Căutare Live

Ovidiu Cabaua i-a FASCINAT pe chefi cu șalău și povești de PENITENCIAR! „Am găsit o punguță...”

Ovidiu Cabaua spune că părinții au vrut să-l facă preot, dar se pare că încercările lor nu au dat roade!

Ovidiu Cabaua spune că părinții au vrut să-l facă preot, dar se pare că încercările lor nu au dat roade!

La 40 de ani, concurentul a decis să își încerce norocul în sezonul 6 al emisiunii „Chefi la cuțite”! De meserie este funcționar public și lucrează în prezent la penitenciarul din Tulcea. La 19 ani a fost cel mai tânăr sergent major din sistemul penitenciar! Totuși, marea sa pasiune este bucătăria!

Spune că prietena sa este cea care îl apreciază cel mai mult, iar cele două fete ale sale nu îi moștenesc pasiunea pentru gătit. Ca să-i impresioneze pe chefi, concurentul a decis să facă un file de șalău cu piure de mazăre.

Ovidiu s-a ambiționat să câștige, mai ales după ce un prieten al său l-a criticat și i-a spus că gătește prost. Ce părere vor avea totuși Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu?

Impresionați de rețeta pregătită, dar și de toate detaliile pe care le-au aflat despre viața în penitenciar, cei trei jurați au decis că Ovidiu merită să meargă mai departe în concurs!

Campion garantat! Ce truc te ajută să câștigi la ciocnitul ouălor de Paște... INCREDIBIL! Marius este concurentul care i-a făcut pe chefi să se enerveze! Surpriza abia apoi a VENIT!...
Ultimele știri