncăruri…mai light.

Miercuri, 23.04.2014, 08:41
Reţeta lui Vlădutz: "Pui cu pelerină de şuncă"

Reţeta lui Vlădutz: "Pui cu pelerină de şuncă"

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă de pui cu pelerină de şuncă

Miercuri, 23.04.2014, 08:15
Rețeta lui Vlădutz: Cremșnit

Rețeta lui Vlădutz: Cremșnit

Vlădutz de la ”Neatza” este mereu pregătit cu rețete delicioase, gata să vă răsfețe papilele, motiv pentru care astăzi, în cea de-a doua zi de Paște, acesta vă recomandă cremșnit.

Luni, 21.04.2014, 08:46
Cremşnit

Cremşnit

Vladuț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani a pregătit astăzi o reșetă de "Cremşnit".

Luni, 21.04.2014, 08:38
Andrei, maestru în bucătărie la 11 ani

Andrei, maestru în bucătărie la 11 ani

Când părinţii nu-s acasă, găteşte copilul. Ce dacă are 11 ani? E maestru în bucătărie. Doamnelor, nu fiţi suspicioase. Vă gândiţi că e o exagerare. Nu e. O să vedeţi. Andrei găteşte chiar sofisticat, deşi păstrează preparatele...

Vineri, 18.04.2014, 19:28
Ce reţetă de Paşte le recomandă Horia Vîrlan românilor

Ce reţetă de Paşte le recomandă Horia Vîrlan românilor

Horia Vîrlan, expertul jurat de la unicul show culinar cu copii, „Junior Chef” le recomandă românilor o reţetă specială de drob, diferită faţă de cea clasică, dar extrem de gustoasă. Juratul mărturiseşte că este întrebat frecvent care sunt preparatele potrivite pentru masa de Paşte, care să nu fie clasice, dar să aibă, totuşi, ceva tradiţional. Horia spune că nu ai cum să dai greş cu drobul de pasăre în aluat, la masa de Paşte.

Vineri, 18.04.2014, 13:54
Ce reţetă de Paşte le recomandă Horia Vîrlan românilor

Ce reţetă de Paşte le recomandă Horia Vîrlan românilor

Horia Vîrlan, expertul jurat de la unicul show culinar cu copii, „Junior Chef” le recomandă românilor o reţetă specială de drob, diferită faţă de cea clasică, dar extrem de gustoasă. Juratul mărturiseşte că este întrebat frecvent care sunt preparatele potrivite pentru masa de Paşte, care să nu fie clasice, dar să aibă, totuşi, ceva tradiţional. Horia spune că nu ai cum să dai greş cu drobul de pasăre în aluat, la masa de Paşte

Vineri, 18.04.2014, 11:47
REȚETĂ de Paște: Pască rapidă fără aluat

REȚETĂ de Paște: Pască rapidă fără aluat

Iată o rețetă rapidă de pască cu brânză! Durează doar 10 minute, nu e nevoie de aluat și este extrem de delicioasă!

Vineri, 18.04.2014, 10:23
Rețeta lui Vlădutz: Cartofi cu ștevie

Rețeta lui Vlădutz: Cartofi cu ștevie

Dacă nu ați stabilit încă ce preparate veți găti de Paște, Vlădutz de la ”Neatza” vă recomandă cartofi cu ștevie, o rețetă delicioasă, pe care o puteți servi ca garnitură la friptură ori ca fel principal.

Vineri, 18.04.2014, 09:18
Bucurie de primăvara

Bucurie de primăvara

Vlăduţ găteşte: "Bucurie de primăvara".

Joi, 17.04.2014, 08:17
Rețeta lui Vlădutz: Bucurie de primăvară

Rețeta lui Vlădutz: Bucurie de primăvară

Chiar dacă vremea nu ține cu noi, iar ploile nu contenesc să se oprească Vlădutz de la ”Neatza” vă propune să întâmpinați primăvara cu bucurie...cu bucurie de primăvară, o rețetă absolut delicioasă, ce îți va răsfăța papilele.

Joi, 17.04.2014, 08:16
Rețeta lui Vlădutz: Spaghete săsești

Rețeta lui Vlădutz: Spaghete săsești

Fie că iubești la nebunie pastele, fie că le detești, trebuie să încerci spaghetele săsești, o rețetă absolut delicioasă, pe care ți-o propune Vlădutz de la Neatza!

