Antena Căutare

Articole despre reteta

A făcut UNT din PROPRIUL LAPTE și apoi l-a CONSUMAT! UITE ce a URMAT!

A făcut UNT din PROPRIUL LAPTE și apoi l-a CONSUMAT! UITE ce a URMAT!

O femeie a reușit să șocheze o lume întreagă atunci când a făcut unt din propriul lapte și apoi l-a consumat.

Joi, 09.10.2014, 12:16
Elena Pădurariu te învață să faci un cotlet de miel în crustă de ierburi, orez cu legume și sos de iaurt!

Elena Pădurariu te învață să faci un cotlet de miel în crustă de ierburi, orez cu legume și sos de iaurt!

Ingrediente cotlet de miel 200-250 gr Ceapă 2 buc Rozmarin o crenguță Pătrunjel 1/2 legătură Oțet de vin 1 lingură Ulei de floarea soarelui 100 ml Boabe de piper roșu 30 gr Boia o linguriță Cimbru o crenguță Orez basmatic 100...

Joi, 09.10.2014, 11:17
Andreea Dumitrache recomandă "Piept de raţă cu reducţie de balsamic, piure de cartof dulce si fasole verde cu seminţe de susan"

Andreea Dumitrache recomandă "Piept de raţă cu reducţie de balsamic, piure de cartof dulce si fasole verde cu seminţe de susan"

Ingrediente 1 bucata piept de rata 200 g cartof dulce 30 g unt 1 ceapa mica sau 2 echalottes 200 ml apa sau supa de legume 20 ml smantana de gatit 35 % grasime Nucsoara 100 ml otet balsamic 1 steluta de anason ¼ baton de scortisoara 10 ml...

Miercuri, 08.10.2014, 16:24
Elena Pădurariu ne recomandă "Cotlet de miel în crustă de ierburi, orez cu legume şi sos de iaurt"

Elena Pădurariu ne recomandă "Cotlet de miel în crustă de ierburi, orez cu legume şi sos de iaurt"

Ingrediente cotlet de miel 200-250 gr Ceapa 2 buc Rozmarin o crenguta Patrunjel 1/2 legatura Otet de vin 1 lingura Ulei de floarea soarelui 100 ml Boabe de piper rosu 30 gr Boia o lingurita Cimbru o crenguta Orez basmatic 100 gr Dovlecel...

Miercuri, 08.10.2014, 16:07
Reţeta lui Vlădutz: Paste creţe de poveste, un preparat delicios, pentru toate gusturile!

Reţeta lui Vlădutz: Paste creţe de poveste, un preparat delicios, pentru toate gusturile!

Fie că eşti înnebunit după paste, fie că pur şi simplu îţi doreşti să încerci ceva nou, Vlădutz,bucătarul de la "Neatza", îţi recomandă să găteşti paste creţe de poveste.

Miercuri, 08.10.2014, 08:10
Rețeta lui Vlădutz: "Antricot de vițel"

Rețeta lui Vlădutz: "Antricot de vițel"

Vlădutz, bucătarul de la Neatza, a gătit astăzi o rețetă inedită din carne de vițel - ”Antricot drăgălaș”

Marti, 07.10.2014, 08:22
Reţeta lui Vlădutz: Antricot drăgălaş

Reţeta lui Vlădutz: Antricot drăgălaş

O zi mohorâtă precum cea de astăzi e musai să fie "asezonată" cu un preparat delicios şi anume, antricot drăgălaş, o reţetă propusă de Vlădutz, bucătarul de la "Neatza".

Marti, 07.10.2014, 08:15
Cătălin Badici recomandă "Pisică de mare cu sos olandez, spanac sote, piure de morcovi și rulouri de dovlecel cu brânză"

Cătălin Badici recomandă "Pisică de mare cu sos olandez, spanac sote, piure de morcovi și rulouri de dovlecel cu brânză"

Ingrediente pisica de mare sau calcan 1,500 gr spanac 0,800 gr unt 80% 0,250 gr oua 2 buc ceapa alba 0,070 gr usturoi 0,010 gr ulei de masline 0,050 ml lamaie 1 bucata telemea de vaca (nu prea sarata) 0,200 gr dovlecei (sau zucchini) 3...

