Antena Căutare

iUmor, 31 martie 2021. Backstage Boys, invitații speciali ai ediției, stârnesc hohote de râs cu o scenă de film din Belarus

În ediția 7 a sezonului 10  iUmor, Backstage Boys, invitații speciali ai serii, vin la iUmor cu o scenetă din Belarus.

backstage boys iumor Galerie
iUmor, 31 martie 2021. Backstage Boys | antena 1

Backstage Boys au venit la iUmor să stârnească râsete în rândul juraților, cu scene dintr-un film străin. Așa că cei 4 băieți i-au rugat pe jurați să aleagă o țară din care ar putea să fie filmul.

Mihai a zis Belarus, Delia a zis China, iar Cheloo a spus Liliput. Backstage Boys au ales Belarus și i-au cerut lui Mihai să spună și cum s-ar numi filmul. Juratul iUmor a ales titlul “Conducătorul meu, soarele meu”.

Băieții de la Backstage Boys s-au pregătit, au aranjat scena și în timp ce doi dintre ei jucau pe scenă, ceilalți doi traduceau.

Citește și: iUmor, 24 martie 2021. Cristina Tanya, cu o pasiune pentru mașini, a fost întreruptă de Mihai Bendeac. “Sunt în iadul plictiselii”

“E clar că este un film de propagandă la adresa acelui conducător din Belarus care este un dictator”, spune Mihai Bendeac.

Doi dintre actori au interpretat o scenă în care joacă rolul unor ajutoare de-ale conducătorului, încercând să pregătească un speech prin care să demonstreze că îl preamăresc.

Cât timp își strigă iubirea pentru patrie și conducător, cei doi își dau seama că s-au îndrăgostit și le e greu să trăiască așa, fără ca o lume întreagă să știe ce sentimente nutresc ei.

Atunci, unul dintre ei deschide o fereastră imaginară și striga în gura mare cât îl iubește pe celălalt. Ca să nu fie trimiși în lagăr pentru dragostea lor interzisă, cei doi au decis să fugă împreună.

Citește și: iUmor, 24 martie 2021. Alvin Capon, cu autoironia la purtător, face show la iUmor. "A fost un număr care a stat în picioare"

“Ei sunt închegați ca grup, au bază unul în altul, se cunosc foarte bine, știu să se ia și șa mișto cumva în timpul improvizației. Îmi place improvizația mult, chiar îmi place”, spune Delia.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

Rodica Popescu Bitănescu, roast istoric la iUmor, astăzi, de la 20.30, la Antena 1... iUmor, 31 martie 2021. Octavian Vînău a venit cu un duet între Piersic și Becali...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x