Antena Căutare

iUmor, 19 mai 2021. Nechifor Bugeac, cronicarul, revine în semifinală cu lecția de astronomie și un rap autentic

În ediția 14 din sezonul 10 al show-ului iUmor, în semifinala iUmor, Virgil Pop, în rolul cronicarului Nechifor Bugeac, urcă pe scena iUmor, pregătit să o ofere o lecție de astronomie.

nechifor bugeac iumor Galerie
iUmor, 19 mai 2021. Nechifor Bugeac | antena 1

Nechifor Bugeac a făcut senzație în preselecții când a venit la iUmor cu un număr deosebit de stand-up, făcând glume în limba română veche. El i-a impresionat pe jurații iUmor mai ales când au aflat ce studii are concurentul iUmor și cât de citit este.

Nechifor Bugeac a intrat încrezător în scena iUmor, pregătit să impresioneze din nou cu un text bine scris.

Nechifor a început momentul uitându-se la stele și vorbind despre meseria sa și despre faptul că a aflat că jurații iUmor au fost impresionați data trecută când au aflat că el are studii în domeniul științific.

“Mai degrabă mă aflu eu nevrednic de a sta înaintea lor”, a adăugat Nechifor.

“Mi se pare că are o aură a unui om cu care îți place să stai de vorbă efectiv să asculți lucrurile pe care le știe și le stăpânește foarte bine. Mi-e drag de el”, a spus Delia.

Lecția de astronomie

Concurentul iUmor a vorbit despre stele, planete și comete.

“Ci se mai află pe ceriul luceferi păroși de le zice comite. Iar acestea se poartă precum mâțele. Adică au coadă și fac cee ace pohtesc dânsele”, spune Nechifor.

În timpul momentului lui, jurații iUmor cu greu au putut să îl urmărească.

“Mă luase un somn…”, spune Mihai Bendeac.

Citește și: iUmor, 17 martie 2021. Nechifor Bugeac, un cărturar de seamă, îi ia la rost pe jurații iUmor, vorbind într-un limbaj special

Nechifor a explicat că așa cum există pe cer găuri negre, la fel există una și în București.

“Visteria Țării au bugetul ce soarbe argintul nerodului și nu avem știință ce face cu acesta”, a explicat Nechifor.

“Era un exercițiu greu la ora”, a spus Delia.

“A fost extraordinar de plictisitor”, a adăugat Mihai Bendeac.

De asemenea, Nechifor a vorbit și despre Elon Musk și despre evoluția lui.

Reacția juraților iUmor după momentul lui Nechifor Bugeac

“Domnul Virgil, vreau să vă spun că sunt extrem de mândru că dumneavoastră ați fost la această emisiune în audiții. Am aflat după ce ați plecat de pe scenă lucruri foarte importante din viața dumneavoastră și într-adevăr mi se par absolut extraordinare lucrurile pe care le-ați realizat. (…) A părut așa în anumite momente efectiv o consfătuire științifică”, a spus Mihai Bendeac.

“Aveți o armă extraordinară pe care nu ați vrut să o folosiți în această seară. Această limbă veche pierdută trebuia folosită în antiteză cu subiectul ales cu grijă”, a adăugat Cheloo.

Citește și: Delia, Mihai Bendeac și Cheloo, luați la „rost” de un cronicar, la iUmor

Atunci Nechifor a spus că mai are un text scris despre trântori și a cerut DJ-ului să dea drumul la muzică. Atunci, concurentul iUmor a început să facă rap, lăsându-I pe jurați cu gura căscată.

Melodia lui, inspirată din versurile trupei Paraziții, instiga la cultură și la citit, spunându-le tinerilor să se auto-educe. Nechifor a dezvăluit că aceasta a fost prima oară când a făcut rap, iar jurații iUmor au fost impresionați.

“Jos pălăria! Mi s-a părut foarte interesantă ideea”, spune Mihai Bendeac.

Nechifor Bugeac a primit 3 X LIKE de la jurații iUmor.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

iUmor, 19 mai 2021. Andrei Garici i-a adus un omagiu bunicului său în semifinala iUmor. “Eu cred că meriți o șansă"... iUmor, 19 mai 2021. Alina Păduraru, biologul de serviciu, cu glumele sub microscop. “Cum să vă vaccinați în funcție de z...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x