Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 7. Alin Simoiu și Romeo Vasiloni și-au adresat replici acide. Ce s-a întâmplat între cele două ispite

Spiritele s-au încins la vila fetelor după venirea lui Radu Vâlcan. Alin Simoiu și Romeo Vasiloni au avut o discuție aprinsă, care nu a apărut pe micile ecrane ale telespectatorilor. În episodul 13 din „ Ce s-a întâmplat în casa fetelor”, emisiune exclusivă AntenaPLAY, ispitele masculine și-au adresat replici acide.

Colaj cu Alin Simoiu și Romeo Vasiloni la Insula Iubirii în ipostaze diferite Galerie
Spiritele s-au încins la vila fetelor după venirea lui Radu Vâlcan | Antena 1

Flacăra ispite și venirea lui Radu Vâlcan au tulburat liniștea de la vila fetelor în episodul 14 din sezonul 7 Insula Iubirii. De altfel, Ema Oprișan a fost pusă într-o situație complet neașteptată. Tânăra a văzut imagini în care Răzvan Kovacs se sărută pasional cu Daria Cuflic în dormitor.

Prezentatorul TV a venit cu vești neplăcute și pentru Bianca Giurcă. Concurenta a fost invitată la ceremonia focului deoarece flacăra ispitei s-a aprins pentru ea. Gândurile și emoțiile au acaparat-o pe aceasta.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Ce meserii au avut părinții Claudiei Florescu. Concurenta a oferit detalii despre familia ei

Bianca Giurcă nu s-a putut abține și a împărtășit cu toată lumea posibilele motive pentru care trebuie să meargă la bonfire. Romeo Vasiloni și Alin Simoiu sunt doar câțiva din cei care au ascultat explicațiile concurentei, oferind o părere mai apoi.

Spiritele au început să se încingă atunci când Romeo Vasiloni l-a întrebat pe Alin Simoiu dacă simte ceva pentru Bianca Giurcă. Răspunsul lui nu a fost unul pe măsura așteptărilor colegului său, fapt care a dus la o ceartă de proporții.

Romeo Vasiloni și Alin Simoiu, discuție aprinsă în sezonul 7 Insula Iubirii

Tensiunea dintre cele două ispite masculine a ajuns la cote maxime, iar replicile acide nu au întârziat să apară. Întregul moment cu ceara lor a fost prezentat în episodul 13 din „Ce s-a întâmplat în casa fetelor”, emisiune exclusivă AntenaPLAY.

„Crezi că ce, că mi-e teamă de tine?! Eu spun să vorbești frumos, că eu ți-am vorbit ție frumos. Te-am respectat și te-am evitat!”, i-a zis Alin Simoiu.

„Vezi că ești bătrân și nu auzi bine, fratele meu! Ești prea neimportant pentru mine încât să îmi consum energia”, a răspuns Romeo Vasiloni.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Ce reacție a avut Ema Oprișan, după ce imaginile cu Daria Cuflic și Răzvan Kovacs au apărut la TV

Ema Oprișan a intervenit în discuția dintre cei doi, spunându-le să își rezolve problema într-un alt loc.

„Hai să vorbim ca între bărbați!”, au spus ei în timp ce îndepărtau de masă.

„Dă-te mai așa, frate! Ce, ți-e frică?!”, a evidențiat Alin Simoiu.

Conflictul dintre ispitele masculine a fost gestionat în cele din urmă de colegii lor. De asemenea, Alin Simoiu a mărturisit că adevăratul motiv de la care a pornit cearta a fost faptul că Romeo Vasiloni a încercat să „atace” relația Biancăi Giurcă, iar el a ținut să-i ia partea.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Cele mai tari meme-uri despre Insula Iubirii. Imaginile care au făcut înconjurul internetului și au amuzat sute de mii d... Insula Iubirii, sezonul 7. De ce s-a supărat Claudia Florescu pe Andrei Ifrim. Ce au discutat aceștia: „Nu mă enerva!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x