O femeie a reușit să șocheze o lume întreagă atunci când a făcut unt din propriul lapte și apoi l-a consumat.
Joi, 09.10.2014, 12:16Ingrediente cotlet de miel 200-250 gr Ceapă 2 buc Rozmarin o crenguță Pătrunjel 1/2 legătură Oțet de vin 1 lingură Ulei de floarea soarelui 100 ml Boabe de piper roșu 30 gr Boia o linguriță Cimbru o crenguță Orez basmatic 100...
Joi, 09.10.2014, 11:17Ingrediente 1 bucata piept de rata 200 g cartof dulce 30 g unt 1 ceapa mica sau 2 echalottes 200 ml apa sau supa de legume 20 ml smantana de gatit 35 % grasime Nucsoara 100 ml otet balsamic 1 steluta de anason ¼ baton de scortisoara 10 ml...
Miercuri, 08.10.2014, 16:24Ingrediente cotlet de miel 200-250 gr Ceapa 2 buc Rozmarin o crenguta Patrunjel 1/2 legatura Otet de vin 1 lingura Ulei de floarea soarelui 100 ml Boabe de piper rosu 30 gr Boia o lingurita Cimbru o crenguta Orez basmatic 100 gr Dovlecel...
Miercuri, 08.10.2014, 16:07Fie că eşti înnebunit după paste, fie că pur şi simplu îţi doreşti să încerci ceva nou, Vlădutz,bucătarul de la "Neatza", îţi recomandă să găteşti paste creţe de poveste.
Miercuri, 08.10.2014, 08:10Vlădutz, bucătarul de la Neatza, a gătit astăzi o rețetă inedită din carne de vițel - ”Antricot drăgălaș”
Marti, 07.10.2014, 08:22O zi mohorâtă precum cea de astăzi e musai să fie "asezonată" cu un preparat delicios şi anume, antricot drăgălaş, o reţetă propusă de Vlădutz, bucătarul de la "Neatza".
Marti, 07.10.2014, 08:15Ingrediente pisica de mare sau calcan 1,500 gr spanac 0,800 gr unt 80% 0,250 gr oua 2 buc ceapa alba 0,070 gr usturoi 0,010 gr ulei de masline 0,050 ml lamaie 1 bucata telemea de vaca (nu prea sarata) 0,200 gr dovlecei (sau zucchini) 3...
Luni, 06.10.2014, 20:36Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o rețetă inedită de sezon - "Murături fermecate"
Luni, 06.10.2014, 08:22Nicolai Tand, gazda emisiunii Star Chef, gătește ”Sparanghel cu ou moale şi ciuperci în sos de vin roşu”.
Duminica, 05.10.2014, 17:01Suleyman de România a venit la "Star Matinal" să gătească.
Duminica, 05.10.2014, 16:53Nicolai Tand, gazda emisiunii Star Chef, gătește ”Sparanghel cu ou moale şi ciuperci în sos de vin roşu”.
Sambata, 04.10.2014, 15:45La sfârşitul acestei săptămâni, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi propune să pregăteşti prăjitura Buna, un desert delicios, cu blat crocant şi prune brumării.
Vineri, 03.10.2014, 09:10Sushi nu este greu de preparat acasă. Ai nevoie doar de nişte ingrediente speciale şi de puţină răbdare până deprinzi procedeul.
Vineri, 03.10.2014, 08:23S-a inventat o nouă metodă de a recupera somnul pierdut. Soluția se numeşte somn polifazic. Reţeta este simplă: la fiecare 6 ore, trebuie să dormiţi 20 de minute.
Joi, 02.10.2014, 20:08După o zi încărcată e musai să te răsfeţi cu o reţetă gustoasă, care te va ajuta să te relaxezi şi să scapi de stresul zilnic. Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi recomandă pui în portofel, un preparat care se găteşte foarte uşor.
Joi, 02.10.2014, 09:57Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o rețetă de "pui în portofel'.
