Antena Căutare

Articole despre reteta

Stefan Gherasim - Scoici Saint Jacques și salată de dovleac caldă

Stefan Gherasim - Scoici Saint Jacques și salată de dovleac caldă

Ingrediente 6 scoici St. Jaques mari 2 linguri ulei de măsline Pentru piureul de dovleac 50 g unt dovleac de plăcintă, curăţat de coajă şi seminţe, apoi tăiat în cuburi 75 ml supă de pui 1 linguriţă de parmezan ras Pentru salata...

Luni, 27.10.2014, 15:10
Rețeta lui Vlădutz: "Spaghete siciliene"

Rețeta lui Vlădutz: "Spaghete siciliene"

Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a gătit astăzi o rețetă de paste - "Spaghete siciliene"

Luni, 27.10.2014, 08:28
Cremeş cu pere

Cremeş cu pere

Pentru că este vineri, este ziua desertului! Vlăduț, bucătarul de la Neatza a pregătit astăzi o rețetă specifică sezonului - "Cremeş cu pere".

Vineri, 24.10.2014, 08:23
Elena Pădurariu ne recomandă o rețetă simplă și delicioasă pentru omleta de dimineață!

Elena Pădurariu ne recomandă o rețetă simplă și delicioasă pentru omleta de dimineață!

Ingrediente - două ouă - lapte - ierburi aromatice - roșii - mozzarella Mod de preparare "De dimineață facem magie: luăm două ouă, la batem frumos cu puțin lapte, aruncăm ierburi aromatice, sotăm câteva roșii și...

Joi, 23.10.2014, 11:02
Reţeta lu' Vladutz: "Medalion de toamnă"

Reţeta lu' Vladutz: "Medalion de toamnă"

Vlăduț, bucătarul de la Neatza a pregătit astăzi o rețetă specifică sezonului - "Medalion de toamnă".

Miercuri, 22.10.2014, 08:19
Chef Florin Dumitrescu face DEZVĂLUIRI despre SECRETUL din spatele PRODUSELOR sale!

Chef Florin Dumitrescu face DEZVĂLUIRI despre SECRETUL din spatele PRODUSELOR sale!

Chef Florin Dumitrescu a postat recent pe Facebook un mesaj adresat fanilor. Aceste vorbește deschis despre linia sa de produse.

Luni, 20.10.2014, 16:27
Chef Florin ne vinde un pont! Ce trucuri poți folosi pentru a obține un Milfoil delicios!

Chef Florin ne vinde un pont! Ce trucuri poți folosi pentru a obține un Milfoil delicios!

De vreme ce echipa roșie nu este pregătită pentru desert în seara aceasta, băieții sunt nevoiți să se regrupeze și să prepare unul

Luni, 20.10.2014, 16:00
Reţeta lu' Vladutz: "Vinete ca la bunica"

Reţeta lu' Vladutz: "Vinete ca la bunica"

Vlăduț, bucătarul de la Neatza a pregătit astăzi o rețetă specifică sezonului - "Vinete ca la bunica"

Luni, 20.10.2014, 09:13
Reţetă fulger a lui Nico: "Salată silhouette"

Reţetă fulger a lui Nico: "Salată silhouette"

Invitatul special de la ediţia de sâmbătă de la Star Chef a fost cântăreaţa Nico. Artista a preparat salată ”silhouette”.

Sambata, 18.10.2014, 15:01
Nicolai gătește: ”Pat de legume”

Nicolai gătește: ”Pat de legume”

Nicolai Tand, gazda emisiunii Star Chef, gătește ”Pat de legume”.

Sambata, 18.10.2014, 14:58
Salam de biscuiți

Salam de biscuiți

Vlăduț gătește: ”Salam de biscuiți”.

Vineri, 17.10.2014, 08:49
PIZZA, o ISTORIE NEȘTIUTĂ! Cum s-a inventat și DE CE BLATUL e mai GROS la MARGINE!

