Antena Căutare

Articole despre reteta

Reţeta lui Vlădutz: Pupici de toamnă, un preparat delicios, cu antricot de viţel

Reţeta lui Vlădutz: Pupici de toamnă, un preparat delicios, cu antricot de viţel

O zi mohorâtă precum cea de astăzi e musai să fie asezonată cu un preparat delicios, iar Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă propune pupici de toamnă cu antricot de viţel.

Miercuri, 12.11.2014, 08:19
Reţeta lui Vlădutz: Rigatonni cu 10 brânzeturi

Reţeta lui Vlădutz: Rigatonni cu 10 brânzeturi

Dacă vă doriţi să vă răsfăţaţi cu un preparat deosebit, dar uşor de pregătit, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă recomandă rigatoni cu 10 brânzeturi.

Marti, 11.11.2014, 08:17
Reţeta lui Vlădutz: Frigărui caramelizate

Reţeta lui Vlădutz: Frigărui caramelizate

Dacă vrei să te bucuri din plin de această săptămână, îţi propunem să găteşti frigărui caramelizate, în stilul unic a la Vlădutz, bucătarul de la "Neatza".

Luni, 10.11.2014, 08:16
Elixirul vieții! Remediul chinezesc ce îți curăță organismul

Elixirul vieții! Remediul chinezesc ce îți curăță organismul

Această rețetă elimină toxinele, îmbunătățește elastcitatea vaselor de sânge, previne atacul de cord, scleroza și tumorile. Previne durerile de cap și îmbunătățește vederea.

Duminica, 09.11.2014, 18:30
Reţeta lui Vlădutz: Plăcintă vieneză

Reţeta lui Vlădutz: Plăcintă vieneză

Au mai rămas doar câteva ore până când ne vom bucura de week-end, iar Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă propune să vă răsfăţaţi cu o plăcintă vieneză.

Vineri, 07.11.2014, 09:01
Reţeta lui Vlădutz: Plăcintă vieneză

Reţeta lui Vlădutz: Plăcintă vieneză

Astăzi, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza" , vă pregăteşte plăcintă vieneză, un desert delicios, ce vă răsfaţă papilele.

Vineri, 07.11.2014, 08:49
Prepară un CHEESECAKE delicios în câteva minute, FĂRĂ COACERE!

Prepară un CHEESECAKE delicios în câteva minute, FĂRĂ COACERE!

Ingrediente pentru blat: - o cană și jumătate biscuiți măcinați - o treime de ceașcă de zahăr brun pudră - o jumătate de linguriță de scorțișoară - o treime de pachet de unt topit pentru cremă: - două lingurițe de...

Miercuri, 05.11.2014, 14:49
Reţeta lui Vlădutz: Escalop dulce acrişor

Reţeta lui Vlădutz: Escalop dulce acrişor

Dacă vrei să te bucuri din plin de o mâncare absolut delicioasă, ce-ţi va răsfăţa papilele, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi recomandă să găteşti escalop dulce acrişor.

Miercuri, 05.11.2014, 08:15
Andreea Antonescu, interviu inedit în bucătărie

Andreea Antonescu, interviu inedit în bucătărie

Andreea Antonescu a avut parte de un interviu mai mult decât inedit în bucătăria lui Vlădutz.

Marti, 04.11.2014, 11:59
Reţeta lui Vlădutz: Cremă de linte

Reţeta lui Vlădutz: Cremă de linte

Dacă vrei să te bucuri din plin de sezonul de toamnă, răsfaţă-ţi papilele cu o cremă delicioasă de linte, preparată în stilul a la Vlădutz, bucătarul de la "Neatza".

Marti, 04.11.2014, 08:43
PANICĂ în casa Hell's Kitchen! O nouă alarmă pune concurenții din nou pe fugă

PANICĂ în casa Hell's Kitchen! O nouă alarmă pune concurenții din nou pe fugă

Nu după mult timp, alarma a sunat iar. Speriați, concurenții sunt chemați de urgență în bucătărie. De data aceasta, chef Florin Bontea i-a luat în primire. Cursul nocturn de gătit continuă la Iadul bucătarilor, tot cu startere.

