Texturi de sfeclă și mousse de brânză de capră, homar cu piure de mazăre și scoici Saint Jacques cu piure de fenicul, asta au pregătit cei trei finaliști la starter, în finala Chefi la cuțite.
Unsprezece dintre cei mai buni Chefi din România au degustat și au analizat atent preparatele prezentate, pentru a acorda note pe merit.
Nu a fost o sarcină ușoară, iar emoțiile au continuat în bucătărie, acolo unde cei trei finaliști au continuat să gătească felul principal și desertul!
- CITEȘTE ȘI: Râzi cu lacrimi! Care au fost cele mai amuzante momente din sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite!
Orice preparat poate face diferența la nota finală, cea care decide cine iese câștigător al sezonului 7 al emisiunii Chefi la cuțite.
Iată mai jos preparatele de la starter:
Ce a pregătit Alex Comerzan la starter, în marea finală Chefi la cuțite
Ce a pregătit Bobby Săvoiu la starter, în marea finală Chefi la cuțite
Ce a pregătit Alexandru Popa la starter, în marea finală Chefi la cuțite
O probă cât trei! Fericirea s-a terminat când Gina a anunțat regulile! „Mama mia! Este de șapte ori mai greu”... A cedat psihic! Alexandru Comerzan, scandal uriaș cu Chef Scărlătescu! „Nu pot! Nu pot s-o fac”...