PIZZA, o ISTORIE NEȘTIUTĂ! Cum s-a inventat și DE CE BLATUL e mai GROS la MARGINE!

Pizza este mâncarea preferată a multora, dar puțini sunt cei care știu cine a inventat-o sau povestea care stă în spatele acestui deliciu culinar.

Miercuri, 15.10.2014, 14:24
Elena Pădurariu prezintă rețeta pentru sarmale de post cu nuci și ciuperci deshidratate

Elena Pădurariu prezintă rețeta pentru sarmale de post cu nuci și ciuperci deshidratate

Ingrediente • varza proaspata - 1 kg • orez – 200 g • ciuperci proaspete- 300 g • nuci – 100 g • amidon – 1 lingura • sos de rosii – 200 ml • otet - o lingurita • verdeata – o legatura • ciuperci deshidratate -...

Miercuri, 15.10.2014, 13:39
Papricaș de vițel

Papricaș de vițel

Vlăduț gătește: ”Papricaș de vițel”.

Miercuri, 15.10.2014, 08:29
Reţeta lui Vlădutz: Papricas de viţel

Reţeta lui Vlădutz: Papricas de viţel

O zi mohorâtă precum cea de astăzi e musai să fie asezonată cu o reţetă delicioasă, ce îţi va răsfăţa papilele. Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi recomandă să găteşti papricas de viţel.

Miercuri, 15.10.2014, 08:28
Andreea Dumitrache te învață să faci file de caras și piure de mazăre, mămăligă cu măsline verzi și roșii uscate, păstârnac și morcov copt

Andreea Dumitrache te învață să faci file de caras și piure de mazăre, mămăligă cu măsline verzi și roșii uscate, păstârnac și morcov copt

Ingrediente Caras: 3 fileuri de caras Zeama de la ½ lamaie 10 ml ulei de masline Mamaliga: 20 g rosii uscate 20 g masline verzi 50 g malai 150 ml apa 5 ml ulei de masline Radacinoase coapte: 1 pastarnac 1 morcov 2-3 fire de...

Marti, 14.10.2014, 15:16
Reţeta lui Vlădutz: Cremă de praz

Reţeta lui Vlădutz: Cremă de praz

Dacă ai rămas în pană de idei şi nu mai ştii ce să găteşti, optează pentru a-ţi pregăti o cremă de praz, urmând reţeta propusă de Vlădutz, bucătarul de la "Neatza".

Marti, 14.10.2014, 08:39
Cremă de praz

Cremă de praz

Vlăduț gătește: ”Cremă de praz”.

Marti, 14.10.2014, 08:15
Reţeta lui Vlădutz: Ritzi-Bizi, un preparat delicios cu muşchi file şi legume

Reţeta lui Vlădutz: Ritzi-Bizi, un preparat delicios cu muşchi file şi legume

Încet, încet, toamna îşi intră în drepturi, însă dacă vrei să te bucuri din plin de bogăţia acesteia, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi recomandă să optezi pentru Ritzi- Bizi, o mâncare delicioasă.

Luni, 13.10.2014, 08:19
Prepară o negresă DELICIOASĂ în doar 2 minute!

Prepară o negresă DELICIOASĂ în doar 2 minute!

Ingrediente un ou două cești de ulei vegetal o linguriță și jumătate de apă o ceașcă de mix pentru negresă spray de gătit bucăți de ciocolată (duupă preferințe) Mod de preparare Peste ou se adaugă apa și uleiul și se...

Duminica, 12.10.2014, 11:02
Reţetă fulger a lui Gelu Voicu: "Omletă populară"

Reţetă fulger a lui Gelu Voicu: "Omletă populară"

Invitatul special de la ediţia din acest weekend de Star Chef, cântăreţul de muzică populară Gelu Voicu, a gătit o reţetă tradiţională - "Omletă populară"

Sambata, 11.10.2014, 13:01
RISOTTO, o istorie INEDITĂ! FARSA care a dat lumii un preparat DELICIOS!

