În ediția din 25 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat o rețetă de salată bavareză de post, dar și o rețetă delicioasă de tartă sărată cu brânzeturi, șuncă presată și pere.
Pentru o gustare simplă, de vară, este ideala rețeta de tartă cu vinete și roșii, gratinată cu mozzarella și aromată cufrunze proaspete de busuioc.
Pentru gustări de vară simple și ușoare, o delicioasă rețetă de tartă sărată cu roșii și amestec de brânzeturi cu ceapă.
Direct din bucătăria lui Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, o Reţetă de tartă franțuzească cu bacon și praz. Rețeta Quiche Lorraine.
Se spune că un preparat bun trebuie să placă mai întâi privirii adică ”să-l mănânci cu ochii”. Iar această tartă curcubeu cu brânzeturi și legume multicolore se încadrează perfect zicalei din popor.
O porție dintr-o delicioasă Tartă cu brânzeturi și ceapă roșie, alături de câteva roșii cherry, sau o salată verde, poate fi alegerea perfectă pentru un mic dejun, sau o gustare dintre mese.
Pentru că e piața plină de spanac proaspăt, plin de savoare și vitamine, e păcat să nu profităm de beneficiile lui, așa că îl vom include în cât mai multe preparate, gustoase și sățioase. Începem cu o delicioasă Rețetă de tartă cu spanac și ouă.
Perfectă pentru orice masă din zi, dar și pentru pachetul de a doua zi, această delicioasă tartă cu legume!
Pentru dimineți frumoase, de weekend, petrecute alături de familie, să ne răsfățăm cu o delicioasă și aspectuoasă Tartă aperitiv cu brânzeturi și roșii cherry multicolore!
Tarta simplă de vară cu brânză și dovlecel este perfectă pentru a fi servită atât calda, la mic dejun, cât și rece, în pauza de masă de la serviciu. Este o tartă pe cât de simplă, pe atât de gustoasă și sățioasă.
O tartă va fi întotdeauna o alegere perfectă pentru a-ţi răsfăţa simţurile, însă Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi propune ceva nou şi anume un preparat sărat, cu roşii cherry şi brânză de capră.
Joi, 15.10.2015, 08:46Quiche cu foie gras, cartofi si dulceata de ceapa rosie este reteta speciala a lui Chef Tudor Constantinescu.
Luni, 28.10.2013, 21:50