Se știe că orice mâncare condimentată bine capătă un alt gust, iar juratul reality-show-ului Iadul bucătarilor știe asta deja.
Luni, 29.09.2014, 20:05
Nu v-ați fi gândit niciodată că un simplu borcan poate fi folosit pentru a decora cu stil o farfurie. Dacă doriți să renunțați la banalul bol de salată pentru a vă impresiona oaspeții, nu trebuie decât să îi urmați sfatul lui Chef Dumitrescu.
Luni, 29.09.2014, 20:01
În căutarea iaurtului de altădată va fi înfiinţat un registru special. Registrul reţetelor consacrate. Astfel, produse făcute după reţeta bunicii vor ajunge, în curând, la raft. Iaurtul, sana, laptele, untul şi multe tipuri de brânzeturi...
Luni, 29.09.2014, 19:47
Ingrediente -12 buc. clams - 12 buc. midii - 12 buc. creveti - 18 buc. scallops Nage: - sofran 2 g - suc de la 2 lamai - 6 cani supa de peste - 1 morcov taiat julienne - 1 dovlecel taiat julienne - 1 ardei gras rosu taiat julienne - 1...
Luni, 29.09.2014, 09:31
Ingrediente Creveti 150 g, dovlecel 100 g, unt 30 g, faina 100 g, oua 1 buc., coniac, smantana pentru gatit 50 ml Mod de preparare „După părerea mea, de pe nicio farfurie nu trebuie să lipsească ierburile aromate proaspete. Vă...
Luni, 29.09.2014, 09:25
Fie că sunteţi vegetarieni, fie că vă doriţi să vă delectaţi cu legumele de sezon, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă recomandă "gustărica lu' bunica".
Luni, 29.09.2014, 08:21
Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o rețetă de "Gustărică lu' bunica".
O reteta delicioasa si foarte rapida, mai ales in cazurile in care ai musafiri si esti luata prin surprindere
Vineri, 26.09.2014, 13:44
Gwyneth Paltrow nu este numai o actriţă câştigătoare a unui premiu Oscar, dar este şi o mămică pasionată de gătit.
Vineri, 26.09.2014, 12:44
Ingrediente creveti cu codita, 24 buc. - 500 ml apa - 2 lamai - 1 pahar de vin - telina apio - 1 ceapa taiata in patru - boabe de piper - frunze de dafin - 1 morcov - sare Mod de preparare Se pune apa la fiert, adaugam ceapa,...
Joi, 25.09.2014, 14:41
Ingrediente Supa crema foarte gustoasa Cartofi 1 kg Praz 500g Smantana pentru gatit 500ml Supa de pui 1,5kg Mod de preparare Fierbeti cartofii si jumatate din cantitatea de praz in supa de pui. Cand totul este fiert, bagati blenderul...
Joi, 25.09.2014, 14:36
Ingrediente 50 g brânză Roquefort oregano 150 ml smântână lichidă piper 3-4 căței de usturoi 500 g ciuperci sare apă lapte mălai verdeață Mod de preparare Din lapte, apă și sare, se face o mămăligă moale. La...
Joi, 25.09.2014, 14:29
Ingrediente 2 ouă 1 ardei roșu tăiat cubulețe fine 1 ramură cimbrișor verde tocată mărunt 10 g chives tocat mărunt 1 ramură tarhon verde tocat mărunt 1 lingură ulei de măsline un praf de sare un praf de piper alb Consumabile:...
Joi, 25.09.2014, 14:19
Ingrediente piper proaspăt măcinat 25 g parmezan ras 1 ou 50 g bacon 100 g spaghete Mod de preparare Într-o tigaie se prăjește baconul tăiat cuburi.Se adaugă apoi câte un polonic de apă din oala în care...
Joi, 25.09.2014, 14:15
Ingrediente Ingrediente: 2-3 bucăți dile somon 2-3 linguri sare 1 linguriţă piper 500 ml ulei de măsline ½ legătură pătrunjel- câteva frunze lemongras 2 bucăți lime 2-3 bucăți păstârnac 50 g unt 200 ml lapte 2 bucăți...
Joi, 25.09.2014, 14:04
Ingrediente Ingrediente: 600-700 g doradă proaspătă, întreagă 300 g broccoli proaspăt 6 bucăți baby carrot proaspăt (cu tot cu codiță) 10 ml ulei măsline extra virgin 200 unt de masă 10 g salvie 1 bucată lămâie medie 3 ouă...
Joi, 25.09.2014, 14:00
Ingrediente Ingrediente: 3 unități medii de scoici Saint Jack(aprox. 35-40 mm diametru) 1 mănunchi sparanghel verde proaspăt (aprox. 12 unităţi) 1 topinambur (aprox. 45g) 1 șalotă (aprox. 20 g) 1 căţel usturoi 1 felie bacon (aprox....
Joi, 25.09.2014, 13:52
Concurentul Augustin Pop ne recomandă o rețetă pe placul tuturor. Când ești în pană de idei și nu știi ce să gătești, poți apela rapid la rețeta lui: piept de pui suculent cu cartofi copti și 3 sosuri
Joi, 25.09.2014, 09:44
Yuzu are un gust de lamaie, mandarina si grapefruit si vine tocmai din Japonia. Se spune despre ca va deveni la fel de popular ca si portocala.