RISOTTO, o istorie INEDITĂ! FARSA care a dat lumii un preparat DELICIOS!

Risotto-ul este un preparat foarte popular în Italia, care ulterior a început să se bucure de recunoaștere pe plan internațional.

Vineri, 10.10.2014, 11:49
Andrei Aradits și un nou episod „Singur Cook”! Actorul te învață să faci file de somon cu broccoli deghizat!

Andrei Aradits și un nou episod „Singur Cook”! Actorul te învață să faci file de somon cu broccoli deghizat!

Andrei Aradits a publicat recent cel de-al doilea episod din emisiunea sa „Singur Cook”. Celebrul actor s-a declarat uimit de succesul primului său episod.

Vineri, 10.10.2014, 11:25
Reţeta lui Vlădutz: Bunătatea toamnei, un desert delicios, ce-ţi răsfaţă papilele!

Reţeta lui Vlădutz: Bunătatea toamnei, un desert delicios, ce-ţi răsfaţă papilele!

Doar câteva ore ne mai despart de week-end, motiv pentru care Vlădutz, bucătarul de"Neatza", îţi recomandă să găteşti bunătatea toamnei, un desert cu mere şi pere.

Vineri, 10.10.2014, 08:46
Dany Jinariu prepară piept de rață cu polenta și spanac sote!

Dany Jinariu prepară piept de rață cu polenta și spanac sote!

Ingrediente Piept de rață 1 bucată Spanac baby 150 g Polenta 200 g Sare Piper Unt 50 g Ulei de măsline 30 ml Ardei gras (roșu, galben, verde, câte o jumătate din fiecare) Zucchini 1 bucată Mod de preparare Se pune pieptul de...

Joi, 09.10.2014, 13:38
Ștefan Gherasim prezintă secretul unui piept de pui cu gălbiori, sos de smântână și couscous cu nucă, stafide și zeamă de portocale

Ștefan Gherasim prezintă secretul unui piept de pui cu gălbiori, sos de smântână și couscous cu nucă, stafide și zeamă de portocale

Ingrediente O jumătate de piept de pui 100 g de couscous 30-40 g de miez de nucă 10 stafide albe zeamă de la o jumătate de portocală 200 g de gălbiori 150 g de smântână 50 g de unt bun (unt sărat de preferință) Mod de preparare...

Joi, 09.10.2014, 13:25
A făcut UNT din PROPRIUL LAPTE și apoi l-a CONSUMAT! UITE ce a URMAT!

A făcut UNT din PROPRIUL LAPTE și apoi l-a CONSUMAT! UITE ce a URMAT!

O femeie a reușit să șocheze o lume întreagă atunci când a făcut unt din propriul lapte și apoi l-a consumat.

Joi, 09.10.2014, 12:16
Elena Pădurariu te învață să faci un cotlet de miel în crustă de ierburi, orez cu legume și sos de iaurt!

Elena Pădurariu te învață să faci un cotlet de miel în crustă de ierburi, orez cu legume și sos de iaurt!

Ingrediente cotlet de miel 200-250 gr Ceapă 2 buc Rozmarin o crenguță Pătrunjel 1/2 legătură Oțet de vin 1 lingură Ulei de floarea soarelui 100 ml Boabe de piper roșu 30 gr Boia o linguriță Cimbru o crenguță Orez basmatic 100...

Joi, 09.10.2014, 11:17
Andreea Dumitrache recomandă "Piept de raţă cu reducţie de balsamic, piure de cartof dulce si fasole verde cu seminţe de susan"

Andreea Dumitrache recomandă "Piept de raţă cu reducţie de balsamic, piure de cartof dulce si fasole verde cu seminţe de susan"

Ingrediente 1 bucata piept de rata 200 g cartof dulce 30 g unt 1 ceapa mica sau 2 echalottes 200 ml apa sau supa de legume 20 ml smantana de gatit 35 % grasime Nucsoara 100 ml otet balsamic 1 steluta de anason ¼ baton de scortisoara 10 ml...

