Antena Căutare

Chefi la cuțite, 12 aprilie 2021. Pavel Florin, sportiv în lotul național de cricket, i-a uluit pe jurați! Ce a dezvăluit

În ediția 20 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au trăit o surpriză de zile mari atunci când și-a făcut apariția în platou unul dintre concurenți.

Pavel Florin gătind in bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite” Galerie
Pavel Florin a dezvăluit mai multe despre cricketul românesc, la „Chefi la cuțite” | Antena 1

La „Chefi la cuțite” vin oameni din toate colțurile lumii, cu meserii diverse, dar cu o imensă pasiune pentru gătit.

Am putut s-o cunoaștem pe Crudu Lilia, care este antrenor personal de fitness. Ca să îi impresioneze pe jurați, aceasta a ales să gătească un borș de sfeclă roșie și o salată șuba.

Pavel Florin din lotul național de cricket i-a surprins pe jurați cu dezvăluirile sale, în ediția 20 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

La un alt banc de lucru, Kovacs Diana Alexandra, de meserie personal trainer la o sală de fitness, a ales să pregătească o rețetă de somon în crustă de fistic.

Kovacs Diana Alexandra gatind la chefi la cutite

Kovacs Diana Alexandra

Un alt concurent care a decis să își încerce norocul în ediția 20 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” este Pavel Florin, un sportiv care joacă pentru echipa națională de cricket a României! Acesta a ales să facă o salată cu brânză de capră, de care nu a fost foarte sigur, la final.

Citește și: Chefi la cuțite, 12 aprilie 2021. Cine a câștigat amuleta 20, oferită de Andreea Moldovan! Reacții neașteptate la masa juriului

Banda a mers și cei trei concurenți au așteptat cu sufletul la gură degustarea făcută de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Cei trei jurați au fost uimiți de ceea ce au descoperit în farfurii și acesta a fost momentul în care au glumit pe seama meniului extrem de sănătos.

„Sigur a gătit o prințesă. O salată, frumos...”, a fost de părere Cătălin Scărlătescu.

Apoi, ușile s-au deschis și jurații au avut parte de o surpriză de zile mari, atunci când au descoperit cine a gătit!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Suntem mai mulți în România care jucăm cricket. Avem un campionat și, poate nu știți, dar România este pe locul 40 din lume la cricket. E un loc foarte onorabil, i-am bătut pe bulgari, pe ruși, pe austrieci”, a explicat concurentul, spre marea surprindere a juraților.

Citește și: Chefi la cuțite, 12 aprilie 2021. Victorina Matveev e polițista cu viață de film! A mers din Croația până în Italia pe jos

Pavel Florin a povestit cum a inventat propria sa lovitură de cricket, lucru ce a stârnit o adevărată controversă în lumea sportului. Dezvăluirile sportivului i-au captivat pe chefi din plin. Chiar dacă nu a primit cuțitele pentru a merge mai departe, concurentul a făcut senzație în ediția 20 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Crudu Lilia și Covaci Diana Alexandra au reușit să primească cuțitul ce le duce în bootcamp!

crudu lilia gatind la chefi la cutite

Crudu Lilia a primit șansa de-a merge mai departe în bootcampul „Chefi la cuțite”

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 20 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 12 aprilie 2021. Victorina Matveev e polițista cu viață de film! A mers din Croația până în Italia pe j... Chefi la cuțite, 12 aprilie 2021. Cine a câștigat amuleta 20, oferită de Andreea Moldovan! Reacții neașteptate la masa j...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x