Ingrediente 6 scoici St. Jaques mari 2 linguri ulei de măsline Pentru piureul de dovleac 50 g unt dovleac de plăcintă, curăţat de coajă şi seminţe, apoi tăiat în cuburi 75 ml supă de pui 1 linguriţă de parmezan ras Pentru salata...
Luni, 27.10.2014, 15:10
Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a gătit astăzi o rețetă de paste - "Spaghete siciliene"
Pentru că este vineri, este ziua desertului! Vlăduț, bucătarul de la Neatza a pregătit astăzi o rețetă specifică sezonului - "Cremeş cu pere".
Ingrediente - două ouă - lapte - ierburi aromatice - roșii - mozzarella Mod de preparare "De dimineață facem magie: luăm două ouă, la batem frumos cu puțin lapte, aruncăm ierburi aromatice, sotăm câteva roșii și...
Joi, 23.10.2014, 11:02
Vlăduț, bucătarul de la Neatza a pregătit astăzi o rețetă specifică sezonului - "Medalion de toamnă".
Chef Florin Dumitrescu a postat recent pe Facebook un mesaj adresat fanilor. Aceste vorbește deschis despre linia sa de produse.
Luni, 20.10.2014, 16:27
De vreme ce echipa roșie nu este pregătită pentru desert în seara aceasta, băieții sunt nevoiți să se regrupeze și să prepare unul
Luni, 20.10.2014, 16:00
Vlăduț, bucătarul de la Neatza a pregătit astăzi o rețetă specifică sezonului - "Vinete ca la bunica"
Invitatul special de la ediţia de sâmbătă de la Star Chef a fost cântăreaţa Nico. Artista a preparat salată ”silhouette”.
Sambata, 18.10.2014, 15:01
Nicolai Tand, gazda emisiunii Star Chef, gătește ”Pat de legume”.
Sambata, 18.10.2014, 14:58
Vlăduț gătește: ”Salam de biscuiți”.
Pizza este mâncarea preferată a multora, dar puțini sunt cei care știu cine a inventat-o sau povestea care stă în spatele acestui deliciu culinar.
Miercuri, 15.10.2014, 14:24
Ingrediente • varza proaspata - 1 kg • orez – 200 g • ciuperci proaspete- 300 g • nuci – 100 g • amidon – 1 lingura • sos de rosii – 200 ml • otet - o lingurita • verdeata – o legatura • ciuperci deshidratate -...
Miercuri, 15.10.2014, 13:39
Vlăduț gătește: ”Papricaș de vițel”.
O zi mohorâtă precum cea de astăzi e musai să fie asezonată cu o reţetă delicioasă, ce îţi va răsfăţa papilele. Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi recomandă să găteşti papricas de viţel.
Miercuri, 15.10.2014, 08:28
Ingrediente Caras: 3 fileuri de caras Zeama de la ½ lamaie 10 ml ulei de masline Mamaliga: 20 g rosii uscate 20 g masline verzi 50 g malai 150 ml apa 5 ml ulei de masline Radacinoase coapte: 1 pastarnac 1 morcov 2-3 fire de...
Marti, 14.10.2014, 15:16
Dacă ai rămas în pană de idei şi nu mai ştii ce să găteşti, optează pentru a-ţi pregăti o cremă de praz, urmând reţeta propusă de Vlădutz, bucătarul de la "Neatza".
Marti, 14.10.2014, 08:39
Vlăduț gătește: ”Cremă de praz”.
Încet, încet, toamna îşi intră în drepturi, însă dacă vrei să te bucuri din plin de bogăţia acesteia, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi recomandă să optezi pentru Ritzi- Bizi, o mâncare delicioasă.
Luni, 13.10.2014, 08:19
Ingrediente un ou două cești de ulei vegetal o linguriță și jumătate de apă o ceașcă de mix pentru negresă spray de gătit bucăți de ciocolată (duupă preferințe) Mod de preparare Peste ou se adaugă apa și uleiul și se...
Duminica, 12.10.2014, 11:02
Invitatul special de la ediţia din acest weekend de Star Chef, cântăreţul de muzică populară Gelu Voicu, a gătit o reţetă tradiţională - "Omletă populară"
Sambata, 11.10.2014, 13:01
Risotto-ul este un preparat foarte popular în Italia, care ulterior a început să se bucure de recunoaștere pe plan internațional.
Vineri, 10.10.2014, 11:49
Andrei Aradits a publicat recent cel de-al doilea episod din emisiunea sa „Singur Cook”. Celebrul actor s-a declarat uimit de succesul primului său episod.
Vineri, 10.10.2014, 11:25
Doar câteva ore ne mai despart de week-end, motiv pentru care Vlădutz, bucătarul de"Neatza", îţi recomandă să găteşti bunătatea toamnei, un desert cu mere şi pere.
Vineri, 10.10.2014, 08:46
Ingrediente Piept de rață 1 bucată Spanac baby 150 g Polenta 200 g Sare Piper Unt 50 g Ulei de măsline 30 ml Ardei gras (roșu, galben, verde, câte o jumătate din fiecare) Zucchini 1 bucată Mod de preparare Se pune pieptul de...
Joi, 09.10.2014, 13:38
Ingrediente O jumătate de piept de pui 100 g de couscous 30-40 g de miez de nucă 10 stafide albe zeamă de la o jumătate de portocală 200 g de gălbiori 150 g de smântână 50 g de unt bun (unt sărat de preferință) Mod de preparare...
