Antena Căutare

Articole despre reteta

La gătit, înainte! Așa arată bucătăria lui Chef Scărlătescu

La gătit, înainte! Așa arată bucătăria lui Chef Scărlătescu

Se știe că orice mâncare condimentată bine capătă un alt gust, iar juratul reality-show-ului Iadul bucătarilor știe asta deja.

Luni, 29.09.2014, 20:05
Îți dorești un mod inedit de a servi salata? Chef Florin ne propune cea mai simplă idee

Îți dorești un mod inedit de a servi salata? Chef Florin ne propune cea mai simplă idee

Nu v-ați fi gândit niciodată că un simplu borcan poate fi folosit pentru a decora cu stil o farfurie. Dacă doriți să renunțați la banalul bol de salată pentru a vă impresiona oaspeții, nu trebuie decât să îi urmați sfatul lui Chef Dumitrescu.

Luni, 29.09.2014, 20:01
Produsele făcute după reţeta bunicii vor ajunge, în curând, la raft

Produsele făcute după reţeta bunicii vor ajunge, în curând, la raft

În căutarea iaurtului de altădată va fi înfiinţat un registru special. Registrul reţetelor consacrate. Astfel, produse făcute după reţeta bunicii vor ajunge, în curând, la raft. Iaurtul, sana, laptele, untul şi multe tipuri de brânzeturi...

Luni, 29.09.2014, 19:47
Chef Sorin Bontea te învață să gătești ''Fructe de mare în „nage” cu sofran''

Chef Sorin Bontea te învață să gătești ''Fructe de mare în „nage” cu sofran''

Ingrediente -12 buc. clams - 12 buc. midii - 12 buc. creveti - 18 buc. scallops Nage: - sofran 2 g - suc de la 2 lamai - 6 cani supa de peste - 1 morcov taiat julienne - 1 dovlecel taiat julienne - 1 ardei gras rosu taiat julienne - 1...

Luni, 29.09.2014, 09:31
Chef Florin Dumitrescu recomandă: Paste cu creveți și dovlecei

Chef Florin Dumitrescu recomandă: Paste cu creveți și dovlecei

Ingrediente Creveti 150 g, dovlecel 100 g, unt 30 g, faina 100 g, oua 1 buc., coniac, smantana pentru gatit 50 ml Mod de preparare „După părerea mea, de pe nicio farfurie nu trebuie să lipsească ierburile aromate proaspete. Vă...

Luni, 29.09.2014, 09:25
Reţeta lui Vlădutz: Gustărica lu' bunica

Reţeta lui Vlădutz: Gustărica lu' bunica

Fie că sunteţi vegetarieni, fie că vă doriţi să vă delectaţi cu legumele de sezon, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă recomandă "gustărica lu' bunica".

Luni, 29.09.2014, 08:21
Vlăduţ găteşte: "Gustărică lu' bunica"

Vlăduţ găteşte: "Gustărică lu' bunica"

Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o rețetă de "Gustărică lu' bunica".

Luni, 29.09.2014, 08:13
Ai musafiri și nu știi ce să gătești? Încearcă rulourile cu prosciutto, curmale și gorgonzola

Ai musafiri și nu știi ce să gătești? Încearcă rulourile cu prosciutto, curmale și gorgonzola

O reteta delicioasa si foarte rapida, mai ales in cazurile in care ai musafiri si esti luata prin surprindere

Vineri, 26.09.2014, 13:44
O rețetă sănătoasă! Uite ce gătește Gwyneth Paltrow pentru copiii tăi

O rețetă sănătoasă! Uite ce gătește Gwyneth Paltrow pentru copiii tăi

Gwyneth Paltrow nu este numai o actriţă câştigătoare a unui premiu Oscar, dar este şi o mămică pasionată de gătit.