Luni, 06.10.2014, 20:36
Reţeta lu' Vladutz: "Murături fermecate"

Reţeta lu' Vladutz: "Murături fermecate"

Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o rețetă inedită de sezon - "Murături fermecate"

Luni, 06.10.2014, 08:22
Nicolai Tand gătește: "Sfeclă"

Nicolai Tand gătește: "Sfeclă"

Nicolai Tand, gazda emisiunii Star Chef, gătește ”Sparanghel cu ou moale şi ciuperci în sos de vin roşu”.

Duminica, 05.10.2014, 17:01
Cel mai mare kebab, în platoul matinalilor!!

Cel mai mare kebab, în platoul matinalilor!!

Suleyman de România a venit la "Star Matinal" să gătească.

Duminica, 05.10.2014, 16:53
Sparanghel cu ou moale şi ciuperci în sos de vin roşu

Sparanghel cu ou moale şi ciuperci în sos de vin roşu

Nicolai Tand, gazda emisiunii Star Chef, gătește ”Sparanghel cu ou moale şi ciuperci în sos de vin roşu”.

Sambata, 04.10.2014, 15:45
Reţeta lui Vlădutz: Prăjitura Buna

Reţeta lui Vlădutz: Prăjitura Buna

La sfârşitul acestei săptămâni, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi propune să pregăteşti prăjitura Buna, un desert delicios, cu blat crocant şi prune brumării.

Vineri, 03.10.2014, 09:10
Chef Kazoumi Otta găteşte: Sushi

Chef Kazoumi Otta găteşte: Sushi

Sushi nu este greu de preparat acasă. Ai nevoie doar de nişte ingrediente speciale şi de puţină răbdare până deprinzi procedeul.

Vineri, 03.10.2014, 08:23
SPECIAL! Ce este somnul polifazic

SPECIAL! Ce este somnul polifazic

S-a inventat o nouă metodă de a recupera somnul pierdut. Soluția se numeşte somn polifazic. Reţeta este simplă: la fiecare 6 ore, trebuie să dormiţi 20 de minute.

Joi, 02.10.2014, 20:08
Reţeta lui Vlădutz: Pui în portofel, un preparat delicios

Reţeta lui Vlădutz: Pui în portofel, un preparat delicios

După o zi încărcată e musai să te răsfeţi cu o reţetă gustoasă, care te va ajuta să te relaxezi şi să scapi de stresul zilnic. Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi recomandă pui în portofel, un preparat care se găteşte foarte uşor.

Joi, 02.10.2014, 09:57
Reţeta lu' Vladutz: Pui în portofel

Reţeta lu' Vladutz: Pui în portofel

Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o rețetă de "pui în portofel'.

Joi, 02.10.2014, 09:44
Iubești PIZZA? Află cum poți savura un tort delicios din faimosul preparat!

Iubești PIZZA? Află cum poți savura un tort delicios din faimosul preparat!

Probabil că pare greu de imaginat cum un tort se poate realiza dintr-un preparat sărat, dar cel pe care ni-l propun cei de la Pillsbury este absolut delicios

Miercuri, 01.10.2014, 19:12
Reţeta lui Vlădutz: Tăieţei cu ciuperci

Reţeta lui Vlădutz: Tăieţei cu ciuperci

Toamna este anotimpul în care găseşti numeroase legume pe piaţă, astfel că dacă îţi doreşti să te răsfeţi şi să profiţi de "comorile" existente, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi sugerează să găteşi tăieţei cu ciuperci.

Miercuri, 01.10.2014, 08:32
Rețeta lui Vlădutz: "Tăieţei cu ciuperci "

Rețeta lui Vlădutz: "Tăieţei cu ciuperci "

Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o rețetă de "tăieţei cu ciuperci".

Miercuri, 01.10.2014, 08:22
Reţeta lui Vlădutz: Romanza, un preparat delicios cu şvaiţer şi cartofi!

Reţeta lui Vlădutz: Romanza, un preparat delicios cu şvaiţer şi cartofi!

Dacă vrei să-ţi răsfeţi papilele şi să te bucuri de o mâncare absolut delicioasă, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi recomandă "romanza".

