Antena Căutare

Chefi fără limite, 1 martie 2022. Reproșuri în echipa mov, confesiuni în echipa albastră la începutul zilei. Ce probe îi așteaptă

În ediția de 1 martie 2022, de la Chefi fără limite, dimineața îi găsește pe concurenți în cea de-a doua etapă, care se desfășoară pe insula Lesbos, la Marea Egee. Peisaje de vis și povești cu parfum de pe vremea Zeilor Olimpici îi așteaptă pe drumurile pline de mister și provocare.

colaj de fotografii cu echipele de la Chefi fara limite, ale chefilor  Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu Galerie
Istvan Kozocs îi reproșează colegei sale lipsa de ancorare în realitate concursului, considerând că activitățile sale de dimineață nu corespund așteptărilor. | Antena 1/ Chefi fără limite

Noaptea nu a fost una prea lungă pentru echipe, spațiile mici le-au dat iarăși bătăi de cap. Experiența Chefi fără limite îi testează pe cei care s-au aventurat în necunoscut și care vor să descopere tainele vieții elene, dar și ale gastronomiei.

Echipele au rememorat evenimentele petrecute seara trecută, iar dacă pentru unii victoria a strălucit, pentru alții ecoul farfuriilor sparte încă se aude. Echipa albastră vorbește neîncetat despre cât de mult își dorește victoria, la fel și echipa mov, însă concurenții conduși de chef Cătălin Scărlătescu sunt mai preocupați la primele ore de micul dejun și de buclele Tanyei Povenskaya.

În ediția de 1 martie 2022, de la Chefi fără limite, dimineața scoate la suprafață tensiuni. Tanya Povenskaya, în lacrimi

Istvan Kozocsa îi reproșează colegei sale lipsa de ancorare în realitate concursului, considerând că activitățile sale de dimineață nu corespund așteptărilor. Tanya Povenskaya, sensibilă din fire, nu a putut să nu observe că echipa sa a împins-o într-un colț spre care vin răutăți. Acesta a vorbit cu reporterul emisiunii și a început să plângă: “Nu îmi plac aceste răutăți. Când vine cineva și-ți dă o replică din asta, îți trece tot cheful”.

Istvan Kozocsa spune la testimoniale că este nemulțumit de Tanya din cauza comportamentului schimbat atunci când sunt camerele pe toți. În sfârșit, apele se liniștesc și se sting sub ceștile cu cafea fierbinte, în timp ce ambiția crește și determinarea își face loc în sufletele lor. Imediat, chefii își fac apariția.

Citește și: Chefi fără limite, 28 februarie 2022. Echipa verde, condusă de Sorin Bontea a câștigat proba și Francisc Șandor are imunitate

Vlad Tănasie și-a prezentat scuzele în fața lui chef Florin Dumitrescu. Cutiile cu probe deja au venit. Ce au de făcut

În urma evenimentelor petrecute seara trecută, când Vlad Tănasie a vrut să plece din emisiune și s-a certat cu chef Florin Dumitrescu, care i-a atras atenția că este mult prea distrat și nu muncește, concurentul a simțit nevoia să vorbească echipei sale de față cu chef. Se pare că noaptea a fost un sfetnic bun pentru Vlad Tănasie, care a decis să-și prezinte scuzele și să o ia de la capăt cu forțe noi.

“Mă simt foarte rușinat de ceea ce s-a întâmplat ieri! Aceea este fața de om care nu gândește, care reacționează impulsiv. Mă simt foarte rușinat, dar sper să mă ajutați și voi pe mine să putem trece împreună și să pot să trec și eu peste acest lucru greu și să fim o echipă cu adevărat”, spune Vlad Tănasie.

Imediat apar și cutiile mari cu probe. Obiectele aflate acolo îl fac pe chef Florin Dumitrescu să înțeleagă că este vorba despre un brunch, din nou.

Citește și: Chefi fără limite, 28 februarie 2022. Chef Florin Dumitrescu și Vlad Tănasie (Sushi) s-au certat. Ce s-a întâmplat: "Mă duc acasă"

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru că unele locații sunt apropiate, echipa mov și echipa albastră au împărțit mașina, în timp ce echipa verde merge separat, însă toți către același scop: prima misiune.

Citește și: Chefi fără limite, 28 februarie 2022. Echipele au ajuns în Lesbos. Florin Dumitrescu, tensionat de cele auzite: "Mă sperie"

17 concurenți sunt gata să demonstreze că au curajul, cunoștințele și ambiția necesare pentru a câștiga titlul de Chefi fără limite.

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe Antena Play.

Citește și: Cum poți comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV care îmbină gătitul cu călătoriile

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Citește și: Cine e Marius Tudosiei, co-prezentator al emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Chefi fără limite, 28 februarie 2022. Echipa verde, condusă de Sorin Bontea a câștigat proba și Francisc Șandor are imun... Chefi fără limite, 1 martie 2022. Concurenții au intrat în casele grecilor din Lesbos. Au făcut o descoperire ce i-a ulu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x