Luni, 03.11.2014, 21:42
FOTO HOT!!! Le vrei PRĂJITE sau NATURALE? Ingredientele MINUNE pentru cea mai FIERBINTE REŢETĂ

FOTO HOT!!! Le vrei PRĂJITE sau NATURALE? Ingredientele MINUNE pentru cea mai FIERBINTE REŢETĂ

Cauţi reţeta perfectă pentru o noapte de neuitat? Tipa din imaginea de mai sus mare ştie cel mai bine că dragostea trece prin stomac... cu o mică escală într-o altă zonă frumoasă

Luni, 03.11.2014, 18:29
Trebuie să încerci! Carmen Brumă a dezvăluit reţeta bomboanelor care NU îngraşă! Poţi să mănânci câte vrei

Trebuie să încerci! Carmen Brumă a dezvăluit reţeta bomboanelor care NU îngraşă! Poţi să mănânci câte vrei

De ani buni, Carmen Brumă este adepta unui stil de viaţă sănătos, iar sportul face parte din activităţile ei zilnice. Are o siluetă de invidiat şi este admirată de mii de femei pentru ambiţia sa.

Luni, 03.11.2014, 11:17
Reţeta lui Vlădutz: Picanterii de casă, întotdeauna o alegere perfectă!

Reţeta lui Vlădutz: Picanterii de casă, întotdeauna o alegere perfectă!

Dacă vrei să te bucuri din plin de această zi însorită, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi recomandă să găteşti picanterii de casă, o reţetă delicioasă, uşor picantă.

Luni, 03.11.2014, 08:51
Reţeta lui Vlădutz: Picanterii de casă

Reţeta lui Vlădutz: Picanterii de casă

Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi recomandă astăzi picanterii de casă, un preparat delicios.

Luni, 03.11.2014, 08:32
Denis Carculea te învață să prepari o salată de crudități și supă cremă de dovleac

Denis Carculea te învață să prepari o salată de crudități și supă cremă de dovleac

Ingrediente 500 g Dovleac 200 g Praz 50 g Morcov 200 g Tofu / Piept de Pui 100 g Salata verde 10 g Ras El Hanout/ Curry 5 g Paprica 100 g Smantana de gatit 10 g Ulei Sare Mod de preparare Cel mai important lucru din aceasta reteta este...

Sambata, 01.11.2014, 11:31
Andreea Dumitrache îți prezintă rețeta pentru ruladă de vițel cu unt de capere și gălbiori

Andreea Dumitrache îți prezintă rețeta pentru ruladă de vițel cu unt de capere și gălbiori

Ingrediente 200 g pulpa de vitel 30 g unt 10 g capere 50 g mozzarella 50 g spanac 100 g galbiori 20 g ceapa 10 g usturoi 20 ml smantana lichida 32% grasime Mod de preparare Pulpa de vitel o desfaceti cu ajutorul cutitului pe fibra, in asa...

Sambata, 01.11.2014, 11:07
Denis Carculea te învață să faci Biban de mari și cremă chorizo

Denis Carculea te învață să faci Biban de mari și cremă chorizo

Ingrediente 1 biban de mare 2 frunze de spanac 10 g unt 40 g ulei de masline 40 g usturoi 30 g chorizo 4-5 feli de paine prajita 200 g supa de peste (facuta din praz, patrunjel, ceapa, capul si oase de peste) Sare Mod de preparare Se...

Sambata, 01.11.2014, 11:03
Andreea Stroe ne prezintă două reţete delicioase cu sfeclă roşie

Andreea Stroe ne prezintă două reţete delicioase cu sfeclă roşie

Într-o postare pe blogul personal, Andreea Stroe, realizatoarea emisiunii „News Magazine”, difuzată în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 10:00, la Antena 3, ne prezintă două reţete delicioase dintr-un ingredient vedetă al toamnei: sfecla roşie.

Joi, 30.10.2014, 15:47
Mmmm, delicios! Flori Dincă ne propune "Frigărui de dovleac copt cu miere, nuci şi crème anglaise"

Mmmm, delicios! Flori Dincă ne propune "Frigărui de dovleac copt cu miere, nuci şi crème anglaise"

Concurenta de la "Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor" ne recomandă un preparat gustos, cu care îţi poţi impresiona familia şi prietenii.

