În ediția din 22 februarie 2022, de la Super Neatza, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat o rețetă delicioasă și interesantă de obrăjori de vită în sos de vin și piure de cartofi cremos, dar și o salată românească de primăvară cu multe legume.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani a pregătit o delicioasă rețetă pe bază de piept de pui și paste și anume: Escalop de pui cu sos de vin și paste papardelle
Chef Răzvan Simion a pregătit un preparat care conține paste, piept de pui, ciuperci, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Escalop de pui cu sos de vin”.
O rețetă interesantă preparată în platoul emisiunii culinare ”Chefi la cuțite”: Ruladă mozaic de curcan cu sos de vin și piure de țelină.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne îmbie cu o rețetă de friptură de pui cu sos de prune și scorțisoară, plină de gust și miresmele toamnei bogater și frumos colorate.
Chef Berry a pregătit în cadrul emisiunii Star Matinal o delicioasă rețetă din piept de porc la cuptor, cu dulceață de ceapă și cartofi mov.
Marti, 18.02.2020, 16:48
Pentru o masă delicioasă ce combină gustul sărat cu cel dulce-fructat, încercați rețeta Gnocchi umpluți cu brânză trași la tigaie în unt aromatizat cu levănțică și pere fierte în vin!
Cu foietaj crocant și frumos rumenit, o carne suculentă și gustoasă și un delicios sos de ciuperci, nu ai cum să nu îndrăgești rețeta Vită Wellington cu ciuperci si sos de vin.
O combinație delicioasă de preparate în rețeta Piept de rață cu piure de dovlecel și sos de vin porto!
Inspirată din bucătăria braziliană, te cucerește cu diversitatea de ingrediente și condimente, aceat rețetă de Ciolan afumat in sos de vin cu farofa de stafide si orez!
N-ai cum să nu îndrăgești așa combinație delicioasă de ingrediente reunite într-un preparat de notă maximă: „Piept de rață cu piure de gutui și sos de vin cu ceapă caramelizată”!
Pentru atunci când vrei să încerci altceva decât mâncărurile cu care te-ai obișnuit, această rețetă de Friptură de cangur în sos de vin cu piure de cartofi și legume caramelizate te poate inspira.
O combinație delicioasă de ingrediente, într-un preparat cu care poți cuceri orice invitat: ”Mușchi de vită Rossini cu sos de vin roșu, foie gras și baby spanac”.
N-ai cum să nu îndrăgești aceste Cotlete de berbecuț în crustă de fistic cu sos de vin și souflee de dovlecel, dacă iubești carnea de miel!
O combinație inedită într-un preparat delicios: Tocăniță de vițel tânăr cu sos din vin alb și miere, și garnitură de mere!
Friptura din piept de rață, gustoasă și aspectuoasă, combinată cu sos de vin și legume nu poate fi decât delicioasă. Ingrediente 800 g piept de rață 500 g sparanghel verde 300 g baby morcovi Sare Piper...
Chef Mehrzad a pregătit un preparat care conţine legume, rozmarin, carne, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit steak de vită cu sos de vin
Incearca puiul la cuptor cu aroma usoara de tarhon pentru un pranz in familie!
Sambata, 19.05.2012, 00:00
O reteta greceasca de friptura de miel in sos de vin, prezentata in cadrul emisiunii "Arome Mediteraneene" de pe canalul Euforia TV.
Luni, 03.01.2011, 00:00