Vineri, 26.09.2014, 12:44
Chef Sorin Bontea ne delectează cu o rețetă deosebită: Caribbean style shrimp cocktail

Chef Sorin Bontea ne delectează cu o rețetă deosebită: Caribbean style shrimp cocktail

Ingrediente creveti cu codita, 24 buc. - 500 ml apa - 2 lamai - 1 pahar de vin - telina apio - 1 ceapa taiata in patru - boabe de piper - frunze de dafin - 1 morcov - sare Mod de preparare  Se pune apa la fiert, adaugam ceapa,...

Joi, 25.09.2014, 14:41
O rețetă secretă din restaurantul lui chef Florin Dumitrescu

O rețetă secretă din restaurantul lui chef Florin Dumitrescu

Ingrediente Supa crema foarte gustoasa Cartofi 1 kg Praz 500g Smantana pentru gatit 500ml Supa de pui 1,5kg Mod de preparare  Fierbeti cartofii si jumatate din cantitatea de praz in supa de pui. Cand totul este fiert, bagati blenderul...

Joi, 25.09.2014, 14:36
Sous-Chef Mimi Nicolae ne recomandă: Mămăligă coaptă cu ciuperci

Sous-Chef Mimi Nicolae ne recomandă: Mămăligă coaptă cu ciuperci

Ingrediente 50 g brânză Roquefort oregano 150 ml smântână lichidă piper 3-4 căței de usturoi 500 g ciuperci sare apă lapte mălai verdeață Mod de preparare   Din lapte, apă și sare, se face o mămăligă moale. La...

Joi, 25.09.2014, 14:29
Ou poșat în ierburi cu dovlecei grill, sparanghel sotat, telemea de capră și sos BBQ auriu

Ou poșat în ierburi cu dovlecei grill, sparanghel sotat, telemea de capră și sos BBQ auriu

Ingrediente 2 ouă 1 ardei roșu tăiat cubulețe fine 1 ramură cimbrișor verde tocată mărunt 10 g chives tocat mărunt 1 ramură tarhon verde tocat mărunt 1 lingură ulei de măsline un praf de sare un praf de piper alb Consumabile:...

Joi, 25.09.2014, 14:19
Chef Florin Dumitrescu ne învață să gătim paste carbonara

Chef Florin Dumitrescu ne învață să gătim paste carbonara

Ingrediente piper proaspăt măcinat 25 g parmezan ras 1 ou 50 g bacon 100 g spaghete Mod de preparare  Într-o tigaie se prăjește baconul tăiat cuburi.Se adaugă apoi câte un polonic de apă din oala în care...

Joi, 25.09.2014, 14:15
Rețeta delicioasă a Elenei Pădurariu: Confit de somon cu sos de avocado şi piure de păstârnac

Rețeta delicioasă a Elenei Pădurariu: Confit de somon cu sos de avocado şi piure de păstârnac

Ingrediente Ingrediente: 2-3 bucăți dile somon 2-3 linguri sare 1 linguriţă piper 500 ml ulei de măsline ½ legătură pătrunjel- câteva frunze lemongras 2 bucăți lime 2-3 bucăți păstârnac 50 g unt 200 ml lapte 2 bucăți...

Joi, 25.09.2014, 14:04
Concurentul Cătălin Badici recomandă: Dorada cu broccoli, baby carrot și sos olandez

Concurentul Cătălin Badici recomandă: Dorada cu broccoli, baby carrot și sos olandez

Ingrediente Ingrediente: 600-700 g doradă proaspătă, întreagă 300 g broccoli proaspăt 6 bucăți baby carrot proaspăt (cu tot cu codiță) 10 ml ulei măsline extra virgin 200 unt de masă 10 g salvie 1 bucată lămâie medie 3 ouă...

Joi, 25.09.2014, 14:00
Saint Jacques pe pat de piure de sparanghel verde, crumble de topinambur, bacon crocant şi topping de yuzu

Saint Jacques pe pat de piure de sparanghel verde, crumble de topinambur, bacon crocant şi topping de yuzu

Ingrediente Ingrediente: 3 unități medii de scoici Saint Jack(aprox. 35-40 mm diametru) 1 mănunchi sparanghel verde proaspăt (aprox. 12 unităţi) 1 topinambur (aprox. 45g) 1 șalotă (aprox. 20 g) 1 căţel usturoi 1 felie bacon (aprox....