Joi, 25.09.2014, 08:22
Concurentul Augustin Pop ne recomandă o rețetă pe placul tuturor. Când ești în pană de idei și nu știi ce să gătești, poți apela rapid la rețeta lui: piept de pui suculent cu cartofi copti și 3 sosuri
Joi, 25.09.2014, 08:00
Garnitura picantă pentru fripturi, produsă la Saschiz, în judeţul Mureş, va ajunge de Halloween pe mesele britanicilor. Un scoţian produce în Transilvania sosul lui Dracula, care este preferat şi la Casa Regală. Deliciul culinar urmăreşte...
Joi, 25.09.2014, 07:58
Vlăduț gătește: ”Tocăniță bavareză”.
Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă propune să vă răsfăţaţi astăzi cu tocăniţă bavareză, un preparat delicios, cu antricot de vită şi legume.
Miercuri, 24.09.2014, 08:14
Este un fel de mâncare deosebit, ce trebuie încercat măcar o dată.
Marti, 23.09.2014, 17:47
Alege această rețetă atunci când vrei să gătești pește.
Marti, 23.09.2014, 16:12
Elena Pădurariu ne garantează că poate prepara o rețetă perfectă cu carne de somon.
Marti, 23.09.2014, 16:09
Este un fel de mâncare deosebit, ce trebuie încercat măcar o dată.
Marti, 23.09.2014, 15:59
Scoicile Saint Jacques sunt una dintre specialitățile pe care Tavii Oprea știe a le prepara.
Marti, 23.09.2014, 15:42
Elena Pădurariu ne garantează că poate prepara o rețetă perfectă cu carne de somon.
Marti, 23.09.2014, 15:31Concurentul Cătălin Badici de la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“ îți recomandă o rețetă excepțională.
Marti, 23.09.2014, 15:08
Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o rețetă de "Plăcerea mea".
O zi răcoroasă precum cea de astăzi e musai să fie asezonată cu "plăcerea mea", un preparat delicios, care se găteşte rapid.
Marti, 23.09.2014, 07:59
Prezentatoarea Observatorului de weekend de la Antena 1, Geanina Ilies, si fiul ei, Patrick, in varsta de sase ani, au un obicei tare haios.
Luni, 22.09.2014, 14:53
Cunoscut pentru faptul că nu îi plac deloc clătitele, chef Cătălin Scărlătescu a recunoscut că în numeroasele lui căutări gastronomice a găsit o rețetă de clătite care, în sfârșit, îi e pe plac.
Luni, 22.09.2014, 12:02
A încheiat săptămâna cu un desert, iar acum, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă propune să vă răsfăţaţi cu un ştrudel vienez, extrem de aromat.
Luni, 22.09.2014, 08:32
Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o rețetă de "Ştrudel Vienez".
Pentru nici nu motiv nu trebuie să ratezi rețetele lui Chef Sorin Bontea! Astăzi ne-a delectat cu un fel de mâncare special, delicios și prețios: Caribbean style shrimp cocktail
Duminica, 21.09.2014, 17:45
Cântăreţul de muzică populară, Tinu Veresezan, gătește la Star Chef retela lui fulger ”Micul meu dejun”
Duminica, 21.09.2014, 12:58
Rețeta fulger a Danielei Gyorfi este ”Banana split”.
Sambata, 20.09.2014, 12:58
Ou posat in ierburi cu dovlecei grill, sparanghel sotat, telemea de capra si sos BBQ auriu
Sambata, 20.09.2014, 10:43
V-am promis ca va dau o reteta, deci ... Reteta asta ati vazut-o si pe caruciorul lui Sidia (care acum este bucatar cu diploma :) , este o supa crema foarte gustoasa, simpla si nu costa mult!",
Vineri, 19.09.2014, 20:59
Chef Cătălin Scărlătescu îşi propune să prezinte cele mai gustoase preparate locale de pe continent, cu prăjitura cu bulion.
Vineri, 19.09.2014, 20:47
Inspirat de faptul că se apropie week-end-ul, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă propune să vă răsfăţaţi cu un desert demenţial. Gustul delicios al sosului de vanilie, alături de cel de ciocolată vă vor face pur şi simplu să înnebuniţi de plăcere.
Vineri, 19.09.2014, 08:10
Dacă îţi doreşti să o cucereşti iremediabil, Chef Hadad îţi recomandă să o răsfeţi cu un preparat delicioasă, care îi va "gâdila" papilele.
Joi, 18.09.2014, 12:12
Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o rețetă de "Pui original"
Fie că ai rămas în pană de idei, fie că îţi doreşti să încerci ceva nou, poţi alege să prepare pui original, o reţetă a la Vlădutz, bucătarul de la "Neatza"
Joi, 18.09.2014, 08:06
Cei mai mari cântăreți de Hip Hop au fost trecuți într-o carte de bucate, ca nume ale unor feluri de mâncare delicioase.
Miercuri, 17.09.2014, 15:27
Cei mai mari cântăreți de Hip Hop au fost trecuți într-o carte de bucate, ca nume ale unor feluri de mâncare delicioase.
Miercuri, 17.09.2014, 15:23
“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează cu o porție dublă de aventură culinară, pe 22 septembrie, de la ora 20.30.
Miercuri, 17.09.2014, 12:12
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza a pregătit astăzi o reţetă de sezon din mușchiuleț de porc - "Armonie de toamnă"