Joi, 30.10.2014, 11:34
Mmmm, delicios! Flori Dincă ne propune "Frigărui de dovleac copt cu miere, nuci şi crème anglaise"

Mmmm, delicios! Flori Dincă ne propune "Frigărui de dovleac copt cu miere, nuci şi crème anglaise"

Ingrediente 1 dovleac miere 100 ml nuci 200-300 g scorţişoară vanilie 1 căniţă de frişcă dulce nebătută 3 gălbenuşuri de ou zahăr vanilat 2 linguri de zahăr beţe de frigărui Mod de preparare Dovleacul se curăţă de...

Joi, 30.10.2014, 11:26
Augustin Pop ne recomandă Trufe de ciocolată amară cu visine, piure de dovleac și citrice și sos caramel cu cafea

Augustin Pop ne recomandă Trufe de ciocolată amară cu visine, piure de dovleac și citrice și sos caramel cu cafea

Ingrediente ciocolata amara 100 g visine 30 g dovleac 200 g smantana dulce 125 g unt 20 g o jumatate de lamaie o jumatate de portocala zahar 100 g un ristretto de espresso pudra cacao 10 g Mod de preparare Normal 0 21...

Miercuri, 29.10.2014, 17:37
Gabriela Constantin ne propune o rețetă delicioasă Trandafiri din dovleac si foietaj

Gabriela Constantin ne propune o rețetă delicioasă Trandafiri din dovleac si foietaj

Ingrediente -1dovleac -500 gr foietaj -100 gr zahar -10 gr scortisoara -5 linguri vin alb dulce -1 esenta de lamaie -zeama de la o jumatate de lamaie -2 linguri piure de mango Mod de preparare Normal 0 21 false...

Marti, 28.10.2014, 15:59
Kinga Tanko - Chec cu dovleac

Kinga Tanko - Chec cu dovleac

Ingrediente 7 oua intregi 500 grame dovleac copt in cuptor si decojit 150 grame zahar 250 grame faina 100 grame unt praf de copt Pentru decor: ciocolata menaj 100 grame 200 grame gem de macese Bezele Mod de preparare Normal 0...

Luni, 27.10.2014, 15:13
Stefan Gherasim - Scoici Saint Jacques și salată de dovleac caldă

Stefan Gherasim - Scoici Saint Jacques și salată de dovleac caldă

Ingrediente 6 scoici St. Jaques mari 2 linguri ulei de măsline Pentru piureul de dovleac 50 g unt dovleac de plăcintă, curăţat de coajă şi seminţe, apoi tăiat în cuburi 75 ml supă de pui 1 linguriţă de parmezan ras Pentru salata...

Luni, 27.10.2014, 15:10
Rețeta lui Vlădutz: "Spaghete siciliene"

Rețeta lui Vlădutz: "Spaghete siciliene"

Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a gătit astăzi o rețetă de paste - "Spaghete siciliene"

Luni, 27.10.2014, 08:28
Cremeş cu pere

Cremeş cu pere

Pentru că este vineri, este ziua desertului! Vlăduț, bucătarul de la Neatza a pregătit astăzi o rețetă specifică sezonului - "Cremeş cu pere".

Vineri, 24.10.2014, 08:23
Elena Pădurariu ne recomandă o rețetă simplă și delicioasă pentru omleta de dimineață!

Elena Pădurariu ne recomandă o rețetă simplă și delicioasă pentru omleta de dimineață!

Ingrediente - două ouă - lapte - ierburi aromatice - roșii - mozzarella Mod de preparare "De dimineață facem magie: luăm două ouă, la batem frumos cu puțin lapte, aruncăm ierburi aromatice, sotăm câteva roșii și...

Joi, 23.10.2014, 11:02
Reţeta lu' Vladutz: "Medalion de toamnă"

Reţeta lu' Vladutz: "Medalion de toamnă"

Vlăduț, bucătarul de la Neatza a pregătit astăzi o rețetă specifică sezonului - "Medalion de toamnă".

