Astăzi, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi recomandă să găteşti ”Bulgărași dulci”, un preparat delicios, specific sărbătorilor ale iernii.
Vineri, 19.12.2014, 08:21Astăzi, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi recomandă să găteşti Fluturi de Crăciun, un preparat delicios cu cârnaţi.
Joi, 18.12.2014, 08:47lădutz, bucătarul de la Neatza, îţi propune să găteşti cotlet de viţel cu parfum de sărbătoare
Miercuri, 17.12.2014, 08:51O zi mohorâtă precum cea de astăzi e musai să fie asezonată cu un preparat delicios, iar Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă propune să gătiţi cotlet de viţel cu parfum de sărbătoare.
Miercuri, 17.12.2014, 08:12Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi recomandă astăzi pui auriu.
Marti, 16.12.2014, 08:30Chiar dacă Crăciunul se apropie cu paşi repezi, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi recomandă să ai grijă de siluetă, motiv pentru care îţi recomandă pui auriu. Delicios şi extrem de uşor de pregătit, acesta este un preparat perfect pentru această perioadă.
Marti, 16.12.2014, 08:10Cei șase finaliști se întâlnesc iar cu chef Florin Dumitrescu, care le prezintă o nouă provocare. De data aceasta, fiecare este pe cont propriu.
Luni, 15.12.2014, 11:00Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi propune să găteşti purcel în vacanţă.
Luni, 15.12.2014, 08:24A mai rămas foarte puţin timp până când ne vom bucura din plin de vacanţă şi de compania celor dragi, motiv pentru care Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă propune să gătiţi purcel în vacanţă, un preparat delicios, cu vin rose şi nucşoară.
Luni, 15.12.2014, 08:15Când nu divorţează sau nu se ceartă, vedetele par că se plictisesc. Dar găsesc repede soluţia cea mai la îndemână să scape de monotonie. Reţelele de socializare.
Duminica, 14.12.2014, 19:33Mai puţin de două săptămâni ne despart de cea mai frumoasă sărbătoare a iernii. Cei mici au pregătit deja lista pentru Moş Crăciun şi se pregătesc să îl primească aşa cum merită.
Duminica, 14.12.2014, 15:05Vlădutz, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi Linzer de Sărbătoare, un desert delicios.
Vineri, 12.12.2014, 08:36A mai rămas foarte puţin până când ne vom bucura de sfârşitul săptămânii, iar acesta este un motiv bun pentru a ne răsfăţa cu un preparat delicios şi anume, Linzer de Sărbători, o reţetă a la Vlădutz:
Vineri, 12.12.2014, 08:07Astăzi, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să gătiţi musaca boierească.
Joi, 11.12.2014, 08:31Dacă ai rămas în pană de idei şi nu mai ştii ce să găteşti ori ai chef să te răsfeţi cu o mâncare delicioasă, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi recomandă să prepari musaca boierească.
Joi, 11.12.2014, 08:26Astăzi, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi recomandă să găteşti zâmbet de decembrie.
Miercuri, 10.12.2014, 08:53Zilele mohorâte de iarnă par să nu se mai sfârşească, motiv pentru care Vlădutz, bucătarul de la "Neatza" îţi recomandă să găteşti zâmbet de decembrie, un preparat cu brânzeturi delicioase.
Miercuri, 10.12.2014, 08:19Pastele sunt întotdeauna o plăcere nevinovată, motiv pentru care dacă vrei să te răsfeţi cu un preparat delicios, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi propune penne olandeze.
Marti, 09.12.2014, 08:17Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi muşchiuleţ festiv.
Luni, 08.12.2014, 08:37Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o rețetă cu legume: "Grisine în mantou de jambon"
Miercuri, 03.12.2014, 10:25Se apropie sezonul murăturilor. Gospodinele se întrec în reţete de tot felul, în dorinţa de a obţine cele mai bune rezultate.
Marti, 02.12.2014, 22:38O zi răcoroasă precum cea de astăzi trebuie să fie asezonată cu un preparat delicios, iar Vlădutz, bucătarul de la ”Neatza”, îți recomandă cartofi franțuzești. Simplu și rapid de preparat, această gustare este potrivită pentru această perioadă.
Marti, 02.12.2014, 09:22Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o rețetă cu legume: "Cartofi franțuzești"
Marti, 02.12.2014, 08:33De 1 Decembrie, Vlădutz, bucatarul de la ”Neatza”, îți recomandă bulz orășenesc.
Luni, 01.12.2014, 09:27Vlădutz, bucătarul de la ”Neatza”, îți propune ca de 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, să te răsfeți cu bulz orășenesc, un preparat delicios cu mușchiuleț de porc și cârnăciori.
Luni, 01.12.2014, 08:16Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a gătit astăzi prăjitura ”Nostalgia”.
Vineri, 28.11.2014, 09:53Ingrediente pentru blat: - unt - zahăr - ou - făină pt cremă: - unt - ciocolată - cremă dulce Mod de preparare Se freacă untul cu zahărul până devine cremos. Adăugați un ou și amestecați apoi cu făină....
