Antena Căutare

Articole despre reteta

Rețeta lui Vlădutz: Pui cu pelerină de șuncă!

Rețeta lui Vlădutz: Pui cu pelerină de șuncă!

După ce ne-am răsfățat cu pască, drob de miel, cozonaci și alte prăjituri delicioase, a venit momentul să ne întoarcem la mâncăruri…mai light.

Miercuri, 23.04.2014, 08:41
Reţeta lui Vlădutz: "Pui cu pelerină de şuncă"

Reţeta lui Vlădutz: "Pui cu pelerină de şuncă"

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă de pui cu pelerină de şuncă

Miercuri, 23.04.2014, 08:15
Rețeta lui Vlădutz: Cremșnit

Rețeta lui Vlădutz: Cremșnit

Vlădutz de la ”Neatza” este mereu pregătit cu rețete delicioase, gata să vă răsfețe papilele, motiv pentru care astăzi, în cea de-a doua zi de Paște, acesta vă recomandă cremșnit.

Luni, 21.04.2014, 08:46
Cremşnit

Cremşnit

Vladuț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani a pregătit astăzi o reșetă de "Cremşnit".

Luni, 21.04.2014, 08:38
Andrei, maestru în bucătărie la 11 ani

Andrei, maestru în bucătărie la 11 ani

Când părinţii nu-s acasă, găteşte copilul. Ce dacă are 11 ani? E maestru în bucătărie. Doamnelor, nu fiţi suspicioase. Vă gândiţi că e o exagerare. Nu e. O să vedeţi. Andrei găteşte chiar sofisticat, deşi păstrează preparatele...

Vineri, 18.04.2014, 19:28
Ce reţetă de Paşte le recomandă Horia Vîrlan românilor

Ce reţetă de Paşte le recomandă Horia Vîrlan românilor

Horia Vîrlan, expertul jurat de la unicul show culinar cu copii, „Junior Chef” le recomandă românilor o reţetă specială de drob, diferită faţă de cea clasică, dar extrem de gustoasă. Juratul mărturiseşte că este întrebat frecvent care sunt preparatele potrivite pentru masa de Paşte, care să nu fie clasice, dar să aibă, totuşi, ceva tradiţional. Horia spune că nu ai cum să dai greş cu drobul de pasăre în aluat, la masa de Paşte.

Vineri, 18.04.2014, 13:54
Ce reţetă de Paşte le recomandă Horia Vîrlan românilor

Ce reţetă de Paşte le recomandă Horia Vîrlan românilor

Horia Vîrlan, expertul jurat de la unicul show culinar cu copii, „Junior Chef” le recomandă românilor o reţetă specială de drob, diferită faţă de cea clasică, dar extrem de gustoasă. Juratul mărturiseşte că este întrebat frecvent care sunt preparatele potrivite pentru masa de Paşte, care să nu fie clasice, dar să aibă, totuşi, ceva tradiţional. Horia spune că nu ai cum să dai greş cu drobul de pasăre în aluat, la masa de Paşte

Vineri, 18.04.2014, 11:47
REȚETĂ de Paște: Pască rapidă fără aluat

REȚETĂ de Paște: Pască rapidă fără aluat

Iată o rețetă rapidă de pască cu brânză! Durează doar 10 minute, nu e nevoie de aluat și este extrem de delicioasă!

Vineri, 18.04.2014, 10:23
Rețeta lui Vlădutz: Cartofi cu ștevie

Rețeta lui Vlădutz: Cartofi cu ștevie

Dacă nu ați stabilit încă ce preparate veți găti de Paște, Vlădutz de la ”Neatza” vă recomandă cartofi cu ștevie, o rețetă delicioasă, pe care o puteți servi ca garnitură la friptură ori ca fel principal.

Vineri, 18.04.2014, 09:18
Bucurie de primăvara

Bucurie de primăvara

Vlăduţ găteşte: "Bucurie de primăvara".

Joi, 17.04.2014, 08:17
Rețeta lui Vlădutz: Bucurie de primăvară

Rețeta lui Vlădutz: Bucurie de primăvară

Chiar dacă vremea nu ține cu noi, iar ploile nu contenesc să se oprească Vlădutz de la ”Neatza” vă propune să întâmpinați primăvara cu bucurie...cu bucurie de primăvară, o rețetă absolut delicioasă, ce îți va răsfăța papilele.

