O zi mohorâtă precum cea de astăzi e musai să fie asezonată cu un preparat delicios, iar Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă propune pupici de toamnă cu antricot de viţel.
Miercuri, 12.11.2014, 08:19Dacă vă doriţi să vă răsfăţaţi cu un preparat deosebit, dar uşor de pregătit, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă recomandă rigatoni cu 10 brânzeturi.
Marti, 11.11.2014, 08:17Dacă vrei să te bucuri din plin de această săptămână, îţi propunem să găteşti frigărui caramelizate, în stilul unic a la Vlădutz, bucătarul de la "Neatza".
Luni, 10.11.2014, 08:16Această rețetă elimină toxinele, îmbunătățește elastcitatea vaselor de sânge, previne atacul de cord, scleroza și tumorile. Previne durerile de cap și îmbunătățește vederea.
Duminica, 09.11.2014, 18:30Au mai rămas doar câteva ore până când ne vom bucura de week-end, iar Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă propune să vă răsfăţaţi cu o plăcintă vieneză.
Vineri, 07.11.2014, 09:01Astăzi, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza" , vă pregăteşte plăcintă vieneză, un desert delicios, ce vă răsfaţă papilele.
Vineri, 07.11.2014, 08:49Ingrediente pentru blat: - o cană și jumătate biscuiți măcinați - o treime de ceașcă de zahăr brun pudră - o jumătate de linguriță de scorțișoară - o treime de pachet de unt topit pentru cremă: - două lingurițe de...
Miercuri, 05.11.2014, 14:49Dacă vrei să te bucuri din plin de o mâncare absolut delicioasă, ce-ţi va răsfăţa papilele, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi recomandă să găteşti escalop dulce acrişor.
Miercuri, 05.11.2014, 08:15Andreea Antonescu a avut parte de un interviu mai mult decât inedit în bucătăria lui Vlădutz.
Marti, 04.11.2014, 11:59Dacă vrei să te bucuri din plin de sezonul de toamnă, răsfaţă-ţi papilele cu o cremă delicioasă de linte, preparată în stilul a la Vlădutz, bucătarul de la "Neatza".
Marti, 04.11.2014, 08:43Nu după mult timp, alarma a sunat iar. Speriați, concurenții sunt chemați de urgență în bucătărie. De data aceasta, chef Florin Bontea i-a luat în primire. Cursul nocturn de gătit continuă la Iadul bucătarilor, tot cu startere.
Luni, 03.11.2014, 21:42Cauţi reţeta perfectă pentru o noapte de neuitat? Tipa din imaginea de mai sus mare ştie cel mai bine că dragostea trece prin stomac... cu o mică escală într-o altă zonă frumoasă
Luni, 03.11.2014, 18:29De ani buni, Carmen Brumă este adepta unui stil de viaţă sănătos, iar sportul face parte din activităţile ei zilnice. Are o siluetă de invidiat şi este admirată de mii de femei pentru ambiţia sa.
Luni, 03.11.2014, 11:17Dacă vrei să te bucuri din plin de această zi însorită, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi recomandă să găteşti picanterii de casă, o reţetă delicioasă, uşor picantă.
Luni, 03.11.2014, 08:51Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi recomandă astăzi picanterii de casă, un preparat delicios.
Luni, 03.11.2014, 08:32Ingrediente 500 g Dovleac 200 g Praz 50 g Morcov 200 g Tofu / Piept de Pui 100 g Salata verde 10 g Ras El Hanout/ Curry 5 g Paprica 100 g Smantana de gatit 10 g Ulei Sare Mod de preparare Cel mai important lucru din aceasta reteta este...
Sambata, 01.11.2014, 11:31Ingrediente 200 g pulpa de vitel 30 g unt 10 g capere 50 g mozzarella 50 g spanac 100 g galbiori 20 g ceapa 10 g usturoi 20 ml smantana lichida 32% grasime Mod de preparare Pulpa de vitel o desfaceti cu ajutorul cutitului pe fibra, in asa...