Miercuri, 22.10.2014, 08:19
Chef Florin Dumitrescu face DEZVĂLUIRI despre SECRETUL din spatele PRODUSELOR sale!

Chef Florin Dumitrescu face DEZVĂLUIRI despre SECRETUL din spatele PRODUSELOR sale!

Chef Florin Dumitrescu a postat recent pe Facebook un mesaj adresat fanilor. Aceste vorbește deschis despre linia sa de produse.

Luni, 20.10.2014, 16:27
Chef Florin ne vinde un pont! Ce trucuri poți folosi pentru a obține un Milfoil delicios!

Chef Florin ne vinde un pont! Ce trucuri poți folosi pentru a obține un Milfoil delicios!

De vreme ce echipa roșie nu este pregătită pentru desert în seara aceasta, băieții sunt nevoiți să se regrupeze și să prepare unul

Luni, 20.10.2014, 16:00
Reţeta lu' Vladutz: "Vinete ca la bunica"

Reţeta lu' Vladutz: "Vinete ca la bunica"

Vlăduț, bucătarul de la Neatza a pregătit astăzi o rețetă specifică sezonului - "Vinete ca la bunica"

Luni, 20.10.2014, 09:13
Reţetă fulger a lui Nico: "Salată silhouette"

Reţetă fulger a lui Nico: "Salată silhouette"

Invitatul special de la ediţia de sâmbătă de la Star Chef a fost cântăreaţa Nico. Artista a preparat salată ”silhouette”.

Sambata, 18.10.2014, 15:01
Nicolai gătește: ”Pat de legume”

Nicolai gătește: ”Pat de legume”

Nicolai Tand, gazda emisiunii Star Chef, gătește ”Pat de legume”.

Sambata, 18.10.2014, 14:58
Salam de biscuiți

Salam de biscuiți

Vlăduț gătește: ”Salam de biscuiți”.

Vineri, 17.10.2014, 08:49
PIZZA, o ISTORIE NEȘTIUTĂ! Cum s-a inventat și DE CE BLATUL e mai GROS la MARGINE!

PIZZA, o ISTORIE NEȘTIUTĂ! Cum s-a inventat și DE CE BLATUL e mai GROS la MARGINE!

Pizza este mâncarea preferată a multora, dar puțini sunt cei care știu cine a inventat-o sau povestea care stă în spatele acestui deliciu culinar.

Miercuri, 15.10.2014, 14:24
Elena Pădurariu prezintă rețeta pentru sarmale de post cu nuci și ciuperci deshidratate

Elena Pădurariu prezintă rețeta pentru sarmale de post cu nuci și ciuperci deshidratate

Ingrediente • varza proaspata - 1 kg • orez – 200 g • ciuperci proaspete- 300 g • nuci – 100 g • amidon – 1 lingura • sos de rosii – 200 ml • otet - o lingurita • verdeata – o legatura • ciuperci deshidratate -...

Miercuri, 15.10.2014, 13:39
Papricaș de vițel

Papricaș de vițel

Vlăduț gătește: ”Papricaș de vițel”.

Miercuri, 15.10.2014, 08:29
Reţeta lui Vlădutz: Papricas de viţel

Reţeta lui Vlădutz: Papricas de viţel

O zi mohorâtă precum cea de astăzi e musai să fie asezonată cu o reţetă delicioasă, ce îţi va răsfăţa papilele. Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi recomandă să găteşti papricas de viţel.

Miercuri, 15.10.2014, 08:28
Andreea Dumitrache te învață să faci file de caras și piure de mazăre, mămăligă cu măsline verzi și roșii uscate, păstârnac și morcov copt

Andreea Dumitrache te învață să faci file de caras și piure de mazăre, mămăligă cu măsline verzi și roșii uscate, păstârnac și morcov copt

Ingrediente Caras: 3 fileuri de caras Zeama de la ½ lamaie 10 ml ulei de masline Mamaliga: 20 g rosii uscate 20 g masline verzi 50 g malai 150 ml apa 5 ml ulei de masline Radacinoase coapte: 1 pastarnac 1 morcov 2-3 fire de...

