Antena Căutare

Finala Chefi la cuțite 2022. Farfuriile finaliștilor de main course au stârnit discuții la masa juriului. Ce s-a întâmplat

Farfuriile de main course ale finaliștilor au stârnit discuții la masa juriului în Finala Chefi la cuțite 2022. Hai să vezi ce ingredient din preparate i-a surprins pe aceștia.

colaj foto cu chefii, catalin rizea si jurati in finala chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Raluca Todea, Florica Boboi și Adrian Stroe au pregătit farfurii spectaculoase de main course în finala Chefi la cuțite sezonul 10 | Antena 1

Chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu au avut parte de o surpriză neașteptată atunci când au intrat în bucătăria show-ului culinar și au văzut farfuriile finaliștilor, înainte ca acestea să fie puse pe bandă.

Cei trei chefi au încercat să le dea cele mai bune sfaturi concurenților, în mod special chef Florin Dumitrescu. Acesta i-a cerut Ralucăi Todea să schimbe farfuriile în care au fost puse elementele gătite deoarece nu erau deloc potrivite.

Citește și: Cine este Florica Boboi, finalistă la Chefi la cuțite 2022. Sorin Bontea a fost uimit: „Ca să vezi cum e soarta”

„Haos total!”, a evidențiat chef Sorin Bontea.

Țipetele și replicile acide au răsunat în platoul sezonului 10 Chefi la cuțite, în ultimele minute din cea de-a doua probă a Finalei.

Care este motivul pentru care farfuriile finaliștilor de main course au stârnit discuții la masa juriului în Finala Chefi la cuțite 2022

Jurații au fost impresionați de modul în care arătau farfuriile finaliștilor de main course la prima vedere, însă lucrurile s-au schimbat atunci când au început să deguste din preparate.

„Se vede că suntem în finala sezonului 10 Chefi la cuțite. Farfuriile sunt fabuloase”, a mărturisit Cătălin Rizea.

Unul dintre jurați au observat că există un element verde care se regăsește în două dintre cele trei farfurii, însă Gina Pistol a ținut neapărat să lămurească situația, spunând că rețetele sunt diferite.

„Au mai muncit la farfuriile astea, sunt mai lucrate!”, a evidențiat chef Ștefan Popescu.

Citește și: Chefi la cuțite, semifinala 30 noiembrie 2022. Concurenții din sezonul 9 au jurizat farfuriile semifinaliștilor. Ce au zis chefii

Finalistul lui chef Cătălin Scărlătescu a reușit să-i impresioneze pe degustători cu un ingredient neașteptat: prapur de miel.

„A fost un act de curaj să faci asta! Să iei un astfel de ingredient și să-l faci foarte bine”, a mai spus unul dintre jurați despre farfuria lui Adrian Stroe.

„Mușchiulețul a fost bine gătit, dar printr-o întâmplare nefericită a fost înfășurat în prapure”, a mărturisit chef Marian Cernat despre cel de-al treilea preparat de pe bandă.

„Mult mai bine decât la starter”, au căzut de acord chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au avut parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește Finala sezonului 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Finala Chefi la cuțite 2022. Oxi (Roxana Crudu), gestul la care nimeni nu se aștepta. Ce a scos-o din sărite pe Raluca T... Finala Chefi la cuțite 2022. Cum s-au descurcat finaliștii la proba desertului. Ce au găsit jurații sub cloșuri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x