Antena Căutare

Chefi fără limite, 22 februarie 2022. Cine a câștigat cele trei probe și ce avantaje au obținut echipele

În ediția de Chefi fără limite, din 22 februarie 2022, după ce echipele au finalizat cele trei probe, Irina Fodor le-a adunat pentru a le spune verdictul. Unii dintre concurenți erau deja dezamăgiți, însă au avut și parte de surprize. Cine a câștigat la probe și ce avantaje au obținut fiecare.

Ediția de Chefi fără limite, din 22 februarie 2022.

Antena 1/ Chefi fără limite

Tacticile au ieșit încet, încet la suprafață, dar și tensiunile, mai ales că unii dintre concurenți nu au rezonat destul de bine împreună. Cert este că avantajele câștigate le vor aduce mult ajutor și au așteptat cu sufletul la gură atât chefii, cât și ucenicii lor rezultatul final:

Cine a câștigat probele în ediția din 22 februarie 2022. Ce avantaje au câștigat echipele mov, albastru și verde, în a doua ediție de la Chefi fără limite

Chefii și-au arătat priceperea în bucătărie în lupta pentru Joker. Acesta oferă un avantaj considerabil celui ce va câștiga, căci cheful învingător va avea posibilitatea de a-și salva concurentul în cazul în care echipa sa va ajunge la proba individuală.

Proba culinară a fost jurizată de cheful local Yannis Linos, care este și proprietarul uneia dintre cele mai vechi taverne din Grecia. Câștigătorul însă va fi ținut secret, până în ultima probă a etapei. Aventura Chefi fără limite a supus echipele la câteva probe ce au cerut multă îndemânare, dar și rapiditate.

Citește și: Chefi fără limite, 21 februarie 2022. Cum arată echipele conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu

“Toată lumea părea uimită, speriată. Nu știa nimeni nimic!”, a remarcat Florin Dumitrescu.

Echipa albastră, condusă de chef Florin Dumitrescu, a câștigat avantajul de la misiunea cu mastica. Cheful are avantajul de a intra primul în cămară.

Echipa verde, condusă de Sorin Bontea, a câștigat exclusivitate pe două ingrediente în afară de sare piper și apă.

Echipa mov, condusă de Cătălin Scărlătescu, a câștigat avantajul de a bloca câte un concurent din celalate echipe pe întreaga probă finală.

Tensiunea a atins cote maxime pentru echipe și pentru chefi! Vezi în videoclipul de mai sus ce „lovitură” grea a dat Bontea pentru Dumitrescu și Scărlătescu. CEARTĂ LA CUȚITE. Camerele au surprins totul : "A început scandalul”.

18 concurenți sunt gata să demonstreze că au curajul, cunoștințele și ambiția necesare pentru a câștiga titlul de Chefi fără limite.

Citește și: Chefi fără limite, 21 februarie 2022. Concurenții au avut parte de surpriza vieții lor. Unde au fost puși să doarmă în Grecia

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe Antena Play.

Citește și: Cum poți comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV care îmbină gătitul cu călătoriile

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Citește și: Cine e Marius Tudosiei, co-prezentator al emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Chefi fără limite, 22 februarie 2022. Proba de degustare pe nevăzute a adus un deznodământ neașteptat: „Ne-am panicat că... Chefi fără limite, 22 februarie 2022. Spritele s-au încins, chefii "au explodat". Ce concurenți au fost certaț...
Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Ultimele știri
x