Antena Căutare

Bătălie culinară în FAMILIE! Italianul Domenico și soția sa, RIVALI în cea mai ROMANTICĂ întrecere din bucătărie! Cine a câștigat?

Confruntare de zile mari în sezonul 6 „Chefi la cuțite”! Un italian a concurat împotriva soției sale la emisiune, iar verdictul a fost unul complet neașteptat!

Confruntare de zile mari în sezonul 6 „Chefi la cuțite”! Un italian a concurat împotriva soției sale la emisiune, iar verdictul a fost unul complet neașteptat!

Domenico Di Bari a venit alături de Flavia, soția sa! În urmă cu 16, italianul s-a îndrăgostit de Flavia și a cerut-o în căsătorie, dar cu condiția să își tatueze numele lui!

Fără să-i spună soției sale, italianul a decis să se înscrie în sezonul 6 „Chefi la cuțite”! Nu singur, ci alături de Flavia! Cei doi au participat însă separat, ca rivali, pentru a găsi pentru totdeauna răspunsul la întrebarea „Cine gătește mai bine în familie”!

Domenico a ales să facă o super rețetă de ficat de gâscă cu măr caramelizat pe un pat de salată valeriană cu trufe și cei trei chefi au decis că italianul s-a descurcat foarte bine, așa că a mers mai departe.

Apoi a venit rândul soției sale, Flavia, care a decis să facă o rețetă de fusili cu pesto! Chefii au degustat și apoi au decis care este verdictul! Soția merge și ea mai departe, deci bătălia culinară din familie...continuă!

Femeia care a renunțat la tot pentru voluntariat! Flavia Țiplea i-a uimit pe chefi cu povestea ei! „Am simțit cutremurul... „Mama Gaya”, rețeta care i-a ȘOCAT pe cei trei chefi! Ciprian a adus o rețetă NEOBIȘNUITĂ la masa jurizării...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x