Nutritionistii rusi recomanda sa limitati consumul de carbohidrati, in special zaharurile (bomboane, inghetata, ciocolata, produse de patiserie), deoarece se dizolva repede in organism si se transforma in grasime.
Luni, 26.01.2015, 13:34
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi recomandă astăzi să găteşti file o rețetă de paste.
Avem card de sănătate nou-nouţ, avem şi dosar electronic. Dar degeaba. Mulţi medici habar nu au cum şi de când funcţionează cele două aplicaţii.
Joi, 22.01.2015, 19:31
Fie că eşti în grabă, fie că îţi doreşti să mănânci cât mai multe legume, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi recomandă să găteşti brânzeturi în cuib, un preparat rapid.
Joi, 22.01.2015, 08:07
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi recomandă să găteşti aripioare ungureşti.
Fie că ai rămas în pană de idei şi nu mai ştii ce să găteşti, fie că îţi doreşti să încerci ceva nou, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi recomandă să găteşti aripioare ungureşti.
Miercuri, 21.01.2015, 08:22
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi recomandă să găteşti paste creţe răsfăţate, un preparat delicios.
Pastele sunt întotdeauna o idee bună, aşa că dacă nu mai ştii ce să găteşti optează pentru un astfel de preparat. Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi recomandă paste creţe răsfăţate, cu busuioc şi brânză telemea.
Marti, 20.01.2015, 08:10
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi recomandă să găteşti file dulce acrişor, un preparat gustos, ce-ţi va alinta papilele.
Ziua de luni este întotdeauna mai dificilă, deoarece este momentul în care ne întoarcem la birou, însă dacă vei alege să te răsfeţi cu un preparat delicios, totul va fi mai uşor. Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi recomandă să găteşti file dulce acrişor.
Luni, 19.01.2015, 08:27
Oricine își dorește să mănânce o pâine bună, iar pentru asta nu ai nevoie de echipament special sau de ingrediente secrete.
Duminica, 18.01.2015, 21:42
Fie că este vorba despre o petrece sau doar despre o seară dedicată filmelor, floricele sunt alimentul ce nu trebuie să lipsească.
Duminica, 18.01.2015, 21:05
A vrut să taie o franzelă, dar a avut parte de o surpriză de proporții. Nimeni nu s-ar fi așteptat să găsească așa ceva înăuntru.
Sambata, 17.01.2015, 22:14
Dacă ai puțin timp liber în acest weekend și nu te-ai gândit ce o să faci, atunci uite o sugestie. Încearcă și tu să faci o prăjitură tăvălită, în mai puțin de o oră.
Sambata, 17.01.2015, 09:08
Au mai rămas doar câteva ore până când ne vom bucura de timp liber, motiv pentru care Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi recomandă să găteşti pupici de iarnă, o prăjitură delicioasă, cu frişcă şi fructe proaspete.
Vineri, 16.01.2015, 08:32
Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi recomandă să-ţi răsfeţi papilele cu un preparat delicios şi anume cartofi romantici, un preparat gustos cu nucşoară, cartofi albi şi caşcaval.
Joi, 15.01.2015, 08:10
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să gătiţi Plăcerea mea, un preparat delicios cu piept de pui şi avocado.
O zi minunată începe întotdeauna cu un preparat delicios, motiv pentru care Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi recomandă să găteşti reţeta "Plăcerea mea".
Miercuri, 14.01.2015, 08:31
Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", a revenit în forţă şi este hotărât să răsfeţe telespectatorii cu preparate care mai de care mai delicioase. Astăzi, acesta vă recomandă un preparat demenţial, cu brânză telemea, susan şi busuion.
Luni, 12.01.2015, 08:32
Astăzi, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi recomandă să găteşti ”Cammembert pane”, un preparat delicios dedicat tuturor gurmanzilor.
Astăzi, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi recomandă să găteşti ”Friptură de Crăciun”, un preparat delicios dedicat tuturor gurmanzilor.
Jurnalist, moderator al emisiunii ”Numai de bine” și a știrilor matinale de weekend de la Antena 3, Ela crede în informație și în puterea ei de a schimba lumea. Vedeta ne recomandă o reţetă simplă şi sănătoasă.
Miercuri, 24.12.2014, 11:10
Astăzi, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi recomandă să găteşti ”Cozonac cu drag”, un preparat delicios, specific sărbătorilor ale iernii.
