Antena Căutare

Ce spune Mihai Petre despre comentariile pe care concurenții Asia Express le-au făcut la adresa lui la testimoniale

Mihai și Elwira Petre au fost invitați în cadrul emisiunii Xtra Night Show de la Antena Stars. Cei doi au vorbit despre competiția Asia Express sezon 4.

colaj de imagini cu mihai petre si elwira de la asia express sezon 4 Galerie
Mihai și Elwira Petre au fost invitați în cadrul emisiunii Xtra Night Show de la Antena Stars. Cei doi au vorbit despre competiția Asia Express sezon 4 | Antena 1

Mihai și Elwira Petre au spus că nu îi cunoșteau personal pe ceilalți concurenți de la Asia Express sezon 4, dar că s-au legat prietenii.

”Am rămas prieteni. Au existat mici fricțiuni în competiție, dar am rămas în relații foarte bune cu toți.”, a spus Mihai Petre despre relațile cu ceilalți concurenți de la Asia Express sezon 4.

Ce spune Mihai Petre despre comentariile colegilor săi

Atunci, Dan Capatos l-a întrebat cum s-a simțit când și-a auzit numele pronunțat foarte des în timpul testimonialelor.

”A fost o surpriză să văd că sunt atât de des numit de ceilalți în interviuri. A fost wow, ne-a onorat lucrul ăsta. (...) Am început foarte puternic. La un moment dat, în primele etape mă simțeam și jenat să mai câștig ceva. Îmi doream, nu sunt ipocrit. Dacă se putea câștigam toate amuletele și competiția și tot tot tot.”, a explicat Mihai Petre la Xtra Night Show.

Soțul Elwirei Petre a susținut că experiența Asia Express l-a schimbat și că a devenit un om mai bun.

Citește și: EXCLUSIV. Interviu cu finaliștii sezonului 4 din Asia Express. Cuza și Emi, Mihai Petre și Elwira, despre aventura vieții lor

”Chiar cred că sunt un om mai bun după Asia. Îți spun foarte sincer, e un mare câștig pentru mine. Îmi dau seama când e ”așa da”, ”așa nu”. Niciodată nu mi-a trecut prin cap că gata, vreau să renunț. Structura nu-mi permite. Nu există, până la moarte”, a mai afirmat Mihai Petre despre momentele de cumpănă de la Asia Express sezon 4.

Mihai și Elwira Petre împreună cu Emi și Cuza sunt finaliștii Asia Express sezon 4

Drumul Împăraților, traseul celui de-al patrulea sezon al celui mai dur reality – show, Asia Express, ajunge la final.

Duminică, 28 noiembrie, de la 20:00, Antena 1 difuzează lupta decisivă între perechile Emi – Cuza și Mihai – Elwira Petre, cele două echipe calificate în cursa pentru marele titlu și pentru premiul de 30.000 de Euro.

Citește și: Cum arătau Mihai Petre și Elwira când câștigau competiții de dans împreună. Cei doi impresionau cu grația lor

Echipele Emi - Cuza și Mihai - Elwira Petre au demonstrat de nenumărate ori că își merită locul în lupta finală a show-ului.

Pe ultima sută de metri cuplurile vor fi nevoite să își adune toate resursele de energie pentru a depăși cu brio un maraton cu indicii pe străzile aglomerate ale Tel Avivului și Ierusalimului, punctul final al jocului: ”Simt că emoțiile de acum depășesc tot ce am trăit aici. Sper să nu cedez sub presiune”, va spune Emi.

Echipele Emi – Cuza și Mihai – Elwira Petre luptă în marea finală Asia Express - Drumul Împăraților duminică seara, la A... Cuza și Emi de la Noaptea Târziu, despre experiența Asia Express, în emisiune la Dan Capatos. Ce au spus aceștia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x