Joi, 17.04.2014, 08:16
Rețeta lui Vlădutz: Spaghete săsești

Rețeta lui Vlădutz: Spaghete săsești

Fie că iubești la nebunie pastele, fie că le detești, trebuie să încerci spaghetele săsești, o rețetă absolut delicioasă, pe care ți-o propune Vlădutz de la Neatza!

Miercuri, 16.04.2014, 08:25
Rețeta lui Vlădutz: Penne Flaviene

Rețeta lui Vlădutz: Penne Flaviene

Astăzi, într-o zi de luni însorită, Vldutz gătește Paste Flaviene. Și nu stați pe gânduri, nu au nicio legătură cu Flavia!

Luni, 14.04.2014, 08:37
Penne Flaviene

Penne Flaviene

Vlăduț gătește: ”Penne Flaviene”.

Luni, 14.04.2014, 08:27
Conopidă în stil indian

Conopidă în stil indian

Ingrediente 1 conopidă 500 g mazăre 3 roșii 1 linguriță ghimbir ras 1 linguriță șofran 4 căței de usturoi 3 linguriulei de măsline 1 cană supă de pui 1 legătură coriandru sare piper Mod de preparare Usturoiul și...

Vineri, 11.04.2014, 12:05
De ce tomatele capătă gust "ierbos" în frigider

De ce tomatele capătă gust "ierbos" în frigider

Oamenii de ştiinţă francezi au dovedit absurditatea păstrării roşiilor proaspete în frigider sau în depozite frigorifice. Ei au explicat că la temperaturi de sub 10 grade Celsius, în tomate are loc un proces de fracturare la nivel celular.

Vineri, 11.04.2014, 12:01
Piure de cartofi cu leurdă

Piure de cartofi cu leurdă

Ingrediente 50 g unt 35 g făină 350 ml lapte nucşoară sare piper 500 g cartofi 3 ouă 75 g parmezan 3 linguri ulei de măsline 150 g leurdă 1 ceapă 150 g smântână grasă Mod de preparare Cartofii se curăţă şi se fierb la...

Vineri, 11.04.2014, 11:59
Tofu cu legume

Tofu cu legume

O reţetă delicioasă de post.

Vineri, 11.04.2014, 11:56
Şniţel cu champignon a la creme

Şniţel cu champignon a la creme

Ingrediente șnițel: mușchi file de porc ou pesmet garnitură: 1 - 1,5 kg champignon maro și albe ulei de măsline 500 ml vin alb demi-dulce smântână 1 pachet brânză topită 5-6 feliuțe branză Brie usturoi ceapă verde...

Vineri, 11.04.2014, 11:49
Şniţel cu champignon a la creme

Şniţel cu champignon a la creme

Ingrediente șnițel: mușchi file de porc ou pesmet garnitură: 1 - 1,5 kg champignon maro și albe ulei de măsline 500 ml vin alb demi-dulce smântână 1 pachet brânză topită 5-6 feliuțe branză Brie usturoi ceapă verde...

Vineri, 11.04.2014, 11:29
Prăjitura Serenada

Prăjitura Serenada

Ingrediente aluat: 500 g de făină 1 ou unt 200 g de ciocolată 1 cană de zahăr sare coajă de lămâie și de portocală umplutură: 1 kg de iaurt 8-10 ouă compot de mandarine și de piersici Mod de preparare Ingredientele...

Vineri, 11.04.2014, 11:21
Prăjitura Serenada

Prăjitura Serenada

E vineri, o zi în care trebuie să fim dulci sau să ne îndulcim. Și din puține ingrediente puține trebuie făcută o prăjitură delicioasă, ce să fie gata în maxim 30 de minute

Vineri, 11.04.2014, 11:01
Rețeta lui Vlădutz: Prăjitura Serenada

Rețeta lui Vlădutz: Prăjitura Serenada

E vineri, o zi în care trebuie să fim dulci sau să ne îndulcim. Și din puține ingrediente puține trebuie făcută o prăjitură delicioasă, ce să fie gata în maxim 30 de minute

Vineri, 11.04.2014, 10:22
Prăjitura Serenada

Prăjitura Serenada

Vladuț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani a pregătit astăzi o reteta de "Serenada".

