Antena Căutare

Cum arată Orianda Donca, soția lui Călin Donca, în costum de baie după 5 nașteri. Cât de frumoasă este concurenta Chefi la cuțite

Orianda Donca, soția lui Călin Donca, face furori în mediul online cu aspectul său fizic după 5 nașteri. Concurenta sezonului 11 Chefi la cuțite arată impecabil în costum de baie.

Colaj cu Orianda Donca și Călin Donca la Chefi la cuțite Galerie
Orianda Donca, soția lui Călin Donca, face furori în mediul online cu aspectul său fizic după 5 nașteri | Antena 1

Călin Donca și soția lui, Orianda Donca, și-au făcut apariția în sezonul 11 Chefi la cuțite. Cei doi au reușit să-i impresioneze pe jurații show-ului culinar cu aspectul lor fizic, preparatul spectaculos și povestea de viață.

Deși are 5 copii, concurenta a dezvăluit că își face mereu timp pentru ea. Așadar, aceasta ține foarte mult la aspectul fizic, iar drept dovadă stau chiar pozele sale de pe rețelele sociale. Se pare că soția lui Călin Donca este destul de activă pe Instagram.

Citește și: Chefi la cuțite, 5 aprilie 2023. Adelina Toncean a adus emoția pură în platou. Gina Pistol nu și-a putut stăpâni lacrimile

Adesea, aceasta publică imagini în care apare alături de partenerul ei și cei 5 micuți. Din când în când, Orianda Donca nu ezită să își surprindă prietenii virtuali cu postări de-a dreptul incendiare.

Cum arată Orianda Donca, soția lui Călin Donca, în costum de baie

De curând, soția lui Călin Donca a postat pe contul de Instagram o imagine în costum de baie care a stârnit o mulțime de reacții. Orianda Donca și-a lăsat la vedere formele impecabile într-un sutien minuscul și o pereche de bikini.

Un lucru este cert, concurenta de la Chefi la cuțite arată de-a dreptul spectaculos după 5 naștere. Chiar dacă a adus pe lume 5 copii, superba brunetă și-a menținut aspectul fizic de invidiat.

Citește și: Chefi la cuțite, 5 aprilie 2023. Chef Sorin Bontea a răbufnit în culise. Ce pedeapsă dură a primit chef Cătălin Scărlătescu

Ținuta de plajă i-a scos în evidență bustul generos, talia subțire și superbele trăsături ale feței.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Complimentele și cuvintele de laudă ale prietenilor virtuali nu au întârziat să apară.

„Wow, ce sexy e mami!” sau „Ești și mai frumoasă în viața reală, mai frumoasa ca în poză. Și mai sexy! Dar ce mi-a plăcut la tine a fost cum vorbești!”, i-au comentat urmăritorii de pe Instagram.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, lider de audiență cu peste 2 milioane de telespectatori Elwira Petre a jurizat o luptă aprigă pentru am... Cât costă ciorba de miel preparată de chef Cătălin Scărlătescu. Conținutul e suficient pentru întreaga familie de Paște...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x