Miercuri, 08.10.2014, 16:24
Elena Pădurariu ne recomandă "Cotlet de miel în crustă de ierburi, orez cu legume şi sos de iaurt"

Elena Pădurariu ne recomandă "Cotlet de miel în crustă de ierburi, orez cu legume şi sos de iaurt"

Ingrediente cotlet de miel 200-250 gr Ceapa 2 buc Rozmarin o crenguta Patrunjel 1/2 legatura Otet de vin 1 lingura Ulei de floarea soarelui 100 ml Boabe de piper rosu 30 gr Boia o lingurita Cimbru o crenguta Orez basmatic 100 gr Dovlecel...

Miercuri, 08.10.2014, 16:07
Reţeta lui Vlădutz: Paste creţe de poveste, un preparat delicios, pentru toate gusturile!

Reţeta lui Vlădutz: Paste creţe de poveste, un preparat delicios, pentru toate gusturile!

Fie că eşti înnebunit după paste, fie că pur şi simplu îţi doreşti să încerci ceva nou, Vlădutz,bucătarul de la "Neatza", îţi recomandă să găteşti paste creţe de poveste.

Miercuri, 08.10.2014, 08:10
Rețeta lui Vlădutz: "Antricot de vițel"

Rețeta lui Vlădutz: "Antricot de vițel"

Vlădutz, bucătarul de la Neatza, a gătit astăzi o rețetă inedită din carne de vițel - ”Antricot drăgălaș”

Marti, 07.10.2014, 08:22
Reţeta lui Vlădutz: Antricot drăgălaş

Reţeta lui Vlădutz: Antricot drăgălaş

O zi mohorâtă precum cea de astăzi e musai să fie "asezonată" cu un preparat delicios şi anume, antricot drăgălaş, o reţetă propusă de Vlădutz, bucătarul de la "Neatza".

Marti, 07.10.2014, 08:15
Cătălin Badici recomandă "Pisică de mare cu sos olandez, spanac sote, piure de morcovi și rulouri de dovlecel cu brânză"

Cătălin Badici recomandă "Pisică de mare cu sos olandez, spanac sote, piure de morcovi și rulouri de dovlecel cu brânză"

Ingrediente pisica de mare sau calcan 1,500 gr spanac 0,800 gr unt 80% 0,250 gr oua 2 buc ceapa alba 0,070 gr usturoi 0,010 gr ulei de masline 0,050 ml lamaie 1 bucata telemea de vaca (nu prea sarata) 0,200 gr dovlecei (sau zucchini) 3...

Luni, 06.10.2014, 20:36
Reţeta lu' Vladutz: "Murături fermecate"

Reţeta lu' Vladutz: "Murături fermecate"

Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o rețetă inedită de sezon - "Murături fermecate"

Luni, 06.10.2014, 08:22
Nicolai Tand gătește: "Sfeclă"

Nicolai Tand gătește: "Sfeclă"

Nicolai Tand, gazda emisiunii Star Chef, gătește ”Sparanghel cu ou moale şi ciuperci în sos de vin roşu”.

Duminica, 05.10.2014, 17:01
Cel mai mare kebab, în platoul matinalilor!!

Cel mai mare kebab, în platoul matinalilor!!

Suleyman de România a venit la "Star Matinal" să gătească.

Duminica, 05.10.2014, 16:53
Sparanghel cu ou moale şi ciuperci în sos de vin roşu

Sparanghel cu ou moale şi ciuperci în sos de vin roşu

Nicolai Tand, gazda emisiunii Star Chef, gătește ”Sparanghel cu ou moale şi ciuperci în sos de vin roşu”.

Sambata, 04.10.2014, 15:45
Reţeta lui Vlădutz: Prăjitura Buna

Reţeta lui Vlădutz: Prăjitura Buna

La sfârşitul acestei săptămâni, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi propune să pregăteşti prăjitura Buna, un desert delicios, cu blat crocant şi prune brumării.