Vineri, 11.04.2014, 08:18
Reţeta budistă, veche de 5.000 de ani, care poate vindeca orice boală

Reţeta budistă, veche de 5.000 de ani, care poate vindeca orice boală

Această reţetă a unui “farmacist”, a fost găsită în 1972 într-o mănăstire budistă din Tibet. Era veche de 5.000 de ani.

Joi, 10.04.2014, 13:13
Rețeta lui Vlădutz: Şniţel cu champignon a la creme

Rețeta lui Vlădutz: Şniţel cu champignon a la creme

Cel mai iscusit bucătar, Vlădutz de la Neatza, ne încântă azi cu un deliciu culinar. Greu dar foarte gustos: Şniţel cu champignon a la creme

Joi, 10.04.2014, 08:46
Şniţel cu champignon a la creme

Şniţel cu champignon a la creme

Vladuț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani a pregătit astăzi o reteta de "Şniţel cu champignon a la creme'.

Joi, 10.04.2014, 08:13
Rețeta lui Vlădutz: Picantele de primăvară

Rețeta lui Vlădutz: Picantele de primăvară

Vladuț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani a pregătit astăzi o reteta de "Picantele de primăvară"

Miercuri, 09.04.2014, 09:06
Rețeta lui Vlădutz: Aripioare germane

Rețeta lui Vlădutz: Aripioare germane

Din ciclul ce bunătăți matinale mai pregătește Vlădutz, azi avem Aripioare în stil german

Marti, 08.04.2014, 08:30
Aripioare germane

Aripioare germane

Vladuț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani a pregătit astăzi o reșetă de "Aripioare germane".

Marti, 08.04.2014, 08:15
Rețeta lui Vlădutz: Fluturași de primăvară

Rețeta lui Vlădutz: Fluturași de primăvară

La început de săptămână, Vlădutz pregătește o rețetă gustoasă de tot: Fluturași de primăvară

Luni, 07.04.2014, 09:26
Fluturaşi de primăvară

Fluturaşi de primăvară

Vladuț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani a pregătit astăzi o reșetă de "Fluturaşi de primăvară".

Luni, 07.04.2014, 08:12
Visul căpşunilor

Visul căpşunilor

Vladuț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani a pregătit astăzi o reșetă de "Visul căpşunilor".

Vineri, 04.04.2014, 08:22
Rețeta lui Vlădutz: Visul căpșunilor

Rețeta lui Vlădutz: Visul căpșunilor

În aer se ”simte” deja miros de week-end, astfel că Vlădutz de la ”Neatza” vă propune să vă răsfățați cu o prăjitură gustoasă, numită sugestiv ”visul căpșunilor”.

Vineri, 04.04.2014, 08:08
Cotlet glazurat

Cotlet glazurat

Vladuț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani a pregătit astăzi o reșetă de ”Cotlet glazurat".

Joi, 03.04.2014, 11:39
Rețeta lui Vladutz: ”Paste delicate”

Rețeta lui Vladutz: ”Paste delicate”

Vladuț, bucătarul de la Neatza, a gătit astăzi o rețetă de ”Paste delicate”

Miercuri, 02.04.2014, 11:46
Ospăţ ca-n vremea paşoptiştilor: Reţeta de cozonaci a lui Mihail Kogălniceanu

Ospăţ ca-n vremea paşoptiştilor: Reţeta de cozonaci a lui Mihail Kogălniceanu

Cozonacii ocupă un loc special în bucătăria românească şi nu există sărbătoare la care gospodinele să nu încerce să-i prepare sau să-i cumpere de la cele mai pricepute. Pentru că se apropie Paştele, merită să testaţi ă reţetă specială, de la 1800, recomandată la acea vreme de Mihail Kogălniceanu şi Costache Negruzzi.

Miercuri, 02.04.2014, 10:38
Rețeta lui Vlădutz: Paste delicate

Rețeta lui Vlădutz: Paste delicate

Cum ziua de astăzi este tare mohorâtă, Vlădutz de la ”Neatza” vă propune să vă răsfățați cu paste delicate, un preparat delicios și ușor de preparat.

