Căutare Live

Chefi fără limite, 16 martie 2022. Cine a câștigat imunitatea de grup și ce echipă riscă să piardă un concurent

Cele șaizeci de minute ale probei de gătit au ajuns la final și acesta a fost momentul în care s-a aflat cine a câștigat imunitatea de echipă.

Irina Fodor a anunțat ce echipă a reușit să câștige imunitatea de grup, în cel de-al patrulea stage de la Chefi fără limite

Antena 1

De data aceasta, la duelul pentru cea de-a doua imunitate s-au întrecut echipa albastră condusă de Florin Dumitrescu și cea mov, condusă de Cătălin Scărlătescu. Concurenții au avut de gătit rețete cât mai gustoase folosind carne de bivol, un animal extrem de apreciat în Serres. După ce au degustat farfuriile, jurații din Grecia au decis cine a gătit cel mai bine și cine a câștigat astfel imunitatea de echipă.

Irina Fodor a anunțat cine a câștigat imunitatea de echipă și cine riscă să piardă un concurent în cel de-al patrulea stage de la Chefi fără limite

Cătălin Scărlătescu a ales să facă un kebab cu cartof umplut cu diferite ingrediente, în timp ce Florin Dumitrescu a ales să facă o carne de bivol cu piure și sos de vin, o farfurie în stil fine dining.

„Eu am țipat fără limite astăzi, așa de tare m-am bucurat”, a mărturisit doamna colonel, extrem de fericită de faptul că echipa sa a reușit să câștige această probă de gătit și să primească astfel imunitatea.

„Nu îmi venea să cred că am câștigat cu o farfurie de fine dining, iată că merge și ceva diferit la greci”, a zis Vlad Tănasie.

Citește și: Chefi fără limite, 16 martie 2022. Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au trecut prin tensiuni în timpul probei de imunitate

„Îmi vine să plâng de bucurie când mă gândesc, nu pot să cred”, a mai zis și Arkanian.

„Faptul că am reușit să câștigăm proba asta mă face să mă bucur foarte mult pentru echipa mea, dar în același timp mă face să îmi pară rău pentru echipa mov și pentru Daniel, pentru că în trei o să fie foarte greu”, a mărturisit Florin Dumitrescu, după ce a bătut palma cu Scărlătescu, pentru a-l încuraja înainte de o nouă probă culinară.

„Lasă, că azi gătim și plecăm acasă! Asta e, hai! Facem 3! Cu becky știu sigur că rămân, dar…”, a zis Scărlătescu, extrem de supărat de situația în care se află.

Citește și: Chefi fără limite, 15 martie 2022. Chefii au făcut controale la primele ore ale dimineții în casele echipelor. Ce au găsit

Ce s-a mai întâmplat? Află totul urmărind clipul video de mai sus din ediția 12 a show-ului Chefi fără limite de la Antena 1.

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chios, Lesbos, Limnos, Seres, Meteora, Corfu, Mani, Creta, Naxos, Atena sunt cele 10 insule grecești pe unde se vor plimba echipele, în goana după victorie.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe Antena Play.

Citește și: Cum poți comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV care îmbină gătitul cu călătoriile

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Chefi fără limite, 16 martie 2022. Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au trecut prin tensiuni în timpul probei de ... Chefi fără limite, 16 martie 2022. Cine a câștigat avantajul și ce situație complet neașteptată s-a întâmplat. Ce s-a de...
Ultimele știri
x