Joi, 02.10.2014, 09:44Probabil că pare greu de imaginat cum un tort se poate realiza dintr-un preparat sărat, dar cel pe care ni-l propun cei de la Pillsbury este absolut delicios
Miercuri, 01.10.2014, 19:12Toamna este anotimpul în care găseşti numeroase legume pe piaţă, astfel că dacă îţi doreşti să te răsfeţi şi să profiţi de "comorile" existente, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi sugerează să găteşi tăieţei cu ciuperci.
Miercuri, 01.10.2014, 08:32Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o rețetă de "tăieţei cu ciuperci".
Miercuri, 01.10.2014, 08:22Dacă vrei să-ţi răsfeţi papilele şi să te bucuri de o mâncare absolut delicioasă, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi recomandă "romanza".
Marti, 30.09.2014, 08:36Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o rețetă de "Romanza".
Marti, 30.09.2014, 08:22După ce săptămâna trecută au făcut cunoştinţă cu bucătăria şi casa în care vor locui pe tot parcursul competiţiei, concurenţii au parte săptămâna aceasta de cea mai mare provocare de până acum: deschiderea oficială a restaurantului cu pretenţii din ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”
Luni, 29.09.2014, 21:36Poate vă întrebați uneori de ce este nevoie pentru a ajunge un bucătar de succes. Chef Florin Dumitrescu ne-a mărturisit în numeroase interviuri cât de multă muncă se află în bucătăria restaurantelor de prestigiu, dar se pare că nu doar practica este importantă.
Luni, 29.09.2014, 20:06Se știe că orice mâncare condimentată bine capătă un alt gust, iar juratul reality-show-ului Iadul bucătarilor știe asta deja.
Luni, 29.09.2014, 20:05Nu v-ați fi gândit niciodată că un simplu borcan poate fi folosit pentru a decora cu stil o farfurie. Dacă doriți să renunțați la banalul bol de salată pentru a vă impresiona oaspeții, nu trebuie decât să îi urmați sfatul lui Chef Dumitrescu.
Luni, 29.09.2014, 20:01În căutarea iaurtului de altădată va fi înfiinţat un registru special. Registrul reţetelor consacrate. Astfel, produse făcute după reţeta bunicii vor ajunge, în curând, la raft. Iaurtul, sana, laptele, untul şi multe tipuri de brânzeturi...
Luni, 29.09.2014, 19:47Ingrediente -12 buc. clams - 12 buc. midii - 12 buc. creveti - 18 buc. scallops Nage: - sofran 2 g - suc de la 2 lamai - 6 cani supa de peste - 1 morcov taiat julienne - 1 dovlecel taiat julienne - 1 ardei gras rosu taiat julienne - 1...
Luni, 29.09.2014, 09:31Ingrediente Creveti 150 g, dovlecel 100 g, unt 30 g, faina 100 g, oua 1 buc., coniac, smantana pentru gatit 50 ml Mod de preparare „După părerea mea, de pe nicio farfurie nu trebuie să lipsească ierburile aromate proaspete. Vă...
Luni, 29.09.2014, 09:25Fie că sunteţi vegetarieni, fie că vă doriţi să vă delectaţi cu legumele de sezon, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă recomandă "gustărica lu' bunica".
Luni, 29.09.2014, 08:21Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o rețetă de "Gustărică lu' bunica".
Luni, 29.09.2014, 08:13O reteta delicioasa si foarte rapida, mai ales in cazurile in care ai musafiri si esti luata prin surprindere
Vineri, 26.09.2014, 13:44Gwyneth Paltrow nu este numai o actriţă câştigătoare a unui premiu Oscar, dar este şi o mămică pasionată de gătit.
Vineri, 26.09.2014, 12:44Ingrediente creveti cu codita, 24 buc. - 500 ml apa - 2 lamai - 1 pahar de vin - telina apio - 1 ceapa taiata in patru - boabe de piper - frunze de dafin - 1 morcov - sare Mod de preparare Se pune apa la fiert, adaugam ceapa,...
