Cum arată Iulian, fiul lui chef Sorin Bontea. Tânărul semănă foarte mult cu tatăl lui: "Sunt un tată mândru!"

Pe chef Sorin Bontea îl cunoaște toată lumea, însă puțini sunt cei care știu că acesta are un băiat, Iulia. Tânărul este pasionat de sport și semănă foarte bine cu tatăl lui.

Pe chef Sorin Bontea îl cunoaște toată lumea, însă puțini sunt cei care știu că acesta are un băiat, Iulia. Tânărul este pasionat de sport și semănă foarte bine cu tatăl lui.

Antena 1/ Instagram

Chef Sorin Bontea impresionează de fiecare dată prin felul său carismatic și talentul remarcabil în arta culinară. Acesta este foarte discret în ceea ce privește viața personală și nu vorbește prea mult despre familia lui, însă nu ezită să împărtășească cele mai importante momente cu prietenii din mediul online.

Citește și: Miruna Bontea face furori pe rețelele sociale. Cum arată fiica lui Sorin Bontea într-o ținută care îi pune trupul în evidență

Deși este o personalitate foarte cunoscută la noi în țară, foarte puțini au știu că acesta are și un băiat, care îi seamănă extrem de mult. Chef Sorin Bontea mai publică din când în când imagini alături de fiica lui, Miruna, însă de data aceasta a luat pe toată lumea prin surprinde cu câteva poze în care apare băiatul lui.

Cum arată Iulian, fiul lui chef Sorin Bontea

Recent, juratul emisiunii Chefi la cuție a publicat pe contul oficial de Instagram o serie de imagini cu fiul său, Iulia, care nu a putut să treacă neobservată. Tânărul a moștenit trăsăturile de la tatăl lui și îi seamănă izbitor.

La cei 24 de ani, Iulian este pasionat de sport și preferă să stea cât mai departe de luminile reflectoarelor. Chef Sorin Bontea este un familist convins și se mândrește ori de câte ori are ocazia cu cei doi copii ai săi.

În fotografiile postate, Iulian a ocupă locul 2 pe podium, la ”Cupa Logan”, etapa 3, iar tatăl lui nu a ezitat să împărtășească această veste minunată cu urmăritorii săi.

"Sunt un tată mândru! 🙃", a scris chef Sorin Bontea la descrierea postării.

Postarea a strâns mai bine de 24 mii de aprecieri și o mulțime de reacții pozitive din partea urmăritorilor. Printre cei care i-au lăsat un mesaj la postare se numără chef Florin Dumitrescu și Adda, însă și prietenii din mediul online și-au dorit să îi transmită felicitări.

Citește și: Sorin Bontea, în culmea fericirii. Ce veste a dat fanilor săi de pe Instagram

"Felicitari! Vă seamănă bine ❤️", "Să fie sănătos și fericit toată viața ❤️", "Felicitări, mult succes în continuare!👏" sau "Felicitari, chiar poți să fii un tată mândru. Ai doi copii minunați, să îți trăiască și să fiți sănătoși 😍😍😍", au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care i-au transmis cuvinte frumoase și complimente.

Cum arată Miruna, fiica lui chef Sorin Bontea

Miruna Bontea face senzație pe rețelele sociale cu frumusețea sa răpitoare și cu superbele trăsături ale feței. De curând, fiica lui chef Sorin Bontea s-a fotografiat în timp ce purta o superbă rochie neagră, mulată, cu despicătură, la un eveniment din Snagov.

La cei 19 ani, tânăra este foarte activă pe rețelele sociale și își ține urmăritorii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei, iar fotografia sa în rochie neagră a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Îmbrăcată cu o superbă rochie neagră, din material lucios, mulată și cu despicătură, Miruna Bontea a arătat ca o adevărată „zeiță”, așa cum au spus chiar cunoscuții.

Ultimele știri