Marti, 30.09.2014, 08:36
Reţeta lu' Vladutz: Romanza

Reţeta lu' Vladutz: Romanza

Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o rețetă de "Romanza".

Marti, 30.09.2014, 08:22
APOCALIPSA în bucătărie! Concurenții trec prin flăcările IADULUI la deschiderea restaurantului ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”

APOCALIPSA în bucătărie! Concurenții trec prin flăcările IADULUI la deschiderea restaurantului ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”

După ce săptămâna trecută au făcut cunoştinţă cu bucătăria şi casa în care vor locui pe tot parcursul competiţiei, concurenţii au parte săptămâna aceasta de cea mai mare provocare de până acum: deschiderea oficială a restaurantului cu pretenţii din ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”

Luni, 29.09.2014, 21:36
Florin Dumitrescu a descoperit secretul unui Chef ca la carte

Florin Dumitrescu a descoperit secretul unui Chef ca la carte

Poate vă întrebați uneori de ce este nevoie pentru a ajunge un bucătar de succes. Chef Florin Dumitrescu ne-a mărturisit în numeroase interviuri cât de multă muncă se află în bucătăria restaurantelor de prestigiu, dar se pare că nu doar practica este importantă.

Luni, 29.09.2014, 20:06
La gătit, înainte! Așa arată bucătăria lui Chef Scărlătescu

La gătit, înainte! Așa arată bucătăria lui Chef Scărlătescu

Se știe că orice mâncare condimentată bine capătă un alt gust, iar juratul reality-show-ului Iadul bucătarilor știe asta deja.

Luni, 29.09.2014, 20:05
Îți dorești un mod inedit de a servi salata? Chef Florin ne propune cea mai simplă idee

Îți dorești un mod inedit de a servi salata? Chef Florin ne propune cea mai simplă idee

Nu v-ați fi gândit niciodată că un simplu borcan poate fi folosit pentru a decora cu stil o farfurie. Dacă doriți să renunțați la banalul bol de salată pentru a vă impresiona oaspeții, nu trebuie decât să îi urmați sfatul lui Chef Dumitrescu.

Luni, 29.09.2014, 20:01
Produsele făcute după reţeta bunicii vor ajunge, în curând, la raft

Produsele făcute după reţeta bunicii vor ajunge, în curând, la raft

În căutarea iaurtului de altădată va fi înfiinţat un registru special. Registrul reţetelor consacrate. Astfel, produse făcute după reţeta bunicii vor ajunge, în curând, la raft. Iaurtul, sana, laptele, untul şi multe tipuri de brânzeturi...

Luni, 29.09.2014, 19:47
Chef Sorin Bontea te învață să gătești ''Fructe de mare în „nage” cu sofran''

Chef Sorin Bontea te învață să gătești ''Fructe de mare în „nage” cu sofran''

Ingrediente -12 buc. clams - 12 buc. midii - 12 buc. creveti - 18 buc. scallops Nage: - sofran 2 g - suc de la 2 lamai - 6 cani supa de peste - 1 morcov taiat julienne - 1 dovlecel taiat julienne - 1 ardei gras rosu taiat julienne - 1...

Luni, 29.09.2014, 09:31
Chef Florin Dumitrescu recomandă: Paste cu creveți și dovlecei

Chef Florin Dumitrescu recomandă: Paste cu creveți și dovlecei

Ingrediente Creveti 150 g, dovlecel 100 g, unt 30 g, faina 100 g, oua 1 buc., coniac, smantana pentru gatit 50 ml Mod de preparare „După părerea mea, de pe nicio farfurie nu trebuie să lipsească ierburile aromate proaspete. Vă...

Luni, 29.09.2014, 09:25
Reţeta lui Vlădutz: Gustărica lu' bunica

Reţeta lui Vlădutz: Gustărica lu' bunica

Fie că sunteţi vegetarieni, fie că vă doriţi să vă delectaţi cu legumele de sezon, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă recomandă "gustărica lu' bunica".

Luni, 29.09.2014, 08:21
Vlăduţ găteşte: "Gustărică lu' bunica"

Vlăduţ găteşte: "Gustărică lu' bunica"

Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o rețetă de "Gustărică lu' bunica".

