Vlădutz, bucătarul de la ”Neatza”, îți propune ca de 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, să te răsfeți cu bulz orășenesc, un preparat delicios cu mușchiuleț de porc și cârnăciori.
Luni, 01.12.2014, 08:16
Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a gătit astăzi prăjitura ”Nostalgia”.
Ingrediente pentru blat: - unt - zahăr - ou - făină pt cremă: - unt - ciocolată - cremă dulce Mod de preparare Se freacă untul cu zahărul până devine cremos. Adăugați un ou și amestecați apoi cu făină....
Joi, 27.11.2014, 16:48
Ingrediente 2 linguri de coajă de lămâie 2 lingurițe zeamă de lămâie 1/2 linguriță piper negru 1/2 lingură de sare 3 linguri și 1 linguriță de ulei de măsline, separat 1 ceașcă de brânză pecorino 3 căței de usturoi,...
Joi, 27.11.2014, 15:51
Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a gătit astăzi preparatul ”Spaghete bolognese de post”.
Ingrediente - 180 g biscuiți - 397 g lapte condensat - 60 g unt nesărat - cremă de ciocolată sau ciocolată topită Mod de preparare Fărâmițați biscuiții (cu ajutorul unui robot de bucătărie, acolo unde există), adăugați...
Miercuri, 26.11.2014, 14:18
Sărbătorile se apropie și festinul de Crăciun va lăsa urme pe silueta tuturor. Există o dietă de trei zile care te ajută să slăbești 5 kilograme înainte de sărbători și să te bucuri fără griji de preparatele tradiționale.
Miercuri, 26.11.2014, 10:46
Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a gătit astăzi preparatul ”Paste cu adieri de iarnă”.
Ingrediente - o ciocolată - unt - zahăr - două ouă - făină Mod de preparare Ciocolata se taie bucățele și se topește folosind un vas cu apă fierbinte. Amestecă un sfert de pachet de unt cu zahăr și apoi adaugă treptat...
Marti, 25.11.2014, 14:24
Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a gătit astăzi preparatul ”Orez magic”.
În cel mai recent episod al serialului online “Singur Cook”, Andrei Aradits gătește alături de fiul său, Eric (9 ani). Dar asta numai după ce puștiul îi promite că îi va da toți banii din pușculiță.
În cel mai recent episod al serialului online “Singur Cook”, Andrei Aradits gătește alături de fiul său, Eric (9 ani). Dar asta numai după ce puștiul îi promite că îi va da toți banii din pușculiță.
Luni, 24.11.2014, 12:21
Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a gătit astăzi preparatul ”Șnițel jucăuș”.
Fetele "Numai de bine" vă invită duminică dimineaţa, de la ora 9:30, la Antena 3, să descoperiţi frumuseţea baletului, de la cele mai fragede vârste.
Vineri, 21.11.2014, 16:43
Pentru că este vineri este ziua desertului! Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a gătit astăzi prăjitura ”Bucuria”
Astăzi, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi recomandă să prepari friptură de pui.
Fie că aţi rămas în pană de idei şi nu ştiţi ce să gătiţi, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă recomandă să preparaţi friptură de pui.
Joi, 20.11.2014, 08:10
O zi mohorâtă precum cea de astăzi e musai să fie asezonată cu o friptură în patru condimente, o reţetă delicioasă, recomandată de Vlădutz de la "Neatza".
Miercuri, 19.11.2014, 08:07
Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o rețetă inedită de sezon - "Salată fermecată"
Vremea mohorâtă vă dă bătăi de cap, însă dacă doriţi să vă bucuraţi din plin de fiecare moment şi să fiţi energizaţi, optaţi pentru a pregăti salată fermecată a la Vlădutz, bucătarul de la "Neatza".
Marti, 18.11.2014, 08:15
Ingrediente Pentru gulas: 800 g carne de vita sau vitel 4 cepe mari 1 ardei gras rosu 1 lingura boia de ardei 1 lingurita chimen macinat 1 foaie de dafin sare Pentru galuste: 6 oua 350 g faina 50 g unt Pentru salata de cartofi: 1 kg...
Luni, 17.11.2014, 11:31
O zi mohorâtă precum cea de astăzi e musai să fie asezonată cu un preparat delicios, menit să vă răsfeţe simţurile. De aceea, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă propune să gătiţi coaste bavareze.
Luni, 17.11.2014, 08:23
Pâinea cu parizer. E un sandwich care ne aduce aminte de vremurile de dinainte de 90. Dar mai ales de gustul mezelurilor de altădată. După care acum tânjim.
Sambata, 15.11.2014, 19:56
Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o rețetă inedită de sezon - "Ciripele aurii
Ziua de vineri este aşteptată de numeroase persoane, căci week-end-ul este momentul perfect pentru relaxare, dar şi…pentru răsfăţ. Aşadar, dacă vrei să te bucuri din plin de sfârşitul de săptămână, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi recomandă ciripele aurii, un desert delicios.
Vineri, 14.11.2014, 08:20
O zi mohorâtă precum cea de astăzi e musai să fie asezonată cu un preparat delicios, iar Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă propune pupici de toamnă cu antricot de viţel.
Miercuri, 12.11.2014, 08:19
Dacă vă doriţi să vă răsfăţaţi cu un preparat deosebit, dar uşor de pregătit, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă recomandă rigatoni cu 10 brânzeturi.
Marti, 11.11.2014, 08:17
Dacă vrei să te bucuri din plin de această săptămână, îţi propunem să găteşti frigărui caramelizate, în stilul unic a la Vlădutz, bucătarul de la "Neatza".