Miercuri, 02.04.2014, 08:33
Boala decontărilor ilegale nu-şi găseşte leac în sistemul sanitar românesc

Boala decontărilor ilegale nu-şi găseşte leac în sistemul sanitar românesc

14 medici şi farmacişti sunt cercetaţi pentru că ar fi fraudat bugetul de stat cu jumătate de milion de euro. Reţeaua făcea trafic cu medicamente pentru cancer introduse ilegal în ţară. Prin intermediul farmaciilor şi spitalelor pastilele...

Marti, 01.04.2014, 14:38
Rețeta lui Vladutz: ”Fasole țărănească”

Rețeta lui Vladutz: ”Fasole țărănească”

Vlăduț, bucătarul de la Neatza a gătit astăzi ”Fasole țărănească”

Marti, 01.04.2014, 10:04
Rețeta lui Vlădutz: Fasole țărănească

Rețeta lui Vlădutz: Fasole țărănească

Ca de fiecare dată, Vlădutz de la ”Neatza” e la datorie și vă propune o rețetă delicioasă de fasole țărănească. Se prepară ușor și este foarte gustoasă.

Marti, 01.04.2014, 08:53
Andrei Mușat, un rugbist pasionat de bucătărie

Andrei Mușat, un rugbist pasionat de bucătărie

Andrei are doar 11 ani, însă e deja rugbist. Mai mult, adoră bucătăria și visează să fie vedetă.

Luni, 31.03.2014, 22:04
Copiii de la "Junior Chef" îi vor răsfaţă pe concurenţi cu preparatele lor!

Copiii de la "Junior Chef" îi vor răsfaţă pe concurenţi cu preparatele lor!

Concurenţii savurează momentele artistice oferite de copiii de la "Junior Chef".

Luni, 31.03.2014, 15:59
Rețeta lui Vlădutz: Rasol roze

Rețeta lui Vlădutz: Rasol roze

Spre finalul săptămânii, Vlădutz a pregătit, din cotlet de porc și sos delicios, un rasol roze

Joi, 27.03.2014, 09:02
Declaraţia lui Traian Băsescu de la SRI

Declaraţia lui Traian Băsescu de la SRI

Prezent la bilanţul SRI, preşedintele Traian Băsescu a spus că România are un serviciu de informaţii performant, iar SRI nu a beneficiat de influenţa partidelor. Cum a comentat preşedintele reţeta furată din România a comubustibililor...

Miercuri, 26.03.2014, 13:01
Rețeta lui Vlădutz: Medalion cu sos dulce de muștar

Rețeta lui Vlădutz: Medalion cu sos dulce de muștar

Astăzi, Vlădutz de la ”Neatza” vă propune să vă delectați cu medallion cu sos dulce de muștar, un preparat delicios și ușor de gătit, perfect pentru o zi de miercuri.

Miercuri, 26.03.2014, 08:16
Rețeta lui Vlădutz: Delicatesă din somon și ton

Rețeta lui Vlădutz: Delicatesă din somon și ton

O zi mohorâtă de marți trebuie ”asezonată” cu o rețetă gustoasă, motiv pentru care Vlădutz de la ”Neatza” îți propune să prepari o delicatesă din somon și ton. Este o rețetă ce se gătește rapid și îți va răsfăța papilele.

Marti, 25.03.2014, 08:21
Prinţesa Polonic dezvăluie o reţetă secretă cu multă... dragoste!

Prinţesa Polonic dezvăluie o reţetă secretă cu multă... dragoste!

Preparatul unui concurent de la Junior Chef a făcut-o pe Prinţesa Polonic să îşi amintească de copilărie.

Luni, 24.03.2014, 21:39
Rețeta lui Vlădutz: Șnițelucky, bun de savurat oricând!

Rețeta lui Vlădutz: Șnițelucky, bun de savurat oricând!

Atunci când ai un program încărcat și ești tot timpul pe fugă este foarte important să încerci să mănânci sănătos, motiv pentru care Vlădutz de la ”Neatza” îți recomandă șnițelucky. Este o gustare delicioasă și ușor de pregătit!

Luni, 24.03.2014, 08:47
Șnițelucky

Șnițelucky

Vlăduț gătește: ”Șnițelucky”.

Luni, 24.03.2014, 08:39
x