Antena Căutare

Elena Matei, fosta concurentă de la "Chefi la cuțite", ipostază incendiară în costum de baie. Cum s-a lăsat fotografiată

Elena Matei, fosta concurentă de la "Chefi la cuțite", a publicat pe rețelele sociale o imagine în costum de baie, care a pus publicul masculin pe jar și a atras toată atenția.

Elena Matei în doua ipostaze diferite Galerie
Elena Matei, fosta concurentă de la "Chefi la cuțite", a publicat pe rețelele sociale o imagine în costum de baie, care a pus publicul masculin pe jar și a atras toată atenția. | Antena 1

Elena Matei a cucerit inimile publicului cu felul său carismatic și cu energia molipsitoare. De asemenea, tânăra a dovedit pe tot parcursul emisiunii că este foarte talentată în domeniul gastronomiei, iar preparatele sale sunt de-a dreptul savuroase.

Fosta concurentă de la "Chefi la cuțite" și-a ținut prietenii virtuali la curent cu tot ce s-a întâmplat pe parcursul show-ului culinar. De asemenea, Elena Matei este foarte activă pe contul său de Instagram, locul în care și-a surprins recent urmăritorii cu o poza incendiară, într-un costum de baie.

Cum arată Elena Matei, fosta concurentă de la "Chefi la cuțite", în costum de baie

Tânăra care i-a surprins pe cei jurați în cadrul show-ului culinar a făcut senzație pe rețelele sociale. Elena Matei s-a lăsat fotografiată într-o ipostază în care foarte puțini au avut ocazia să o vadă așa până acum.

Fosta concurentă de la "Chefi la cuțite" a îmbrăcat un costum de baie format dintr-o piesă care a întors toate privirile. Blondina și-a dorit să mai scape de monotonia de acasă și a dat o fugă pe o plajă sălbatică, unde s-a bucurat din plin de razele soarelui, nisipul fierbinte și priveliștea spectaculoasă.

Citește și: Elena Matei și Cătălin Amarandei, dezvăluiri la rece despre finala Chefi la cuțite. Ce mărturisiri au făcut concurenții

De asemenea, piesa vestimentară la care a apelat nu a putut fi trecută cu vederea. Costumul de baie provocator îi scoate în evidență atuurile fizice, mai ales talia de vispe, picioarele subțiri și superbele trăsături ale feței. Elena Matei nu a uitat de accesorii. Aceasta și-a pus și o pereche de ochelari de soare ce i se potrivesc de minune.

"Azi nu am mai rezistat și am zis că trebuie să ies din casă🤣💫 Așa că am fugit câteva ore de acasă și am mers pe plajă asta sălbatică din Călăraşi😍🥰 Mi-am schimbat total energia💚🙏🏼💫", a împărtășit ea cu prietenii din mediul virtual, vizibil entuziasmată de experiență.

Citește și: Cum au ajuns prieteni Zannidache și Alex Velea. Mesajul care i-a schimbat destinul: "Dă-mi putere ca să dau și eu mai departe"

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Prin intermediul imaginii, Elena Matei și-a dorit să îi anunțe urmăritorii că următoarea perioadă o să vină cu foarte multe surprize din partea ei.

"Pauza s-a terminat, ne întoarcem la muncă😁 Stați pe aproape că urmează multe proiecte faine😍 Vă puup🥰", a mai adăugat ea în dreptul postării.

Nici reacțiile pozitive ale prietenilor virtuali nu s-au lăsat prea mult așteptate. Mai mult decât atât, poza a strâns mai bine de 7 mii de like-uri, semn că fosta concurentă de la "Chefi la cuțite" este apreciată de un număr mare de persoane.

Citește și: Finala Chefi la cuțite 2021. Interviu exclusiv cu finalista Elena Matei. Ce dezvăluiri a făcut după finala sezonului 9

"Wow, ești superbă!", "Ești foarte sexi", "Te-am văzut zilele trecute, ești foarte frumoasă!", au fost doar câteva dintre mesajele oamenilor de pe rețelele sociale, ce și-au dorit să îi ofere complimente și cuvinte frumoase pentru modul în care arată.

Tânăra și-a obișnuit urmăritorii cu postările sale, însă poza în costum de baie a luat pe toată lumea prin surprindere. Deși își ține formele provocatoare departe de ochii curioșilor, de data aceasta a renunțat la inhibiții și

Cum arată mama lui Vincenzo Aiello de la Chefi la cuțite: „E sora ta, nu?”... Roxana Blenche de la „Chefi la cuțite” a dezvăluit cum arăta înainte, cu părul scurt și blond. Poza i-a uimit pe fani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x