Antena Căutare

Cazare gratuită pentru turiștii care se infectează cu noul coronavirus. Măsura, confirmată de reprezentanții Guvernului elen

Țara care va plăti cazarea turiștilor infectați cu noul coronavirus. Destinația, una dintre preferatele românilor!

Purtătorul de cuvânt al Guvernului elen a anunţat că măsura a fost luată pentru a asigura protecția turiștilor.

Grecia va relua din 15 iunie zborurile internaționale, iar turiștii pot intra în țară fără să aibă un test COVID-19 negativ asupra lor și nici nu vor fi nevoiți să stea în carantină.

Decizia autorităţilor din Atena vine la o săptămână după ce ministrul cipriot al turismului a anunţat măsuri similare în cazul turiştilor infectați cu SARS-COV 2, potrivit Antena 3.

Ce se va întâmpla cu românii care merg în vacanță în Grecia sau Bulgaria, la întoarcerea în țară

Grecia dă liber la turism fără testare obligatorie și carantină

Guvernul elen anunțat și reduceri de impozite pentru a face vacanțele mai ieftine, oficialii din Grecia cerând acum Uniunii Europene să nu-i mai îndemne pe oameni să stea acasă.

Oficial! De când vor putea românii să meargă în vacanță, în Grecia. Ce restricții vor exista. „Nu vom face spitale, din hoteluri” - VIDEO

„Deschidem cu un sistem și mai puternic, pentru că am consolidat resursele în zonele care vor primi cea mai mare parte a turiștilor, pentru a putea face față fiecărui posibil eveniment”, a spus ministrul turismului, Harry Theocharis, într-un interviu pentru Politico, precizând că deși nu vor fi teste obligatorii, se vor face teste aleatorii.

Theocharis a spus că o vacanță de vară e necesară, după pandemia de coronavirus, și că Grecia este pregătită să ofere această vacanță „fără a pune cetățenii și oaspeții în pericol”. Mai mute detalii, puteți citi AICI.

O vacanţă all inclusive la un hotel de trei stele în Mamaia, de trei ori mai scumpă decât una în Bulgaria... Cât ne costă o vacanță în iulie? Ofertele din România, mai scumpe decât concediile în Grecia și Bulgaria, la preț întreg...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe Marti, 28.05.2024, 12:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x