Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 17 aprilie 2022. Fachirul din Periș, număr periculos la iUmor. ATENȚIE! Nu încercați asta acasă!

Fachirul din Periș a revenit la iUmor după ce a făcut furori în sezonul 9 de iUmor, când i-a impresionat pe jurați cu abilitatea lui de a scoate lapte pe ochi.

fachirul din peris la iumor 12 Galerie
Fachirul din Periș a revenit la iUmor după ce a făcut furori în sezonul 9 de iUmor, când i-a impresionat pe jurați cu abilitatea lui de a scoate lapte pe ochi. | Antena 1

Fachirul din Periș revine de această dată în fața celor patru jurați iUmor cu un număr plin de provocări și cu noi trucuri la care a lucrat.

Jurații nu știau la ce să se aștepte, dar s-au bucurat să îl revadă pe Fachirul din Periș.

“Meseria mea este de fachir, nu mă ocup cu nimic altceva. (…) Cee ace o să fac eu sunt lucruri foarte periculoase și greu de făcut și la ceea ce face el există mult antrenament”, spune Fachirul din Periș, comparându-se cu celălalt fachir care a venit în această ediție.

Fachirul din Periș, număr extrem de periculos

El îi îndeamnă pe cei de acasă să nu încerce trucurile lui pentru că sunt foarte dificile.

“Fachirul iUmor! El nu mai este Fachirul din Periș. El este un băiat care a venit din nou la iUmor cu câteva propuneri de senzație”, spune Cheloo.

Citește și: iUmor sezonul 12, 20 februarie 2022. Alexandru Ghețan, număr de stand-up senzațional. “Eu inițial am crezut că e The Motans”

“Fachirul din Periș, Dumnezeu pe pământ”, a spus Mihai Bendeac.

Fachirul a intivat în scenă și un asistent, căruia nu îi e frică de fulgere și tunete.

“Deci într-o salopetă cu paiete, cu creasta aia în cap”, a zis Mihai Bendeac atunci când l-a văzut pe asistentul său.

Fachirul a folosit o drujbă electrică pentru a tăia o bucată de lemn ca să arate că e funcțională. Apoi asistentul lui s-a întins și i-a băgat un castravete în gură. Fachirul s-a legat la ochi și a tăiat cu drujba castravetele din gura asistentului său și s-a oprit la limită.

“Vezi să nu tai cablu”, i-a zis Cheloo.

Se pare că numărul i-a ieșit perfect, dar asistentul său era pe punctul de a-și pierde un dinte. Fachirul i-a scos cu cleștele un dinte în direct.

“I-a scos dintele prietenului lui cel mai bun cu un clește”, a zis Delia complet șocată.

Jurații au rămas complet uimiți de acest truc. Apoi asistentul, pentru a se răzbuna pe fachir, a spart două neoane de piciorul lui.

Când se așteptau mai puțin, jurații au început să se ferească de cioburi care săreau atunci când asistentul lui izbea neoane de brațele Fachirului.

“Deci a explodat platoul la propriu”, a zis Șerban Copoț.

Ultima parte a numărului său a fost când s-a aruncat să spargă 10 neoane. Jurații au rămas impresionați, iar publicul a aplaudat furtunos.

Jurizare Fachirul din Periș la iUmor sezonul 12

Fachirul din Periș a făcut senzație la iUmor, uimindu-I pe toți cu numerele lui periculoase.

“Tot ce a făcut el a fost fantastic și nu s-a mai făcut până acum”, a zis Delia.

Citește și: iUmor sezonul 12, 10 aprilie 2022. Silent Rocco, sceneta mută care i-a distrat pe toți.“Colecție primăvară-vară de haine posedate”

“Ai umilit toți oamenii care au venit pe hardcore artistic. Omul tău cu dintele este magic. Ăsta e gest de prietenie”, i-a transmis Cheloo.

Fachirul a povestit că aceste numere nu au fost exersate pentru că riscau să se rănească mai rău până ajungeau la iUmor.

“A fost senzațional. Eu nu am văzut în viața mea așa ceva”, a zis Delia.

Mihai Bendeac era curios dacă pe asistent l-a durut atunci când i-a scos Fachirul dintele, iar asistentul a zis că nu a simțit nimic.

“Jur pe orice că mi-aș dori să am un prieten ca Țăcăneală”, a zis Dani Oțil.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 17 aprilie 2022. Tony Nistorov, fachirul care i-a uimit pe jurații iUmor. "Ai nevoie de un nou re... iUmor sezonul 12, 17 aprilie 2022. Ovidiu Stan, TikTok-erul care face furori cu one-liner-ele sale. “Mai vrem una!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x