Antena Căutare

Chefi fără limite, în spatele camerelor! Florin Dumitrescu a dezvăluit cum e să dormi lângă Bontea și Scărlătescu

Ajunși la Naxos, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au dezvăluit detalii din culise, în cel de-al nouălea stage al emisiunii Chefi fără limite. Astfel s-au aflat „secrete” savuroase despre cei trei bucătari îndrăgiți.

colaj foto cu florin dumitrescu, sorin bontea si catalin scarlatescu Galerie
Florin Dumitrescu a dezvăluit detalii surprinzătoare despre colegii săi de platou, de la Chefi fără limite | Antena 1

Naxos a fost locul din Grecia în care s-a desfășurat cel de-al nouăelea și penultimul stage al emisiunii Chefi fără limite, de la Antena 1. Semifinala a venit cu probe dificile și palpitante, dar și cu probe de gătit ce au testat din plin imaginația, creativitatea, priceperea și rapiditatea concurenților.

În Naxos, la fel de intense au fost și peripețiile trăite în culise de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Ce au dezvăluit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu din culisele emisiunii Chefi fără limite

De data aceasta, pe cât de caldă și plăcută era vremea în alte locuri, Naxos i-a surprins pe chefi și pe concureți cu rafalele puternice de vânt. Semifinala a venit cu probe și mai grele și toată lumea a alergat mult mai mult decât de obicei, mai ales că marea finală e la un pas distanță.

Citește și: Chefi fără limite, în spatele camerelor! Florin Dumitrescu, momente pe care nu le va uita! Ce s-a întâmplat în culise, la Mani

Cartoful din Naxos a fost parcă „vedeta” probelor și atât chefii cât și concurenții le-au făcut pe toate, de la curățat și cărat și până la tăiat și gătit.

La un moment dat, Cătălin Scărlătescu a simțit nevoia să se răsfețe puțin cu o porție de portokalopita, un desert grecesc extrem de îndrăgit.

Tot în cadrul acestui episod am descoperit detalii savuroase din culisele Chefi fără limite. De multe ori, peripețiile din spatele camerelor sunt și mai palpitante! Florin Dumitrescu a dezvăluit așadar cum e să dormi între Bontea și Scărlătescu și ce obiceiuri au aceștia în timpul nopții.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ulterior, când a vrut să facă un gest amabil față de Scărlătescu, Florin Dumitrescu a fost surprins de reacția colegului său, iar motivul a fost unul cât se poate de neașteptat.

Citește și: Chefi fără limite, în spatele camerelor! Ce a făcut Răzvan Fodor când a ajuns în Grecia: “Am fost cazat la un alt hotel”

Despre ce este vorba și ce l-a deranjat atât de tare pe Cătălin? Află totul urmărind clipul video de mai sus cu imagini din culisele emisiunii Chefi fără limite, de la Antena 1.

Un moment cu adevărat savuros din culise este cel în care Cătălin Scărlătescu a făcut show, în timp ce se dădea pe mașinuțele de copii găsite pe o stradă din Naxos!

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chios, Lesbos, Limnos, Seres, Meteora, Corfu, Mani, Creta, Naxos, Atena sunt cele 10 insule grecești pe unde se vor plimba echipele, în goana după victorie.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe Antena Play.

Citește și: Cum poți comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV care îmbină gătitul cu călătoriile

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Ce a dezvăluit Andrei Stoian (Mexicanu') de la Chefi fără limite, la scurt timp după ce a fost eliminat. Ce a anunțat...
Video Chefi fără limite - Sezonul 1: Rezumat episodul 30 Chefi fără limite - Sezonul 1: Rezumat episodul 30 Joi, 28.04.2022, 13:00
Video recomandate
Medicool sezonul 5, 23 septembrie 2023. Dinții se pot albi cu bicarbonat de sodiu. Un mit adevărat sau fals?
Medicool sezonul 5, 23 septembrie 2023. Dinții se pot albi cu bicarbonat de sodiu. Un mit adevărat sau fals? Sambata, 23.09.2023, 13:12
Chefi la cuțite, 14 septembrie 2022. Ce bonus important a fost pus în joc pentru a șaptea amuletă a sezonului 10. „E o probă grea”

Chefi la cuțite, 14 septembrie 2022. Ce bonus important a fost pus în joc pentru a șaptea amuletă a sezonului 10. „E o probă grea”

În ediția difuzată pe 12 septembrie 2022 de Chefi la cuțite, Chefii Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea se luptă pentru a șaptea amuletă a sezonului 10. Deși au fost confuzi când au alfat ce trebuie să facă, cei trei chefi au trecut la treabă și au dat tot ce au mai bun.

Miercuri, 14.09.2022, 21:00
Chefi fără limite, în spatele camerelor! Ce nu s-a văzut la televizor despre Finala Chefi fără limite 2022

Chefi fără limite, în spatele camerelor! Ce nu s-a văzut la televizor despre Finala Chefi fără limite 2022

În ultimul episod de “Chefi fără limite, în spatele camerelor” vedem imagini care nu a fost difuzate la televizor, în Marea Finală, fiind momente surprinse dincolo de ceea ce văd telespectatorii. Iată cum s-a văzut Finala prin ochii echipei de producție și ce nu a avut ocazia audiența să surprindă.

Sambata, 30.04.2022, 13:23
Daniel Jumuga (Nobo) din echipa lui chef Bontea a câștigat primul sezon Chefi fără limite

Daniel Jumuga (Nobo) din echipa lui chef Bontea a câștigat primul sezon Chefi fără limite

Miercuri seară, Chefi fără limite și-a desemnat câștigătorul primei ediții desfășurate în Grecia. După o finală grea, jucată alături de Laura Eremia și Istvan Kozocsa, Nobo din echipa verde, condusă de chef Sorin Bontea și-a adjudecat titlul primului sezon Chefi fără limite și premiul de 30.000 de Euro, demonstrând juriului că merită titlul de chef fără limite.

Joi, 28.04.2022, 14:12
Cine este și cum arată soția lui Daniel Jumuga (Nobo), câștigătorul Chefi fără limite. "Nobolina" este însărcinată

Cine este și cum arată soția lui Daniel Jumuga (Nobo), câștigătorul Chefi fără limite. "Nobolina" este însărcinată

Daniel Jumuga (Nobo) este câștigătorul Chefi fără limite! În finala show-ului de cooking și aventură a avut alături una dintre cele mai importante persoane din viața sa, partenera lui de viață, pe care a strâns-o la piept cu putere când a pășit timid pe porțile platoului.

Joi, 28.04.2022, 13:54
x