Joi, 09.10.2014, 13:25
O femeie a reușit să șocheze o lume întreagă atunci când a făcut unt din propriul lapte și apoi l-a consumat.
Joi, 09.10.2014, 12:16
Ingrediente cotlet de miel 200-250 gr Ceapă 2 buc Rozmarin o crenguță Pătrunjel 1/2 legătură Oțet de vin 1 lingură Ulei de floarea soarelui 100 ml Boabe de piper roșu 30 gr Boia o linguriță Cimbru o crenguță Orez basmatic 100...
Joi, 09.10.2014, 11:17
Ingrediente 1 bucata piept de rata 200 g cartof dulce 30 g unt 1 ceapa mica sau 2 echalottes 200 ml apa sau supa de legume 20 ml smantana de gatit 35 % grasime Nucsoara 100 ml otet balsamic 1 steluta de anason ¼ baton de scortisoara 10 ml...
Miercuri, 08.10.2014, 16:24
Ingrediente cotlet de miel 200-250 gr Ceapa 2 buc Rozmarin o crenguta Patrunjel 1/2 legatura Otet de vin 1 lingura Ulei de floarea soarelui 100 ml Boabe de piper rosu 30 gr Boia o lingurita Cimbru o crenguta Orez basmatic 100 gr Dovlecel...
Miercuri, 08.10.2014, 16:07
Fie că eşti înnebunit după paste, fie că pur şi simplu îţi doreşti să încerci ceva nou, Vlădutz,bucătarul de la "Neatza", îţi recomandă să găteşti paste creţe de poveste.
Miercuri, 08.10.2014, 08:10
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, a gătit astăzi o rețetă inedită din carne de vițel - ”Antricot drăgălaș”
O zi mohorâtă precum cea de astăzi e musai să fie "asezonată" cu un preparat delicios şi anume, antricot drăgălaş, o reţetă propusă de Vlădutz, bucătarul de la "Neatza".
Marti, 07.10.2014, 08:15
Ingrediente pisica de mare sau calcan 1,500 gr spanac 0,800 gr unt 80% 0,250 gr oua 2 buc ceapa alba 0,070 gr usturoi 0,010 gr ulei de masline 0,050 ml lamaie 1 bucata telemea de vaca (nu prea sarata) 0,200 gr dovlecei (sau zucchini) 3...
Luni, 06.10.2014, 20:36
Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o rețetă inedită de sezon - "Murături fermecate"
Nicolai Tand, gazda emisiunii Star Chef, gătește ”Sparanghel cu ou moale şi ciuperci în sos de vin roşu”.
Duminica, 05.10.2014, 17:01
Suleyman de România a venit la "Star Matinal" să gătească.
Duminica, 05.10.2014, 16:53
Nicolai Tand, gazda emisiunii Star Chef, gătește ”Sparanghel cu ou moale şi ciuperci în sos de vin roşu”.
Sambata, 04.10.2014, 15:45
La sfârşitul acestei săptămâni, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi propune să pregăteşti prăjitura Buna, un desert delicios, cu blat crocant şi prune brumării.
Vineri, 03.10.2014, 09:10
Sushi nu este greu de preparat acasă. Ai nevoie doar de nişte ingrediente speciale şi de puţină răbdare până deprinzi procedeul.
S-a inventat o nouă metodă de a recupera somnul pierdut. Soluția se numeşte somn polifazic. Reţeta este simplă: la fiecare 6 ore, trebuie să dormiţi 20 de minute.
Joi, 02.10.2014, 20:08
După o zi încărcată e musai să te răsfeţi cu o reţetă gustoasă, care te va ajuta să te relaxezi şi să scapi de stresul zilnic. Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi recomandă pui în portofel, un preparat care se găteşte foarte uşor.
Joi, 02.10.2014, 09:57
Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o rețetă de "pui în portofel'.
Probabil că pare greu de imaginat cum un tort se poate realiza dintr-un preparat sărat, dar cel pe care ni-l propun cei de la Pillsbury este absolut delicios
Miercuri, 01.10.2014, 19:12
Toamna este anotimpul în care găseşti numeroase legume pe piaţă, astfel că dacă îţi doreşti să te răsfeţi şi să profiţi de "comorile" existente, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi sugerează să găteşi tăieţei cu ciuperci.
Miercuri, 01.10.2014, 08:32
Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o rețetă de "tăieţei cu ciuperci".
Dacă vrei să-ţi răsfeţi papilele şi să te bucuri de o mâncare absolut delicioasă, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi recomandă "romanza".
Marti, 30.09.2014, 08:36
Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o rețetă de "Romanza".
După ce săptămâna trecută au făcut cunoştinţă cu bucătăria şi casa în care vor locui pe tot parcursul competiţiei, concurenţii au parte săptămâna aceasta de cea mai mare provocare de până acum: deschiderea oficială a restaurantului cu pretenţii din ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”
Luni, 29.09.2014, 21:36
Poate vă întrebați uneori de ce este nevoie pentru a ajunge un bucătar de succes. Chef Florin Dumitrescu ne-a mărturisit în numeroase interviuri cât de multă muncă se află în bucătăria restaurantelor de prestigiu, dar se pare că nu doar practica este importantă.
Luni, 29.09.2014, 20:06