Luni, 10.11.2014, 08:16
Această rețetă elimină toxinele, îmbunătățește elastcitatea vaselor de sânge, previne atacul de cord, scleroza și tumorile. Previne durerile de cap și îmbunătățește vederea.
Duminica, 09.11.2014, 18:30Au mai rămas doar câteva ore până când ne vom bucura de week-end, iar Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă propune să vă răsfăţaţi cu o plăcintă vieneză.
Vineri, 07.11.2014, 09:01
Astăzi, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza" , vă pregăteşte plăcintă vieneză, un desert delicios, ce vă răsfaţă papilele.
Ingrediente pentru blat: - o cană și jumătate biscuiți măcinați - o treime de ceașcă de zahăr brun pudră - o jumătate de linguriță de scorțișoară - o treime de pachet de unt topit pentru cremă: - două lingurițe de...
Miercuri, 05.11.2014, 14:49
Dacă vrei să te bucuri din plin de o mâncare absolut delicioasă, ce-ţi va răsfăţa papilele, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi recomandă să găteşti escalop dulce acrişor.
Miercuri, 05.11.2014, 08:15
Andreea Antonescu a avut parte de un interviu mai mult decât inedit în bucătăria lui Vlădutz.
Dacă vrei să te bucuri din plin de sezonul de toamnă, răsfaţă-ţi papilele cu o cremă delicioasă de linte, preparată în stilul a la Vlădutz, bucătarul de la "Neatza".
Marti, 04.11.2014, 08:43
Nu după mult timp, alarma a sunat iar. Speriați, concurenții sunt chemați de urgență în bucătărie. De data aceasta, chef Florin Bontea i-a luat în primire. Cursul nocturn de gătit continuă la Iadul bucătarilor, tot cu startere.
Luni, 03.11.2014, 21:42
Cauţi reţeta perfectă pentru o noapte de neuitat? Tipa din imaginea de mai sus mare ştie cel mai bine că dragostea trece prin stomac... cu o mică escală într-o altă zonă frumoasă
Luni, 03.11.2014, 18:29
De ani buni, Carmen Brumă este adepta unui stil de viaţă sănătos, iar sportul face parte din activităţile ei zilnice. Are o siluetă de invidiat şi este admirată de mii de femei pentru ambiţia sa.
Luni, 03.11.2014, 11:17
Dacă vrei să te bucuri din plin de această zi însorită, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi recomandă să găteşti picanterii de casă, o reţetă delicioasă, uşor picantă.
Luni, 03.11.2014, 08:51
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi recomandă astăzi picanterii de casă, un preparat delicios.
Ingrediente 500 g Dovleac 200 g Praz 50 g Morcov 200 g Tofu / Piept de Pui 100 g Salata verde 10 g Ras El Hanout/ Curry 5 g Paprica 100 g Smantana de gatit 10 g Ulei Sare Mod de preparare Cel mai important lucru din aceasta reteta este...
Sambata, 01.11.2014, 11:31
Ingrediente 200 g pulpa de vitel 30 g unt 10 g capere 50 g mozzarella 50 g spanac 100 g galbiori 20 g ceapa 10 g usturoi 20 ml smantana lichida 32% grasime Mod de preparare Pulpa de vitel o desfaceti cu ajutorul cutitului pe fibra, in asa...
Sambata, 01.11.2014, 11:07
Ingrediente 1 biban de mare 2 frunze de spanac 10 g unt 40 g ulei de masline 40 g usturoi 30 g chorizo 4-5 feli de paine prajita 200 g supa de peste (facuta din praz, patrunjel, ceapa, capul si oase de peste) Sare Mod de preparare Se...
Sambata, 01.11.2014, 11:03
Într-o postare pe blogul personal, Andreea Stroe, realizatoarea emisiunii „News Magazine”, difuzată în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 10:00, la Antena 3, ne prezintă două reţete delicioase dintr-un ingredient vedetă al toamnei: sfecla roşie.
Joi, 30.10.2014, 15:47
Concurenta de la "Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor" ne recomandă un preparat gustos, cu care îţi poţi impresiona familia şi prietenii.
Joi, 30.10.2014, 11:34
Ingrediente 1 dovleac miere 100 ml nuci 200-300 g scorţişoară vanilie 1 căniţă de frişcă dulce nebătută 3 gălbenuşuri de ou zahăr vanilat 2 linguri de zahăr beţe de frigărui Mod de preparare Dovleacul se curăţă de...
Joi, 30.10.2014, 11:26
Ingrediente ciocolata amara 100 g visine 30 g dovleac 200 g smantana dulce 125 g unt 20 g o jumatate de lamaie o jumatate de portocala zahar 100 g un ristretto de espresso pudra cacao 10 g Mod de preparare Normal 0 21...
Miercuri, 29.10.2014, 17:37
Ingrediente -1dovleac -500 gr foietaj -100 gr zahar -10 gr scortisoara -5 linguri vin alb dulce -1 esenta de lamaie -zeama de la o jumatate de lamaie -2 linguri piure de mango Mod de preparare Normal 0 21 false...
Marti, 28.10.2014, 15:59
Ingrediente 7 oua intregi 500 grame dovleac copt in cuptor si decojit 150 grame zahar 250 grame faina 100 grame unt praf de copt Pentru decor: ciocolata menaj 100 grame 200 grame gem de macese Bezele Mod de preparare Normal 0...
Luni, 27.10.2014, 15:13