Sambata, 01.11.2014, 11:07Ingrediente 1 biban de mare 2 frunze de spanac 10 g unt 40 g ulei de masline 40 g usturoi 30 g chorizo 4-5 feli de paine prajita 200 g supa de peste (facuta din praz, patrunjel, ceapa, capul si oase de peste) Sare Mod de preparare Se...
Sambata, 01.11.2014, 11:03Într-o postare pe blogul personal, Andreea Stroe, realizatoarea emisiunii „News Magazine”, difuzată în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 10:00, la Antena 3, ne prezintă două reţete delicioase dintr-un ingredient vedetă al toamnei: sfecla roşie.
Joi, 30.10.2014, 15:47Concurenta de la "Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor" ne recomandă un preparat gustos, cu care îţi poţi impresiona familia şi prietenii.
Joi, 30.10.2014, 11:34Ingrediente 1 dovleac miere 100 ml nuci 200-300 g scorţişoară vanilie 1 căniţă de frişcă dulce nebătută 3 gălbenuşuri de ou zahăr vanilat 2 linguri de zahăr beţe de frigărui Mod de preparare Dovleacul se curăţă de...
Joi, 30.10.2014, 11:26Ingrediente ciocolata amara 100 g visine 30 g dovleac 200 g smantana dulce 125 g unt 20 g o jumatate de lamaie o jumatate de portocala zahar 100 g un ristretto de espresso pudra cacao 10 g Mod de preparare Normal 0 21...
Miercuri, 29.10.2014, 17:37Ingrediente -1dovleac -500 gr foietaj -100 gr zahar -10 gr scortisoara -5 linguri vin alb dulce -1 esenta de lamaie -zeama de la o jumatate de lamaie -2 linguri piure de mango Mod de preparare Normal 0 21 false...
Marti, 28.10.2014, 15:59Ingrediente 7 oua intregi 500 grame dovleac copt in cuptor si decojit 150 grame zahar 250 grame faina 100 grame unt praf de copt Pentru decor: ciocolata menaj 100 grame 200 grame gem de macese Bezele Mod de preparare Normal 0...
Luni, 27.10.2014, 15:13Ingrediente 6 scoici St. Jaques mari 2 linguri ulei de măsline Pentru piureul de dovleac 50 g unt dovleac de plăcintă, curăţat de coajă şi seminţe, apoi tăiat în cuburi 75 ml supă de pui 1 linguriţă de parmezan ras Pentru salata...
Luni, 27.10.2014, 15:10Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a gătit astăzi o rețetă de paste - "Spaghete siciliene"
Luni, 27.10.2014, 08:28Pentru că este vineri, este ziua desertului! Vlăduț, bucătarul de la Neatza a pregătit astăzi o rețetă specifică sezonului - "Cremeş cu pere".
Vineri, 24.10.2014, 08:23Ingrediente - două ouă - lapte - ierburi aromatice - roșii - mozzarella Mod de preparare "De dimineață facem magie: luăm două ouă, la batem frumos cu puțin lapte, aruncăm ierburi aromatice, sotăm câteva roșii și...
Joi, 23.10.2014, 11:02Vlăduț, bucătarul de la Neatza a pregătit astăzi o rețetă specifică sezonului - "Medalion de toamnă".
Miercuri, 22.10.2014, 08:19Chef Florin Dumitrescu a postat recent pe Facebook un mesaj adresat fanilor. Aceste vorbește deschis despre linia sa de produse.
Luni, 20.10.2014, 16:27De vreme ce echipa roșie nu este pregătită pentru desert în seara aceasta, băieții sunt nevoiți să se regrupeze și să prepare unul
Luni, 20.10.2014, 16:00Vlăduț, bucătarul de la Neatza a pregătit astăzi o rețetă specifică sezonului - "Vinete ca la bunica"
Luni, 20.10.2014, 09:13Invitatul special de la ediţia de sâmbătă de la Star Chef a fost cântăreaţa Nico. Artista a preparat salată ”silhouette”.
