Primele declarații făcute de Chef Cătălin Scărlătescu despre actuala iubită. Mulți se întrebau dacă e sau nu într-o relație

Cătălin Scărlătescu, celebrul jurat de la Chefi la Cuțite, a declarat, în cadrul unui interviu pentru Antena Stars, că este implicat într-o relație.

Cătălin Scărlătescu, celebrul jurat de la Chefi la Cuțite, a declarat, în cadrul unui interviu pentru Antena Stars, că este implicat într-o relație

Antena 1

Foarte discret din fire, celebrul bucătar a încercat, pe cât posibil, să-și țină departe viața amoroasă de ochii curioșilor. Iată că a venit și momentul când a decis să vorbească deschis despre femeia din viața lui, care îl inspiră să scrie poezii de dragoste.

„Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat. Pentru că nu îmi place să aduc viața personală la TV. Urăsc astea la televizor. Mă țin și eu cu fetele de mână, sunt un om normal. Am și eu o iubită că nu pot sta singur cuc. În momentul de față am o relație.”, a declarat Cătălin Scărlătescu pentru Antena Stars.

”Veșnic îndrăgostit”, așa se declară simpaticul chef, chiar dacă nu se consideră un ”as” în relații. Cu toate că mărturisește sincer că relațiile îl sperie, el spune că a avut numai legături serioase.

Citește și: Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, primele cuvinte despre sezonul 9 „Chefi la cuțite”

„De fiecare dată e ceva serios. Că nu duci ceva neserios în casă. Nu sunt de foarte mult timp. Ce e drept, la relații nu am fost bun niciodată, pentru că mă sperie. Când văd ceva care nu este în regulă, dispar imediat. Cea mai lungă relație a vieții mele a fost de 5 ani, iar pe final mi-a zis că tu când erai înăuntru, erai de mult plecat. Și-a dat fata seama că eu dacă am prins o chestie care nu îți place fug. Eu sunt un veșnic îndrăgostit. Nu îmi trece niciodată.”, a mai spus juratul de la “Chefi la Cuțite” pentru sursa citată.

Cătălin a mai specificat că-și dorește să devină tată, însă nu se grăbește: ”Eu la copii sunt pilaf, nu mă pricep. Nu sunt pregătit să devin tată. În primii doi ani, să mă lase în pace, plătim tot, să nu mă pui să-l plimb că înnebunesc. Mi-e frică.”

De ce nu s-a afișat Cătălin Scărlătescu cu partenerele sale

Chef Cătălin Scărlătescu a vrut să explice de ce nu vorbește despre iubitele și relațiile sale amoroase.

Citește și: Cât de sexy este Lavinia Ilcău de la „Chefi la cuțite”. Fotografiile cu care a făcut furori pe Instagram

”Eu niciodată nu m-am afișat. Nu-mi place să duc viața privată și personală la televizor. Urăsc faza aia cu ”iubita lui Scărlătescu, blonda nu știu care, s-a ținut cu aia de mână, s-a pupat cu aia prin nu știu ce”. Sunt un om normal, mă țin și eu cu fetele de mână, le mai și sărut, chiar și pe stradă. În momentul de față am iubită.”, a mai explicat Scărlătescu.

Ultimele știri