Luni, 29.09.2014, 08:13
Ai musafiri și nu știi ce să gătești? Încearcă rulourile cu prosciutto, curmale și gorgonzola

Ai musafiri și nu știi ce să gătești? Încearcă rulourile cu prosciutto, curmale și gorgonzola

O reteta delicioasa si foarte rapida, mai ales in cazurile in care ai musafiri si esti luata prin surprindere

Vineri, 26.09.2014, 13:44
O rețetă sănătoasă! Uite ce gătește Gwyneth Paltrow pentru copiii tăi

O rețetă sănătoasă! Uite ce gătește Gwyneth Paltrow pentru copiii tăi

Gwyneth Paltrow nu este numai o actriţă câştigătoare a unui premiu Oscar, dar este şi o mămică pasionată de gătit.

Vineri, 26.09.2014, 12:44
Chef Sorin Bontea ne delectează cu o rețetă deosebită: Caribbean style shrimp cocktail

Chef Sorin Bontea ne delectează cu o rețetă deosebită: Caribbean style shrimp cocktail

Ingrediente creveti cu codita, 24 buc. - 500 ml apa - 2 lamai - 1 pahar de vin - telina apio - 1 ceapa taiata in patru - boabe de piper - frunze de dafin - 1 morcov - sare Mod de preparare  Se pune apa la fiert, adaugam ceapa,...

Joi, 25.09.2014, 14:41
O rețetă secretă din restaurantul lui chef Florin Dumitrescu

O rețetă secretă din restaurantul lui chef Florin Dumitrescu

Ingrediente Supa crema foarte gustoasa Cartofi 1 kg Praz 500g Smantana pentru gatit 500ml Supa de pui 1,5kg Mod de preparare  Fierbeti cartofii si jumatate din cantitatea de praz in supa de pui. Cand totul este fiert, bagati blenderul...

Joi, 25.09.2014, 14:36
Sous-Chef Mimi Nicolae ne recomandă: Mămăligă coaptă cu ciuperci

Sous-Chef Mimi Nicolae ne recomandă: Mămăligă coaptă cu ciuperci

Ingrediente 50 g brânză Roquefort oregano 150 ml smântână lichidă piper 3-4 căței de usturoi 500 g ciuperci sare apă lapte mălai verdeață Mod de preparare   Din lapte, apă și sare, se face o mămăligă moale. La...

Joi, 25.09.2014, 14:29
Ou poșat în ierburi cu dovlecei grill, sparanghel sotat, telemea de capră și sos BBQ auriu

Ou poșat în ierburi cu dovlecei grill, sparanghel sotat, telemea de capră și sos BBQ auriu

Ingrediente 2 ouă 1 ardei roșu tăiat cubulețe fine 1 ramură cimbrișor verde tocată mărunt 10 g chives tocat mărunt 1 ramură tarhon verde tocat mărunt 1 lingură ulei de măsline un praf de sare un praf de piper alb Consumabile:...

Joi, 25.09.2014, 14:19
Chef Florin Dumitrescu ne învață să gătim paste carbonara

Chef Florin Dumitrescu ne învață să gătim paste carbonara

Ingrediente piper proaspăt măcinat 25 g parmezan ras 1 ou 50 g bacon 100 g spaghete Mod de preparare  Într-o tigaie se prăjește baconul tăiat cuburi.Se adaugă apoi câte un polonic de apă din oala în care...

Joi, 25.09.2014, 14:15
Rețeta delicioasă a Elenei Pădurariu: Confit de somon cu sos de avocado şi piure de păstârnac

Rețeta delicioasă a Elenei Pădurariu: Confit de somon cu sos de avocado şi piure de păstârnac

Ingrediente Ingrediente: 2-3 bucăți dile somon 2-3 linguri sare 1 linguriţă piper 500 ml ulei de măsline ½ legătură pătrunjel- câteva frunze lemongras 2 bucăți lime 2-3 bucăți păstârnac 50 g unt 200 ml lapte 2 bucăți...