Joi, 25.09.2014, 13:52
Fură și tu rețeta! Augustin Pop ne gătește piept de pui suculent, cartofi copti și 3 sosuri

Fură și tu rețeta! Augustin Pop ne gătește piept de pui suculent, cartofi copti și 3 sosuri

Concurentul Augustin Pop ne recomandă o rețetă pe placul tuturor. Când ești în pană de idei și nu știi ce să gătești, poți apela rapid la rețeta lui: piept de pui suculent cu cartofi copti și 3 sosuri

Joi, 25.09.2014, 09:44
Tu știi care e cel mai cel mai rar și costisitor fruct? Tavi l-a folosit în una din rețetele sale

Tu știi care e cel mai cel mai rar și costisitor fruct? Tavi l-a folosit în una din rețetele sale

Yuzu are un gust de lamaie, mandarina si grapefruit si vine tocmai din Japonia. Se spune despre ca va deveni la fel de popular ca si portocala.

Joi, 25.09.2014, 08:22
Fură și tu rețeta! Augustin Pop ne gătește piept de pui suculent cu cartofi copti și 3 sosuri

Fură și tu rețeta! Augustin Pop ne gătește piept de pui suculent cu cartofi copti și 3 sosuri

Concurentul Augustin Pop ne recomandă o rețetă pe placul tuturor. Când ești în pană de idei și nu știi ce să gătești, poți apela rapid la rețeta lui: piept de pui suculent cu cartofi copti și 3 sosuri

Joi, 25.09.2014, 08:00
Sosul lui Dracula, pe mesele englezilor

Sosul lui Dracula, pe mesele englezilor

Garnitura picantă pentru fripturi, produsă la Saschiz, în judeţul Mureş, va ajunge de Halloween pe mesele britanicilor. Un scoţian produce în Transilvania sosul lui Dracula, care este preferat şi la Casa Regală. Deliciul culinar urmăreşte...

Joi, 25.09.2014, 07:58
Tocăniță bavareză

Tocăniță bavareză

Vlăduț gătește: ”Tocăniță bavareză”.

Miercuri, 24.09.2014, 08:33
Reţeta lui Vlădutz: Tocăniţă bavareză

Reţeta lui Vlădutz: Tocăniţă bavareză

Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă propune să vă răsfăţaţi astăzi cu tocăniţă bavareză, un preparat delicios, cu antricot de vită şi legume.

Miercuri, 24.09.2014, 08:14
Angela Lepădatu ne învață să preparăm: Supă de fructe de mare

Angela Lepădatu ne învață să preparăm: Supă de fructe de mare

Este un fel de mâncare deosebit, ce trebuie încercat măcar o dată.

Marti, 23.09.2014, 17:47
Cătălin Badici recomandă: Dorada cu broccoli, baby carrot și sos olandez

Cătălin Badici recomandă: Dorada cu broccoli, baby carrot și sos olandez

Alege această rețetă atunci când vrei să gătești pește.

Marti, 23.09.2014, 16:12
Confit de somon cu sos de avocado şi piure de păstârnac

Confit de somon cu sos de avocado şi piure de păstârnac

Elena Pădurariu ne garantează că poate prepara o rețetă perfectă cu carne de somon.

Marti, 23.09.2014, 16:09
Angela Lepădatu ne învață să preparăm: Supă de fructe de mare

Angela Lepădatu ne învață să preparăm: Supă de fructe de mare

Este un fel de mâncare deosebit, ce trebuie încercat măcar o dată.

Marti, 23.09.2014, 15:59
Saint Jacques pe pat de piure de sparanghel verde, crumble de topinambur, bacon crocant şi topping de yuzu

Saint Jacques pe pat de piure de sparanghel verde, crumble de topinambur, bacon crocant şi topping de yuzu

Scoicile Saint Jacques sunt una dintre specialitățile pe care Tavii Oprea știe a le prepara.