Miercuri, 16.04.2014, 08:25
Rețeta lui Vlădutz: Penne Flaviene

Rețeta lui Vlădutz: Penne Flaviene

Astăzi, într-o zi de luni însorită, Vldutz gătește Paste Flaviene. Și nu stați pe gânduri, nu au nicio legătură cu Flavia!

Luni, 14.04.2014, 08:37
Penne Flaviene

Penne Flaviene

Vlăduț gătește: ”Penne Flaviene”.

Luni, 14.04.2014, 08:27
Conopidă în stil indian

Conopidă în stil indian

Ingrediente 1 conopidă 500 g mazăre 3 roșii 1 linguriță ghimbir ras 1 linguriță șofran 4 căței de usturoi 3 linguriulei de măsline 1 cană supă de pui 1 legătură coriandru sare piper Mod de preparare Usturoiul și...

Vineri, 11.04.2014, 12:05
De ce tomatele capătă gust "ierbos" în frigider

De ce tomatele capătă gust "ierbos" în frigider

Oamenii de ştiinţă francezi au dovedit absurditatea păstrării roşiilor proaspete în frigider sau în depozite frigorifice. Ei au explicat că la temperaturi de sub 10 grade Celsius, în tomate are loc un proces de fracturare la nivel celular.

Vineri, 11.04.2014, 12:01
Piure de cartofi cu leurdă

Piure de cartofi cu leurdă

Ingrediente 50 g unt 35 g făină 350 ml lapte nucşoară sare piper 500 g cartofi 3 ouă 75 g parmezan 3 linguri ulei de măsline 150 g leurdă 1 ceapă 150 g smântână grasă Mod de preparare Cartofii se curăţă şi se fierb la...

Vineri, 11.04.2014, 11:59
Tofu cu legume

Tofu cu legume

O reţetă delicioasă de post.

Vineri, 11.04.2014, 11:56
Şniţel cu champignon a la creme

Şniţel cu champignon a la creme

Ingrediente șnițel: mușchi file de porc ou pesmet garnitură: 1 - 1,5 kg champignon maro și albe ulei de măsline 500 ml vin alb demi-dulce smântână 1 pachet brânză topită 5-6 feliuțe branză Brie usturoi ceapă verde...

Vineri, 11.04.2014, 11:49
Şniţel cu champignon a la creme

Şniţel cu champignon a la creme

Ingrediente șnițel: mușchi file de porc ou pesmet garnitură: 1 - 1,5 kg champignon maro și albe ulei de măsline 500 ml vin alb demi-dulce smântână 1 pachet brânză topită 5-6 feliuțe branză Brie usturoi ceapă verde...

Vineri, 11.04.2014, 11:29
Prăjitura Serenada

Prăjitura Serenada

Ingrediente aluat: 500 g de făină 1 ou unt 200 g de ciocolată 1 cană de zahăr sare coajă de lămâie și de portocală umplutură: 1 kg de iaurt 8-10 ouă compot de mandarine și de piersici Mod de preparare Ingredientele...

Vineri, 11.04.2014, 11:21
Prăjitura Serenada

Prăjitura Serenada

E vineri, o zi în care trebuie să fim dulci sau să ne îndulcim. Și din puține ingrediente puține trebuie făcută o prăjitură delicioasă, ce să fie gata în maxim 30 de minute

Vineri, 11.04.2014, 11:01
Rețeta lui Vlădutz: Prăjitura Serenada

Rețeta lui Vlădutz: Prăjitura Serenada

E vineri, o zi în care trebuie să fim dulci sau să ne îndulcim. Și din puține ingrediente puține trebuie făcută o prăjitură delicioasă, ce să fie gata în maxim 30 de minute

Vineri, 11.04.2014, 10:22
Prăjitura Serenada

Prăjitura Serenada

Vladuț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani a pregătit astăzi o reteta de "Serenada".

Vineri, 11.04.2014, 08:18
Reţeta budistă, veche de 5.000 de ani, care poate vindeca orice boală

Reţeta budistă, veche de 5.000 de ani, care poate vindeca orice boală

Această reţetă a unui “farmacist”, a fost găsită în 1972 într-o mănăstire budistă din Tibet. Era veche de 5.000 de ani.

Joi, 10.04.2014, 13:13
Rețeta lui Vlădutz: Şniţel cu champignon a la creme

Rețeta lui Vlădutz: Şniţel cu champignon a la creme

Cel mai iscusit bucătar, Vlădutz de la Neatza, ne încântă azi cu un deliciu culinar. Greu dar foarte gustos: Şniţel cu champignon a la creme

Joi, 10.04.2014, 08:46
x