Joi, 25.09.2014, 14:04
Concurentul Cătălin Badici recomandă: Dorada cu broccoli, baby carrot și sos olandez

Concurentul Cătălin Badici recomandă: Dorada cu broccoli, baby carrot și sos olandez

Ingrediente Ingrediente: 600-700 g doradă proaspătă, întreagă 300 g broccoli proaspăt 6 bucăți baby carrot proaspăt (cu tot cu codiță) 10 ml ulei măsline extra virgin 200 unt de masă 10 g salvie 1 bucată lămâie medie 3 ouă...

Joi, 25.09.2014, 14:00
Saint Jacques pe pat de piure de sparanghel verde, crumble de topinambur, bacon crocant şi topping de yuzu

Saint Jacques pe pat de piure de sparanghel verde, crumble de topinambur, bacon crocant şi topping de yuzu

Ingrediente Ingrediente: 3 unități medii de scoici Saint Jack(aprox. 35-40 mm diametru) 1 mănunchi sparanghel verde proaspăt (aprox. 12 unităţi) 1 topinambur (aprox. 45g) 1 șalotă (aprox. 20 g) 1 căţel usturoi 1 felie bacon (aprox....

Joi, 25.09.2014, 13:52
Fură și tu rețeta! Augustin Pop ne gătește piept de pui suculent, cartofi copti și 3 sosuri

Fură și tu rețeta! Augustin Pop ne gătește piept de pui suculent, cartofi copti și 3 sosuri

Concurentul Augustin Pop ne recomandă o rețetă pe placul tuturor. Când ești în pană de idei și nu știi ce să gătești, poți apela rapid la rețeta lui: piept de pui suculent cu cartofi copti și 3 sosuri

Joi, 25.09.2014, 09:44
Tu știi care e cel mai cel mai rar și costisitor fruct? Tavi l-a folosit în una din rețetele sale

Tu știi care e cel mai cel mai rar și costisitor fruct? Tavi l-a folosit în una din rețetele sale

Yuzu are un gust de lamaie, mandarina si grapefruit si vine tocmai din Japonia. Se spune despre ca va deveni la fel de popular ca si portocala.

Joi, 25.09.2014, 08:22
Fură și tu rețeta! Augustin Pop ne gătește piept de pui suculent cu cartofi copti și 3 sosuri

Fură și tu rețeta! Augustin Pop ne gătește piept de pui suculent cu cartofi copti și 3 sosuri

Concurentul Augustin Pop ne recomandă o rețetă pe placul tuturor. Când ești în pană de idei și nu știi ce să gătești, poți apela rapid la rețeta lui: piept de pui suculent cu cartofi copti și 3 sosuri

Joi, 25.09.2014, 08:00
Sosul lui Dracula, pe mesele englezilor

Sosul lui Dracula, pe mesele englezilor

Garnitura picantă pentru fripturi, produsă la Saschiz, în judeţul Mureş, va ajunge de Halloween pe mesele britanicilor. Un scoţian produce în Transilvania sosul lui Dracula, care este preferat şi la Casa Regală. Deliciul culinar urmăreşte...

Joi, 25.09.2014, 07:58
Tocăniță bavareză

Tocăniță bavareză

Vlăduț gătește: ”Tocăniță bavareză”.

Miercuri, 24.09.2014, 08:33
Reţeta lui Vlădutz: Tocăniţă bavareză

Reţeta lui Vlădutz: Tocăniţă bavareză

Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă propune să vă răsfăţaţi astăzi cu tocăniţă bavareză, un preparat delicios, cu antricot de vită şi legume.

Miercuri, 24.09.2014, 08:14
Angela Lepădatu ne învață să preparăm: Supă de fructe de mare

Angela Lepădatu ne învață să preparăm: Supă de fructe de mare

Este un fel de mâncare deosebit, ce trebuie încercat măcar o dată.

Marti, 23.09.2014, 17:47
Cătălin Badici recomandă: Dorada cu broccoli, baby carrot și sos olandez

Cătălin Badici recomandă: Dorada cu broccoli, baby carrot și sos olandez

Alege această rețetă atunci când vrei să gătești pește.

Marti, 23.09.2014, 16:12
Confit de somon cu sos de avocado şi piure de păstârnac

Confit de somon cu sos de avocado şi piure de păstârnac

Elena Pădurariu ne garantează că poate prepara o rețetă perfectă cu carne de somon.

Marti, 23.09.2014, 16:09
x