Marti, 23.09.2014, 15:42
Rețeta delicioasă a Elenei Pădurariu: Confit de somon cu sos de avocado şi piure de păstârnac

Rețeta delicioasă a Elenei Pădurariu: Confit de somon cu sos de avocado şi piure de păstârnac

Elena Pădurariu ne garantează că poate prepara o rețetă perfectă cu carne de somon.

Marti, 23.09.2014, 15:31

Concurentul Cătălin Badici recomandă: Dorada cu broccoli, baby carrot și sos olandez

Concurentul Cătălin Badici de la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“ îți recomandă o rețetă excepțională.

Marti, 23.09.2014, 15:08
Reţeta lu' Vladutz: Plăcerea mea

Reţeta lu' Vladutz: Plăcerea mea

Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o rețetă de "Plăcerea mea".

Marti, 23.09.2014, 08:17
Reţeta lui Vlădutz: Plăcerea mea, un preparat gustos cu şniţel şi piure aromat

Reţeta lui Vlădutz: Plăcerea mea, un preparat gustos cu şniţel şi piure aromat

O zi răcoroasă precum cea de astăzi e musai să fie asezonată cu "plăcerea mea", un preparat delicios, care se găteşte rapid.

Marti, 23.09.2014, 07:59
Geanina Ilieş este o femeie tare fericită! Are acasă un mic bucătar priceput!

Geanina Ilieş este o femeie tare fericită! Are acasă un mic bucătar priceput!

Prezentatoarea Observatorului de weekend de la Antena 1, Geanina Ilies, si fiul ei, Patrick, in varsta de sase ani, au un obicei tare haios.

Luni, 22.09.2014, 14:53
A găsit leacul! În sfârșit o rețetă de clătite care este pe placul lui Chef Cătălin Scărlătescu

A găsit leacul! În sfârșit o rețetă de clătite care este pe placul lui Chef Cătălin Scărlătescu

Cunoscut pentru faptul că nu îi plac deloc clătitele, chef Cătălin Scărlătescu a recunoscut că în numeroasele lui căutări gastronomice a găsit o rețetă de clătite care, în sfârșit, îi e pe plac.

Luni, 22.09.2014, 12:02
Reţeta lui Vlădutz: Ştrudel vienez

Reţeta lui Vlădutz: Ştrudel vienez

A încheiat săptămâna cu un desert, iar acum, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă propune să vă răsfăţaţi cu un ştrudel vienez, extrem de aromat.

Luni, 22.09.2014, 08:32
Reţeta lu' Vladutz: Ştrudel Vienez

Reţeta lu' Vladutz: Ştrudel Vienez

Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o rețetă de "Ştrudel Vienez".

Luni, 22.09.2014, 08:18
Chef Sorin Bontea ne delectează cu un fel de mâncare special, delicios și prețios! Uite despre ce este vorba

Chef Sorin Bontea ne delectează cu un fel de mâncare special, delicios și prețios! Uite despre ce este vorba

Pentru nici nu motiv nu trebuie să ratezi rețetele lui Chef Sorin Bontea! Astăzi ne-a delectat cu un fel de mâncare special, delicios și prețios: Caribbean style shrimp cocktail

Duminica, 21.09.2014, 17:45
Tinu Veresezan - ”Micul meu dejun”

Tinu Veresezan - ”Micul meu dejun”

Cântăreţul de muzică populară, Tinu Veresezan, gătește la Star Chef retela lui fulger ”Micul meu dejun”

Duminica, 21.09.2014, 12:58
Banana split

Banana split

Rețeta fulger a Danielei Gyorfi este ”Banana split”.