Joi, 27.11.2014, 16:48Ingrediente 2 linguri de coajă de lămâie 2 lingurițe zeamă de lămâie 1/2 linguriță piper negru 1/2 lingură de sare 3 linguri și 1 linguriță de ulei de măsline, separat 1 ceașcă de brânză pecorino 3 căței de usturoi,...
Joi, 27.11.2014, 15:51Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a gătit astăzi preparatul ”Spaghete bolognese de post”.
Joi, 27.11.2014, 09:42Ingrediente - 180 g biscuiți - 397 g lapte condensat - 60 g unt nesărat - cremă de ciocolată sau ciocolată topită Mod de preparare Fărâmițați biscuiții (cu ajutorul unui robot de bucătărie, acolo unde există), adăugați...
Miercuri, 26.11.2014, 14:18Sărbătorile se apropie și festinul de Crăciun va lăsa urme pe silueta tuturor. Există o dietă de trei zile care te ajută să slăbești 5 kilograme înainte de sărbători și să te bucuri fără griji de preparatele tradiționale.
Miercuri, 26.11.2014, 10:46Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a gătit astăzi preparatul ”Paste cu adieri de iarnă”.
Miercuri, 26.11.2014, 09:41Ingrediente - o ciocolată - unt - zahăr - două ouă - făină Mod de preparare Ciocolata se taie bucățele și se topește folosind un vas cu apă fierbinte. Amestecă un sfert de pachet de unt cu zahăr și apoi adaugă treptat...
Marti, 25.11.2014, 14:24Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a gătit astăzi preparatul ”Orez magic”.
Marti, 25.11.2014, 08:51În cel mai recent episod al serialului online “Singur Cook”, Andrei Aradits gătește alături de fiul său, Eric (9 ani). Dar asta numai după ce puștiul îi promite că îi va da toți banii din pușculiță.
Luni, 24.11.2014, 12:27În cel mai recent episod al serialului online “Singur Cook”, Andrei Aradits gătește alături de fiul său, Eric (9 ani). Dar asta numai după ce puștiul îi promite că îi va da toți banii din pușculiță.
Luni, 24.11.2014, 12:21Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a gătit astăzi preparatul ”Șnițel jucăuș”.
Luni, 24.11.2014, 08:37Fetele "Numai de bine" vă invită duminică dimineaţa, de la ora 9:30, la Antena 3, să descoperiţi frumuseţea baletului, de la cele mai fragede vârste.
Vineri, 21.11.2014, 16:43Pentru că este vineri este ziua desertului! Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a gătit astăzi prăjitura ”Bucuria”
Vineri, 21.11.2014, 09:30Astăzi, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi recomandă să prepari friptură de pui.
Joi, 20.11.2014, 08:41Fie că aţi rămas în pană de idei şi nu ştiţi ce să gătiţi, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă recomandă să preparaţi friptură de pui.
Joi, 20.11.2014, 08:10O zi mohorâtă precum cea de astăzi e musai să fie asezonată cu o friptură în patru condimente, o reţetă delicioasă, recomandată de Vlădutz de la "Neatza".
Miercuri, 19.11.2014, 08:07Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o rețetă inedită de sezon - "Salată fermecată"
Marti, 18.11.2014, 08:41Vremea mohorâtă vă dă bătăi de cap, însă dacă doriţi să vă bucuraţi din plin de fiecare moment şi să fiţi energizaţi, optaţi pentru a pregăti salată fermecată a la Vlădutz, bucătarul de la "Neatza".
Marti, 18.11.2014, 08:15Ingrediente Pentru gulas: 800 g carne de vita sau vitel 4 cepe mari 1 ardei gras rosu 1 lingura boia de ardei 1 lingurita chimen macinat 1 foaie de dafin sare Pentru galuste: 6 oua 350 g faina 50 g unt Pentru salata de cartofi: 1 kg...
Luni, 17.11.2014, 11:31O zi mohorâtă precum cea de astăzi e musai să fie asezonată cu un preparat delicios, menit să vă răsfeţe simţurile. De aceea, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă propune să gătiţi coaste bavareze.
Luni, 17.11.2014, 08:23Pâinea cu parizer. E un sandwich care ne aduce aminte de vremurile de dinainte de 90. Dar mai ales de gustul mezelurilor de altădată. După care acum tânjim.
Sambata, 15.11.2014, 19:56Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o rețetă inedită de sezon - "Ciripele aurii
Vineri, 14.11.2014, 08:50Ziua de vineri este aşteptată de numeroase persoane, căci week-end-ul este momentul perfect pentru relaxare, dar şi…pentru răsfăţ. Aşadar, dacă vrei să te bucuri din plin de sfârşitul de săptămână, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi recomandă ciripele aurii, un desert delicios.
Vineri, 14.11.2014, 08:20