Antena Căutare

Chefi fără limite, 1 martie 2022. Irina Fodor a pus la bătaie un nou Joker! Ce trebuie să gătească chefii: „E imposibil!”

În a cincea ediție din etapa a doua, chefii află ce presupune câștigarea Jokerului, o probă inedită și grea îi pune la încercare, iar anunțul Irinei Fodor îi lasă cu gura căscată: “E imposibil!”. Rețetele cu iz mediteraneean nu sunt deloc simple, iar chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea sunt pregătiți să lupte cu toate “armele” pe masă.

Chefii Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea au de susținut în ediția din 1 martie 2022 de la Chefi fără limite o luptă cu o mică extrem de importantă, Jokerul

Antena 1/ Chefi fără limite

Ei au de susținut în ediția din 1 martie 2022 de la Chefi fără limite o luptă cu o miză extrem de importantă, Jokerul: “Dragii mei, dragi, ne-am reunit aici pentru o probă foarte importantă, Jokerul. Îl știți deja din prima etapă și deși nu l-ai putut folosi, Sorin, tu ești cel care l-a câștigat!”.

Proba Jokerului le aduce surprize și o miză uriașă! Ce au de făcut chefii pentru a câștiga: “Aoleu, n-am mâncat asta deloc!"

Ajunși în bucătăria unde trebuie să-și arate măiestria, chefii observă că în spatele lor, pe masă, sunt mai multe alimente: ceapă, ardei, mărar, ulei de măsline, carne și gutui.

“Gutuile sunt des întâlnite pe insulele grecești și sunt întâlnite cel mai des în diferite combinații cu carne. În Chios, de exemplu, gutuia este combinată cu pui, în Creta cu miel, iar în Lesbos cu vită”, le spune Irina Fodor chefilor.

Citește și: Chefi fără limite, 28 februarie 2022. Echipa verde, condusă de Sorin Bontea a câștigat proba și Francisc Șandor are imunitate

Vita cu gutui este nelipsită în bucătăria tradițională grecească și asta este inclusiv tema chefilor de astăzi, la proba Jokerului: “Aoleu, n-am mâncat asta deloc! Nu știu cum e”, spune chef Sorin Bontea.

Specialiștii au recunoscut că au mâncat în România “mâncărică de gutui”, dar nu au fost foarte încântați, în timp ce chef Scărlătescu pare să aibă un as în mânecă: “Nu-mi spune, eu doar cu asta am crescut!”.

Citește și: Chefi fără limite, 28 februarie 2022. Chef Florin Dumitrescu și Vlad Tănasie (Sushi) s-au certat. Ce s-a întâmplat: "Mă duc acasă"

Ei vor fi jurizați de cheful local, chef Elpida și în funcție de cât de impresionată este, așa va oferi și Jokerul. Confruntarea culinară a zilei pare să le pună ceva probleme chefilor, care nu s-au orientat foarte bine în bucătărie, inițial, dar apoi și-au intrat în ritm fenomenal.

La proba pentru Joker, cei trei chefi și-au dat măsura măiestriei lor pe o temă cu gutuie și vită. Rămâne, însă, de văzut care dintre ei s-a ridicat la pretențiile chefului local, Elpida.

Citește și: Chefi fără limite, 28 februarie 2022. Echipele au ajuns în Lesbos. Florin Dumitrescu, tensionat de cele auzite: "Mă sperie"

17 concurenți sunt gata să demonstreze că au curajul, cunoștințele și ambiția necesare pentru a câștiga titlul de Chefi fără limite.

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe Antena Play.

Citește și: Cum poți comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV care îmbină gătitul cu călătoriile

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Citește și: Cine e Marius Tudosiei, co-prezentator al emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Chefi fără limite, 1 martie 2022. Istvan Kozocsa a făcut show în bucătărie alături de Rebecca Bumputu (Becky) la proba b... Chefi fără limite, 1 martie 2022. Echipa mov a câștigat două avantaje. Ce probă au primit echipele pentru imunitatea de ...
Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
Dacă vrei să afli care este culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare...
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023. Gemenii au așteptări de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor au așteptări mari de la...
Ultimele știri
x