Marti, 14.10.2014, 15:16
Reţeta lui Vlădutz: Cremă de praz

Reţeta lui Vlădutz: Cremă de praz

Dacă ai rămas în pană de idei şi nu mai ştii ce să găteşti, optează pentru a-ţi pregăti o cremă de praz, urmând reţeta propusă de Vlădutz, bucătarul de la "Neatza".

Marti, 14.10.2014, 08:39
Cremă de praz

Cremă de praz

Vlăduț gătește: ”Cremă de praz”.

Marti, 14.10.2014, 08:15
Reţeta lui Vlădutz: Ritzi-Bizi, un preparat delicios cu muşchi file şi legume

Reţeta lui Vlădutz: Ritzi-Bizi, un preparat delicios cu muşchi file şi legume

Încet, încet, toamna îşi intră în drepturi, însă dacă vrei să te bucuri din plin de bogăţia acesteia, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi recomandă să optezi pentru Ritzi- Bizi, o mâncare delicioasă.

Luni, 13.10.2014, 08:19
Prepară o negresă DELICIOASĂ în doar 2 minute!

Prepară o negresă DELICIOASĂ în doar 2 minute!

Ingrediente un ou două cești de ulei vegetal o linguriță și jumătate de apă o ceașcă de mix pentru negresă spray de gătit bucăți de ciocolată (duupă preferințe) Mod de preparare Peste ou se adaugă apa și uleiul și se...

Duminica, 12.10.2014, 11:02
Reţetă fulger a lui Gelu Voicu: "Omletă populară"

Reţetă fulger a lui Gelu Voicu: "Omletă populară"

Invitatul special de la ediţia din acest weekend de Star Chef, cântăreţul de muzică populară Gelu Voicu, a gătit o reţetă tradiţională - "Omletă populară"

Sambata, 11.10.2014, 13:01
RISOTTO, o istorie INEDITĂ! FARSA care a dat lumii un preparat DELICIOS!

RISOTTO, o istorie INEDITĂ! FARSA care a dat lumii un preparat DELICIOS!

Risotto-ul este un preparat foarte popular în Italia, care ulterior a început să se bucure de recunoaștere pe plan internațional.

Vineri, 10.10.2014, 11:49
Andrei Aradits și un nou episod „Singur Cook”! Actorul te învață să faci file de somon cu broccoli deghizat!

Andrei Aradits și un nou episod „Singur Cook”! Actorul te învață să faci file de somon cu broccoli deghizat!

Andrei Aradits a publicat recent cel de-al doilea episod din emisiunea sa „Singur Cook”. Celebrul actor s-a declarat uimit de succesul primului său episod.

Vineri, 10.10.2014, 11:25
Reţeta lui Vlădutz: Bunătatea toamnei, un desert delicios, ce-ţi răsfaţă papilele!

Reţeta lui Vlădutz: Bunătatea toamnei, un desert delicios, ce-ţi răsfaţă papilele!

Doar câteva ore ne mai despart de week-end, motiv pentru care Vlădutz, bucătarul de"Neatza", îţi recomandă să găteşti bunătatea toamnei, un desert cu mere şi pere.

Vineri, 10.10.2014, 08:46
Dany Jinariu prepară piept de rață cu polenta și spanac sote!

Dany Jinariu prepară piept de rață cu polenta și spanac sote!

Ingrediente Piept de rață 1 bucată Spanac baby 150 g Polenta 200 g Sare Piper Unt 50 g Ulei de măsline 30 ml Ardei gras (roșu, galben, verde, câte o jumătate din fiecare) Zucchini 1 bucată Mod de preparare Se pune pieptul de...

Joi, 09.10.2014, 13:38
Ștefan Gherasim prezintă secretul unui piept de pui cu gălbiori, sos de smântână și couscous cu nucă, stafide și zeamă de portocale

Ștefan Gherasim prezintă secretul unui piept de pui cu gălbiori, sos de smântână și couscous cu nucă, stafide și zeamă de portocale

Ingrediente O jumătate de piept de pui 100 g de couscous 30-40 g de miez de nucă 10 stafide albe zeamă de la o jumătate de portocală 200 g de gălbiori 150 g de smântână 50 g de unt bun (unt sărat de preferință) Mod de preparare...

Joi, 09.10.2014, 13:25
x