Astăzi, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi recomandă să găteşti ”Friptură festivă”, un preparat delicios dedicat tuturor gurmanzilor.
Astăzi, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi recomandă să găteşti ”Rigatonni cu ragout de curcan”, un preparat delicios dedicat tuturor gurmanzilor.
Cum a mai rămas foarte puţin timp până când ne vom bucura de weekend , Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă recomandă să gătiţi bulgări dulci, un preparat delicios.
Vineri, 19.12.2014, 09:23
Astăzi, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi recomandă să găteşti ”Bulgărași dulci”, un preparat delicios, specific sărbătorilor ale iernii.
Astăzi, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi recomandă să găteşti Fluturi de Crăciun, un preparat delicios cu cârnaţi.
lădutz, bucătarul de la Neatza, îţi propune să găteşti cotlet de viţel cu parfum de sărbătoare
O zi mohorâtă precum cea de astăzi e musai să fie asezonată cu un preparat delicios, iar Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă propune să gătiţi cotlet de viţel cu parfum de sărbătoare.
Miercuri, 17.12.2014, 08:12
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi recomandă astăzi pui auriu.
Chiar dacă Crăciunul se apropie cu paşi repezi, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi recomandă să ai grijă de siluetă, motiv pentru care îţi recomandă pui auriu. Delicios şi extrem de uşor de pregătit, acesta este un preparat perfect pentru această perioadă.
Marti, 16.12.2014, 08:10Cei șase finaliști se întâlnesc iar cu chef Florin Dumitrescu, care le prezintă o nouă provocare. De data aceasta, fiecare este pe cont propriu.
Luni, 15.12.2014, 11:00
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi propune să găteşti purcel în vacanţă.
A mai rămas foarte puţin timp până când ne vom bucura din plin de vacanţă şi de compania celor dragi, motiv pentru care Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă propune să gătiţi purcel în vacanţă, un preparat delicios, cu vin rose şi nucşoară.
Luni, 15.12.2014, 08:15
Când nu divorţează sau nu se ceartă, vedetele par că se plictisesc. Dar găsesc repede soluţia cea mai la îndemână să scape de monotonie. Reţelele de socializare.
Duminica, 14.12.2014, 19:33Mai puţin de două săptămâni ne despart de cea mai frumoasă sărbătoare a iernii. Cei mici au pregătit deja lista pentru Moş Crăciun şi se pregătesc să îl primească aşa cum merită.
Duminica, 14.12.2014, 15:05
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi Linzer de Sărbătoare, un desert delicios.
A mai rămas foarte puţin până când ne vom bucura de sfârşitul săptămânii, iar acesta este un motiv bun pentru a ne răsfăţa cu un preparat delicios şi anume, Linzer de Sărbători, o reţetă a la Vlădutz:
Vineri, 12.12.2014, 08:07
Astăzi, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să gătiţi musaca boierească.
Dacă ai rămas în pană de idei şi nu mai ştii ce să găteşti ori ai chef să te răsfeţi cu o mâncare delicioasă, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi recomandă să prepari musaca boierească.
Joi, 11.12.2014, 08:26
Astăzi, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi recomandă să găteşti zâmbet de decembrie.
Zilele mohorâte de iarnă par să nu se mai sfârşească, motiv pentru care Vlădutz, bucătarul de la "Neatza" îţi recomandă să găteşti zâmbet de decembrie, un preparat cu brânzeturi delicioase.
Miercuri, 10.12.2014, 08:19Pastele sunt întotdeauna o plăcere nevinovată, motiv pentru care dacă vrei să te răsfeţi cu un preparat delicios, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi propune penne olandeze.
Marti, 09.12.2014, 08:17
Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi muşchiuleţ festiv.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o rețetă cu legume: "Grisine în mantou de jambon"
Se apropie sezonul murăturilor. Gospodinele se întrec în reţete de tot felul, în dorinţa de a obţine cele mai bune rezultate.
Marti, 02.12.2014, 22:38
O zi răcoroasă precum cea de astăzi trebuie să fie asezonată cu un preparat delicios, iar Vlădutz, bucătarul de la ”Neatza”, îți recomandă cartofi franțuzești. Simplu și rapid de preparat, această gustare este potrivită pentru această perioadă.
Marti, 02.12.2014, 09:22
Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o rețetă cu legume: "Cartofi franțuzești"
De 1 Decembrie, Vlădutz, bucatarul de la ”Neatza”, îți recomandă bulz orășenesc.