Sambata, 20.09.2014, 12:58
Rețeta lui Alex Petricean D’Artagnan: Ou posat în ierburi cu dovlecei grill, sparanghel sotat, telemea de capra și sos BBQ auriu

Rețeta lui Alex Petricean D’Artagnan: Ou posat în ierburi cu dovlecei grill, sparanghel sotat, telemea de capra și sos BBQ auriu

Ou posat in ierburi cu dovlecei grill, sparanghel sotat, telemea de capra si sos BBQ auriu

Sambata, 20.09.2014, 10:43
O rețetă secretă din restaurantul lui chef Florin Dumitrescu

O rețetă secretă din restaurantul lui chef Florin Dumitrescu

V-am promis ca va dau o reteta, deci ... Reteta asta ati vazut-o si pe caruciorul lui Sidia (care acum este bucatar cu diploma :) , este o supa crema foarte gustoasa, simpla si nu costa mult!",

Vineri, 19.09.2014, 20:59
Chef Cătălin Scărlătescu îţi dă reţeta desertului reprezentativ pentru România

Chef Cătălin Scărlătescu îţi dă reţeta desertului reprezentativ pentru România

Chef Cătălin Scărlătescu îşi propune să prezinte cele mai gustoase preparate locale de pe continent, cu prăjitura cu bulion.

Vineri, 19.09.2014, 20:47
Reţeta lui Vlădutz: Adieri de toamnă, un desert delicios pentru sfârşitul de săptămână!

Reţeta lui Vlădutz: Adieri de toamnă, un desert delicios pentru sfârşitul de săptămână!

Inspirat de faptul că se apropie week-end-ul, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă propune să vă răsfăţaţi cu un desert demenţial. Gustul delicios al sosului de vanilie, alături de cel de ciocolată vă vor face pur şi simplu să înnebuniţi de plăcere.

Vineri, 19.09.2014, 08:10
Răsfaţă-ţi iubita cu un preparat delicios! Chef Hadad îţi recomandă o reţetă care o va încânta!

Răsfaţă-ţi iubita cu un preparat delicios! Chef Hadad îţi recomandă o reţetă care o va încânta!

Dacă îţi doreşti să o cucereşti iremediabil, Chef Hadad îţi recomandă să o răsfeţi cu un preparat delicioasă, care îi va "gâdila" papilele.

Joi, 18.09.2014, 12:12
Rețeta lui Vlădutz: "Pui original"

Rețeta lui Vlădutz: "Pui original"

Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o rețetă de "Pui original"

Joi, 18.09.2014, 09:55
Reţeta lui Vlădutz: Pui original, pentru o zi perfectă

Reţeta lui Vlădutz: Pui original, pentru o zi perfectă

Fie că ai rămas în pană de idei, fie că îţi doreşti să încerci ceva nou, poţi alege să prepare pui original, o reţetă a la Vlădutz, bucătarul de la "Neatza"

Joi, 18.09.2014, 08:06
Ai găti după o carte de bucate Hip Hop?

Ai găti după o carte de bucate Hip Hop?

Cei mai mari cântăreți de Hip Hop au fost trecuți într-o carte de bucate, ca nume ale unor feluri de mâncare delicioase.

Miercuri, 17.09.2014, 15:27
Rață Ludacrispy, Supă Public Enemiso sau Biban Run DM. Gătește după o carte de bucate Hip Hop!

Rață Ludacrispy, Supă Public Enemiso sau Biban Run DM. Gătește după o carte de bucate Hip Hop!

Cei mai mari cântăreți de Hip Hop au fost trecuți într-o carte de bucate, ca nume ale unor feluri de mâncare delicioase.

Miercuri, 17.09.2014, 15:23
Sous-Chef Mimi Nicolae ne recomandă: Mămăligă coaptă cu ciuperci

Sous-Chef Mimi Nicolae ne recomandă: Mămăligă coaptă cu ciuperci

“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează cu o porție dublă de aventură culinară, pe 22 septembrie, de la ora 20.30.

Miercuri, 17.09.2014, 12:12
Rețeta lui Vlădutz: "Armonie de toamnă din muschiuleț de porc"

Rețeta lui Vlădutz: "Armonie de toamnă din muschiuleț de porc"

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza a pregătit astăzi o reţetă de sezon din mușchiuleț de porc - "Armonie de toamnă"

Miercuri, 17.09.2014, 08:16
x