Vineri, 03.10.2014, 09:10
Chef Kazoumi Otta găteşte: Sushi

Chef Kazoumi Otta găteşte: Sushi

Sushi nu este greu de preparat acasă. Ai nevoie doar de nişte ingrediente speciale şi de puţină răbdare până deprinzi procedeul.

Vineri, 03.10.2014, 08:23
SPECIAL! Ce este somnul polifazic

SPECIAL! Ce este somnul polifazic

S-a inventat o nouă metodă de a recupera somnul pierdut. Soluția se numeşte somn polifazic. Reţeta este simplă: la fiecare 6 ore, trebuie să dormiţi 20 de minute.

Joi, 02.10.2014, 20:08
Reţeta lui Vlădutz: Pui în portofel, un preparat delicios

Reţeta lui Vlădutz: Pui în portofel, un preparat delicios

După o zi încărcată e musai să te răsfeţi cu o reţetă gustoasă, care te va ajuta să te relaxezi şi să scapi de stresul zilnic. Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi recomandă pui în portofel, un preparat care se găteşte foarte uşor.

Joi, 02.10.2014, 09:57
Reţeta lu' Vladutz: Pui în portofel

Reţeta lu' Vladutz: Pui în portofel

Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o rețetă de "pui în portofel'.

Joi, 02.10.2014, 09:44
Iubești PIZZA? Află cum poți savura un tort delicios din faimosul preparat!

Iubești PIZZA? Află cum poți savura un tort delicios din faimosul preparat!

Probabil că pare greu de imaginat cum un tort se poate realiza dintr-un preparat sărat, dar cel pe care ni-l propun cei de la Pillsbury este absolut delicios

Miercuri, 01.10.2014, 19:12
Reţeta lui Vlădutz: Tăieţei cu ciuperci

Reţeta lui Vlădutz: Tăieţei cu ciuperci

Toamna este anotimpul în care găseşti numeroase legume pe piaţă, astfel că dacă îţi doreşti să te răsfeţi şi să profiţi de "comorile" existente, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi sugerează să găteşi tăieţei cu ciuperci.

Miercuri, 01.10.2014, 08:32
Rețeta lui Vlădutz: "Tăieţei cu ciuperci "

Rețeta lui Vlădutz: "Tăieţei cu ciuperci "

Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o rețetă de "tăieţei cu ciuperci".

Miercuri, 01.10.2014, 08:22
Reţeta lui Vlădutz: Romanza, un preparat delicios cu şvaiţer şi cartofi!

Reţeta lui Vlădutz: Romanza, un preparat delicios cu şvaiţer şi cartofi!

Dacă vrei să-ţi răsfeţi papilele şi să te bucuri de o mâncare absolut delicioasă, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi recomandă "romanza".

Marti, 30.09.2014, 08:36
Reţeta lu' Vladutz: Romanza

Reţeta lu' Vladutz: Romanza

Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o rețetă de "Romanza".

Marti, 30.09.2014, 08:22
APOCALIPSA în bucătărie! Concurenții trec prin flăcările IADULUI la deschiderea restaurantului ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”

APOCALIPSA în bucătărie! Concurenții trec prin flăcările IADULUI la deschiderea restaurantului ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”

După ce săptămâna trecută au făcut cunoştinţă cu bucătăria şi casa în care vor locui pe tot parcursul competiţiei, concurenţii au parte săptămâna aceasta de cea mai mare provocare de până acum: deschiderea oficială a restaurantului cu pretenţii din ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”

Luni, 29.09.2014, 21:36
Florin Dumitrescu a descoperit secretul unui Chef ca la carte

Florin Dumitrescu a descoperit secretul unui Chef ca la carte

Poate vă întrebați uneori de ce este nevoie pentru a ajunge un bucătar de succes. Chef Florin Dumitrescu ne-a mărturisit în numeroase interviuri cât de multă muncă se află în bucătăria restaurantelor de prestigiu, dar se pare că nu doar practica este importantă.

Luni, 29.09.2014, 20:06
x