Antena Căutare

Asia Express, 5 octombrie 2021. Două echipe s-au întrecut în „scufundat” corăbii la Jocul pentru Amuletă. Cum s-au descurcat

Cosmin & Eliza Natanticu și Lidia Buble & Estera sunt echipele care s-au calificat în cursa pentru Amuletă în ediția 12 din sezonul 4 Asia Express. Cele două echipe au început dimineață în forță, fară a se gândi la probele de astăzi.

lidia-buble-eliza-natanticu Galerie
Cosmin & Eliza Natanticu și Lidia Buble & Estera sunt echipele care s-au calificat în cursa pentru Amuletă în ediția 12 din sezonul 4 Asia Express. Cele două echipe au început dimineață în forță, fară a se gândi la probele de astăzi. | Antena 1

Cele două echipe au început dimineața cu voie bună și cu gândul la Amuleta de astăzi, însă au rămas surprinși când au ajuns la Irina Fodor. Probele de astăzi nu sunt deloc ușoare și pun accent pe abilitățile concurenților la înot.

Traseul concurenților va fi de data aceasta pe mare, lucru care le va îngreuna cursa pentru Amuletă din ediția 12 a sezonului 4 Asia Express. Cuplurile au ascultat cu mare atenție instrucțiunile pentru noua probă, iar strategiile au început deja să apară.

"Astăzi este despre război, astăzi sunteți războinicii Împăraților. Astăzi o să scufundăm vapoare, bărci. Aveți fiecare un panou, fiecare veți pune bărcuțele pe panou așa cum vă doriți. Fiecare echipă are patru bărcuțe. Unul dintre voi e strategul, celălalt este înotător. La început veți aranja plăcile pe panou împreună, apoi înotătorul va pleca în mare, iar strategul va primi niște plăcuțe cu desene de la el. Lângă bombele din apă există câte o plăcuță cu același model, acolo o să mai găsiți o plasă agățată. Cu bețele din plasă trebuie să înotați spre corabie, iar strategul lovește cu ajutorul lor panoul adversarului.", a spus Irina Fodor despre o parte din Jocul de Amuletă.

Citește și: Asia Express, 4 octombrie 2021. Ce echipe s-au calificat la Jocul pentru Amuletă. Concurenții au fost răsfățați

Concurenții au fost extrem de entuziasmați atunci când au auzit că aceasta probă presupune traseul prin apă, însă lucrurile nu au stat atât de bine pe cât se așteptau.

"Mie îmi place, să fie cu război de fiecare dată! Prințesele războinice", a spus Lidia Buble.

Cosmin & Eliza Natanticu și Lidia Buble & Estera au devenit războinicii Împăraților în cursa pentru Amuletă din ediția 12

Primul lucru pe care l-au făcut echipele la proba pentru Amuletă a fost să își pună bărcuțele pe panouri. Lidia Buble și Estera au gândit jocul strategic, iar Cosmin și Eliza Natanticu s-au bazat mai mult pe noroc.

După ce au reușit să monteze bărcuțele, Lidia Buble s-a oferit să fie ea înotătorul, iar Estera strategul. Cosmin Natanticu a ales să fie el strateg, iar soția lui înotător pentru că se pricepe foarte bine la asta.

Surorile Buble au plecat în cursă cu emoții pentru că știau de avantajul pe care Eliza Natanticu îl are la această probă. De asemenea, presiunea și concentrarea nu au lipsit din peisaj prea mult timp.

Citește și: Asia Express, 4 octombrie 2021. Cosmin și Eliza Natanticu au ajuns în mașina unui român. Cum a reacționat Lidia Buble când a văzut

Cursa pentru Amuletă din ediția 12 s-a anunțat a fi una foarte dificilă pentru cele două echipe, mai ales pentru faptul că aceasta s-a ținut în mare. Înotul a devenit din ce în ce mai greu după ce concurenții au început să se agite pentru a termina cât mai repede probele.

"Apa era rece, dar de la stres, agitație și dorința de a câștiga, nu mai simțeam nimic! (...) Părea destul de complicat", a spus Lidia Buble.

Tensiunile au apărut imediat în echipa formată din Cosmin și Eliza Natanticu, după ce soția acestuia nu a recunoscut desenul de pe o plăcuță.

Care sunt concurenții sezonului 4 Asia Express

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Asia Express, 4 octombrie 2021. Zarug a avut lacrimi de emoție. Ce lucru complet neașteptat i s-a întâmplat: „Mă omorâți... Asia Express, 5 octombrie 2021. Cine a câștigat cursa pentru Amuletă în ediția 12 de pe Drumul Împăraților...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x