Antena Căutare

Rikito Watanabe (Riki) de la „Chefi la cuțite” s-a întâlnit cu Cristina Mălai și a avut o surpriză. Ce a dezvăluit despre ea

Rikito Watanabe, zis și Riki, a reușit să îi surprindă din plin pe fanii emisiunii „Chefi la cuțite” cu

Rikito Watanabe in bucataria chefi la cutite, sezonul 9 Galerie
Rikito Watanabe (Riki) de la „Chefi la cuțite” a dezvăluit un detaliu neașteptat despre Cristina Mălai | Antena 1

Rikito Watanabe (Riki) este unul dintre cei mai simpatizați concurenți din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Simpaticul japonez a făcut senzație încă din etapa de audiții, cu o rețetă delicioasă pe care a numit-o „pui salivă”.

Ce a dezvăluit Rikito Watanabe (Riki) despre Cristina Mălai de la „Chefi la cuțite”

Tânărul japonez a demonstrat că nu doar bucătarii pot face spectacol culinar. Extrem de pasionat de gătit și de rețetele asiatice, Riki a reușit să surprindă mai mereu papilele gustative ale celor trei jurați de la „Chefi la cuțite”.

După bootcamp, concurentul a ajuns în echipa verde a lui Sorin Bontea și a dat tot ce a avut mai bun pentru a ajunge cât mai departe în competiție. La un moment dat, din respect pentru cel pe care l-a considerat mentorul său, Rikito Watanabe și-a făcut chiar și un tatuaj cu numele lui Sorin Bontea.

Ediție după ediție și battle după battle, japonezul i-a impresionat pe toți cu optimismul său ieșit din comun, dar mai ales cu simțul onoarei și al datoriei față de echipă. De-a lungul competiției, acesta a legat o frumoasă prietenie cu Cristina Mălai, un chef extrem de talentat.

Citește și: Rikito Watanabe (Riki) are un frate! Cum arată tânărul și ce s-a aflat despre familia concurentului de la „Chefi la cuțite”

Atunci când a fost eliminată de la „Chefi la cuțite”, Rikito Watanabe a suferit enorm. Se pare totuși că cei doi au rămas la fel de buni prieteni și, atunci când reușesc să se vadă, bucuria este mare. Acest lucru se poate observa și în ultima fotografie postată de japonez pe pagina sa de Instagram. Totuși, ceea ce i-a uimit pe mulți a fost detaliul dezvăluit de Rikito Watanabe (Riki) despre Cristina Mălai.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Buna ziua buna ziua, Diamantelor!!!!!💚💚💚💖💖💖💎💎💎 Deci astăzi ne întrunit cu @chef_malai și doamna @claudetteradu 💖💚🔥 Sunt foarte felicit ca am văzut 2 sora mea 💚💚 și lucrez la restaurantul ca monstru am doi😱💚 Și malai slăbit ca super tare, mama am crezut ca afost altcineva😱😱😱 Cred ca și eu am nevoie de “ summer body” 😭😭😭 Deci o zi super super minunata diamantelor, te pup 💖💖💖🔥🔥🔥💚💚💚💎💎💎”, a fost mesajul postat

Totuși, chiar dacă se pare că a slăbit, Cristina Mălai arată la fel de bine și poza cu ea și cu Riki a bucurat din plin fanii emisiunii „Chefi la cuțite”.

Despre sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite 2021, de la Antena 1

Sezonul 9 a fost, fără doar și poate, un adevărat spectacol gastronomic când a venit vorba de dish-urile din probele individuale, căci anul acesta s-au adunat cele mai multe punctaje de top de până acum. De data aceasta, chefii au avut parte nu doar de mai multe amulete, ci și de mai multe confruntări individuale sau pe echipe.

Produsele Chefi la cuțite sunt aici pentru tine: https://a1shop.ro

În finala Chefi la cuțite 2021 au reușit să ajungă trei concurenți: Cătălin Amarandei din echipa albastră a lui Florin Dumitrescu, Elena Matei din echipa verde a lui Sorin Bontea și Narcisa Birjaru din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu. Fiecare a fost ajutat de echipa sa și a luptat pentru a primi titlul de câștigător în finala Chefi la cuțite 2021 și trofeul în valoare de 30.000 de euro. Sezonul 9 a fost câștigat de Narcisa Birjaru, concurenta din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Cum arată Iulian, fiul lui chef Sorin Bontea. Tânărul semănă foarte mult cu tatăl lui: "Sunt un tată mândru!"... Cu cine s-a întâlnit Cătălin Scărlătescu, în timpul vacanței din Grecia! Imagine de zeci de mii de like-uri: „Ești minun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x