Antena Căutare

Florin Nistor este șofer de TIR, a avut patru neveste și adoră ciorba de burtă: "M-am iubit cu o moldoveancă, o olteancă şi o bănăţeancă!"

Cel mai iubit show culinar, Chefi la cuțite, a debutat în fortă cu sezonul cu numărul 7. Un număr record de concurenți s-au prezentat la degustările pe nevăzute, în fața celor trei jurați. În ediția 2, un șofer de TIR cu patru neveste le-a pus în farfurie un preparat tradițional românesc. În sfârșit! 

Cel mai iubit show culinar, Chefi la cuțite, a debutat în fortă cu sezonul cu numărul 7. Un număr record de concurenți s-au prezentat la degustările pe nevăzute, în fața celor trei jurați. În ediția 2, un șofer de TIR cu patru neveste le-a pus în farfurie un preparat tradițional românesc. În sfârșit!

Florin Nistor are 48 de ani vine din Bucureşti şi e şofer de TIR. Concurentul a fost căsătorit de nu mai puţin de patru ori cu câte o nevastă din diferite colţuri ale ţării.

"M-am iubit cu o moldoveancă, olteancă şi o bănăţeancă!", se laudă nea Florin. Originar din Timișoara, domnul nostru a preparat o ciorbă de burtă ca la mama acasă, după o rețetă doar de el știută.

A sperat să-i impresioneze pe cei trei chefi de temut și să obțină cuțitul. Căci vorba aceea, dacă nici ciorba de burtă nu le mai place...

Alexandru Irina este sous-chef și vrea să se "mărite" cu gastronomia: "Am pierdut o relație din cauza găt... A doua amuletă, o nouă luptă la cuțite! Bontea, declarat câștigător de chef Nicolai Tand...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x