Joi, 25.09.2014, 14:41Ingrediente Supa crema foarte gustoasa Cartofi 1 kg Praz 500g Smantana pentru gatit 500ml Supa de pui 1,5kg Mod de preparare Fierbeti cartofii si jumatate din cantitatea de praz in supa de pui. Cand totul este fiert, bagati blenderul...
Joi, 25.09.2014, 14:36Ingrediente 50 g brânză Roquefort oregano 150 ml smântână lichidă piper 3-4 căței de usturoi 500 g ciuperci sare apă lapte mălai verdeață Mod de preparare Din lapte, apă și sare, se face o mămăligă moale. La...
Joi, 25.09.2014, 14:29Ingrediente 2 ouă 1 ardei roșu tăiat cubulețe fine 1 ramură cimbrișor verde tocată mărunt 10 g chives tocat mărunt 1 ramură tarhon verde tocat mărunt 1 lingură ulei de măsline un praf de sare un praf de piper alb Consumabile:...
Joi, 25.09.2014, 14:19Ingrediente piper proaspăt măcinat 25 g parmezan ras 1 ou 50 g bacon 100 g spaghete Mod de preparare Într-o tigaie se prăjește baconul tăiat cuburi.Se adaugă apoi câte un polonic de apă din oala în care...
Joi, 25.09.2014, 14:15Ingrediente Ingrediente: 2-3 bucăți dile somon 2-3 linguri sare 1 linguriţă piper 500 ml ulei de măsline ½ legătură pătrunjel- câteva frunze lemongras 2 bucăți lime 2-3 bucăți păstârnac 50 g unt 200 ml lapte 2 bucăți...
Joi, 25.09.2014, 14:04Ingrediente Ingrediente: 600-700 g doradă proaspătă, întreagă 300 g broccoli proaspăt 6 bucăți baby carrot proaspăt (cu tot cu codiță) 10 ml ulei măsline extra virgin 200 unt de masă 10 g salvie 1 bucată lămâie medie 3 ouă...
Joi, 25.09.2014, 14:00Ingrediente Ingrediente: 3 unități medii de scoici Saint Jack(aprox. 35-40 mm diametru) 1 mănunchi sparanghel verde proaspăt (aprox. 12 unităţi) 1 topinambur (aprox. 45g) 1 șalotă (aprox. 20 g) 1 căţel usturoi 1 felie bacon (aprox....
Joi, 25.09.2014, 13:52Concurentul Augustin Pop ne recomandă o rețetă pe placul tuturor. Când ești în pană de idei și nu știi ce să gătești, poți apela rapid la rețeta lui: piept de pui suculent cu cartofi copti și 3 sosuri
Joi, 25.09.2014, 09:44Yuzu are un gust de lamaie, mandarina si grapefruit si vine tocmai din Japonia. Se spune despre ca va deveni la fel de popular ca si portocala.
Joi, 25.09.2014, 08:22Concurentul Augustin Pop ne recomandă o rețetă pe placul tuturor. Când ești în pană de idei și nu știi ce să gătești, poți apela rapid la rețeta lui: piept de pui suculent cu cartofi copti și 3 sosuri
Joi, 25.09.2014, 08:00Garnitura picantă pentru fripturi, produsă la Saschiz, în judeţul Mureş, va ajunge de Halloween pe mesele britanicilor. Un scoţian produce în Transilvania sosul lui Dracula, care este preferat şi la Casa Regală. Deliciul culinar urmăreşte...
Joi, 25.09.2014, 07:58Vlăduț gătește: ”Tocăniță bavareză”.
Miercuri, 24.09.2014, 08:33Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă propune să vă răsfăţaţi astăzi cu tocăniţă bavareză, un preparat delicios, cu antricot de vită şi legume.
Miercuri, 24.09.2014, 08:14Este un fel de mâncare deosebit, ce trebuie încercat măcar o dată.
Marti, 23.09.2014, 17:47Alege această rețetă atunci când vrei să gătești pește.
Marti, 23.09.2014, 16:12Elena Pădurariu ne garantează că poate prepara o rețetă perfectă cu carne de somon.
Marti, 23.09.2014, 16:09