Sambata, 18.10.2014, 15:01Nicolai Tand, gazda emisiunii Star Chef, gătește ”Pat de legume”.
Sambata, 18.10.2014, 14:58Vlăduț gătește: ”Salam de biscuiți”.
Vineri, 17.10.2014, 08:49Pizza este mâncarea preferată a multora, dar puțini sunt cei care știu cine a inventat-o sau povestea care stă în spatele acestui deliciu culinar.
Miercuri, 15.10.2014, 14:24Ingrediente • varza proaspata - 1 kg • orez – 200 g • ciuperci proaspete- 300 g • nuci – 100 g • amidon – 1 lingura • sos de rosii – 200 ml • otet - o lingurita • verdeata – o legatura • ciuperci deshidratate -...
Miercuri, 15.10.2014, 13:39Vlăduț gătește: ”Papricaș de vițel”.
Miercuri, 15.10.2014, 08:29O zi mohorâtă precum cea de astăzi e musai să fie asezonată cu o reţetă delicioasă, ce îţi va răsfăţa papilele. Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi recomandă să găteşti papricas de viţel.
Miercuri, 15.10.2014, 08:28Ingrediente Caras: 3 fileuri de caras Zeama de la ½ lamaie 10 ml ulei de masline Mamaliga: 20 g rosii uscate 20 g masline verzi 50 g malai 150 ml apa 5 ml ulei de masline Radacinoase coapte: 1 pastarnac 1 morcov 2-3 fire de...
Marti, 14.10.2014, 15:16Dacă ai rămas în pană de idei şi nu mai ştii ce să găteşti, optează pentru a-ţi pregăti o cremă de praz, urmând reţeta propusă de Vlădutz, bucătarul de la "Neatza".
Marti, 14.10.2014, 08:39Vlăduț gătește: ”Cremă de praz”.
Marti, 14.10.2014, 08:15Încet, încet, toamna îşi intră în drepturi, însă dacă vrei să te bucuri din plin de bogăţia acesteia, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi recomandă să optezi pentru Ritzi- Bizi, o mâncare delicioasă.
Luni, 13.10.2014, 08:19Ingrediente un ou două cești de ulei vegetal o linguriță și jumătate de apă o ceașcă de mix pentru negresă spray de gătit bucăți de ciocolată (duupă preferințe) Mod de preparare Peste ou se adaugă apa și uleiul și se...
Duminica, 12.10.2014, 11:02Invitatul special de la ediţia din acest weekend de Star Chef, cântăreţul de muzică populară Gelu Voicu, a gătit o reţetă tradiţională - "Omletă populară"
Sambata, 11.10.2014, 13:01Risotto-ul este un preparat foarte popular în Italia, care ulterior a început să se bucure de recunoaștere pe plan internațional.
Vineri, 10.10.2014, 11:49Andrei Aradits a publicat recent cel de-al doilea episod din emisiunea sa „Singur Cook”. Celebrul actor s-a declarat uimit de succesul primului său episod.
Vineri, 10.10.2014, 11:25Doar câteva ore ne mai despart de week-end, motiv pentru care Vlădutz, bucătarul de"Neatza", îţi recomandă să găteşti bunătatea toamnei, un desert cu mere şi pere.
Vineri, 10.10.2014, 08:46Ingrediente Piept de rață 1 bucată Spanac baby 150 g Polenta 200 g Sare Piper Unt 50 g Ulei de măsline 30 ml Ardei gras (roșu, galben, verde, câte o jumătate din fiecare) Zucchini 1 bucată Mod de preparare Se pune pieptul de...
Joi, 09.10.2014, 13:38Ingrediente O jumătate de piept de pui 100 g de couscous 30-40 g de miez de nucă 10 stafide albe zeamă de la o jumătate de portocală 200 g de gălbiori 150 g de smântână 50 g de unt bun (unt sărat de preferință) Mod de preparare...
Joi, 09.10.2014, 13:25