După ce ne-am răsfățat cu pască, drob de miel, cozonaci și alte prăjituri delicioase, a venit momentul să ne întoarcem la mâncăruri…mai light.
Miercuri, 23.04.2014, 08:41
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă de pui cu pelerină de şuncă
Vlădutz de la ”Neatza” este mereu pregătit cu rețete delicioase, gata să vă răsfețe papilele, motiv pentru care astăzi, în cea de-a doua zi de Paște, acesta vă recomandă cremșnit.
Luni, 21.04.2014, 08:46
Vladuț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani a pregătit astăzi o reșetă de "Cremşnit".
Când părinţii nu-s acasă, găteşte copilul. Ce dacă are 11 ani? E maestru în bucătărie. Doamnelor, nu fiţi suspicioase. Vă gândiţi că e o exagerare. Nu e. O să vedeţi. Andrei găteşte chiar sofisticat, deşi păstrează preparatele...
Vineri, 18.04.2014, 19:28
Horia Vîrlan, expertul jurat de la unicul show culinar cu copii, „Junior Chef” le recomandă românilor o reţetă specială de drob, diferită faţă de cea clasică, dar extrem de gustoasă. Juratul mărturiseşte că este întrebat frecvent care sunt preparatele potrivite pentru masa de Paşte, care să nu fie clasice, dar să aibă, totuşi, ceva tradiţional. Horia spune că nu ai cum să dai greş cu drobul de pasăre în aluat, la masa de Paşte.
Vineri, 18.04.2014, 13:54
Horia Vîrlan, expertul jurat de la unicul show culinar cu copii, „Junior Chef” le recomandă românilor o reţetă specială de drob, diferită faţă de cea clasică, dar extrem de gustoasă. Juratul mărturiseşte că este întrebat frecvent care sunt preparatele potrivite pentru masa de Paşte, care să nu fie clasice, dar să aibă, totuşi, ceva tradiţional. Horia spune că nu ai cum să dai greş cu drobul de pasăre în aluat, la masa de Paşte
Vineri, 18.04.2014, 11:47
Iată o rețetă rapidă de pască cu brânză! Durează doar 10 minute, nu e nevoie de aluat și este extrem de delicioasă!
Vineri, 18.04.2014, 10:23
Dacă nu ați stabilit încă ce preparate veți găti de Paște, Vlădutz de la ”Neatza” vă recomandă cartofi cu ștevie, o rețetă delicioasă, pe care o puteți servi ca garnitură la friptură ori ca fel principal.
Vineri, 18.04.2014, 09:18
Vlăduţ găteşte: "Bucurie de primăvara".
Chiar dacă vremea nu ține cu noi, iar ploile nu contenesc să se oprească Vlădutz de la ”Neatza” vă propune să întâmpinați primăvara cu bucurie...cu bucurie de primăvară, o rețetă absolut delicioasă, ce îți va răsfăța papilele.
Joi, 17.04.2014, 08:16
Fie că iubești la nebunie pastele, fie că le detești, trebuie să încerci spaghetele săsești, o rețetă absolut delicioasă, pe care ți-o propune Vlădutz de la Neatza!
Miercuri, 16.04.2014, 08:25
Astăzi, într-o zi de luni însorită, Vldutz gătește Paste Flaviene. Și nu stați pe gânduri, nu au nicio legătură cu Flavia!
Luni, 14.04.2014, 08:37
Vlăduț gătește: ”Penne Flaviene”.
Ingrediente 1 conopidă 500 g mazăre 3 roșii 1 linguriță ghimbir ras 1 linguriță șofran 4 căței de usturoi 3 linguriulei de măsline 1 cană supă de pui 1 legătură coriandru sare piper Mod de preparare Usturoiul și...
Vineri, 11.04.2014, 12:05
Oamenii de ştiinţă francezi au dovedit absurditatea păstrării roşiilor proaspete în frigider sau în depozite frigorifice. Ei au explicat că la temperaturi de sub 10 grade Celsius, în tomate are loc un proces de fracturare la nivel celular.
Vineri, 11.04.2014, 12:01
Ingrediente 50 g unt 35 g făină 350 ml lapte nucşoară sare piper 500 g cartofi 3 ouă 75 g parmezan 3 linguri ulei de măsline 150 g leurdă 1 ceapă 150 g smântână grasă Mod de preparare Cartofii se curăţă şi se fierb la...
Vineri, 11.04.2014, 11:59
O reţetă delicioasă de post.
Vineri, 11.04.2014, 11:56
Ingrediente șnițel: mușchi file de porc ou pesmet garnitură: 1 - 1,5 kg champignon maro și albe ulei de măsline 500 ml vin alb demi-dulce smântână 1 pachet brânză topită 5-6 feliuțe branză Brie usturoi ceapă verde...
Vineri, 11.04.2014, 11:49
Ingrediente șnițel: mușchi file de porc ou pesmet garnitură: 1 - 1,5 kg champignon maro și albe ulei de măsline 500 ml vin alb demi-dulce smântână 1 pachet brânză topită 5-6 feliuțe branză Brie usturoi ceapă verde...
Vineri, 11.04.2014, 11:29
Ingrediente aluat: 500 g de făină 1 ou unt 200 g de ciocolată 1 cană de zahăr sare coajă de lămâie și de portocală umplutură: 1 kg de iaurt 8-10 ouă compot de mandarine și de piersici Mod de preparare Ingredientele...
