Antena Căutare

Chefi fără limite, 28 februarie 2022. Sorin Bontea s-a enervat și a vrut să plece. Ce s-a întâmplat și ce avantaje au echipele

Concurenții s-au adunat pentru a afla soarta celor trei echipe, după probele cu amaranth, mâncare și proba identificării și sortării peștelui. Cum misiunile s-au încheiat, toți așteaptă rezultatele cu sufletul la gură.

colaj de fotografii cu chef  Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu cand aflau avantajele Galerie
Sorin Bontea s-a enervat și a vrut să plece | Antena 1/ Chefi fără limite

Punctajele bune atrag niște avantaje în proba de gătit, atuuri ce pot fi decisive pentru o mult râvnită victorie, în prima zi din Lesbos: “Chiar dacă am transpirat, merită! Aș transpira de trei ori mai mult pentru treaba asta!”, mărturisește Cătălin Scărlătescu, în urma probei în care a fost nevoit să bată din ușă în ușă pentru a oferi mâncare localnicilor, potrivit tradiției.

“A fost o probă foarte interesantă, grea, ne-am depășit puțin limitele astăzi, ce-i drept!”, spune Florin Dumitrescu.

Ce echipe au câștigat probele în ediția din 28 februarie, de la Chefi fără limite

La proba peștelui au fost două echipe pe același loc, însă s-a făcut departajarea prin timpul de lucru. Echipa albastră a avut patru pești identificați corect, echipa mov tot patru specii identificate corect și echipa verde trei specii identificate corect. Datorită timpului mai bun, echipa câștigătoare este echipa albastră. Ei beneficiază de o rețetă din partea unui chef local. Chef Florin Dumitrescu a fost în culmea fericirii: “Bravo, mă, în sfârșit aduceți și voi o misiune”.

“Ei vor ști rețeta, dar suntem într-o competiție și avem voie să facem tot, până la urmă ceva o să gătim!”, spune chef Cătălin Scărlătescu.

Însă, spiritele s-au încins pe măsură ce avantajele erau împărțite. Irina Fodor a trecut la analiza probei la care au participat chefii, dar Florin Dumitrescu a cerut atenție în analiza fotografiilor cu localnicii cărora le-a fost împărțită mâncarea.

Citește și: Cine e și cu ce se ocupă Rebecca Bumputu (Becky) de la emisiunea Chefi fără limite, de la Antena 1

“Eu îți dau un sfat, să te uiți la fețele din poze să vezi ca nu cumva să se repete fețele, pentru că unul de aici, nu dau nume, a început să ia oamenii pe care noi îi luasem deja”, spune chef Florin Dumitrescu.

Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au început să vină cu argumente, în timp ce chef Florin i-a atenționat: “Genul programului, dramă și victimizare!”.

S-au încins spiritele între Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Ce s-a întâmplat în ediția din 28 februarie

“Tu ai început primul să te victimizezi”, spune chef Sorin Bontea. “Bontea, te invităm în mijloc, uite, ți-am adus și preotul!”, spune ironic chef Cătălin Scărlătescu. “Nu au respectat regula nici Cătălin, nici Florin”, continuă chef Sorin Bontea.

Cel din urmă a fost nemulțumit că echipa mov a împărțit farfurii oamenilor de pe stradă: “Dar nu e normal! Au luat teancuri de farfurii și au început să pună și să împartă la lume mâncare”, spune cheful.

Citește și: Chefi fără limite, în spatele camerelor! Aventura din Grecia a adus peripeții și pentru echipa de filmare! Imagini din culise

“Hai, mă, ajunge! Nu mai fi rău”, îi spune Cătălin Scărlătescu colegului său de breaslă care încerca să ofere echilibru jocului. “Ai furat proba, ești furăcios!”, continuă cheful echipei verde.

Verdictul a iscat și mai multă tensiune: "Câștigă echipa mov", anunță Irina Fodor. Cătălin Scărlătescu a venit la chef Sorin Bontea pentru a-și cere scuze, dar acesta i-a întors spatele. Avantajul obținut de echipa mov este: "Cătălin, vei putea să îți ajuți echipa la plating", spune Irina Fodor.

"N-o să mai fac nimic de acum, decât cum vreau eu! Nu există așa ceva, lăsați-mă în pace", spune vizibil nervos chef Sorin Bontea.

Ca să îl îmbuneze, echipele mov au început să cânte: "Bontea, te iubim, noi ca tine nu găsim!".

La proba amaranthului a existat însă o altă situație. Pentru că nici una dintre cele trei echipe nu a reușit să strângă suficientă cantitate astfel încât să poată face pachețele de 200 de grame, la fața locului, fermierul a hotărât că puteți împărți cantitatea culeasă în pachețele de câte 50 de grame.

Fermierul a stat și a cântărit fiecare dintre aceste pachețele și acum va da verdictul: Echipa verde a câștigat avantajul de a avea 10 minute în plus la gătit.

Citește și: Eliminare Chefi fără limite, 23 februarie 2022. Lucian Pupăzan părăsește concursul, chef Sorin Bontea câștigă Jokerul

17 concurenți sunt gata să demonstreze că au curajul, cunoștințele și ambiția necesare pentru a câștiga titlul de Chefi fără limite.

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe Antena Play.

Citește și: Cum poți comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV care îmbină gătitul cu călătoriile

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Citește și: Cine e Marius Tudosiei, co-prezentator al emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Chefi fără limite, 28 februarie 2022. Florin Dumitrescu a fost binecuvântat de un preot din Lesbos. Momentul care a emoț... Chefi fără limite, 28 februarie 2022. Florin Dumitrescu s-a supărat pe Vlad Tănasie (Sushi) în timpul probei. Ce i-a rep...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x