Antena Căutare

Chef Florin Dumitrescu, dieta la care au reacționat imediat fanii: „Suntem frați de suferință"

Chef Florin Dumitrescu și-a anunțat fanii că începe să urmeze o dietă pentru a avea o formă fit.

Chef Florin Dumitrescu, îmbrăcat în negru, gătind la Chefi la cuțite Galerie
Chef Florin Dumitrescu și-a anunțat fanii că intră la o dietă de 21 de zile | Antena 1

Chef Florin Dumitrescu s-a fotografiat ținând în mână o varză, pentru a anunța că intră la dietă, având scopul de a ajunge să aibă o formă fizică de invidiat. În imaginea postată de chef Florin Dumitrescu apare și un șnițel, iar chef-ul anunță că renunță la acest preparat timp de 21 de zile. Imaginile au sârnit imediat reacții din partea fanilor. Peste 14 mii de fani au apreciat fotografia postată de Florin Dumitrescu.

Chef Florin Dumitrescu a transmis și un mesaj la fotografia în care zâmbește ținând o varză în mână.

„Zic NU şnițelului, 21 de zile! Da cine o să fie super fit după?”, a scris Florin Dumitrescu pe contul său de Instagram. Printre cei care au reacționat la anunțul chef-ului s-a numărat și una dintre semifinalistele sezonului 8 Chefi la cuțite, din echipa Bulinelor a lui Florin Dumitrescu, Claudia Radu.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO.

Ce reacții a primit Chef Florin Dumitrescu la anunțul dietei

Claudia Radu și-a anunțat fanii imediat după finalul sezonului 8 din Chefi la cuțite că a intrat la dietă de slăbit și la sesiuni de exerciții fizice. De aceea, s-a numărat printre cei care au reacționat la anunțui îndrăgitului chef de la Chefi la cuțite.

„Fortza, Chef Dumi, știu că poți! Suntem frați „de suferință", i-a scris Claudia Radu lui chef Dumitrescu. „ Sincer, eu nu sufăr la dieta asta!”, i-a răspuns Florin Dumitrescu.

„Ia să vedem”, i-a scris și sportivul Cristi Mitrea.

„O să vezi! Am mai făcut o dată! De la 97 kg la 81 kg. Acum aș vrea să mă apuc de sport după ce termin. Nu pot să fac sport în timpul acestei diete. E prea hardcore și nu am aportul necesar de calorii pentru a face și sport. Cât despre sală, m-aș băga la Aikido”, a răspuns Florin Dumitrescu la comentarii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum a început povestea de dragoste dintre Florin Dumitrescu și Cristina

Florin Dumitrescu și Cristina Sima s-au văzut pentru prima oara în anul 2010, când tânăra a intrat în restaurantul unde lucra chef-ul. Florin Dumitrescu a fost cucerit din prima clipă de frumusețea Cristinei și i-a pregătit un desert spectaculos pentru a o impresiona.

După ce a plecat din resturant, Dumitrescu i-a cerut prietenia pe Facebook.

Citește și: Florin Dumitrescu, mesaj ce i-a uluit pe fanii „Chefi la cuțite”: „Vrei să te măriți cu mine?”

"Începutul relației noastre a fost foarte interesant, ne-am cunoscut așa cum suntem noi, ne-am mutat împreună deja la câteva zile de când, oficial, am început relația, dar, în același timp, ne ascundeam de ochii lumii. Proprietarii restaurantului unde lucram eu erau prieteni cu Cristina și nu știam ce părere și-ar fi făcut dacă noi ne-am fi afișat împreună, în perioada respectivă. Așa că ea era pentru mine ,,fructul Interzis" și ne furam câte un pupic, pe ascuns, pe terasă sau în spatele bucătăriei. Dar, înainte să ajungem la asta, am avut două luni în care vorbeam foarte mult pe Facebook, prin mesaje, momente în care ne împărtășeam toate gândurile și vorbeam despre orice. Abia după două luni mi-a dat și numărul de telefon.", a spus Florin Dumitrescu.

Citește și: Florin Dumitrescu, anunț ce i-a luat prin surprindere pe fanii „Chefi la cuțite”! „Încă 3 săptămâni”

După trei ani de relație s-a născut prima fetiță a celor doi, iar apoi a urmat nunta și cea de-a doua fetița, care le-a bucurat sufletele.

"Eu mi-am dorit dintotdeauna o relație cu femeia perfectă. Bineînțeles, perfecțiunea este diferită în accepțiunea fiecăruia. Eu am întâlnit-o pe a mea. Am știut că este ea din momentul în care a apărut, pentru că se cam oprise timpul în loc, era o atmosferă ca de film în perioada aceea în viața mea. Eu, boem, melancolic, artist, am privit-o pe ea, elegantă, frumoasă, strălucitoare, și mi-am dat seama că, dacă ea ar deveni iubita mea, aș putea să fac orice în viața asta, că totul este posibil. Și așa a fost. Mi-am găsit jumătatea și mă bucur că nu am lăsat-o să treacă pe lângă mine, iar de atunci și până azi, și în continuare, fac tot ce îmi stă în putință să mă iubească în fiecare zi la fel de mult și să o iubesc în fiecare zi la fel de mult. Noi trăim o poveste aparte!", a mai spus Florin, conform Viva.

Florin și Cristina Dumitrescu sunt părinții a două fetițe: Ava Elisabeta, născută în 2013, iar în 2015, s-a născut și și cea de-a doua fetiță Mia Victoria.

„Am tot ce îşi poate dori un om în viaţa asta. Nu îmi doresc nimic mai mult decât am acum. Dar cel mai important pentru mine şi momentele în care mă simt un adevărat învingător sunt acestea, în care dragostea învinge. Am o familie foarte frumoasă şi mulţumesc lui Dumnezeu, sănătoasă. Iubitele mele, vă mulţumesc pentru tot ceea ce sunteţi. Aţi reuşit să mă faceţi să mă simt un bărbat împlinit şi să depăşim toate momentele mari din viaţa mea, iar reţeta succesului sunteţi voi. Vă iubesc mult”, spunea chef Florin Dumitrescu în anul 2015, la nașterea celui de-al doilea copil.

Chefi la cuțite, lider de audiență. Chef Sorin Bontea și-a ales cuțitul de aur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x