Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au ajuns alături de concurenții din echipele lor în cel de-al nouălea stage al emisiunii al emisiunii Chefi fără limite. De data aceasta, Irina Fodor a pregătit trei probe de foc, la finalul cărora s-a aflat cine a câștigat imunitatea de echipă. În plus, aceasta a făcut și un anunț ce i-a surprins din plin pe cei trei chefi ajunși la Naxos.
Ce echipă a câștigat imunitatea în episodul 25 din 18 aprilie 2022, în cel de-al nouălea stage Chefi fără limite, desfășurat la Naxos
Încă din prima zi la Naxos, Irina Fodor i-a surprins pe concurenți și pe chefi cu trei probe de foc. Am putut să-i vedem pe Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu la cărat și sortat cartofi, dar și pe concurenți la gătit portokalopita sau la modelat bucăți de brânză.
La finalul celor trei probe, cei trei chefi au primit însă o misiune deloc ușoară din partea Irinei Fodor: aceea de-a scrie pe un bilet numele concurentului pe care îl propun spre eliminare, în cazul în care echipa lor pierde proba de gătit.
Apoi, fiecare chef a primit câte un ulcior, în care a fost nevoit să introducă un bilet cu numele concurentului pe care nu îl văd în finală și care, așadar, nu le poate aduce trofeul cel mare, deci urmează să fie eliminat. Apoi, biletele au fost introduse în vase și acestea au mers la Irina Fodor, care a anunțat că unul din ele se va sparge la finalul ediției 25 a emisiunii Chefi fără limite, de la Antena 1.
„Cred că putem chema concurenții. Dar trebuie să vă zic că o să faceți și mâine același lucru, fiindcă în finală vor intra doar nouă concurenți”, a fost anunțul neașteptat făcut apoi de Irina Fodor.
Așadar, „chinul” de-a decide pe cine propun la eliminare continuă și în ziua a doua petrecută la Naxos, în etapa nouă a emisiunii Chefi fără limite.
Apoi s-a aflat câte puncte a obținut fiecare echipă. La proba cartofilor tăiați în formă de acordeon, echipa mov a făcut 25 de bucăți, echipa albastră 39, iar echipa verde a realizat 43 de cartofi tăiați în formă de acordeon. Echipa albastră însă nu a respectat cerința de-a curăța tuberculii bine, așa că pe locul doi s-au clasat cei din echipa mov și ultimii au fost cei albaștri. La proba cu brânza, toți au obținut același punctaj. La proba portokalopita, cel mai bine s-a descurcat Laura de la echipa verde. Așadar, victoria a fost una detașată.
Urmărește clipul video de mai sus din ediția 25 a emisiunii Chefi fără limite ca să savurezi tot momentul.
Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1
Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.
Chios, Lesbos, Limnos, Seres, Meteora, Corfu, Mani, Creta, Naxos, Atena sunt cele 10 insule grecești pe unde se vor plimba echipele, în goana după victorie.
Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe Antena Play.
Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.
O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.
Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.