Vineri, 11.04.2014, 11:21
E vineri, o zi în care trebuie să fim dulci sau să ne îndulcim. Și din puține ingrediente puține trebuie făcută o prăjitură delicioasă, ce să fie gata în maxim 30 de minute
Vineri, 11.04.2014, 11:01
E vineri, o zi în care trebuie să fim dulci sau să ne îndulcim. Și din puține ingrediente puține trebuie făcută o prăjitură delicioasă, ce să fie gata în maxim 30 de minute
Vineri, 11.04.2014, 10:22
Vladuț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani a pregătit astăzi o reteta de "Serenada".
Această reţetă a unui “farmacist”, a fost găsită în 1972 într-o mănăstire budistă din Tibet. Era veche de 5.000 de ani.
Joi, 10.04.2014, 13:13
Cel mai iscusit bucătar, Vlădutz de la Neatza, ne încântă azi cu un deliciu culinar. Greu dar foarte gustos: Şniţel cu champignon a la creme
Joi, 10.04.2014, 08:46
Vladuț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani a pregătit astăzi o reteta de "Şniţel cu champignon a la creme'.
Vladuț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani a pregătit astăzi o reteta de "Picantele de primăvară"
Miercuri, 09.04.2014, 09:06
Din ciclul ce bunătăți matinale mai pregătește Vlădutz, azi avem Aripioare în stil german
Marti, 08.04.2014, 08:30
Vladuț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani a pregătit astăzi o reșetă de "Aripioare germane".
La început de săptămână, Vlădutz pregătește o rețetă gustoasă de tot: Fluturași de primăvară
Luni, 07.04.2014, 09:26
Vladuț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani a pregătit astăzi o reșetă de "Fluturaşi de primăvară".
Vladuț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani a pregătit astăzi o reșetă de "Visul căpşunilor".
În aer se ”simte” deja miros de week-end, astfel că Vlădutz de la ”Neatza” vă propune să vă răsfățați cu o prăjitură gustoasă, numită sugestiv ”visul căpșunilor”.
Vineri, 04.04.2014, 08:08
Vladuț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani a pregătit astăzi o reșetă de ”Cotlet glazurat".
Vladuț, bucătarul de la Neatza, a gătit astăzi o rețetă de ”Paste delicate”
Cozonacii ocupă un loc special în bucătăria românească şi nu există sărbătoare la care gospodinele să nu încerce să-i prepare sau să-i cumpere de la cele mai pricepute. Pentru că se apropie Paştele, merită să testaţi ă reţetă specială, de la 1800, recomandată la acea vreme de Mihail Kogălniceanu şi Costache Negruzzi.
Miercuri, 02.04.2014, 10:38
Cum ziua de astăzi este tare mohorâtă, Vlădutz de la ”Neatza” vă propune să vă răsfățați cu paste delicate, un preparat delicios și ușor de preparat.
Miercuri, 02.04.2014, 08:33
14 medici şi farmacişti sunt cercetaţi pentru că ar fi fraudat bugetul de stat cu jumătate de milion de euro. Reţeaua făcea trafic cu medicamente pentru cancer introduse ilegal în ţară. Prin intermediul farmaciilor şi spitalelor pastilele...
Marti, 01.04.2014, 14:38
Vlăduț, bucătarul de la Neatza a gătit astăzi ”Fasole țărănească”
Ca de fiecare dată, Vlădutz de la ”Neatza” e la datorie și vă propune o rețetă delicioasă de fasole țărănească. Se prepară ușor și este foarte gustoasă.
Marti, 01.04.2014, 08:53
Andrei are doar 11 ani, însă e deja rugbist. Mai mult, adoră bucătăria și visează să fie vedetă.
Luni, 31.03.2014, 22:04
Concurenţii savurează momentele artistice oferite de copiii de la "Junior Chef".
Spre finalul săptămânii, Vlădutz a pregătit, din cotlet de porc și sos delicios, un rasol roze
Joi, 27.03.2014, 09:02
Prezent la bilanţul SRI, preşedintele Traian Băsescu a spus că România are un serviciu de informaţii performant, iar SRI nu a beneficiat de influenţa partidelor. Cum a comentat preşedintele reţeta furată din România a comubustibililor...
Miercuri, 26.03.2014, 13:01
Astăzi, Vlădutz de la ”Neatza” vă propune să vă delectați cu medallion cu sos dulce de muștar, un preparat delicios și ușor de gătit, perfect pentru o zi de miercuri.
Miercuri, 26.03.2014, 08:16
O zi mohorâtă de marți trebuie ”asezonată” cu o rețetă gustoasă, motiv pentru care Vlădutz de la ”Neatza” îți propune să prepari o delicatesă din somon și ton. Este o rețetă ce se gătește rapid și îți va răsfăța papilele.
Marti, 25.03.2014, 08:21
Preparatul unui concurent de la Junior Chef a făcut-o pe Prinţesa Polonic să îşi amintească de copilărie.
Luni, 24.03.2014, 21:39
Atunci când ai un program încărcat și ești tot timpul pe fugă este foarte important să încerci să mănânci sănătos, motiv pentru care Vlădutz de la ”Neatza” îți recomandă șnițelucky. Este o gustare delicioasă și ușor de pregătit!
Luni, 24.03.2014, 08:47
Vlăduț gătește: ”Șnițelucky”.