Live acum
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Arsenie Boca, cea mai puternică rugăciune pe care trebuie să o rostești de Sf Mihail și Gavril

Arsenie Boca este cel mai cunoscut nume al României contemporane. Iubit de toți credincioșii ortodocși, aceasta a lăsat în urma sa numeroase învățături și rugăciuni. Iată cea mai puternică rugăciune pe care trebuie să o spui de Sf Mihail și Gavril.

Arsenie Boca, rugăciunea pe care trebuie să o rostești de Sf Mihail și Gavril

Soborul Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril este cinstit anual pe data de 8 noiembrie, potrivit calendar ortodox. Pentru zilele în care sunt cinstiți Sf Mihail și Gavril, Arsenie Boca a lăsat o „Rugăciune a eliberării” de toate problemele și păcatele pe care le avem.

Rugăciunile părintelui Arsenie Boca sunt spuse zi de zi de mii și mii de credincioși. Învățăturile lui alină sufletele tuturor celor care se roagă.

Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil, împreună cu toate cetele îngereşti sunt apărătorii noştri, care se străduiesc să ne ajute întru mântuirea noastră. De aceea, trebuie să ne rugăm tuturor îngerilor să ne fie alături. Arhanghelii sunt patroni ai casei, ard păcatele izvorâte din patimile şi slăbiciunile omeneşti şi îi ajută pe cei care ţin posturile creştineşti să îşi purifice conştiinţa.

Citește și: Calendar ortodox: Sfinții Mihail și Gavril sunt sărbătoriți astăzi. Tradiții și obiceiuri care îți aduc noroc și fericire

Arsenie Boca, cea mai puternică rugăciune pe care trebuie să o rostești de Sf Mihail și Gavril

„Doamne, Tu ești mare, Tu eşti Dumnezeu, Tu eşti Tatăl. Pe Tine te rugăm, prin mijlocirea Sfinţilor Arhangheli Mihail, Gavril şi Rafail să ne eliberezi de tot răul care ne-a robit de neliniste, de tristeţe şi de obsesii. Te rugăm, izbăveşte-ne, Doamne, de ură, de desfrânare şi de invidie! Te rugăm, izbăveşte-ne, Doamne, de gelozie, de mânie şi de frică! Te rugăm, izbăveşte-ne, Doamne, de gândul sinuciderii ori al avortului! Te rugăm, izbăveşte-ne, Doamne, de orice formă de destrăbălare! Te rugăm, izbăveşte-ne, Doamne, de farmece şi de vrăjitorie! Te rugăm, izbăveşte-ne, Doamne, de destrămarea familiei şi de orice rău ascuns! Te rugăm, izbăveşte-ne, Doamne, de toate relele acestei lumi! Tu, Doamne, care ai spus «Pacea Mea o las Vouă, pacea Mea o dau vouă!», dăruieşte-ne prin mijlocirea Sfintei Fecioare Maria elibararea de orice formă a răului și bucuria veşnică, întru împărăţia Ta! Amin!”

Citește și:

Ce sărbătorim, de fapt, de Sfinții Mihail și Gavril. Se spune „La mulți ani!” pe 8 noiembrie?

Secret dezvăluit! Arsenie Boca și rugăciune ce îți schimbă viața total! Efectele se văd imediat