Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Cum și cu cine s-a fotografiat John după ce s-a despărțit de Amalia

John de la Mireasa sezon 4 este un bărbat liber. După despărțirea de Amalia, fostul concurent nu s-a mai afișat cu nicio altă tânără, însă s-a pozat alături de colegii de competiție: Marius și Victor.

colaj de imagini cu john si amalia de la mireasa sezon 4 Galerie
John de la Mireasa sezon 4 este un bărbat liber. După despărțirea de Amalia, fostul concurent nu s-a mai afișat cu nicio altă tânără, însă s-a pozat alături de colegii de competiție: Marius și Victor | Antena 1

John și Amalia nu mai formează un cuplu. Cei doi și-au spus ”adio” la câteva săptămâni după ce au ieșit din casa Mireasa sezon 4.

Nu se știe în ce relații au rămas. Cert este că John a legat prietenii trainice în competiție, pe care dorește să le continue în afara competiției.

Citește și: Mireasa sezon 2. Mesajul lui Radu despre căsnicia cu Mădălina. Ce a anunțat

Cu cine s-a fotografiat John de la Mireasa sezon 4

John de la Mireasa sezon 4 s-a adaptat rapid în competiția matrimonială. El s-a apropiat de Ion, Marius și Victor, cu care pare să țină legătură.

Recent, tânărul s-a pozat alături de Marius și Victor la sală. Cel mai probabil o sală de forță din Brașov, oraș în care John și Victor locuiesc.

Iubitul Mariei de la Mireasa sezon 4 a mers și a sărbătorit Revelionul alături de Andrada și Victor, care par mai îndrăgostiți ca niciodată.

Amalia și John au sters toate pozele de cuplu de pe rețelele sociale

Amalia și John de la Mireasa sezon 4 au fost foarte activi pe rețelele de socializare. Cei doi au postat des imagini cu ei în social media, capturi care acum sunt de negăsit.

Ba mai mult, cei doi nu se mai urmăresc reciproc pe Instagram, lucru care i-a dus pe susținători cu gândul la despărțire.

Citește și: Mireasa sezon 2. Replica Mădălinei după ce Radu a anunțat că a fost decizia ei să se despartă: Viața mea e distrusă

Niciunul nu a confirmat separarea, însă Amalia a postat, la câteva zile distanță, un mesaj prin care se înțelege că a renunțat la relația cu John.

Cum a început povestea de iubire dintre Amalia și John de la Mireasa sezon 4

John a intrat în competiția Mireasa sezon 4 spre finalul ei. Băiatul i-a atras atenția Amaliei, care nu a încercat nimic serios cu un băiat din casă. Asta după ce ea și Marius au avut câteva momente intime, pe care au reușit să le țină secrete pentru scurt timp.

Dacă Amalia a fost, încă de la început, foarte încântată de John, el s-a arătat mai reținut. Cu toate acestea, nu a durat mult până au format un cuplu.

Citește și: Marian și Cristiana Stoica de la MPFM 4, portret superb de familie. Cei doi au o fetiță și un băiețel

Relația lor a fost una specială, însă nu pe placul mamei Amaliei. Aceasta era deranjată de atitudinea rece a lui John și de faptul că el obișnuia să-i atragă des atenția pentru lucruri mărunte.

Mama fetei chiar a sunat și a rugat-o să fie atentă, precizând faptul că nu se potrivesc.

Mireasa sezon 2. Replica Mădălinei după ce Radu a anunțat că a fost decizia ei să se despartă: Viața mea e distrusă... Andreea și Radu de la Mireasa, mai îndrăgostiți ca niciodată. Gestul superb făcut de fostul concurent la adresa iubitei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x